Orijinalini görmek için tıklayınız : MHP'nin mitingi başladı
Ertuğrul ÖZGÜL
12-13-2009, 13:22
Milliyetçi Hareket Partisi'nin Ankara Tandoğan meydanında düzenlediği "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat" mitingi başladı.
Sabahın erken saatlerinden itibaren şehir dışından gelen partililer ilk önce MHP'nin eski genel başkanı Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti. Burada dua eden partililer daha sonra mitingin yapılacağı Tandoğan'a gelmeye başladı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı alanda vatandaşlar üzerleri aranarak alana alındı. Bir polis helikopteri ise miting alanı üzerinde uçuş yaparak havadan güvenliği sağlıyor. Alana gelen partililer müzik eşliğinde eğlenirken, zaman zaman 'Ne mutlu Türküm diyene, Ülkeci hareket engellenemez' şeklinde slogan atı. Bu arada mitinge gelen bir bayan fenalık geçirdi. Kadın partililer tarafından 112 ambulansına götürülerek ilk müdahalesi yapıldı. Bazı MHP milletvekilleri miting alanına gelirken Devlet Bahçeli bekleniyor. Bu arada mitinge gelen partililere Türk bayrağı dağıtıldı. Bazı partililerin elinde Azerbaycan bayrakları da görülüyor. (CİHAN)
MHP'LİLER MİTİNG ALANINI DOLDURDU
MHP'nin "Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat" mitingine katılmak için gelenler Tandoğan Meydanı'nı doldurdu.
Miting nedeniyle sabah saatlerinden itibaren Tandoğan meydanına bağlanan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Beşevler, Gençlik Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi ulaştırma kavşağı araç trafiğine kapatıldı.
Miting alanı polisler tarafından sabah saatlerinde arandıktan sonra vatandaşlar alana alınmaya başlandı.
Miting alanını gören yüksek binaların üst katlarına keşkin nişancılar yerleştirildi. Polis helikopterinin de görev yaptığı mitingde 2 bin 500 polis görev yapıyor.
Emniyet yetkilileri, mitinge şu ana kadar Ankara dışından 165 otobüs ve 53 minibüs geldiğini bildirdi. Şehir dışından gelen partililer, önce Merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. (CİHAN)
MHP MİTİNGİNİN YAPILACAĞI ALAN, ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI
MHP'nin ''Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat'' sloganıyla yapacağı miting nedeniyle Tandoğan meydanında hazırlıklar sürerken, alan araç trafiğine kapatıldı.
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre sabah saat 08.00 itibarıyla Tandoğan meydanı başta olmak üzere buraya açılan Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Beşevler, Gençlik Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi ulaştırma kavşağı araç trafiğine kapatıldı.
Miting alanı ''patlayıcı madde detektör köpekleri'' tarafından kontrol edildi. Daha sonra polisler tarafından da ''gözle'' aranan alan, vatandaşlara açıldı. Vatandaşlar, Degol ve Kazım Karabekir Caddeleri ile Gazi Mustafa Kemal Bulvarı'nda oluşturulan arama noktalarında arandıktan sonra alana alındı.
Miting nedeniyle başta Çevik Kuvvet olmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 2 bin 500 polisin, alan ve çevre güvenliğini sağlamak için görev yaptığı belirtildi.
Ayrıca alana bakan yüksek binaların üst katlarına keskin nişancılar yerleştirilirken bir polis helikopteri de alan ve civarında güvenlik amacıyla uçuş yapıyor.
Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin konuşma yapacağı platform, MHP ve Türk bayrakları ile donatıldı. Çok sayıda vatandaşın mitinge bayrakları ile geldiği görüldü.
Emniyet yetkilileri, mitinge şu ana kadar Ankara dışından 165 otobüs ve 53 minibüs geldiğini bildirdiler.
aa
Ak_Urfalı
12-13-2009, 15:09
bunların sonuda...cumhuriyet mitinglerine dönmesindeee....
