Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Görüş'ten Tuğba Özay açılımı
http://www.spothaber.com/haber_resim/aj20_345.jpg
MİLLİ GÖRÜŞ'TEN TUĞBA ÖZAY AÇILIMI!
Saadet Partisi açıldıkça açılıyor! Tiyatrocu Esra Acun'u belediye başkanı adayı yapan parti, Tuğba Özay'ın filminin galasına katıldı
Manken Tuğba Özay'ın başrol oynadığı, Gani Rüzgar Şavata'nın yönetmenliğini üstlendiği 'Saddam'ın Askerleri' filminin galasına, Saadet Partisi damga vurdu.
Galaya partinin Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da katıldı. Çiçeği burnunda başkanın geceye katılma nedeni filmin yönetmeniydi. Esenyurt Belediye Başkanlığı için Saadet Partisi'nden aday olan Gani Rüzgar Şavata'yı desteklemek için gelen Kurtulmuş, başrol oyuncusu Tuğba Özay'la el sıkışıp, bir süre sohbet etti, ardından da birlikte objekitiflere poz verdi.
CHP'li kimliğiyle tanınan Tuğba Özay'ın SP'li Numan Kurtulmuş'la bir araya gelmesi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.
Filme 18 yaş sınırı getirildi
IRAK'taki, 'Halepçe Katliamı'nı konu alan 'Saddam'ın Askerleri' adlı filme Kültür Bakanlığı tarafından 18 yaş sınırlaması getirildi. Tuğba Özay yaş sınırıyla ilgili olarak, 'Çok gereksiz. Bu yasakları getiren yetkililer dizi izlemiyorlar mı, orada da her türlü vurdu kırdı, küfür, argo, işkence sahnesi yer alıyor. En komik dizide bile ellerden silah düşmüyor. Ama bizim sinemalar kontrolden nasibini alıyor. Yasak getiriliyor, hiç değilse bizi isteyen parasını verip izliyor. Televizyon ve sinema çok farklı konular, bu kadar yasakçı olmamak lazım' dedi.
(AKŞAM)
ne Açılım ama Ya Saçmalamayın ...O resim montaja benziyor varsa başka resim koyun...
Gani Rüzgar Şavata Esenyurt Belediye Başk.Adayı.. Onun Daveti üzerine Başkan Davete İcabet etmiştir... Olayı saptırmaya çalışmayalım...
redyellow
02-26-2009, 13:15
Bu ne terbiyesiz bir başlık....
Film saadet partisinin belediye başkan adayı olan gani rüzgar şavatanın filmi, numan beyde kendi partisinin adayının rol aldığı filmin galasına katılmış.
bunu tutup da tuba özay açılımı diye vermek ancak ahlaksız medyaya yakışırdı, onlarda bunu yapmışlar.
Eğer bu başlığı akşam gazetesi atmışsa akşam gazetesini kınıyorum.
Onlar atmamışda buraya bu şekilde yansıtılmışsa bunu yapanı şiddetle kınıyorum.
son durak
02-26-2009, 13:20
güzel acılım...
güzeller acılımı..
redyellow
02-26-2009, 14:19
Bazıları da "terbiyesizlik açılımı" konusunda oldukça uzman herhalde!
Pek inandırıcı gelmedi bana.
yola.devam
02-26-2009, 14:51
sacmalık.. boyle acılım yapmaz onlar..Denız Baykal akıl hocaları degılse eger =)
FarukARSLAN.
02-26-2009, 14:54
Gani Rüzgar Şavata Esenyurt mu Esenler mi ne onlardan birinin belediye başkan adayıydı Saadet'in.. TV 5'te canlı yayınını izlemiştim bu filmden bahsediyordu, çıkacağından az kaldığından felan.. Galasına geçmiş demek..
Benim merak ettiğim, şu üstteki fotoğraf gerçek mi fotomontaj mı???
Fotomontajlık tarafını görmedim aslında.. da işte..
Neyse güzel foto.. (:
[B]Bir Resimi Photofilitreye attınmı tek hamlede Prof.Dr.Numan KURTULMUŞ kaldırılabiliyor..
Ben bu işte fotomantaj kokusu alıyorum...
