Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Görüş'te canlanma:Yeniden yenilikçi hareket...
pirinçkentli
07-25-2008, 12:10
Milli Görüş'te yine yenilikçi hareket!
SP'de 'yenilikçiler' Kutan'ı uzaklaştırmak için harekete geçti. Genel başkan adayları ise Erbakan'ın prensi Kurtulmuş. Parti adı ve amblem değişebilir!
Ergun AKSOY'un haberi
Anayasa Mahkemesi'nde süren AKP davasıyla ilgili sona yaklaşılırken, merkez sağda yeni arayışların adreslerinden biri olan SP'de de hareketlilik başladı. Yaklaşık bir yıldır SP'deki yönetim anlayışından rahatsız olan ve Recai Kutan'ın bırakmasını isteyen yenilikçiler ile gelenekçiler arasında sıkı bir savaş başladı.
HOCA: BEKLEYİN
Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un etrafında toplanan yenilikçiler, bir süre önce "Milli Görüş" hareketinin doğal lideri Necmettin Erbakan ile görüştüler. Partide bir yenileşmeye gereksinim olduğunu, Kurtulmuş'a yönetimin verilmesini istediler. Erbakan ise bu talebe karşılık sadece "Ekim ayını bekleyin" demekle yetindi. "Yenilikçiler" ise ekim ayını beklemek yerine bu hafta sonu yapılacak il başkanları toplantısı ve ardından Genel İdare Kurulu'nda Kutan ve ekibini ağustos ayında olağanüstü kongre kararı almaya iknaya çalışacaklar. Kutan ve ekibinin olağanüstü kongre kararı almaması halinde teşkilatlardan imza toplayarak partiyi kongreye götürmeye çalışacaklar.
CAMİ AVLUSU
Kurtulmuş'un genel başkan olması halinde SP'nin adı ve ambleminin değiştirilmesi öngörülüyor. Kurtulmuş'un "Milli Görüş" çizgisini inkâr etmeyeceği, ancak dünyadaki ve Türkiye'deki gelişmelere göre yeni politikalar belirleyeceği kaydediliyor. SP'deki yenilikçilerin, AKP'de geçen dönem aday gösterilmeyen 150 vekilin büyük bir bölümüyle birlikte hareket ettiği, Kurtulmuş'un yönetimi ele geçirmesi halinde SP'nin tabanını cami avlusundan çıkaracağı, merkez sağa çekmeyi çalışacağını ileri sürülüyor. "Yenilikçilerin" partinin yüzünü değiştirmek içinde birçok akademisyenle de temas halinde oldukları belirtildi.
İLK AYRILIK 1999'DA YAŞANMIŞTI
Milli Görüş'te ilk isyan hareketi 1999 yılında yaşandı. Abdullah Gül, Fazilet Partisi kongresinde Kutan'a karşı aday oldu ama kaybetti. FP kapatılınca Erdoğan, Gül ve Arınç'la hareket eden 50 vekil AKP'yi kurdu.
Sabah
Milli görüşte yenilikçiler pek sevilmez, dikkatli olsunlar....
maviinsan
07-25-2008, 14:13
yenilikçiler ilk ayrıldığında oyları %17 den %2.5 e düştü.Şİmdi yüzde kaça düşer kim bilir :D
milli görüş yenilikcilği değil taviz vermeyi sevmez. SAYGILARIMLA... :-*
32 yıllık milli görüş çizgisinin dördüncü partisi olan fazilet partisi, laiklik akrşıtı eylemlerin odağı haline geldiği ve kapatılan refah partisinin devamı olduğu gerekçesiyle Anayasa mahkemesi tarafından kapatıldı.
Parti ondan sonra tam ikye bölündü.Şöyle böyle elli küsür milletvekili Tayyip ile beraber oldu.Öbürleri de eski yerlerinde kaldılar.Oradan görülüyor ki, bu dediğimiz ta 1970lerdeki görüş farkı devam ediyordu.O görüş farkı,bu gün bir siyasi hareket haline gelmiştir.Bu görüş farkının siyasi hareket haline gelmesi bana göre Türkiyenin hayrına olmuştur.
Korkut Özal
Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra Tayip Beyin,parti içinde de ülkede de itibarı hızla yükseldi.Bunun çok nedenleri var.Öyle bir yere geldi ki, Erbakan rahatsız oldu.Ben öyle görüyorum.Buna ait işaretler var.Yani onun o hızlı yükselişi ve ayrı üslubunun oluşu,parti içindeki o farklılaşmayı ilk defa ortaya koydu.
Korkut Özal: Politikacı
Milli Görüş yenilikçileri ve farklı olanları sevmez! SEVGİLERİMLE....
