Orijinalini görmek için tıklayınız : Muhbirden ürperten iddia: Bombaları binbaşıdan aldım...
Sukut-u Hayal
04-30-2008, 14:17
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 2006 yılında PKK'lı teröristlerin döşediği mayın sonucu bir askerin şehit edilmesiyle ilgili 'örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek' suçundan yargılanan sanıklardan 'jandarma muhbiri' Ahmet Eken, patlayıcıları Binbaşı A.D.'nin bilgisi dahilinde terör örgütü mensuplarına teslim ettiğini iddia etti.
Örgütten aldığı bilgileri askerlere ilettiğini söyleyen Eken, "Benim PKK'lılarla görüşmemden İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İ.Ş. ile E. astsubayın haberi vardı. PKK'lı Baran, patlayıcı yapımında kullanılan bir malzeme listesi vererek temin etmemi istedi. Listeyi İlker Yüzbaşı'ya gösterdim. O da bana teröristler ne isterse yapmamı söyledi. Malzemelerin temini için Diyarbakır'da görev yapan K. Başçavuş'a gönderdi. Malzemeleri temin ederek döndüm." dedi. Suçlanan Binbaşı A.D. ise Eken ile ilişkide olduklarını, ancak patlayıcı maddeleri kendilerinden aldıkları iddiasının asılsız olduğunu belirtti.
Diyarbakır, Cihan
Üç mevsim
04-30-2008, 15:06
Ondan sonra Bülent Ersoy 'birilerinin savaşı' için ölmek istemiyorum deyince kabahatli olur... >:(
rikopasa
04-30-2008, 15:51
Ne o bakıyorumda pkk itinin söylediklerini aldınız ... büloşa hak verdiniz ...
O birilerinin savaşı kimin savaşı biliyormusun ? senin desteklediğin hükümetini destekleyen avrupalıların dayattığı savaş , onların maşa olarak kullandığı itlerle yapılan savaş.
TSK nın bu itlerle yapılan çatışmaların sona ermemesini istediğini söylemeye çalıştığını anlıyorum. Doğrumudur ?
Dağdakiyle benim oyum bir değil dendiğinde tepki verirsiniz , kadının ne namusunu bırakırsınız ama dönme bülentin lafını alır buraya yapıştırıp arkasında durursunuz ... perhiz - lahana turşusu ....
Üç mevsim
04-30-2008, 15:54
O birilerinin savaşı kimin savaşı biliyormusun ? senin desteklediğin hükümetini destekleyen avrupalıların dayattığı savaş , onların maşa olarak kullandığı itlerle yapılan savaş.
TSK nın bu itlerle yapılan çatışmaların sona ermemesini istediğini söylemeye çalıştığını anlıyorum. Doğrumudur ?
Dağdakiyle benim oyum bir değil dendiğinde tepki verirsiniz , kadının ne o...puluğunu bırakırsınız ve namusunu bırakırsınız ama dönme bülentin lafını alır buraya yapıştırıp arkasında durursunuz ... perhiz - lahana turşusu ....
Onca şehit veren Dağlıca'da şenlik yapan biz değildik...
rikopasa
04-30-2008, 16:11
helal olsun sana ne diyim ...
o komutanların tecrübesiyle , bilgisiyle hayatlarını kurtardıkları askerler içinde eğlence düzenledilermi ? düzenlemediler ... görevleriydi.
komutan yılbaşı eğlencesini askeriyle yapmış , asker ağabey - kardeş ilişkisini yaşamış.
evinden uzak zor hava şartlarında hergün çatışmanın ölümün yaşandığı bir ortamda bu eğlence neden konuşulur anlamıyorum.
bahsi geçen eğlence olaydan haftalar sonra yapılmıştır ve yılbaşına özel bir durumdur.
komutan eğlencesini evinde veya başka bir ortamda da yapabilirdi ama o askeriyle beraber olmak istemiş. bizde askerliğimizi yaparken özel günlerde komutanlar kışlaya çıkar askeriyle zaman geçirir tekrar evine dönerdi.
yıllarını çatışmalarda geçirmiş kaç şehit vermiş , vatan görevi uğruna ailesini çoluğunu çocuğunu gurbette bırakıp gitmiş insanlar için bu şekilde yorum yapman yanlış.