Belkide değil; Ama yüz ifadelerinden fotonun samimiyeti resimlenmiş...
Tuğba Özay siyasete hazırlanıyor
....Özay, burada vatandaşların siyasete girip girmeyeceği yönündeki sorusuna, "Siyaseti önümüzdeki dönemlerde düşünmüyor değilim. Şu an netleşmiş bir şey yok ama ilerleyen zamanlarda kesinlikle aktif siyasetin içerisinde olmak istiyorum. Bunun özellikle bir nedeni yok. Ama yıllardır politikaya merak duyan bir insanım. Türkiye"de zor da olsa siyaseti seven bir insanım. 2 dakikada insanın ipini çekerler bu ülkede. Ama ben halkım için, yaşadığım topraklar için, yaşadığımız dünya için güzel şeyler yapmak istiyorum. Bence gençlerin ve kadınların siyasete daha fazla ilgi duyması ve daha fazla aktif olması gerekiyor" cevabını verdi. Tuğba Özay, "Parti var mı?" sorusunu ise, "Halkın Partisi" diye yanıtladı. ( Haber Tempo )
Özgür Çağrı
03-02-2009, 00:51
Yahu saptırmayın tarihle yüzleşilecek olan bu güzel filmin galasına gitmiş ne var bunda Numan Kurtulmuş İnsan değilmi
yapmayın arkadaşlar Haber birde kartelde :D Saadet Partisine kızarken biz kartelin haberlerine yer vermeyelim
Lütfen
Bunun adı acılım değil gercek yüzleri bu bunların gerceği bu, sen yaparsın haram bunlar yapar helal bunlarda böyle allah fırsat vermesin bu görüşcülere bir bardak su bile vermezler kendilerinden olmayana...
Bunun adı acılım değil gercek yüzleri bu bunların gerceği bu, sen yaparsın haram bunlar yapar helal bunlarda böyle allah fırsat vermesin bu görüşcülere bir bardak su bile vermezler kendilerinden olmayana...
Önce oku idarak et ve sonra için Kinini dök
ben okumuştum sende oku..
resimin montaj olduğunu kundaktaki bebe anlar...sizin anlamamanız pek bi manidar???
Özgür Çağrı
03-02-2009, 11:12
Kaynak Akşam Gazetesi off güldürdünüz beni :D:D:D:D
tek YILDIZ.61
03-02-2009, 11:52
Tuğba Özay'ın filminin galasına erbakan hoca katılırmıydı...
resimin montaj olduğunu kundaktaki bebe anlar...sizin anlamamanız pek bi manidar???
tek montajda yapmamışlar üstelik ???
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Csaddam%C 4%B1n%20askerleri%20gala%5Ctugba-ozay-860.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Csaddam%C 4%B1n%20askerleri%20gala%5Ctugba-ozay-862.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Csaddam%C 4%B1n%20askerleri%20gala%5Ctugba-ozay_gani-savata--856.jpg
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Csaddam%C 4%B1n%20askerleri%20gala%5Ctugba-ozay_gani-savata--857.jpg
FatihSultanHan
03-02-2009, 12:43
En alttan iki resime bakın. :) Anlarsınız.
Bu kadın hapiste değil miydi? Ne zaman çıkmışta film çekmiş.. Nyse, tuhaf..
redyellow
03-02-2009, 14:56
Tuğba Özay'ın filminin galasına erbakan hoca katılırmıydı...
Hayır katılmazdı.
Tayyip Erdoğan katılır mıydı?
Evet katılırdı.
NOT: Film tuğba özay'ın filmi değil, lütfen kimse konuyu çarpıtmasın. Film saadet partisi belediye başkan adayı GANİ RÜZGAR ŞAVATA'NIN filmi.
Tuba özay filmde rol alan sanatçılardan sadece birisi.
Kartel medyasının çarpıtmasına bazı akpli arkadaşlarımızın balıklama atmaları pek hoş doğrusu:)
Hayır katılmazdı.
Tayyip Erdoğan katılır mıydı?
Evet katılırdı.
NOT: Film tuğba özay'ın filmi değil, lütfen kimse konuyu çarpıtmasın. Film saadet partisi belediye başkan adayı GANİ RÜZGAR ŞAVATA'NIN filmi.