LoNeLiNeSS
07-25-2008, 15:11
Bu yeni yenilikçi oluşum bana pekde inandırıcı gelmiyor. Sanki Saadet Partisinin kaybolan imajını yeniden düzeltmek için yapılan planlı bir girişim gibi.. Kutan ın bir lider olmadığını bırakmak istediğini Erbakan ın buna izin vermediğini herkez tarafından biliniyor.. Saadet partisi liderini değiştirecek ama bunu yaparkan daha olaylı yapıyor ki sansasyon yaratsın.. ;) ;) ;)
Bu yeni yenilikçi oluşum bana pekde inandırıcı gelmiyor. Sanki Saadet Partisinin kaybolan imajını yeniden düzeltmek için yapılan planlı bir girişim gibi.. Kutan ın bir lider olmadığını bırakmak istediğini Erbakan ın buna izin vermediğini herkez tarafından biliniyor.. Saadet partisi liderini değiştirecek ama bunu yaparkan daha olaylı yapıyor ki sansasyon yaratsın.. ;) ;) ;)
Toplum mühendisliğine alıştık, kokusunu hemen alırım diyorsun ;)
Çok mantıklı :-*
maviinsan
07-25-2008, 15:40
Erbakan partiyi kendi elinde tutmak için uğraşıyor.Muhalif hareketlere izin vermiyor.PArtiyi kendi malı haline getirdi bir anlamda :-*
taviz vermek ??? ???
maviinsan
07-25-2008, 15:44
taviz vermek ??? ???
milli görüşte kongreler göstermeliktir.Erbakan'ın isemediği birisi baş olmaz.Eğer Erbakan'ın istemediği birisi iş başına gelirse ''taviz'' oluyor :-*
taviz vermek ??? ???
Nasıl bilmezsin Zeynep...
Ayrılırken ne tavizi verildi bilmem ama hükümette HÜKÜMET POLİTİKASI çerçevesinde İsraille görüşmek gibi bir gaflette bulunuyorsun...
Bu konuda Haması ağırlamış olman bir şeyi değiştirmez...
Sen nasıl küresel değerleri göz önünde bulundurup ABD ile iş birliği yaparsın..Osmanlıyı bitiren yalnızlık politikasını uygulaman gerekirdi!!!
Sen nasıl AB dersin..Tavizin dik alası....
Ekonomik getirisi, fonlar, demokratikleşme hareketi, kalkınma refah...
Olur mu hiç..Senin giblerin kafasına da bir kitapçık atılsa aklınız başınıza gelir...Yada iyi bir MGK paklardı ama işte taviz verince asker sessiz kaldı...
Dik duruş dediğin tavizsiz duruş bu günlerde Milli Görüşte..
Görmüyor musun Ergenekon operasyonlarını nasıl can hıraş desteklediklerini..
Gör müyor musun darbelere nasıl hayır dediklerini..
Daha dün Kutan dedi karşıyız diye duymadın mı?
Milli Görüş bu dünyanın tavizsiz adil düzeni...
Tabii sen kim bunları anlamak kim..Yenilikçiler ne bilir!!!!
elif zeynep
07-25-2008, 16:29
Miili görüş fikrine tabi olma gayretini yavaşlatan Saadet'in, yeniden bu fikirle anlam bulması için bu girişimi gerçekten dikkate alması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah hayırlısı olur...
mehmed_akif
07-29-2008, 13:14
taviz vermek ??? ???
milli görüşte kongreler göstermeliktir.Erbakan'ın isemediği birisi baş olmaz.Eğer Erbakan'ın istemediği birisi iş başına gelirse ''taviz'' oluyor :-*
vallah mı ciddi misin...
aslında doğru söylüyorsun erbakanın lafı yüzde 99 gerçekleşir yön verir.ama öncesinden istişare de yaparlar..
hatta sayın başbakan milli görüş çizgisinden ayrılmasının bir nedeni olarak kendilerinin dsözünün geçmediğini söylüyordu..
ama unutmayın hengi parti olursa olsun liderin isteği daima yapılır bu akp için de geçerlidir..
bugün akp kadrolarına bakın hepsi sayın başbakanın onayı ile oradalar aksini iddia edemezsiniz
mehmedim
07-29-2008, 21:15
Eebakan hoca dünya olaylarını en iyi bilien Türkiyedeki tek siyasetçidir.
Duygu'Seli~
07-29-2008, 21:23
taviz vermek ??? ???
vallah mı ciddi misin...
aslında doğru söylüyorsun erbakanın lafı yüzde 99 gerçekleşir yön verir.ama öncesinden istişare de yaparlar..
hatta sayın başbakan milli görüş çizgisinden ayrılmasının bir nedeni olarak kendilerinin dsözünün geçmediğini söylüyordu..
ama unutmayın hengi parti olursa olsun liderin isteği daima yapılır bu Ak Parti için de geçerlidir..
bugün Ak Parti kadrolarına bakın hepsi sayın başbakanın onayı ile oradalar aksini iddia edemezsiniz
Aksini BEN iddiaa ediyorum..Başbakanımızdan diktatör bir lider gibi bahsedemezsiniz..Evet Partinin kurulmasında başı o çekmiştir..Ama her daim dava arkadaşlarına söz hakkı tanımış,fikirlerini almıuş ve birlikte hareket etmiştir..Yapılan yenilik ve değişiklikler sadece başbakanın değil tüm Ak Parti yetkililerinin onayı alınarak gerçekleşmektedir..