Bu görüntülerle TSK nın yıpratmaya çalışanları destekler gibi gördüm seni ...
Duygu'Seli~
04-30-2008, 16:31
Bu savaşın sebebi hükümetimiz diyorsunuz..Çok komik gerçekten..Bu savaş senelerdir ülkemizde var..Bazı zamanlar durulsada yine çıkıyordu ortaya..Her hükümetin döneminde yaşanmıştır pkk sorunu..Hiç bir hükümet dönemimde bana yaşanmamıştır diyebilirmisiniz..? Avrupa birliğine girelim diye çığırıyordunuz laikler olarak..Yobaz islamcılar(!) yüzünden Ab'ye giremiyoruz diyordunuz..Şimdi Ab'ye girmek için yürütülen çalışmalara karşı çıkıyor,destek verenleri hain diye ilan ediyorsunuz..Sizin amacınız hükümet,aman bir açığını yakalayalımda ne olursa olsun düşüncesiyle kendinizi düşürüp atmadığınız çamur kalmıyor.. ;) al sana lahana turşusu..
Bir laf vardır derdim ama neyse..Biz Tsk bu çatışmaya destek veriyor demiyoruz..Tsk nın içersinde içi vatan sevgisi dolu olan birsürü askerimiz var..Ama aralarından bazı bozuklar çıkıyor malesef..Bunlar yüzünden geneli suçlamak zaten büyük bir aptallık olur..Yanlış anlamışsın nasıl anlama özelliğin varrsa artık.. ;)
Dağdakiyle benim oyum bir değil dendiğinde tepki verirsiniz , kadının ne namusunu bırakırsınız ama dönme bülentin lafını alır buraya yapıştırıp arkasında durursunuz ... perhiz - lahana turşusu ....
O hanımı(!) savunduğunuza şaşırmadım doğrusu..Tüm laikler(!) kendisine arka çıktılar..Çıkmasanız ayıp olurdu zaten..Tepki verdik çünkü vücudunu teşhir ederek para kazanan o hanım(!) alın teriyle,bileğinin gücüyle evine ekmek götürmeye çalışan çobanlarımızı küçümseme gafletine düştü..Yazıklar olsun..Birde bunlara sanatçı derler,yüceltirler..Kusura bakmayın ama hayat kadınıda aynı şeyleri yapıyor..Onların yaptıkları sadece rol değil bunların ki gibi..Gerçek..Arada fark yok yani..Gözümde aynı değere sahipler.. ;) Vücudunu teşhir edip ona buna gösteren kadına siz namusludur diyorsanız ben sizin namus anlayışınızdan şüphe ederim..O zaman hayat kadınıda namusludur derim(!) ;) Sevgilisiyle senelerce aynı evde yaşamış(emre aşık) sonra anlaşamayıp ayrılmış..Hayat kadınlarından farkı varmıdır acaba bu kadının..Evlilik dışı ilişki yaşayanlar namussuz ise bu kadın nedir..? Namuslu AysunKayacı(!) :P
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok..Ona her kesimden her partiden tepki geldi zaten dtp hariç..Onun içinde ayrıca bir söz söylemeye gerek yok,söyledikleriyle ve söylemek istedikleriyle yerini belli etti,halkın gözünde değerini düşürdü..Sadece dönme olduğu konusunda hemfikiriz o kadar.. ;)
heryerde satılık adamlar mevcuttur
rikopasa
04-30-2008, 16:45
o kadın "vergisini vermeyenle de benim oyum bir olmamalı" dedi ama nedense "çoban" cımbızlandı.
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok
nasıl yani aşağıdaki gibimi ?
