fatih kısaparmak balon baskılı balon Milli Görüşün Gerçek Lideri Recep Tayyip Erdoğan! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Milli Görüşün Gerçek Lideri Recep Tayyip Erdoğan!

nuh
08-03-2007, 15:54
Cumhurbaşkanlığı seçimleri, genel seçimler, enflasyon, çeteler, cehenneme bilet kesmeler, çatışma çıkar diyenler.... Efendim halihazırda yazarlar bu konulara yüklenmişlerken bende aradan sıyrılıp farklı bir konuyla sizi hasbihal edeyim dedim.
Kimbilir belkide senelerdir tartışılır Milli Görüş nedir ne değildir diye? Efendim geçenlerde sayın başbakan bir özel televizyon kanalında açıklamalarda bulunmuştu hatırlarsanız, sayın Necmettin Erbakan ve arkadaşları hakkında. Başbakan; "Ben 18 yaşından beri milli görüşün içersinde çeşitli kademelerde bulundum. İlçe başkanı, il başkanı, gençlik kolları başkanı.... Ama bir yerlere getirilirken hep zorla yane istenmeyerek getirildim. Sırf adam yok diye. Bu işlerle uğraşmak okadar kolay değil di hele o zamanlar. Her yükselişimde bir tırnak kazıntısı, bir ter vardır. Ama bugün bana siyonist diyenler bugün beni suçlayanların hepsi partiye yuakrdan girmiş isimler. Direk gelip koltuğa oturmuş isimler, milli görüşe zerre kadar katkısı olmamış insanlar!"
Sayın başbakan yapmış olduğu açıklamalara katılmamak elde değil! Zira kendisini partiyle bütünleştirmeye çalışıp, Refah Partisinin eski Konya mitinginde oğlunu yerine veliaht gösteren Erbakan'ın aklında dava, görüş felan değil koltuk sevdası vardı.
Ama birileri sayın Erbakan'ın sevdasına taş koymuştu. Artık yeni lider olarak Erbakan'dan sonra o isim gösteriliyordu. O da Recep Tayyip Erdoğan'dı. Artık Erbakan ile Erdoğan arasında uçurumlar açılmıştı. Erdoğan'ın belediye başkanlığını onaylamayan Erbakan parti tabanı etkisiyle bunada mecbur kalmıştı. Erbakan artık iyice endişelenmişti, çünkü artık karşısında rakip olarak gördüğü Erdoğan vardı.
Velhasılkelam yıllar geçti saatler aktı ömürler kısaldı derken. Erdoğan başbakan oldu, Erbakan hala mücahid olarak kaldı. Benim tespitim şu Milli Görüş olarak adlandırılan davayı devam ettiren Erbakan değil Erdoğan'dır. Ama artık dava bir şekil almıştır. Artık bu dava herkese açıktır sağcısınada solcusunada! En doğursuda bu değilmidir dostlar?

Selçuk TANRIVERDİ

sedef
08-03-2007, 15:57
doğrudur başbakanımız her kesimin lideridir

EnSaR
08-03-2007, 16:01
gerçekten çok güzel yazmış. Türkiye'nin böyle köşe yazarlarına ihtiyaç var.

kardelen007
08-03-2007, 16:02
ayrıca şu 8 yıılık eğitimi imzalayan arbakana karşı çıkan erdoğandı... o da siyeset çoluk-çovuk işi değil diye konuşturmamış başbakanımızı....eee sonuç ne kimin ülkeyi kutuplara ayrmaya çalşyığı ortada....her hali ve tavryla kimse erdoğanın eline su dökemez

tuğba61
08-03-2007, 16:09
siz kendi durumunuza gülün.. rezil oldunuz ;D ;D yazı çok güzel.. kapak olsun bazı kesimee

Hasan ERBEK
08-03-2007, 16:10
sen bu soylediğine kimsenin inandığına inanıyomusun..ben sadece guluyorum..... ;D ;D ;D ;D

DİĞERLERİ SİZE BAKTIĞI İÇİN BİRŞEY YAPAMADI AMA BİZ NE SİZE,NEDE DİĞERLERİNE BAKACAĞIZ. DURMADAN BU ÜLKE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ.
DURMAK YOK YOLA DEVAM DEDİK VE BAŞLANGICI VERDİK BİİZNİLLAH.

tuğba61
08-03-2007, 16:16
bir damla su tasıyan karıncaya da gülüyordu akrep........ gülmeye devam edin........ güçlü olmak doğru olmak değildir

içim cız etti şimdi ;D siz sürekli bizle uğrasıosunuz daha çok gülerler halinize.. eğer bu güç doğruluktan gelmeseydi ikinci kez(hemde oy artısıyla) iktidar olmazdı bu parti..mantığınızla birlikte yazın.. ;)

romakudüs
08-03-2007, 16:51
başbakanımız belli bir ideolojinin lideri değil bir dünya lideri olmuştur

djfatih90
08-03-2007, 16:52
dogrudur cok dogrudur

SAHILL35
09-23-2007, 17:56
bu yazıyı sadece fantastik edebiyat ürünü olarak değerli buluyorum...
hoca'yı tanımadan bu kadar eleştirmeyelim...
liderimizi yetiştiren,bize kazandıran odur...
fare çıktığı deliğe tükürürmüş derler..
fare olmayalım..
elbette biz akpartiyiz..
yarına bakacağız..
ama kendi mazisine söven zavallılara acımışımdır hep...

aşk-ı ilahi
09-23-2007, 18:18
her kesin yeri farklıdır...vede farklı kalcaktır...zaten sayın başbakanında böyle bir iddaası yok...

AK_Genclik
09-23-2007, 21:55
ayrıca şu 8 yıılık eğitimi imzalayan arbakana karşı çıkan erdoğandı... o da siyeset çoluk-çovuk işi değil diye konuşturmamış başbakanımızı....eee sonuç ne kimin ülkeyi kutuplara ayrmaya çalşyığı ortada....her hali ve tavryla kimse erdoğanın eline su dökemez

erbakan böyle bir şeye imza atmadı kardeş yanlış biliyosun

caramawoosh
09-23-2007, 22:06
evet erbakan öyle birşeye imza atmadı katılıyorum eğer attığını idda ediyosan belge göster ama iftira atmayın

elinde sonunda hak galip gelecek

selahattin_ay
09-23-2007, 23:39
gerçekten çok güzel yazmış. Türkiye'nin böyle köşe yazarlarına ihtiyaç var.

aynen katiliyorum ve bu konuda ki recep tayyip erdogan belgeselini herkese tavsiye ediyorum cok guzel anlatiyor her seyi