Duyguseli senin dediğine bir örnek vereyim.Bunu partimizin ağır toplarından Dengir Mir Mehmet Fırat anlatıyor....
Başbakana bir eleştirimiz ya da diyeceğimiz olduğunda söyleriz başbakan hiç itiraz etmez,kızmaz sadece dediklerimizi not alır dinler diyor...myk mkyk toplantılarında herkesin fikrini sorduğu,parti kapatma sürecinde grup grup milletvekilleri ile konuşup fikir alış verişi yaptığı da medyaya sızan bilgiler arasında ;)
Tabii bunu genenl başkanları erbakanın emir eri olan sp, partisini ihtiyar heyeti ile birlikte yöneten chp, teşkilatına söz geçiremeyen mhp anlayamaz ;)
Duygu'Seli~
07-29-2008, 23:09
:-* (+)
vayy duygudan artı aldım ;D
;D benden ikinize de artı ;D ;D
Deniz.Feneri
07-29-2008, 23:18
Bu girişim hayır ile sonuçlanır inşallah
Numan kurtulmuş olmalı..... :-*
hocam nerde biz orda :-*
Deniz.Feneri
07-29-2008, 23:23
AK Parti'nin aday gösterilmeyen milletvekilleri mi :( korkyum :(
merkez sağ oyları bölünmesin :( :D
merkez sağı sp mi bölecek :D :D :D :D
akşam akşam güldürdün beni sağolsaın ;)
Demokrat
07-30-2008, 01:56
sp den bu saatten sonra ne köy olur, ne kasaba!
pirinçkentli
07-30-2008, 02:28
Erken konuşmak iyi değildir.Bekleyelim ve görelim bence... :)
Demokrat
07-30-2008, 02:33
Erken konuşmak iyi değildir.Bekleyelim ve görelim bence... :)
köy görünüyorsa klavuza gerek var mi :)
pirinçkentli
07-30-2008, 02:42
Köy henüz görünmüyor güzel kardeşim.Milli görüş hergün büyüyor emin ol.
Demokrat
07-30-2008, 02:47
ama ben milli görüsten bahsetmiyorum ki, sp den bahsediyorum :) ama sana bir kötü haber vereyim kardes avrupada en güclü teskilat olan milli görüs günden güne güc kaybediyor, ic cekismeler nedeniyle bölünmeler oluyor, diyanetin avrupaya el atmasiyla faaliyet alanlari daraliyor ;)
ne farkeder dedigini der gibiyim, o zaman söyle diyeyim basta tv 5 olmak üzere bir cok birimin finansmani cogunlukta avrupadan yapiliyor ;)
bu arada nereden biliyorsun dersen yeterince teskilatlarda faal biriyim, o kadarda bileyim :)
pirinçkentli
07-30-2008, 03:00
Valla olabilir kardeşim tabi ki inanıyorum ben sana.Ama milli görüş hala avrupada çok büyük çok tanıdığım var.Ama ne farkeder demiyorum sp milli görüsün sadece siyasi kanadıdır.İyi bi revizyon ve iyi bi kadroyl tabi medya desteğiyle bir yerlere gelebilir kanaatindeyim.Ama hayırlısı kardeşim yaaa.Hayırlısı olsun hakkımızda...
Demokrat
07-30-2008, 03:06
Valla olabilir kardeşim tabi ki inanıyorum ben sana.Ama milli görüş hala avrupada çok büyük çok tanıdığım var.Ama ne farkeder demiyorum sp milli görüsün sadece siyasi kanadıdır.İyi bi revizyon ve iyi bi kadroyl tabi medya desteğiyle bir yerlere gelebilir kanaatindeyim.Ama hayırlısı kardeşim yaaa.Hayırlısı olsun hakkımızda...
Tabiki hakkimizda hayirlisi.. acik konusayim ben milli görüse cok saygiliyim, burada milli görüs teskialatina üyeyim, milli görüs camiisinde faal olarak görevliyim, esim ve ailesi tam anlamiyla milli görüscü..
Milli görüsten Allah razi olsun ki diyanet bile cesaret edemezken buraya gelmis, camiiler acmis, insanlari bilinclendirmis, dinini, milliyetini bilen gencler yetistirmis, bu senede Milli Görüs teskilatiyla hacca gidiyorum..