Ondan sonra Bülent Ersoy 'birilerinin savaşı' için ölmek istemiyorum deyince kabahatli olur...
Tüm laikler(!) kendisine arka çıktılar..
Bunun laiklik ile ne ilgisi var ? ne yani laikler tepki gösterseydi sizmi savunacaktınız ? ... uzaktan yakından alakası yok. düşünceleri bu yönde olanlar ile olmayanlar olarak ayırılmalı. Birçok laik insan bulabilirim size Aysun Kayacıyı eleştiren , sizde bulabilirsiniz.
Vücudunu teşhir edip ona buna gösteren kadına siz namusludur diyorsanız ben sizin namus anlayışınızdan şüphe ederim..
vücudunun tüm hatları belli olan , daracık eteklerinden dolayı 10 cm lik adımlar atabilen , yüzünü fondatenle yıkamış doğanın tüm renkleriyle makyaj yapmış başı kapalı kızlarımıza ne dersiniz bu konuda ?
..Sizin amacınız hükümet,aman bir açığını yakalayalımda ne olursa olsun düşüncesiyle kendinizi düşürüp atmadığınız çamur kalmıyor..
sıfır noktasında aldığı terörü bu noktaya getirdiyse bırakında birkaç kelam edelim canım ...
Duygu'Seli~
04-30-2008, 17:10
o kadın "vergisini vermeyenle de benim oyum bir olmamalı" dedi ama nedense "çoban" cımbızlandı.
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok
nasıl yani aşağıdaki gibimi ?
Ondan sonra Bülent Ersoy 'birilerinin savaşı' için ölmek istemiyorum deyince kabahatli olur...
Yukardaki sözün muhatabı ben değilim..Siz Bülent Ersoyu genelemizin savunduğunu ima ettiniz ve öyle bir izlenim uyandırdınız..O arkadaş nasıl düşünür ne demek istemiş kendisi açıklasın..Ben bun u genele mal etmenize karşılık o cevabı verdim..Sizde tüm sözlerimi cımbızlamışsınız.. ;)
Tüm laikler(!) kendisine arka çıktılar..
Bunun laiklik ile ne ilgisi var ? ne yani laikler tepki gösterseydi sizmi savunacaktınız ? ... uzaktan yakından alakası yok. düşünceleri bu yönde olanlar ile olmayanlar olarak ayırılmalı. Birçok laik insan bulabilirim size Aysun Kayacıyı eleştiren , sizde bulabilirsiniz.
Laikler diyorum başta chpliler..Vekilleri bile kızın üstüne falza gidildi yazıktır(!) diye acındırdılar resmen..Laikler tepki göstermezdi zaten(aradaki istisnalar vicdanlıymış olabilir) geneli hükümeti karalama amacı içersinde..Haklı yada haksız bakmıyorlar..Yeterki onları alt edelimde nasıl olursa olsun..
Vücudunu teşhir edip ona buna gösteren kadına siz namusludur diyorsanız ben sizin namus anlayışınızdan şüphe ederim..
vücudunun tüm hatları belli olan , daracık eteklerinden dolayı 10 cm lik adımlar atabilen , yüzünü fondatenle yıkamış doğanın tüm renkleriyle makyaj yapmış başı kapalı kızlarımıza ne dersiniz bu konuda ?
Vücudunu teşhir etmek demek hatlarını belli eden giysiler giymek anlamı taşımaz nerde sizin bilginiz sayın Atatürkçü(!) kardeşim.. ;) orasını burasını açıp mankenlik adı altında resmen vücudunu teşhir eden,kadınların yüz karalarını savunmak size mi düştü..?Şaşırmadım savunursunuz..!! Konumuz makyaj yapan dar giyinen hanımlar mı..? Onlar beni enterese etmez..Onlarda o kadın müsvettesi gibi çobanlara hakaret etseydi onlarada daha fazlasını söylerdim..Her kapalı hanımda bir değildir bunu sakın aklınızdan çıkarmayın..Her zaman söylerim..Her toplumdan her kesimden her aileden vs bozuk insanlar çıkabilir..Nasıl ki başı açık her kadın namussuz değilse,başı kapalı her kadında namusludur diyemeyiz..!!