Tuba özay filmde rol alan sanatçılardan sadece birisi.
Kartel medyasının çarpıtmasına bazı akpli arkadaşlarımızın balıklama atmaları pek hoş doğrusu:)
:karizmatik: :karizmatik: :karizmatik:
:güzel:
hacker_145
03-02-2009, 16:58
inanmak istemiyorum ama Saadete yakışmadı
Necip Fazıl
03-02-2009, 17:01
Vayy beeee tam şeriat kadını yakışırrrrrr... ;;) ;D :D
Sıra kimde? durun ben tahmin edeyim bu aralar ERBAKAN ceza falan takılıyo yoksa omu yahuuu... ;;) :D ;D
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CKelebek%20Haber%20Galerisi%5Csaddam%C 4%B1n%20askerleri%20gala%5Ctugba-ozay-860.jpg
yav islam çokda usta birine benziyor be ne dersin
Necip Fazıl
03-02-2009, 17:06
Tuğba'nın elbisesinin kumaşı yetmemiş galiba... ;) :@
Gursunet
03-02-2009, 17:51
arkadaşlar eleştirmek demek insana yanlışını göstermek demektir,böylece o insan eleştirile eleştirile büyür,ancak eleştirmeninde bir hukuku var...
sayın numan kurtulmuş bir partinin genel başkanıdır,onun yanında bir ayyaşda bulunabilir,bir aktörde bir artistde bir mankende,bu her görüşün genel başkanının yanında görülebilecek bir durumdur,..
nitekim sayın erdoğanın 28 şubatın aktörlerinden olan transexuel sisi ile yanyana çekilmiş resimlerini ve karşılıklı muhabbetinide temaşa ettik,ancak böyle bir resmi getirip buraya eklemek,nasılki insafla bağdaşmaz,nasılki basit bir muhalefet anlayışı sergilemek olursa,bugün buradaki şu tuğba resimleride basit bir siyasi anlayışın ürünüdür..
Bu ne terbiyesiz bir başlık....
Film saadet partisinin belediye başkan adayı olan gani rüzgar şavatanın filmi, numan beyde kendi partisinin adayının rol aldığı filmin galasına katılmış.
bunu tutup da tuba özay açılımı diye vermek ancak ahlaksız medyaya yakışırdı, onlarda bunu yapmışlar.
Eğer bu başlığı akşam gazetesi atmışsa akşam gazetesini kınıyorum.
Onlar atmamışda buraya bu şekilde yansıtılmışsa bunu yapanı şiddetle kınıyorum.
imza
+++++++++++++++++++++ sivaslı
Tayyib i LINC etmek icin Amerikan gazetelerini KAYNAK olarak kullanan SP liler..simdi ne oldu sizede kocunuyorsunuz ?
Biz yerli mali kaynak olarak sunduk..
Numan Baskanin Ciplak Kadinin yaninda isi ne ?
Tabana Ehli Sünnet...Disari Ehli Keyif ..olurmu böyle ?
Farkmi vardi ?
Vayy beeee tam şeriat kadını yakışırrrrrr... ;;) ;D :D
Sıra kimde? durun ben tahmin edeyim bu aralar ERBAKAN ceza falan takılıyo yoksa omu yahuuu... ;;) :D ;D
bak arkadaşım seviyesizlik yapma kendi platformunun kalitesini zedeliyorsun...farkındamısın ???
kardeşime bu uslup yakışmıyor :olmaz:
Tayyib i LINC etmek icin Amerikan gazetelerini KAYNAK olarak kullanan SP liler..simdi ne oldu sizede kocunuyorsunuz ?
Biz yerli mali kaynak olarak sunduk..
Numan Baskanin Ciplak Kadinin yaninda isi ne ?
Tabana Ehli Sünnet...Disari Ehli Keyif ..olurmu böyle ?
Farkmi vardi ?
Ne keyifi boş konuşmayın iftira atmayın ...
Artık bu kadarına pes... Ne yaptı Numan Başkanım ...
Görende Alenen zina yaptı zanacak...