Ben milli görüsü bir siyasi parti olarak görmüyorum ama sp benim icin bir siyasi partidir ve benim mensubu oldugum partiyi acimasizca elestiriyor bu nedenle sp yi daha dogrusu sp lileri asla tasvip etmiyor ve siyaset tarzlarini hic etik bulmuyorum bu nedenle sp yi ben diger partilerle ayni kategoriye koyuyorum...
pirinçkentli
07-30-2008, 12:14
Yani sen milli görüşçüsün bir yerde değil mi kardeşim.Bu bile güzel ve sevindirici hangi partili olduğunun önemi yok aslında.Herkese kendi desteklediği parti iyi gelir.Ama oradaki teşkilatlarda bulunmak bi ayrıcalık olsa gerek.Bu arada allah herkese o kutsal toprakları görmeyi nasip etsin inşallah. :)
Beylerbeyi
07-30-2008, 12:18
çok güzel üslubun var pirinçkentli kardeş. ilk artını ben vereyim :)
milli görüşte yenilik kararına gelince; biraz geç kalınmış bir karar diye düşünüyorum. atı alan üsküdarı çoktan geçti
Demokrat
07-30-2008, 12:22
Yani sen milli görüşçüsün bir yerde değil mi kardeşim.Bu bile güzel ve sevindirici hangi partili olduğunun önemi yok aslında.Herkese kendi desteklediği parti iyi gelir.Ama oradaki teşkilatlarda bulunmak bi ayrıcalık olsa gerek.Bu arada Allah herkese o kutsal toprakları görmeyi nasip etsin inşAllah. :)
Eger dini bir teskilat bakarsak öyleyim diyebilirim ama siyasi olarak hic bir zaman milli görüs partilerini desteklemedim, desteklememde ;)
mehmed_akif
07-30-2008, 15:17
taviz vermek ??? ???
vallah mı ciddi misin...
ama unutmayın hengi parti olursa olsun liderin isteği daima yapılır bu Ak Parti için de geçerlidir..
bugün Ak Parti kadrolarına bakın hepsi sayın başbakanın onayı ile oradalar aksini iddia edemezsiniz
Aksini BEN iddiaa ediyorum..Başbakanımızdan diktatör bir lider gibi bahsedemezsiniz..Evet Partinin kurulmasında başı o çekmiştir..Ama her daim dava arkadaşlarına söz hakkı tanımış,fikirlerini almıuş ve birlikte hareket etmiştir..Yapılan yenilik ve değişiklikler sadece başbakanın değil tüm Ak Parti yetkililerinin onayı alınarak gerçekleşmektedir..
bunu erbakan da yapıyor
bunu erbakan da yapıyor
hmmm erbakan parti yetkilisi mi,ne zamandır?
bir örnekle açıklar mısın bunu yaptığını...haklısın recai kutanı kukla gibi kullanması bunu yaptığını gösterir :)
mehmed_akif
07-30-2008, 15:28
Duyguseli senin dediğine bir örnek vereyim.Bunu partimizin ağır toplarından Dengir Mir Mehmet Fırat anlatıyor....
Başbakana bir eleştirimiz ya da diyeceğimiz olduğunda söyleriz başbakan hiç itiraz etmez,kızmaz sadece dediklerimizi not alır dinler diyor...myk mkyk toplantılarında herkesin fikrini sorduğu,parti kapatma sürecinde grup grup milletvekilleri ile konuşup fikir alış verişi yaptığı da medyaya sızan bilgiler arasında ;)
Tabii bunu genenl başkanları erbakanın emir eri olan sp, partisini ihtiyar heyeti ile birlikte yöneten chp, teşkilatına söz geçiremeyen mhp anlayamaz ;)
bingölde akp ilbaşkanlığı seçimleri vardı yanlış hatırlamıyorsam 29 temmuzdaydı 2006 yılında.sayın başbakan her ilde tek adayla seçime girilmesini istiyordu.ama bizim oradan 4 aday çıktı inanın.hepsi bir kemik kapma peşindeydi ve inanın bu durum bizi fazlasıyla bunaltmıştı..neyse seçim iki ay kadar sonra zar zor yapıldı.ama başbakanın istediği kişi seçildi.halkın istediği kişi deeğil.o kişi şu an mecliste vekil.22 temmuz seçimlerinde de başbakanın istediği seçildi.bunu elimizdeki ön oylama sonuçlarında en çok oy alanların milletvekili adayı olmaması kanıtlıyor
bunu erbakan da yapıyor
bir örnekle açıklar mısın bunu yaptığını...haklısın recai kutanı kukla gibi kullanması bunu yaptığını gösterir :)
Kimse recai kutana kukla diyemez.