Ak_Urfalı
12-13-2009, 15:15
Tabi AKP ıktıdarı ergenekoncu dıye MHP lılerı de fişler oyle degıl mı?
koçum fişlenmesine gerek yok buna emin ol zaten öyleler...
TV'de Bahçeli'yi 5 dakika zor dinleyebildim. Bir insan bu kadar mı boş konuşur? Bu kadar mı basmakalıp olur? Üstelik ses tonlaması, hitap şekli bile insana rahatsızlık veriyor. Hiç miting yapmasa daha çok oy toplar.
.:Ay_Yıldız:.
12-13-2009, 15:27
Bu ulkedede hazmetsenızde etgmesenızde ATATURKUN DEVRIMLERI YAPILDI VE ONLAR GECERFLILIGINI KORUYOR.Ha sızınlıderınız bunları degıstırmeye tesebbus etme gafletınde bulunuytor bazen ama ozamanda sagolsun mahkeme ımdada yetısıyor .Istger kabul edın etmeyın ATATURK ILKE VE DEVRIMLERININ dısında hersey sacmalık.
2015 yılına kadar mahkemenin tam 8 üyesini Gül atayacak.
Bi kahkaha atasım geldi.:)
Bu ulkede sızın gıbıler ıcın ATATURK ILKE VE DEVRIMLERINE Baglı ULUSALCI CUMHURIYETCI herkez teror orgutu yanlısı zaaten.Cunkı sıze muhaöefetler bu ulkenın aydınlık yarınlarını dusunen Ataturk ılkelerını benıkmseyenler onlar cunkı degılmı
Bu ülkede size göre biz nasılız peki? Devletin zarar eden kurumlarını özelleştiririz, ülkeyi sattınız dersiniz. AB ve ABD ile görüşmeler yaparız, ABD'nin uşağı dersiniz. Filistin için İsrail'e rest çekeriz. Arap hayranı ilan edersiniz. İsrail'le görüşürüz, siyonist dersiniz. Kürt sorununu çözmek için açılım başlatırız. Pkk'yla bizi işbirlikçi yaparsınız. FesupanAllah diyince de şeriatçı edersiniz.
Şimdi biz size ergenekoncu demişiz çok mu?
Ak_Urfalı
12-13-2009, 15:29
Bu ulkedede hazmetsenızde etgmesenızde ATATURKUN DEVRIMLERI YAPILDI VE ONLAR GECERFLILIGINI KORUYOR.Ha sızınlıderınız bunları degıstırmeye tesebbus etme gafletınde bulunuytor bazen ama ozamanda sagolsun mahkeme ımdada yetısıyor .Istger kabul edın etmeyın ATATURK ILKE VE DEVRIMLERININ dısında hersey sacmalık.
bu lafların bana ççookk agır geldi bunun için....
:w::w::w::w::w::w::w::w:
yani sırf senin hatrın için bi tebessüm daha ediyim dedim...
Ak_Urfalı
12-13-2009, 15:55
Tabı tabı evet O nedenle sızın yuzunuzden oradakı sehıtlıktekı bayraklarımız ındırıldı degıl mı?
sana soruyorum cumhuriyet kuruldugundan beri hangi hükümette komşularla ilişkiler bukadar üst düzeydeydi...
azerbeycanda o bayragı indirenlerin zaten nedenleri yavaş yavaş çıkıyor ortaya...kime neden hizmet ettikleri...
Ya<lan mı soyluyoruz oldugunuz seylerı dıyoruz. Bız demıyoruz mahkemeler bıle bunu dıyor. Hala acılım ne acılımı acılım dedıkce meleketın bası beladan kurtulmuyor sızın yuzunuzden Azerbeycanla bıle papaz olduk hala acılım dıyorsunuız.