Bir Bayanın elini sıkmasından bahsederseniz... Ben Bu konuya başka açılım yaparım ..niyetinizi söyleyin...
milletinadami
03-05-2009, 19:18
ooooo masallah milli gorus iyice acildi yahu...masaalah masallah....
daha neler gorecez yahu...butun tukurukler teker teker yerden toplaniyor..masallah...masallah...
milletinadami
03-05-2009, 19:20
islam sende birkac acilim yap istersen...mesela fitnecilikten siyrilip...muslumanlari rahat birakmak gibi...
genç_TÜRK
03-05-2009, 19:22
güzel :güzel: bir açılım olmuş...;;) ha bu arada filmin fragmanını izledim..film de güzele benziyo..:saygılar:izlemenizi tavsiye ederim..:cool: helal olsun saadete..yarın da müjde arla poz verir herhalde numan kurtuluş :D:D:D zuhahahaha:D
genç_TÜRK
03-05-2009, 19:26
bak arkadaşım seviyesizlik yapma kendi platformunun kalitesini zedeliyorsun...farkındamısın ???
kardeşime bu uslup yakışmıyor :olmaz:
herkes haksız bi sen haklısın zaten..:karizmatik:ha bu arada beni haksız yere forumdan attırdın..senle işim bitmedi..hesabını kesecem senin de halen zaman var!..:güzel: ha bi de dön de bi etrafına bak istersen..herkesi seviyesizlik vs. şeylerle suçluyosun..gören de sanır ki herkes suçlu sen haklı..biraz partinin haline bak ,hep başkalarını suçlama seviyesizlik vs.şeylerle..
redyellow
03-05-2009, 19:32
güzel :güzel: bir açılım olmuş...;;) ha bu arada filmin fragmanını izledim..film de güzele benziyo..:saygılar:izlemenizi tavsiye ederim..:cool: helal olsun saadete..yarın da müjde arla poz verir herhalde numan kurtuluş :D:D:D zuhahahaha:D
Gençtürk;
Allah aşkına şu yazında bir fikir, düşünce, okunması gereken, faydalanılması gereken bir şey var mı?
Kaç yaşındasın sen hakkaten?
13 felan mı?
Eleştirmek bu mudur? eleştirin ama böyle çocukca değil.
redyellow
03-05-2009, 19:34
ooooo masallah milli gorus iyice acildi yahu...masaalah masallah....
daha neler gorecez yahu...butun tukurukler teker teker yerden toplaniyor..masallah...masallah...
ÖZGÜRGENÇ:
Bu yazıdaki "tükürükler" hakaret olmuyor da... "tükürükleri kendi yüzüne yapıştırıyorsun" deme mi hakaret oluyor?
Ben ilgilinin kendi kelimeleriyle hitap ediyorum, onun ki duruyor benim yazdığım hakaret oluyormuş....
:)
Bu adaletli!!! bu harika!!! yöneticiliğiniz için sizi kutluyorum!!!!
Öbür başlıkta SAADET PARTİSİNE ŞEREFSİZ diyen kişiyi savunmanızdan da sizin ne kadar harika!! ve adaletli!!! bir yönetici olduğunuz belliydi.
Tekrar tebrikler!!!!
Necip Fazıl
03-05-2009, 19:34
Gençtürk;
Allah aşkına şu yazında bir fikir, düşünce, okunması gereken, faydalanılması gereken bir şey var mı?
13 felan mı?
Herkesin yorumu kendine... ;) :güzel:
redyellow
03-05-2009, 19:39
redyellow bir yas vardir birde akil yasi vardir...senin akil yasin kac acaba...
Benim akıl yaşımın senin hem akıl yaşından, hem normal yaşından çok daha yüksek olduğu yazılarımızdan belli olmuyor mu?
Ama doğru, sen göremezsin.
Görmek için önce içindeki kini söküp atman lazım, içindeki seviyesizliği söküp atman lazım.
Eğer bunları yapabilirsen (biraz zor ama) ne mutlu sana!
Üç mevsim
03-05-2009, 19:40
ÖZGÜRGENÇ:
Bu yazıdaki "tükürükler" hakaret olmuyor da... "tükürükleri kendi yüzüne yapıştırıyorsun" deme mi hakaret oluyor?