Deme yetkiside yoktur
Akp amerikanın dediğinin iki etmiyor biz de ne diyelim ozaman
bingölde Ak Parti ilbaşkanlığı seçimleri vardı yanlış hatırlamıyorsam 29 temmuzdaydı 2006 yılında.sayın başbakan her ilde tek adayla seçime girilmesini istiyordu.ama bizim oradan 4 aday çıktı inanın.hepsi bir kemik kapma peşindeydi ve inanın bu durum bizi fazlasıyla bunaltmıştı..neyse seçim iki ay kadar sonra zar zor yapıldı.ama başbakanın istediği kişi seçildi.halkın istediği kişi deeğil.o kişi şu an mecliste vekil.22 temmuz seçimlerinde de başbakanın istediği seçildi.bunu elimizdeki ön oylama sonuçlarında en çok oy alanların milletvekili adayı olmaması kanıtlıyor
Ben teşkilattayım arkadaşım...Tek aday çıkartma konusunu biliyorum..Tek adaya seçimler ve müzakereler sonucunda geliniyor..Yönetim kurulalrı kişi belirliyor..Bunlar il ve genel merkezle mzakere edilioyr en son başbakana isim çıkıyor...başbakan haybeye hadi bu olsun demiyor...zaten herkesi tanıyamaz demi gelen referanslar sonucu belirlenyiro...partimiz de bilimsel davranıyor anketlere falan bakarak kararlar veriliyor...halkın istemediğini nereden biliyorsun? o yüzden mi bingölde %78 oy aldı...Kuru sıkı konuşmak kolay...el-insaf yahu...
bunu erbakan da yapıyor
Deme yetkiside yoktur
Ak Parti amerikanın dediğinin iki etmiyor biz de ne diyelim ozaman
Ben de diyordum arkadaş gerçek yüzünü ne zaman gösterecek...amerikanın bir dediği iki edilmiyor değil...pek kültürümüzde yok ama 'müzakere' denen birşey var...Tabii dış ilişkiler, uluslararası konjoktür falan...tüm bunalrın sonucunda küresel sermaye süper güç abd ile 'müzakere' edersiniz...mesela pkkya operasyon konusunda...müzakereler sonucunda DİZE GELMEDİLER Mİ?
Ama size anlatılamaz demi...bopun eş başkanı olduğunu ayzmayı da unutmuşsun arkadaşım onu da ekle...kalkmış siyaset konuşuyorum seninle...
Demokrat
07-30-2008, 15:47
bunu erbakan da yapıyor
Deme yetkiside yoktur
Ak Parti amerikanın dediğinin iki etmiyor biz de ne diyelim ozaman
Öyle degil mi :) evet kukla biraz agir ama emanetci baskan diyebiliriz :)
Müzakere de nedense hep amerikanın dediği oluyore bizim dediğimiz olmuyor.
Amerika bizi görüşmek müzakere yapıcı görmüyorki bizi köle gçrüyor.
Bu köle görmesinide A.gülün omuzuna vurmasında gördük
Sen kalmış bana müzakere yapıyoruz diyorsun....
Öyleyse hep ABD dediğinin yap sonra müzakere olsun iyi be
O köleyi clinton karşısında el pençe divan duran ecevitte gördük canım....
pkk ya operasyon istemiyordular yalan mı? ama baskılar sonuç verdi bizi desteklediler...
dış ilişkiler çıkarlar üzerine kurulmuştur...
astığım astık diyerek bir yere varamazsınız ;) anlayacaksınız umarım bir gün ;)
mehmed_akif
07-30-2008, 15:52
bingölde Ak Parti ilbaşkanlığı seçimleri vardı yanlış hatırlamıyorsam 29 temmuzdaydı 2006 yılında.sayın başbakan her ilde tek adayla seçime girilmesini istiyordu.ama bizim oradan 4 aday çıktı inanın.hepsi bir kemik kapma peşindeydi ve inanın bu durum bizi fazlasıyla bunaltmıştı..neyse seçim iki ay kadar sonra zar zor yapıldı.ama başbakanın istediği kişi seçildi.halkın istediği kişi deeğil.o kişi şu an mecliste vekil.22 temmuz seçimlerinde de başbakanın istediği seçildi.bunu elimizdeki ön oylama sonuçlarında en çok oy alanların milletvekili adayı olmaması kanıtlıyor
Ben teşkilattayım arkadaşım...Tek aday çıkartma konusunu biliyorum..Tek adaya seçimler ve müzakereler sonucunda geliniyor..Yönetim kurulalrı kişi belirliyor..Bunlar il ve genel merkezle mzakere edilioyr en son başbakana isim çıkıyor...başbakan haybeye hadi bu olsun demiyor...zaten herkesi tanıyamaz demi gelen referanslar sonucu belirlenyiro...partimiz de bilimsel davranıyor anketlere falan bakarak kararlar veriliyor...halkın istemediğini nereden biliyorsun? o yüzden mi bingölde %78 oy aldı...Kuru sıkı konuşmak kolay...el-insaf yahu...
tamam işte ben de bunu diyorum.erbakan da yapılan istişareleri değerlendirir ona göre kara verir.ama siz sözkonusu erbakan olunca diktatörlükten dem vuruyorsunuz bu bir..
ikincisi bingölde akp yüzde 72 küsur oy aldı.güzel peki siz mi seçim günü ordaydınz yoksa ben mi.o oyları nasıl aldığımızı bilirim.(o gün akp liydik)..
