fatih kısaparmak balon baskılı balon MHP'den Davutoğlu'na Ağır Hakaret! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP'den Davutoğlu'na Ağır Hakaret!

Ebuzer
08-27-2011, 00:47
MHP Başdanışmanı Vahapoğlu Libya'daki muhaliflere destek vermek için sıkça bu ülkeye giden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için "Amerika'nın posta beygiri" ifadesini kullandı.

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "dış güçlerin taşeronu", BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ın ise "Amerika'nın elçisi" eleştirilerini bir adım daha ileriye götürerek hakarete dönüştürdü.

MHP Başdanışmanı Vahapoğlu Libya'daki muhaliflere destek vermek için sıkça bu ülkeye giden Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu için "Amerika'nın posta beygiri" ifadesini kullandı.

MHP İl Başkanlığı tarafından dün akşam bir otelde verilen iftara katılan Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı:

"Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Avrupa Birliği'nin bölgedeki planlarını yerine getirebilmek için Türk askeri dahil devletin bütün imkanları kullanılabildiği gibi, Türk devlet geleneğini ayaklar altına alan bir takım uygulamalar yapıyor. Dün Kaddafi'den ödül alabilmek için çadırının kapısında bekleyen sayın Erdoğan, onun verdiği ödül ile şereflendiğini söyleyen sayın Başbakan, bugün Kaddafi'nin muhaliflerini desteklemek üzere 'Amerika'nın posta beygiri gibi' habire Dışişleri Bakanını gönderiyor."

İftar programına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Aydın, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel, Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Hidayet Vahapoğlu, Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay, Iğdır İl Başkanı Cahit Erol, Koçköy Belediye Başkanı Esat Aydın, Azerbaycan Başkonsolosu Ayhan Süleymanov, Ülkü Ocakları İl teşkilatı, kadın kolları ile çok sayıda partili katıldı.

Ebuzer
08-27-2011, 00:47
http://www.habervaktim.com/resim/resim198726_1.jpg?t= (http://www.habervaktim.com/haber/198726/mhpden_davutogluna_agir_hakaret.html)

Ebuzer
08-27-2011, 00:48
Haddinizi bilin,ayağınızı denk alın.. :@:@:@
Siz kimsiniz yav,Davutoğlu tüm MHP'ye bedeldir.. :@:@:@

Tarantula_
08-27-2011, 01:32
Azın bakalım azın...

EpiVaTeS
08-27-2011, 01:35
kendiside sol ayak parmağım...
sallayın bu zibidiyi...

Seyyah
08-27-2011, 01:40
Örnek aldıkları hayvandan bile aşağılar,
Ne saygı bilirler, ne sevgi, ne örf ne adet, şu mübarek günde bile kin, nefret kusmaktan ileri gidemediler..
Bunları böyle yapan zaten bu zihniyetleri değilmi..
Demek ki vardıkları nokta kendilerini tatmin ediyor ki, bu aşağılık politikalarına devam ediyorlar.
Kavramlardan rant elde etmeye çalışan bir avuç şiarsız insan oldu gittiler..
Sen böyle gündeme gelip ne elde edeceksin a cahiller sürüsü..

Tarantula_
08-27-2011, 02:13
Örnek aldıkları hayvandan bile aşağılar,
Ne saygı bilirler, ne sevgi, ne örf ne adet, şu mübarek günde bile kin, nefret kusmaktan ileri gidemediler..
Bunları böyle yapan zaten bu zihniyetleri değilmi..
Demek ki vardıkları nokta kendilerini tatmin ediyor ki, bu aşağılık politikalarına devam ediyorlar.
Kavramlardan rant elde etmeye çalışan bir avuç şiarsız insan oldu gittiler..
Sen böyle gündeme gelip ne elde edeceksin a cahiller sürüsü..

Abi bunların en avamıda böyle, bir kaç gün önceydi yanlış hatırlamıyorsam, babamdan arabayı almıştım ve uzun zamandır görmediğim bir arkadaşı aldım çarşıya gidiyorduk, kuzeni köydeymiş ve yanlarına gidip gidemeyeceğimizi sordu bende kırmayıp götürdüm merkezden yaklaşık 10km uzaklıkta bir köy her neyse vardık nihayetinde, halası kahve yaptı Allah razı olsun sohbet ediyorduk ki kaçınılmaz söz siyasete geldi tabi bu başladı saydırmaya, bende adettendir bir iki laf ettim gayet yerinde ve adap çerçevesinde...
Bu hiddetlendi, başladı sayıp sövemeye, neye uğradığımı şaşırdım, misafirim sözde :) Arkadaş baya bir kızdı filan işte kuzenini tutuyor (adam üstüme saldıracak o derece) bağrıyor, o hadsizin validesi ve hemşiresi nasıl utandılar nasıl kötü oldular, onlar geçirdiler bizi sonra bir daha gitmemek üzre ayrıldık ordan ve bunu yapan kişide türklüğüyle övünen, örf ve adet bildiğini iddia eden biri fakat her ne hikmetse misafirperverlikten nasibini almamış bozkurt (!)

Hüdaverdi
08-27-2011, 02:18
Tüy dökümü dönemine girmişler.Haliyle huysuz oluyorlar.