Yahu bir düşün. Pkk destekçisi, Abd uşağı, ati-laik, İranperest, Arap hayranı, Avrupa peşkeşçisi, Siyonist, Şeriatçı, vatanı satan, Atatürk düşmanı, Bizans çocuğu.. Dahası da var. Bunların hepsine birden sahip olabilecek bir oluşum olabilir mi? Aklın mantığın alıyor mu?
Olaylara, birilerinin verdiği gazla değil aklını kullanarak bakmanı ve bol bol araştırmalar yapmanı tavsiye ederim. Atatürk 1938'de bu ülkeyi bizim siyasetçilere devretti. 2002'ye kadar neler yapılmış? Atatürkçü olanlar yaklaşık 65 senede neler yapmış, halk iktidardan memnunmuymuş bir bak.
Ondan sonra neden halkın ilk kez böylesine 2 dönemdir Ak Partiye destek verdiğini daha iyi anlarsın.
Ak_Urfalı
12-13-2009, 16:11
Yoo anlayacak bır sey yok. STALININ TAVUGU hıkayesını oku. AKP nın yaptıgıda aynı mantık. Halkı soyuyopr sogana cevırıyor ondan sonra salıyor ac halk ne yapsın mecvbur kendı vergılerı ıel sozde yardım adı altında verılenlere muhtac kalıyor.Sehırde yolu suuy yok beyaz esyalar coplere ahırlara kaldırılıyor.Komur dagıtılıyor en ucuz en adi komur. Hatta ısın ılgıncı 25 kg. yazan komur cuyvalalrı 25 kg. bıle degıl onun ıcınden bıle calıyorlar.
yok ben kararımı degiştirdim....
sen ne cehapelisin...nede mehapelisin...
sen noter tastikli bir............................................... .............
Yoo anlayacak bır sey yok. STALININ TAVUGU hıkayesını oku. AKP nın yaptıgıda aynı mantık. Halkı soyuyopr sogana cevırıyor ondan sonra salıyor ac halk ne yapsın mecvbur kendı vergılerı ıel sozde yardım adı altında verılenlere muhtac kalıyor.Sehırde yolu suuy yok beyaz esyalar coplere ahırlara kaldırılıyor.Komur dagıtılıyor en ucuz en adi komur. Hatta ısın ılgıncı 25 kg. yazan komur cuyvalalrı 25 kg. bıle degıl onun ıcınden bıle calıyorlar.
Konuyla alakasız olacak ama merak ettiğim birşey var. Şu forumda yaklaşık 2 senedir üyeyim. Bu foruma Atatürkçüyüm diye gelenlerin çoğu, dilimizi kullanmaktan bile aciz oluyor. Ne hikmetse.
EpiVaTeS
12-13-2009, 16:34
Konuyla alakasız olacak ama merak ettiğim birşey var. Şu forumda yaklaşık 2 senedir üyeyim. Bu foruma Atatürkçüyüm diye gelenlerin çoğu, dilimizi kullanmaktan bile aciz oluyor. Ne hikmetse.
Ancak çenede Atatürkçü bunlar...
EpiVaTeS
12-13-2009, 18:15
Sizin anladığınız dilden konusuyorusz diyecegim ama maalesef neolitik dönem homosağiens turunun dılını konusmayı bır turlu basaramadık maalesef
en azından senin gibi onurusöymeniptusfasistusgillerden değiliz...
Hamdolsun İnsanız...
Maymunda geldik demiyoruz...
senin gb yardımcın gibi...:saygılar:
12-13-2009, 18:39
en azından senin gibi onurusöymeniptusfasistusgillerden değiliz...
Hamdolsun İnsanız...
Maymunda geldik demiyoruz...
senin gb yardımcın gibi...:saygılar:
Valla böyle insanları (!) gördükçe darwine inanası geliyor insanın (!)
EpiVaTeS
12-13-2009, 18:46
kişi kendini böyle anlatırmış...
biliyordum da böyle olduğunu bu kadar olduğunuzu bilmiyordum...
