fatih kısaparmak balon baskılı balon Müthiş benzerlik - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Müthiş benzerlik

Bilal Baştan
04-05-2011, 19:11
Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin bu sezon yaptığı şampiyonluk yarışı, iki takım arasında 15 sezon önce yapılan unutulmaz şampiyonluk yarışını anımsatıyor.

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/04/05/671x324/438623154083.jpg

27 yıldır şampiyonluk hasreti çeken Trabzonspor'un bu sezon ve şampiyonluğa en ciddi şekilde yaklaştığı 1995-96 sezonunda Fenerbahçe ile yaptığı yarış benzer özellikler taşıyor.

Sarı-lacivertli takımın şampiyon olduğu 1995-96 sezonunda bu sezonda olduğu gibi 26. haftada her iki takım da aynı puana sahipken, 27. haftada Trabonspor, Fenerbahçe'nin berabere kalmasıyla 2 puan öne geçmişti.

Söz konusu 26. haftada 64 puanlı iki takımdan Trabzonspor, averajla ilk sırada Fenerbahçe ise ikinci sırada yer almıştı. 27. hafta sahasında Gençlerbirliği'ni 3-1 yenen Trabzonspor, Fenerbahçe'nin Altay ile 2-2 berabere kalmasıyla 2 puan öne geçmişti.

Ancak 29. haftada farkı 4 puana çıkaran bordo-mavililerin 30. haftada Vanspora yenilmesiyle rakibiyle arasındaki puan farkı 1'e düşmüştü. 32. haftada da Fenerbahçe, deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 yenip 2 puan öne geçmiş ve rakibinin de 2 puan önünde 84 puanla şampiyonluğa ulaşmıştı.

Bu sezon 26. haftada 60 puanlı iki takımdan Fenerbahçe averajla ilk sırada yer alırken, 27. haftada Konyaspor'u 1-0 yenen Trabzonspor, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile golsüz berabere kalması üzerine 63 puanla rakibinin 2 puan önünde liderliğe yükseldi.

Kaynak : Fotomaç

CeVHeR
04-05-2011, 19:14
Tarih tekerrürden ibarettir, Trabzonla maçımız yok ama meutlaka Fenerbahçe ruhunun içinde gezdiği bir takımla karşılacaksınız :)
Muhtemelen buda Galatasaray olacak...

Bilal Baştan
04-05-2011, 19:21
Tarihin tekerrür edip etmeyeceğini birlikte göreceğiz fakat Galatasaray'ın bize karşı çok istekli ve hırslı oynayacağını tahmin edebiliyorum. Çünkü her zaman iddiasız olsalar bile bize karşı şampiyonluk maçına çıkarmış gibi oynuyorlar. :)

CeVHeR
04-05-2011, 19:28
Tarihin tekerrür edip etmeyeceğini birlikte göreceğiz fakat Galatasaray'ın bize karşı çok istekli ve hırslı oynayacağını tahmin edebiliyorum. Çünkü her zaman iddiasız olsalar bile bize karşı şampiyonluk maçına çıkarmış gibi oynuyorlar. :)

Yok aslında Galatasaray ile Trabzonspor kardeş takımlardır ama Galatasaray biraz nankör ve vefasız. Bunu 4-5 sene öncede görmüştük. Galatsaray, Trabzona beş atarak bizim şampiyon olmamızı sağlamıştı :) Maçtan sonra Gökdenizin yaptığı açıklamaları hala unutamıyorum. Aleni şike itirafi yaptı geçmişe yönelik ama arkasını kazıyan olmadı nedense :) Gökdeniz Karadeniz : Galatsaray geçmişi çabuk unuttu, bundan sonra görüşürüz... Ki zaten akabindeki sene Trabzon Galatsarayı darma duman etmişti :) Bakalım göreceğiz nasıl olacak...

Bilal Baştan
04-05-2011, 20:07
Yok aslında Galatasaray ile Trabzonspor kardeş takımlardır ama Galatasaray biraz nankör ve vefasız. Bunu 4-5 sene öncede görmüştük. Galatsaray, Trabzona beş atarak bizim şampiyon olmamızı sağlamıştı :) Maçtan sonra Gökdenizin yaptığı açıklamaları hala unutamıyorum. Aleni şike itirafi yaptı geçmişe yönelik ama arkasını kazıyan olmadı nedense :) Gökdeniz Karadeniz : Galatsaray geçmişi çabuk unuttu, bundan sonra görüşürüz... Ki zaten akabindeki sene Trabzon Galatsarayı darma duman etmişti :) Bakalım göreceğiz nasıl olacak...

Bende tam olarak bunları kastetmiştim :)

Bilal Baştan
04-05-2011, 20:14
Dünki Maraton'dan.

Mustafa Denizli: "Gelcek hafta sonu bu aradaki fark kapanabilir.. Esitlenebilir'de.. Ama muhtemelen agirliklan acilacakdir" dedi.

Denizli'nin kehanetleri meşhurdur.

Ligin ikinci yarısının başında fenerin yakalayacağını söyledi, tuttu.

Milli maç arasına girilirken, bu aradan Trabzon karlı döner dedi, döndük.

Şimdi fark açılır diyorsa açılacağına güvendiği içindir diye düşünüyorum ama hayırlısı :)