laf attığınız askerin ve emniyet güçlerinin nasıl diğer partilileri engellediğini siz görmediniz.ölülere oy kullandırıldığı nerede görülmüş..aman ben ne diyorum..şimdi ağzımdan başka başka şeyler kaçıracam da olmayacak..neyse artık cevap vermeyecem size
Demokrat
07-30-2008, 15:56
Senin gibi dengesizlerle müzakare yapacagima elin gavuruyla yaparim!.. hic degilse adam ben "gavurum" diye haykiriyor ya sen!
tamam işte ben de bunu diyorum.erbakan da yapılan istişareleri değerlendirir ona göre kara verir.ama siz sözkonusu erbakan olunca diktatörlükten dem vuruyorsunuz bu bir..
ikincisi bingölde Ak Parti yüzde 72 küsur oy aldı.güzel peki siz mi seçim günü ordaydınz yoksa ben mi.o oyları nasıl aldığımızı bilirim.(o gün Ak Parti liydik)..
laf attığınız askerin ve emniyet güçlerinin nasıl diğer partilileri engellediğini siz görmediniz.ölülere oy kullandırıldığı nerede görülmüş..aman ben ne diyorum..şimdi ağzımdan başka başka şeyler kaçıracam da olmayacak..neyse artık cevap vermeyecem size
verebilsen şaşarım zaten!!!
madem böyle bir İDDİAN var giderdin mahkemeye...burada nasıl oylarımızın kaçırıldığını gördük sandık görevlileri bunun içindir...sen bir yanlış gördüysen hakkını forum sayfalarında değil savcının karşısında arardın....Önce bana bunu açıkla ispatsız DEDİKODULARLA gelme karşıma!
ama neredeeeee!!!!
anca diliniz işlesin...
erbakan partinizin genel başkanı değil,bunu belirtmek isterim...hani karar mekanızmasının erbakanda sonlanması bile kutanın erbakanın gölgesinde kaldığını gösterir ;) anlayabiliyor musun?
ama pardon sen de konuşup konuşup 'sana cevap vermeyeceğim' diyenlerdensin 8)
pkk ya operasyon istemiyordular yalan mı? ama baskılar sonuç verdi bizi desteklediler...
Operasyon da operasyon olsa
13 şehid verdikten 3 ay geçmiş operasyon yapıyoruz.Kuzeydeki pkk çoktan güneye indi bile Amerka kendi silahı verdiği pkk hiç vurdurur mu? enayimi adam ?
Bize siz durun ben adamlarımı güneye çekeyim sizde boş yerleri bombalayın sora operasyon yaptık dersiniz.
Biz herzaman operasyonlarda pkk cesetleri görürdük biz bu sefer neden ceset görmedik acaba ?
Bir general diyorki youtubeye düştü konuşması bu operasyonda 4-5 pkk öldürüldü basında çıkan haberleri biz abarttık diyor.
Genelkurmay operasyon video yayınlıyor uzaydan çekilimiş neden canlı ve askerin çekilimişini yayınlamıyor.
Kimse bana kalkıp operasyon yaptık demesin.
Demokrat
07-30-2008, 16:00
birileri cok biliyor ya sirf konusmus olmak icin konusan, hamaset kokan, bilgiden yoksun yazilarla siyaset yapan cahillerle neyi tartisiyorsak!
ikincisi bingölde Ak Parti yüzde 72 küsur oy aldı.güzel peki siz mi seçim günü ordaydınz yoksa ben mi.o oyları nasıl aldığımızı bilirim.(o gün Ak Parti liydik)..
verebilsen şaşarım zaten!!!
madem böyle bir İDDİAN var giderdin mahkemeye...burada nasıl oylarımızın kaçırıldığını gördük sandık görevlileri bunun içindir...sen bir yanlış gördüysen hakkını forum sayfalarında değil savcının karşısında arardın....Önce bana bunu açıkla ispatsız DEDİKODULARLA gelme karşıma!
ama neredeeeee!!!!
anca diliniz işlesin...
erbakan partinizin genel başkanı değil,bunu belirtmek isterim...hani karar mekanızmasının erbakanda sonlanması bile kutanın erbakanın gölgesinde kaldığını gösterir ;) anlayabiliyor musun?
ama pardon sen de konuşup konuşup 'sana cevap vermeyeceğim' diyenlerdensin 8)
Yarın erdoğanda yasaklı olursa kimin dediği olacak.Benim mi?? yok sa erdoğanın mı? liderin dediği olur...
13 şehid verdikten 3 ay geçmiş operasyon yapıyoruz.Kuzeydeki pkk çoktan güneye indi bile Amerka kendi silahı verdiği pkk hiç vurdurur mu? enayimi adam ?
Bize siz durun ben adamlarımı güneye çekeyim sizde boş yerleri bombalayın sora operasyon yaptık dersiniz.
Biz herzaman operasyonlarda pkk cesetleri görürdük biz bu sefer neden ceset görmedik acaba ?
Bir general diyorki youtubeye düştü konuşması bu operasyonda 4-5 pkk öldürüldü basında çıkan haberleri biz abarttık diyor.