12-13-2009, 18:46
İzmir'li yanlış başlıktasın,kendini tanıtma başlığına git,orda yaz bunları ;)
EpiVaTeS
12-13-2009, 18:52
hadı oradan ıkı kılo bulgurla bır torba komure satılmıs pıslık. tayyıp amcan senı kac kurusa satın aldı soylesene.ona saksakcuılık yapğıyorsun akp nın patlak ampullerı sızı
paranı verip senide satın alacam...
pis kokan kanalizasyon ve foseptik çukurlarının 1-5 luk borularının içinden geçen pisliksin benim için...
seninle anlaşmak için seninle aynı dili konuşmamız gerekir ki...
eğer ben bunu yaparsam buradaki arkadaşlarımın yüzüne bakamam...
Hadi şimdi git çıktığın Foseptik Çukuruna...
12-13-2009, 18:52
hadı oradan ıkı kılo bulgurla bır torba komure satılmıs pıslık. tayyıp amcan senı kac kurusa satın aldı soylesene.ona saksakcuılık yapğıyorsun akp nın patlak ampullerı sızı
Tamam abisi sanada kömür göndeririz.Es geçtik diye bu kadar hiddetlenme yahu,fakirlere yardım erdemliktir.
Şerefsiz,beyinsiz! Akparti 16 milyon oy aldı 16 milyon kişiye kömür mi dağıttı ha embesil herif! Ama o örümcek kafanın içindeki beyin bu kadar küçük. Küfür ederek çocuk gibi bi halt ettiğini sanıyorsun.E sizinde kültürünüz bugidin dtp gibi dağa çıkın bu mağara kültürüyle dağda yaşamaya layıksınız ! git inine geri dön uğraşma burda.
zamanında kendi takımından yediğin kazıkların haddi hesabı yok ki gelip doldun bize taştın sana imamdan selamlar getirdim biz bitmek üzereymişiz , şimdi sıra sizde .))
EpiVaTeS
12-13-2009, 18:53
Tamam abisi sanada kömür göndeririz.Es geçtik diye bu kadar hiddetlenme yahu,fakirlere yardım erdemliktir.
Şerefsiz,beyinsiz! Akparti 16 milyon oy aldı 16 milyon kişiye kömür mi dağıttı ha embesil herif! Ama o örümcek kafanın içindeki beyin bu kadar küçük. Küfür ederek çocuk gibi bi halt ettiğini sanıyorsun.E sizinde kültürünüz bugidin dtp gibi dağa çıkın bu mağara kültürüyle dağda yaşamaya layıksınız ! git inine geri dön uğraşma burda.
yanlış söylüyorsun...Ayyıldız...
Hoşt diyeceksin bu köpeklere...
hoşt hoşt diyeceksin ki... anlasınlar...
hoş havlayan KÖPEK ısırmaz...
12-13-2009, 18:55
yanlış söylüyorsun...Ayyıldız...
Hoşt diyeceksin bu köpeklere...
hoşt hoşt diyeceksin ki... anlasınlar...
hoş havlayan KÖPEK ısırmaz...
Köpek anca kulübesinde havlar zaten.klavye kahramanı.bunun gibilerini karşına diksen anca fino köpeği olurlar süs niyetine.
EpiVaTeS
12-13-2009, 18:57
Evet...
Evet...
Canan arıtılamayanın kucağında vardı böyle bir fino...
oradan hatırladım şimdi...
Fino gel buraya kuçu gelde o münasip yerine bir tekme yerleştireyim...
ALLAH ım azametinden sana sığınırım...
Sabır ver...
FarukARSLAN.
12-13-2009, 18:58
Arkadaşlar görüyorsunuz ki ininden çıkmış ayının teki damlamış foruma.
Cevap vermemizin esvab-ı mucibesi ne?
