Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP'li Milletvekilinin x Kasedi Ortaya Çıktı
sudaduran
08-03-2010, 20:41
Şimdi de MHP'li bakanın kaseti patladı
Şimdi de MHP'li bir milletvekilinin bir kadınla uygunsuz görüntüleri internete düştü. MHP lideri Bahçeli'nin Manisa'da yaptığı dikkat çeken açıklamanın ardından internete düşen uygunsuz görüntülerdeki MHP Milletvekilinin, 54. Hükümet'te Devlet Bakanlığı da yapan Bekir Aksoy(Ankara) olduğu iddia ediliyor. http://habervaktim.com/resim/resim134781_2.jpg
HABERVAKTİM ÖZEL-
Görüntülerdeki bayanın kim olduğu ise bilinmiyor. Görüntülerin bir saunada çekildiği tahmin ediliyor. Şok görüntüler rapidshare adlı bir video paylaşım sitesinde yayına konuldu. Yayın ilkelerimize ters olduğu için bu rezil görüntüleri yayınlayamıyoruz.
habervaktim.com
http://habervaktim.com/gommefoto/93987832425.jpg
sudaduran
08-03-2010, 21:13
ARKADAŞLAR GÜNÜN EN BÜYÜK BOMBASI BU HABER :)
İntifada
08-03-2010, 21:20
pek hoşuma gitmiyor bu tarz haberler...
BlueMoon
08-03-2010, 21:23
oha ya :D daha neler
hiç boş durmazmı bunlar
Terennüm
08-03-2010, 21:24
bu haberden bir akpartili olarak ne kazandık ona bakarım..şahsen partimize faydası olmadığı yarın birgün akpartili bir milletvekilinde görüntüleri ortaya çıkabilir diye düşünüyorum....o yüzden böyle haberleri paylaşmak ve yorum yapmak şık olmaz kannatindeyim..
ARKADAŞLAR GÜNÜN EN BÜYÜK BOMBASI BU HABER :)
tipe bak nası mutlu olmuş adam yahu :|
Özgür Çağrı
08-03-2010, 21:30
Kıl olduğum haber türü ...
sudaduran
08-03-2010, 21:37
BENİ ELEŞTİREN ARKADAŞLARADA HAK VERMEKLE BİRLİKTE,BU HABER MHP'NİN İÇYÜZÜNÜN BİR RESMİDİR.BEKİR AKSOY'UN HOCAEFENDİ'YE YAPTIĞI HAKARETLERİN CEZASIDIR BU HABER.ALLAH'IN SOPASI YOK BÖYLE REZİL EDER ADAMI.BUNUN BİR ÖRNEĞİ DAHA VAR,HATIRLAYIN ESKİ DGM SAVCISI NUH METE YÜKSEL,FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDİ'YLE ÇOK UĞRAŞIYORDU.AMA NOLDU BİR OTEL ODASINDA YABANCI UYRUKLU KADINLARLA AŞNE FİŞNE YAPARKEN YAKALANDI.DEDİĞİM GİBİ ALLAH KÖTÜLERİN CEZALARINI MUHAKKAK VERİYOR.
İntifada
08-03-2010, 21:40
BENİ ELEŞTİREN ARKADAŞLARADA HAK VERMEKLE BİRLİKTE,BU HABER MHP'NİN İÇYÜZÜNÜN BİR RESMİDİR.BEKİR AKSOY'UN HOCAEFENDİ'YE YAPTIĞI HAKARETLERİN CEZASIDIR BU HABER.ALLAH'IN SOPASI YOK BÖYLE REZİL EDER ADAMI.BUNUN BİR ÖRNEĞİ DAHA VAR,HATIRLAYIN ESKİ DGM SAVCISI NUH METE YÜKSEL,FETHULLAH GÜLEN HOCAEFENDİ'YLE ÇOK UĞRAŞIYORDU.AMA NOLDU BİR OTEL ODASINDA YABANCI UYRUKLU KADINLARLA AŞNE FİŞNE YAPARKEN YAKALANDI.DEDİĞİM GİBİ ALLAH KÖTÜLERİN CEZALARINI MUHAKKAK VERİYOR.