Genelkurmay operasyon video yayınlıyor uzaydan çekilimiş neden canlı ve askerin çekilimişini yayınlamıyor.
operasyon askerin işi ben anlamam...
o mhp ve bilumum partiler girin çabuk diye böğürürken biz siyaset yapıp zemin hazırlamaya çalışıyorduk ;)
girseydin abd ile savaşsaydın...bakalım o zaman 'niye erken girdiniz' demeyecek miydin?
git kardeşim ya slogan laflarla siyaset yaptığınızı zannediyorsunuz! pehhhh ülke size kalsa...
Demokrat
07-30-2008, 16:01
iste lafimiza geliyorsunuz "kutan" lider degildir, liderin emanetcisidir ;)
Yarın erdoğanda yasaklı olursa kimin dediği olacak.Benim mi?? yok sa erdoğanın mı? liderin dediği olur...
Yani recai kutan kukla diyorsun ;)
başbakan yasaklansa bağımsız girecek ;) başbakan olacak 8) e başbakan da karar verme konumundadır ama anlayamıyorsunuz hala debeleniyorsunuz!
Demokrat
07-30-2008, 16:06
liderlere yasak vurulamaz! bunu kafaniza takmayin bizim basbakanimiz icin "muhtar bile olamaz" deniliyordu buyrun sonuc ortada o yüzden akbabalar gibi yasaktan medet umanlar yine hayal kirikligina ugrayacaklar..
Yasaklar bizi yildirmaz aksine dahada azimlendirir, birileri gibi kösemize cekilip uzaktan kumandayla is yapacak degiliz 8)
bilgi müdavimi
07-30-2008, 16:10
Parti kapatılırsa onlar da başa gelirse Başbakan oolabilme ihtimalleri var.Yenilikçiler herzaman kazanır.
Müntesip
07-30-2008, 16:40
Maşallah Kardeşim sen bayağı birşey biliyorsun :) PKK 'nın geri çekilecei içine mi dogdu ? Bakınız PKK birliklerinin belirli eğitim kampları vardır buralarda eğitim alırlar bunun dışında münferit adamları vardır bunlarda olay olacagı gün teröristlerle beraber saldırıya katılır daha sonra evlerine cekilir günlük hayatta senin benim yanımda yaşarlar ! Buradan çıkışla bu teröristleri kökten kazımak için tüm evleri dolaşıp araştırmalar yapmak gerekecek bu da mümkün değil ! İkinci olarak daglardaki yönetim kadrosunu,egitim ve barınak yerlerini yok edip teröristlerin bir kısmını yok edip diğer kısmını da elleri kolları bağlı bırakarak teslim olmaya zorlamak için sınır ötesi harekat yapmak gerekir.Bu harekatında geç oldugunu düşünüyorsunuz sanırım ama bu olayı komsuya çay içmeye gitmek sanıyorsunuz ? Ancak bu harekat geniş çaplı oldugu için altyapısını getirisini-götürüsünü hesaplamak ve uluslarası arena da kendinizi ifade etmek durumundasınız sonuçta komsu ülkenin sınırlarına giriyorsunuz komşuya çay içmeye değil ;)
Ayrıca görüntüler uzaydan değil SAVAŞ UÇAK'larından çekilmiştir .Son olarak asker silah mı taşıyacak kamera mı buna da siz karar verin :)
Müntesip
07-30-2008, 16:46
Konuya gelecek olursak Ülkemizin Refahı ve huzuru için atılan her adımın ALLAH (c.c) yardımıcısı olsun ! Umarım sorunun değil çözümün parçası olurlar !
spligenc
07-30-2008, 18:36
selamunaleyküm
aranızda hala kendini milli görüşçü olarak tanımlayan var mı( sorum eski anapçı dyp ci merkezcilerede değil eski refahlılalara)
elif zeynep
07-30-2008, 20:33
selamunaleyküm
aranızda hala kendini milli görüşçü olarak tanımlayan var mı( sorum eski anapçı dyp ci merkezcilerede değil eski refahlılalara)
kendini milli görüşcü olarak tanımlayan da var, tanımlamayan da... Ama milli görüş'ü bilmeden, tarihte yaşananları iyi analiz edemeyen, eleştirirken hiç öz eleştiriye takılmayan, halen dengesiz laflarda bulunan ve kendini "ben milli görüşcüyüm" diye tanımlayan kardeşlerim asla milli görüşcü değillerdir, sadece kendilerine kılıf giydirme derdindeler diye düşünüyorum... Burada farklı fikirler tartışılırken, istişare amacına yönelik olmalı ki , fayda sağlasın.. Söylemeden önce iyi düşünülmelidir , yoksa her söz savunduğumuz fikriyata zarar vermekten ve insanları çileden çıkarmaktan başka işe yaramıyor , bunu gördüm..
selamunaleyküm
kendini milli görüşcü olarak tanımlayan da var, tanımlamayan da... Ama milli görüş'ü bilmeden, tarihte yaşananları iyi analiz edemeyen, eleştirirken hiç öz eleştiriye takılmayan, halen dengesiz laflarda bulunan ve kendini "ben milli görüşcüyüm" diye tanımlayan kardeşlerim asla milli görüşcü değillerdir, sadece kendilerine kılıf giydirme derdindeler diye düşünüyorum... Burada farklı fikirler tartışılırken, istişare amacına yönelik olmalı ki , fayda sağlasın.. Söylemeden önce iyi düşünülmelidir , yoksa her söz savunduğumuz fikriyata zarar vermekten ve insanları çileden çıkarmaktan başka işe yaramıyor , bunu gördüm..