Şikayet edin mesajını, şutlanana kadar bekleyelim.
Mâlum; Oynak Ayılar tıngırtı duyunca kıvırmadan edemez.
Oynatmayın şunu..
bana bak benim dedem bu topraklar için savaştı gitti gelmedi sana mı sorcaz napcagımızı kendini bilmez , cok içine oturan kısımları varsa bizee düşen paydan sanada veririrz başımızın gözümüzün sadakası olsun .emin ol Atatürkün kemikleri şuan senin gibiler yüüzünden sızlıyordur.kemalist olan bir insan onun ilkelerinden bu kadar uzak ve çirkefçe davranmaz Atam izindeyiz diyorsunuz fakat ; yolunu şaşırmış dinden uzak seni kimin yarattığını unutarak yolundan şaşmışın ALLAH seni ıslah etsin başka bişiy demiyorum
arada bir aç Atatürk ün ilkelerini okuda sagdan soldan edindiğin çakma bilgilerle değil doldurma sözlerle değil gerçekten kemalist düşüncelerinle gel karşıma Rabbimde biliyor kimin yanında olacağını ki RECEP TAYYİP ERDOĞAN bu devletin başında arada bir elinide açta yukardakini hatırla bol bol dua ya ihtiyacınız olacak .))) EVET GERÇEKTEN İZİNDESİNİZ İNTERNET BAŞINDA SABAHLAYARAK ARADA BİR YEMEK MOLASI VEREREK ,GERÇEKTEN GÜZEL YAPIYORSUNUZ SERMAYEYİ MERAK ETMEYİN YÖVMİYENİZDEN DÜŞMÜYORUZ BİZ ;))
ATATÜTÜRK Ü MİLLİ MÜCADELEYİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN MİRASINI SATIP YOLA KOYAN VAHDEDDİN DEĞİLMİYDİ SEN KALKMIŞ ONLARADA ŞİMDİ LAF EDİYORSUN COK KOMİKSİN SEN DÖVÜYORSUN DEMEK BU ZAMANA KADAR NİYEYSE HEP SOLCULAR DAYAK YEDİ BENİM GÖRDÜĞÜM :))))) BU KAFAYLA GİDERSEN DE SEN DAHAAAAAAAAAA COK DAYAK YERSİN , SENİ TOPRAK BİLE KABUL ETMEZ ŞU SÖYLEDİKLERİNDEN SONRA AMA İŞTE MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER HAK YERİNİ BULUR ...GEL GEL KİM OLURSAN GENE GEL , YALNIZ BEN MEVLANA DEĞİLİM ADAM OL ÖYLE GEL, RABBİM KADARDA MERHAMETLİ DEĞİLİM YOLA GEL ÖYLE GEL :D:D:D:D YALNIZ YOLUNU KAYBETMEMEN İÇİN PUSULAN BENDEN ONDANDA ELİNİ CEBİNE ATTIRTMIYORUM HADİ GENE İYİSİN ;))
EpiVaTeS
12-13-2009, 19:26
Yokmu Bunu Hakettiği yere yani Cehennemin Dibine gönderecek...!!!
EpiVaTeS
12-13-2009, 19:33
Beş dakika mola...
Birazdan yine burda olur...
rıfat gökalp
12-13-2009, 20:27
teröristbaşı apo'yu idamdan kurtaran,pkk'lıları serbest bırakan ve kendi vekillerinin ihanet suçlamasına aldırış etmeyerek bu affı meclisten geçiren; mhp ve devlet bahçeli'nin kardeşlik ve milliyetçilikten bahsetmesi yaptıkları bölücü eylemlere tezat kaçıyor.ETÖ iddianamesinde cumhuriyet mitinglerinin darbe zeminini hazırlamak için yapıldığını söylüyordu şimdi de mhp bu görevi icra ederek milletimizi ayrıştırmaya ve parçamalamayı amaçlıyor.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.