fatih kısaparmak balon baskılı balon Mustafa CAMGÖZ ün Ülke Hakkındaki Püf Nokta YORUMLARI - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa CAMGÖZ ün Ülke Hakkındaki Püf Nokta YORUMLARI

bilgi müdavimi
11-01-2008, 13:52
Hepiminizin günü ritimli geçsin;E Osmanlı Torunları,Ey Asil,kudretli Türk Soyu...
Bu laflarım,boşa değil size!
Ülkene kirli oyunlar oynanıyor.Çağımız fetih çağı değil.Çünkü artık sanayiye önem veriliyor.Fetih çağı demek tarım demektir.Sanayi ise sömürü demektir.
Ülkemize yakın sınırlardaki Arapların petrolü 30 yıl içinde bitecek.Artık yeni benzin petrol değil,bor olacak.Çünkü petrol kuruyor.Borla çalışan araba tasarlanmış ve bor rezervlerinin %70 i bu kudretli topraklarda çıkarılıyor.

Bu sebeple ülkemize önemli oyunlar oynanıyor.Diğer sebep coğrafi konumumuzdur.

Bu sebeple akıllan ey Türk evladı.Çalışalım,hizmet edelim ülkeye.Türklüğümüz 7 cedde yayılsın..........

MUSTAFA CAMGÖZ

çilik
11-01-2008, 13:59
Allah Ne muradın varsa versin canım kardeşim dua kardeşim:)

politikaci
11-01-2008, 14:00
Valla bi çilik bide sen,,gelecekte yanımda olacakların yorumlarını görünce bana pek bi iş kalmıcak gibi :)

çilik
11-01-2008, 14:02
Valla bi çilik bide sen,,gelecekte yanımda olacakların yorumlarını görünce bana pek bi iş kalmıcak gibi :)
Biz mükemell bir üçlü olacağız;1

bilgi müdavimi
11-01-2008, 14:04
Evet,şeytan üçlüsü.Dağıtacaz diğer ülkelerin ülkemize oynadıkları politikaları..Dua kardeşim,Politikacı(Hatice) ve de ben...

politikaci
11-01-2008, 14:07
Ülkemiz cennet gibi jeopolotik konumda,ama Bunun avantajlarını kullanmayı bilen malesef yok,Başbakanımda dahil :)

Beylerbeyi
11-01-2008, 14:09
Ülkemiz cennet gibi jeopolotik konumda,ama Bunun avantajlarını kullanmayı bilen malesef yok,Başbakanımda dahil :)

:neki:

politikaci
11-01-2008, 14:11
Noldu murat abi..:) :) birazda eleştiri yaptım

çilik
11-01-2008, 14:12
:hihi2::hihi2:
haticenin şimdiden gözü var o koltukta:w:

politikaci
11-01-2008, 14:16
yaaaa eleştiride yapamıyacakmıyız,, Hiçbi siyasetçi dosdoğru değil Herkesin bakış açısı var tabi,kimine göre doğru gelebilir,,ayyy kendimi muhalif sandım bi anda bi eleştiriye ne tepkiler geldi.. :) :)

Beylerbeyi
11-01-2008, 14:17
Noldu murat abi..:) :) birazda eleştiri yaptım

iyi yaptın, severim dobra insanları. :)

cumhuriyet kurulduğundan beri hiçbir dönemde madenlerimize hükümetimiz kadar önem verilmedi bunu da hatırlatayım ;1

karadenizde akdenizde bile petrol arıyoruz. kıbrısta avrupanın itirazına rağmen petrol arıyoruz. ecevitin kapattığı petrol kuyuları yeniden açılıyor. altın madenleri olsun diğer madenlerde çok önemli gelir sağlandı. enerji konusunda amerikayı dinlemiyoruz artık. iranla ruslarla çok önemli enerji anlaşmaları yapıldı.

jeopolitik konumumuzu da çok iyi kullanıyor hükümetimiz. araplarla, ruslarla avrupayla hatta son olarak afrikayla çok iyi ilişkiler geliştirildi. komşularımızla olan sorunlarımız halledildi.

inşallah sen ilerde güzel bir makama gelirsin de tüm bunlar sana az gelir daha önemli işlere imza atarsın ;1

politikaci
11-01-2008, 14:19
:) :) Allah razı olsun başbakandan ve hükümetten,yetmiyor ama bana :)

bilgi müdavimi
11-01-2008, 14:33
Başbakan farkında ama,elinden birşey gelmiyor.....ABD var karşısında.Fakat biraz kafasını çalıştısa elinden çok şey gelebilir aslında.

bilgi müdavimi
11-01-2008, 14:34
Başbakan babamızın oğlu değil ya,tabii eleştirecez.

politikaci
11-01-2008, 14:36
msn i açsana bi mustafa,bi sıkıntımı anlatıcam

bilgi müdavimi
11-01-2008, 14:37
açacağım,şimdi anlat hatice.....

Beylerbeyi
11-01-2008, 14:44
Başbakan babamızın oğlu değil ya,tabii eleştirecez.

pardon ama eleştirmeyin diyen oldu mu :karasız:

çilik
11-01-2008, 14:47
Ya lütfen arkadaşlar
ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu lütfen biraz sakin olalım anlayarak yazalım

bilgi müdavimi
11-01-2008, 22:26
Allah Türkleri sever.Yüce Allaha hamd olsun,bu devleti kurduk ve Çanakkale olsun,diğer cepheler olsun kan dökerek geldik buralara kadar.(YÜCE ALLAHIN İZNİYLE)
Şimdi birlik zamanı.Yabancı ülkelerin amacı birliği bozmaktır.Bir gün İ.İnönü Hitlere Türkiyeye neden girmedin demiş ve O Avrupayı,Dünyaı titreten Hitler demişki.Türkiyeyi de alırdım ama,intikamınız kötü olurdu.Türkten korkarım.Çünkü o toprakları aldın mı bütün Türkleri öldürmem lazımdı demiş ve eklemiş.Çünkü öldürmessem 1 Türk kalsa bile birşeyler yapıp hırsını alırdı demiş.
İşte Allah Türklere yardımcı oluyor.

bilgi müdavimi
11-01-2008, 22:30
Bugünlük köşe yazım buydu ve tahminlerim buydu.Yarın yeni köşe yazısıyla buluşmak üzere görüşürüz.