Arkadaşım dinimizde işlediğin günahı saklama gereği vardır...
Bizler kendi günahlarımızı bile saklamya özen göstermemiz gerekirken başkasının işlediği günahı nasıl afişe edebiliriz?
Bu bize yakışmaz...
kimsenin uçkuruna bağ değiliz...Allah hidayet versin demekten başka bir şey bize düşmez sanırım...
Terennüm
08-03-2010, 21:43
belkide hocaefendiyle uğraşması için kaseti şantaj amaçlı birileri elinde tutmuştur?ve sonrada diğerlerinde olduğu yaymıştır..
kardeşim müsbete müsbet yoldan gidilir..bu tür haberlere sevinmek bize yakışmaz...sonuçta oda bir baba ve eş saygılarımla..
sudaduran
08-03-2010, 21:54
TAMAM ARKADAŞLAR KONUYU KİLİTYEBİLİR VEYA KALDIRABİLİRİZ.DEDİĞİM GİBİ BU HABERİ VERMEMDEKİ TEK AMAÇ HOCAEFENDİYİ KARALAYANLARIN NASIL ZAVALLI İNSANLAR OLDUĞUNU GÖSTERMEKDİ.BİR DE BU HABERLE BİRLİKDE ÜLKÜCÜLERİ TEMSİL ETTİĞİNİ ZANNEDEN MHP'Lİ VEKİLİN ASLINDA ÇAKMA ÜLKÜCÜ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.YÖNETİCİ OLMADIĞIM İÇİN KONUYA DOKUNAMIYORUM.YETKİLİLER KONUYU KİLİTLESİN VEYA KALDIRSIN.
hipermuhafazakar
08-06-2010, 13:20
Ne kadar safsınız yahu.. Bu devirde düşmanlarımız en ufacık bir hatada bile yıllarca onu şişirip şişirip çarpıtıp çarpıtıp cımbızlayıp cımbızlayıp inanılmaz iftiralarla bizi boğmaya yıkmaya çalışıyorlarken önümüzü kesmeye çalışıyorlarken her yerde kara propaganda yapıyorlarken onların bir gerçek rezilliğinin ortaya çıkması fevkalade güzeldir, millet görmelidir ! Bunu kullanacak değiliz tabi ama haber olarak paylaşılmalıdır. Bu sayede çenelerini biraz daha kapayacaklar belki utanacak biraz daha adam gibi hareket edeceklerdir.
İntifada
08-06-2010, 13:51
Ne kadar safsınız yahu.. Bu devirde düşmanlarımız en ufacık bir hatada bile yıllarca onu şişirip şişirip çarpıtıp çarpıtıp cımbızlayıp cımbızlayıp inanılmaz iftiralarla bizi boğmaya yıkmaya çalışıyorlarken önümüzü kesmeye çalışıyorlarken her yerde kara propaganda yapıyorlarken onların bir gerçek rezilliğinin ortaya çıkması fevkalade güzeldir, millet görmelidir ! Bunu kullanacak değiliz tabi ama haber olarak paylaşılmalıdır. Bu sayede çenelerini biraz daha kapayacaklar belki utanacak biraz daha adam gibi hareket edeceklerdir.
yav arkadaşım adam utanan sıkılan bir kişi olsa bu işi yaparken utanırdı...
eğer milletin kendi isteği dışında ortaya çıkan günahlardan nemalanıp siyasi rant elde edeceksek bu bize yakışmaz...
EpiVaTeS
08-06-2010, 15:05
Milletin Uçkur muhabbetini duymaktan bıktım yahu...
Banane...
Açıkcası Çokta Umrumda...
Ne besinlerin oksitlenmiş kalıntısını yiyorsa yesin...
Hiç umrumda değil...
Müslüman Kusur aramaz...
Kusur Örter...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.