Bu süslü kapalı hanımlar Aysun hanımın(!) haklı olduğunu göstermez..Basitleşmeyin..O kadının hayat kadınından farkı yoktur benim gözümde...Evlilik dışı ilişki yaşayan kadınlara hayat kadını deniyorsa alın size Aysun Kayacı(emre aşıkla kaç sene beraber oldu ve kaç gazete manşetine çocuk aldırdı iddiası yerleşti bir araştırıverin) bu kadına daha namusludur derseniz sizin namus anlayışınızdan şüphe etmem artık..Emin oldum bile.. ;) Geçmiş olsun..
..Sizin amacınız hükümet,aman bir açığını yakalayalımda ne olursa olsun düşüncesiyle kendinizi düşürüp atmadığınız çamur kalmıyor..
sıfır noktasında aldığı terörü bu noktaya getirdiyse bırakında birkaç kelam edelim canım ...
Terörün hortlamadığı,lafının bile edilmediği bir hükümeti örnek verin bana.? ;) iş hükümeti karlaamak olsun..Üstünüze yok..Siz devam edin kelamlarınızı etmeye efendim lafımız yok..Size en güzel lafı halk gerektiğinde zaten veriyor..Halk kimlerin sözüne itibar edeceğinide gayet iyi biliyor..Varsın siz o halka kömürle satılmış deyiverin..Olsun..Öyle bile olsa küçük bir zümre büyük bir çoğunluğa tahakküm edemez.. ;) sizde edemiyeceksiniz..O yüzden konuşun..İzin veriyorum.. ;)
rikopasa
04-30-2008, 17:37
Vücudunu teşhir etmek demek hatlarını belli eden giysiler giymek anlamı taşımaz nerde sizin bilginiz sayın Atatürkçü(!) kardeşim..
Bak şimdi ... bu konunun Atatürk ile veya Atatürkçülük ile ne ilgisi var ? Seninle aynı fikirde olmayan insanların hepsi Atatürkçü mü geliyor sana ? Atatürk konunun neresinde anlamadım ....
Neyse geçiyorum bu alakasız yorumunuzu ...
Orada çobanlara hakaret yoktu , benzetme hatalı tabii ona katılırım. Konuya makro düzeyde bakarsan aslında pekte haksız olmadığını göreceksin. Nasılmı ? Şöyle ... Şimdi kastedilen insanlar eğitim düzeyi düşük bir şekilde eğitimlerini tamamlayamamış insanlar diğer yanda vergi kaçakçıları yani hırsızlar vatan hainleri ... bu şekilde yorumlarsak olayı , "çoban" kelimesini bir anlığına "eğitimsiz" olarak değiştirerek düşünelim. Burada eğitimsiz insanlarımızı küçümsemek değil maksadım , zaten eğitim ülkemizde parayla doğru orantılı bir kavram bu da farklı bir platformun konusudur.
Arada detay vererek yazmaya çalışıyorumki beni yanlış anlamayın.
Toparlayalım hemen , aysun kayacının söylediğinide unutun , bir söylem olarak geldiğini düşünün ... bir an için ... sonuçta söylemin doğruluğu yanlışlığı konu olan.
Şu andaki durum ne oldu ;
"eğitimsiz insanlarla veya vergisini ödemeyen insanlarla benim oyum bir olmamalı"
Anonim
Şimdi bakalım tekrar , nasıl duruyor ? daha mantıklı değilmi ...
Haaa aysun kayacıyla benimde oyumunda bir olmaması lazım o da ayrı hikaye veya sizin oyunuzunda bir olmaması lazım ... ama teknik olarak mümkün değil bu seçim sistemi ... mümkün olsa desteklerim ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.