:-* :-* onlar yüzünden bir kirbitle hepimizi yakıyolar....herkes bir değildir...herkes milli görüşlü değildir...milli görüşlüyüm dese bile
Demokrat
07-30-2008, 23:32
eger su "selamet" gibi sahislar milli görüsten temizlenmezse cok leke kelir bu harekete.. insanlar tam sempatiyle yaklasiylr bunun gibi insanlar pravakaörlükle, millete camur atmakla, milletin dinini sorgulamakla, sevilen insanlara iftira atmakla milli görüse leke getiriyor..
milli görüs icindeki pislikleri temizlerse, acilimlar yaparsa evet siyasi anlamda yine birsey olmaz ama bir hareket bazinda cok ilgi görür..
önce maneviyat diyen bir hareketin icinde böyle karektersiz insanlarin cikmasi asla kabul edilemez bu hareketin sucu degil, bu hareketi bilmeden "milli görüscüyüm" diyerek diger insanlarin milli görüs hakkinda kötü düsünmesine neden olan kisilerin..
Bunlar milli görüscü degil, milli cözümcü yada ben milli görüsü yanlis tanimisim ;)
eger su "selamet" gibi sahislar milli görüsten temizlenmezse cok leke kelir bu harekete.. insanlar tam sempatiyle yaklasiylr bunun gibi insanlar pravakaörlükle, millete camur atmakla, milletin dinini sorgulamakla, sevilen insanlara iftira atmakla milli görüse leke getiriyor..
milli görüs icindeki pislikleri temizlerse, acilimlar yaparsa evet siyasi anlamda yine birsey olmaz ama bir hareket bazinda cok ilgi görür..
önce maneviyat diyen bir hareketin icinde böyle karektersiz insanlarin cikmasi asla kabul edilemez bu hareketin sucu degil, bu hareketi bilmeden "milli görüscüyüm" diyerek diger insanlarin milli görüs hakkinda kötü düsünmesine neden olan kisilerin..
Bunlar milli görüscü degil, milli cözümcü yada ben milli görüsü yanlis tanimisim ;)
abi demek ki milli görüşün de dönüp bir kendine bakması gerekiyor...
bak mesela elinde bıçaklarla o kavga senin bu kavga benim gezen insanlar hatta suikastlere cinayetlere karışmış insanlar ülkü ocaklarında çıkıyor..
mhp açıklama yapıyor onlar bizden değil..
senden değil ama demek ki orada bulunmalarını sağlayacak bir ortam var..
peki biz bu densizlere,kendine müslümanlara milli görüşten değil diyelim...
ama demek ki bunların da milli görüşte beslenebilecekleri ortam var..
haksız mıyım?
Demokrat
07-30-2008, 23:39
haklisin krdesim milli görüsünde icindeki pislikleri temizlemesi lazim inaniyorum ki icindeki pislikler temizlendigi zaman, iyi bir yönetim kadrosu olusturuldugu zaman kipirdanma olur..
ama görüyoruz ki birileri kendi partilerinden cok ak partiyi agizlarina aliyor, kendileri proje üreteceklerine ak partiye yalan, iftira, camur atiyorlar ve sonrada biz milli görüscüyüz diyorlar..
benim anlamadigim bu insanlar müslümaniz diyorlar nasil kul hakkina giriyorlar, nasil yalan atiyorlar, nasil camur atiyorlar bunlar nasil müslüman, bunlar nasil insan anlamakta zorlaniyorum..
inanirmisin böyle insanlar benim gözümde chp lilerden daha asagilik cünkü chp li ben buyum diyor bu ise ben bunu islam adina yapiyorum diyor senin ne haddine islama leke getirmek, sen kimsin ki islam adina sevilen insanlara camur atiyorsun!..
böyle insanlarda onur, seref, haysiyet olmadigi icin ne desen bos kardes ;)
AK_Genclik
08-03-2008, 13:26
Millî Görüş içerisinde siyaset'i barındırdığı için temiz bir islâm davası güdemedi bence...
Hala Millî Görüş kadroları içerisinde bir şeyler koparmak niyetinde olan pislikler barınıyor ne zamanki o pislikler temizlenirse Millî Görüş o zaman şahlanış'a geçer..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.