Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli gazetenin kongre sonrası manşeti....
Terennüm
07-13-2010, 12:35
Yorumsuz....
http://gazete.netgazete.com/Gazete/milligazete.jpg
hocam malumunuz milli gazete baskiya erken gittigi icin gec saatlerdeki haberleri yayinlayamiyor..
bence onlarin kenarda hazir mansetleri vardi ve bu tür kongre, katilim, törenlerden sonra piyasaya cikariyorlar o yüzden mansette hazir konseptlerden biridir..
yada milli gazetedekiler benden daha iyimser :)
Terennüm
07-13-2010, 12:45
hocam malumunuz milli gazete baskiya erken gittigi icin gec saatlerdeki haberleri yayinlayamiyor..
bence onlarin kenarda hazir mansetleri vardi ve bu tür kongre, katilim, törenlerden sonra piyasaya cikariyorlar o yüzden mansette hazir konseptlerden biridir..
yada milli gazetedekiler benden daha iyimser :)
bende bilerek bu günkü manşeti seçtim.:)
dün dediğiniz gibi olbalir diye bugünkü menşeti aldım:)
o zaman hala daha soktalar.. birileri sunlara fenerin sampiyon olmadigini pardon kongrenin coskulu degil kavgali gectigini söylesin :)
Terennüm
07-13-2010, 12:48
sahi saadetli ve milli görüşçü kardeşlerimiz bu konuda ne söylerler acaba?
BUnları anlamak mümkün değil....
Vakit gazetsinide düşman bellemişler bu kongre olayından sonra iyicene...
bizim hergele yazmış, vakiti buruşturup çpe attım demiş..
BUnlarda ona uyuyorlarmış...
sahi saadetli ve milli görüşçü kardeşlerimiz bu konuda ne söylerler acaba?
abi bizim suçumuz olduğunu söylüyorlardı en son....
AKP ve Siyonist işbirliği yüzünden oldu diyorlardı....
Özgür Çağrı
07-13-2010, 12:52
1200 delegeden 300 kadarı oy kullanıyor delegenin oyuna ipotek konuluyor
Adamlar kürsüyü işgal edip delegeye gözdağı veriyor
Büyük yürüyüş başlıyor
ne yürüyüş ama :)
adamlarin basina tas düsse bizden bilecekler :).. ama onlara sunu söyleyecegim daha adam gibi kongre yapamayanlar, ülkeyi nasil adam edecek :)
1200 delegeden 300 kadarı oy kullanıyor delegenin oyuna ipotek konuluyor
Adamlar kürsüyü işgal edip delegeye gözdağı veriyor
Büyük yürüyüş başlıyor
ne yürüyüş ama :)
öyle deme hocam yürüyüs dediyseler kaplumbaga yürüyüsü :)
Terennüm
07-13-2010, 12:57
abi bizim suçumuz olduğunu söylüyorlardı en son....
AKP ve Siyonist işbirliği yüzünden oldu diyorlardı....
iyide numan beyidemi biz getirmişiz başa? laf söyletmiyorlardı?aynı tayyip bey gibi seyredin yakında neler söylerler...musanın numanı diye kitap bile yazarlar...
Özgür Çağrı
07-13-2010, 12:59
Amerikan oyunu caaaanımmm
Numan Kurtulmuşu amerikalılar kesin milli görüşün içine casus olaraktan soktular oda fesat çıkardı
deme
SP hakkında genel tartışma.
http://www.akpartiforum.com/sp-hakkinda-tartisma-t132095.html?p=768038#post768038
iyide numan beyidemi biz getirmişiz başa? laf söyletmiyorlardı?aynı tayyip bey gibi seyredin yakında neler söylerler...musanın numanı diye kitap bile yazarlar...
abi söyleyecektikde banladılar bizi....
ona fırsat kalmadı(:
Terennüm
07-13-2010, 13:40
abi söyleyecektikde banladılar bizi....
ona fırsat kalmadı(:
işte bu yüzden bir arpa boyu kadar yol alamıyorlar...gelsinler hoşgörü ve tolerans nasıl olur öğrensinler...birbirlerine tahmmülü olmayan bir düşüncenin farklı düşünceler açık olması beklnemz...
hipermuhafazakar
07-13-2010, 13:44
Manşeti boşverin bir yerli diziden farklı gelmiyor bana AMA SÜRMANŞET TAM 10 NUMARA OLMUŞ
Manşet ilginç olmuş.. Ama Numan bey adına sevindim yeşil listeye bende karşıydım tamda istediğim gibi oldu durum.. Ben babadan oğlu siyasete karşıyım bu durum partimde yaşansa tepkim aynı olur.. Keşke saadetli kardeşlerimizde aynı tepkiyi Erbakan hocaya gösterselerdi. Güzel bir olaya imza attı Numan bey hayırlı olsun kendisi için..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.