Ben ilgilinin kendi kelimeleriyle hitap ediyorum, onun ki duruyor benim yazdığım hakaret oluyormuş....
:)
Bu adaletli!!! bu harika!!! yöneticiliğiniz için sizi kutluyorum!!!!
Öbür başlıkta SAADET PARTİSİNE ... diyen kişiyi savunmanızdan da sizin ne kadar harika!! ve adaletli!!! bir yönetici olduğunuz belliydi.
Tekrar tebrikler!!!!
O üyenin o mesajının bir karşılığı var. Üstüne alınması gerekenler alınır, siz önceden de böyle bir görüntüye karşı çıkmıyorduysanız rahatsız olmayın. Öbür başlıktaki durumu çarpıtmakta ısrar ediyorsunuz. Sizin bileceğiniz iş. (Sizi tenzih ederek söyleyebilirim) Forumdaki SPli kardeşlerimiz adaletimizi beğenmemiş, bundan gurur duyarız, çünkü ne kadar çirkef ve şirret olduklarıını cümle alem biliyor.
Tebrikler bizden
genç_TÜRK
03-05-2009, 19:41
Gençtürk;
13 felan mı?
bak kardeşim saygılı ol ve herkesin düşüncesine saygı göster..LÜTFEN!..yaşım 21..yorumlarımın da sonuna kadar arkasındayım!..okunması gereken bişey yoksa okumayıp geçersin sen de..sana mı soracam nasıl yazacağımı..burda yöneticisi var görevlisi var,eğer hakaret içeren bişey yazdıysam onlar gerekeni yapar...saygılar...
Maşallah hepiniz Bir birinizi Bulmuşsunuz ...
Ne Güzel Bak Ellerin Adamı ben sana özelden başka hiç bir yerde cevap vermek sitemiyorum Ama sen benim Adımı kullanıyorsun Lütfen muhattap olmazmısın seviyemi düşürüyorsunuz...
Banı açılan arkadaş sende hoş geldin... Uslubunun temiz onlinenin seviyeli daim olması temennim ile...
Meçul KArdeşime bir şey demiyorum biz onla gerekeni gerektiğinde konuşuruz...Tabi her kez,n yorumu kendine ama san yakışmaz...
Yaşın 49 diye yazıyor profilinde... İnsanlar yaşlanınca akıl yaşları terse doğru ilerler... ;) ;;)
Unutmamak LAzım sizde yaşlanacaksınız babalarımız ve analarımz yaşlandı ve başbakanın yaşıda ortada... Sizin için en yüksek yaş 03 sanırım...
ama yanlış iz üzerindesin...;)
genç_TÜRK
03-05-2009, 19:44
Banı açılan arkadaş sende hoş geldin! Uslubunun temiz onlinenin seviyeli daim olması temennim ile...
aynı temennileri sana iletiyorum..:güzel:
Necip Fazıl
03-05-2009, 19:46
Unutmamak LAzım sizde yaşlanacaksınız babalarımız ve analarımz yaşlandı ve başbakanın yaşıda ortada... Sizin için en yüksek yaş 03 sanırım...
ama yanlış iz üzerindesin...;)
Ona bakarsak erbakan da yaşlandı hemde baya yaşlandı... repçi olup çıktı MAŞALLAH... ;) ;D
milletinadami
03-05-2009, 19:46
O üyenin o mesajının bir karşılığı var. Üstüne alınması gerekenler alınır, siz önceden de böyle bir görüntüye karşı çıkmıyorduysanız rahatsız olmayın. Öbür başlıktaki durumu çarpıtmakta ısrar ediyorsunuz. Sizin bileceğiniz iş. (Sizi tenzih ederek söyleyebilirim) Forumdaki SPli kardeşlerimiz adaletimizi beğenmemiş, bundan gurur duyarız, çünkü ne kadar çirkef ve şirret olduklarıını cümle alem biliyor.
Tebrikler bizden
:güzel:
milletinadami
03-05-2009, 19:47
arkadaslar islam isimli sahsi fazla ciddiye almayin arkadasin biraz agzi bozuk ozelden kufredip duruyor kusuruna bakmayin duzelecek insaalah..allah herseye kadir..nasibini alir insallah edebten...
Ona bakarsak erbakan da yaşlandı hemde baya yaşlandı... repçi olup çıktı MAŞALLAH... ;) ;D
Terbiyesilik yapma Kanının yanlış olduğunu ilettim... kim RApçi Lutfen seviyesizliğin luzmu yok....
redyellow
03-05-2009, 19:50
Tebrikler bizden
KARDEŞİM:
Bir insan geliyor:
GAY VE LEZBİYENLER SAADETCİLERDEN DAHA ŞEREFLİDİR diyor...
Ben buna karşı çıkıyorum, bu yazılar foruma yakışmıyor, silinsin diyorum siz de bana ÇARPITMAKTA ISRAR EDİYORSUNUZ diyorsunuz.
sağolun!!
Eğer bu üslup bu foruma yakışıyor diyorsanız bu sizin bileceğiniz bir iş.
hayırlı olsun, güle güle küfürleşmeler!!!!
Çirkef ve şirretlikten bahsetmeniz için öncelikle çirkefdaşlarınıza, şirretdaşlarınıza bakmanız, onların yazılarını çirkeflik kokan, küfür kokan yazılarını silmeniz gerekir.
Malum önce evinizin önünü temizleyeceksiniz sonra komşunuza pis diyeceksiniz.
GAY VE LEZBİYENLER SAADETDEN DAHA ŞEREFLİDİR diyen kişi hakkında işlem yapmadığınız sürece bu forum yöneticisi olarak sizin başkalarının çirkefliğinden, şirretliğinden bahsetme hakkınız yoktur.
arkadaslar islam isimli sahsi fazla ciddiye almayin arkadasin biraz agzi bozuk ozelden kufredip duruyor kusuruna bakmayin duzelecek insaalah..allah herseye kadir..nasibini alir insallah edebten...
Sana haktır mustahaktır her şey ama ben sana küfredecek kadar alçalmadım...
bir tane koysana küfrümü ... Lütfen site yönetimi Nu yalancı düzanbaz onu koyamaz bu müfteriye attığım tek bir özel var onuda buraya koyun ben sildim...
Lütfen..a
genç_TÜRK
03-05-2009, 19:52
ne özelden küfür mü ediyor..sayın yönetim size sesleniyorum:bir dengesiz yüzünden beni forumdan 1 hafta banladınız..adamın gerçek yüzünü gördünüz mü şimdi ha!..özelden millete sövüyomuş..böle adamlar yüzünden beni forumdan banladınız..bi de İSLAM nickiyle foruma üye olmuş..ulan utanmaz bari ismini değiştir de yüce dinimizi kirletme küfürlerinle..bölelerini Allah'a havale etmek lazım..HA BU ARADA YÖNETİM ADAM KÜFREDİYOMUŞ..SİZ DE ONU BANLARSINIZ HERHALDE..YANLIŞ MI DÜŞÜNÜYORUM!!!
yaff birde özeldenmi rahat bırakmıyorlar ;1allah size sabır versin:evet:
redyellow
03-05-2009, 19:52
Özgür genç:
Bu mudur uslup?
Bu mudur tartışmak?
Bu mudur fikir alışverişinde bulunmak?
Bu mudur terbiye?
Bu mudur çirkef olmayan forumdaşın?
Bu mudur şirret olmayan forumdaşın?
Elini vicdanına koy ve öyle yaz.
Meçhul ve milletinadım nickiyle yazanlara bi şey demem, onlar seviyesine göre yazıyor ama siz yöneticisiniz.
Ha hayır ben de onlar gibi düşünüyorum diyorsanız...
Üzgünüm...
Necip Fazıl
03-05-2009, 19:53
Terbiyesilik yapma Kanının yanlış olduğunu ilettim... kim RApçi Lutfen seviyesizliğin luzmu yok....
Terbiyesiz sensin adam gibi konuş... niye atlıyorsun araya... ve niye başbakanı karıştırıyorsun işe... önce sen başlattın...
Üç mevsim
03-05-2009, 19:54
Arkadaşlar hepinizi Duyurular Bölümündeki Faaliyete Bekliyoruz..
bu konu incelenmek üzere kapatılmıştır
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.