Orijinalini görmek için tıklayınız : Namazı sonunda defileye alet ettiler!
Türkiye'de ilk kez cenaze namazı, defileye alet edildi
Ve sonunda bu da oldu! Türkiye'de ilk kez cenaze namazı, defileye alet edildi
Türkiye'de namaz ilk kez bir defileye alet edildi. Tesettür kıyafetleri hazırlayan 'Tekbir Giyim'in defilesinde üç erkek manken ilahiler eşliğinde podyumda cenaze namazı kıldı.
Defilenin baş kadın mankeni ise hareketli hayatı ile tanınan Ece Gürsel oldu.
DEFİLEYİ BİN KİŞİ İZLEDİ
Tesettüre uygun kıyafetler üreten 'Tekbir Giyim'in 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu önceki akşam İstanbul Yeşilköy WOW Otel'deki defileyle tanıtıldı. Defileyi tam bin davetli izledi.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da podyuma önce tesettür kıyafetli mankenler çıktı. Tekbir Giyim'in yeni üretmeye başladığı erkek kıyafetleri de ilk kez bu defilede tanıtıldı.
EKRANDA TAKKE TESPİH
Defilenin ilk bölümünde mankenler tempolu müzik eşliğinde yürüdü. Son bölümde ise ilahiler çalınmaya başladı. Skandal bu dakikadan itibaren başladı. Podyuma çıkan üç erkek manken ayakta kılının 'cenaze namazı'nın hareketlerini yaptı. Bu sırada arka plana projeksiyonla takke, tespih gibi dini unsurların görüntüleri yansıtıldı.
ECE GÜRSEL DE BAŞROLDE
Böylelikle Türkiye'de bir defilede ilk kez namaz kullanılmış oldu. Tesettür defilesinin baş kadın mankeni yaşadığı ilişkilerle gündemden düşmeyen Ece Gürsel'di. Ece tesettür kıyafetlerinin yanı sıra tesettür gelinlik de tanıttı.
İŞTE O ANLARDAN BİR KARE
http://img691.imageshack.us/img691/3793/nkno.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/691/nkno.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Haber5.com
Gurur verıcı 1000 kisi varmıs ..Bu sekılde tesettturde moda yaptılar ya helal olsun bi de namazda nasıl durması gerektıgını gosteriyorlar heralde.Bu kıyafetlerle namaz da tadili erkana riayet etmıs oluruz kesın.Tekbir giyimin kime hizmet ettıgın cok merak ediyorum.Bre gafil bu ısımle servet kazanırsın ama olusturdugun kesimle muslumanları ne hale getirmis olcaksın.Tesetturun de ıcın bosalttınız yazıklar olsun.Tesetturun defilesi bile anlamıyla celisir.
Ece gürseli de yola getırmek ıcın ugrasıyordur kesın.Allah hidayete erdirsin..
bir çoğunun adı tesettür firması ama kesinlikle hiç bir alakaları yok genç kızlarımın öyle garip garip giyinmelerinin en büyük sebepleridne biri bunlardı. tesetürle yakından uzaktan alakası olmayan tasarımlar yapıp genç kızları manken olarak kullanıyorlar. islam adın para kazanıyor ama islama hizmet yine sıfır.
yine diyorum bunların bu terbiyesizlileri yapmalarının en büyük sorumlusu yine bilinçsiz halkımız halkımız tepki göstermesini ne zaman öğrenecek yaw. artık uzun giyinen insanlar giyecek elbise bulamıyor. iki elbise alacak istanbulu karıştırmak zorunda kalıyor.
xhidayet
07-02-2011, 16:58
KISACA ŞU MARKANIN ADINI:
"TEKFİR GİYİM"
OLARAK DEĞİŞTİRSEK NASIL OLUR HA DOSTLAR?!..;)
İntifada
07-02-2011, 17:15
Modernizme kurban giden abdestli kapitalistler sizi...
sudaduran
07-02-2011, 20:04
bunları öldürsek günah mı acaba?
hani şöyle fail-i meçhul'e kurban gitseler...
cıldırıyorum bu haberın baslıgını ve icerigini gordukce
EpiVaTeS
07-02-2011, 22:04
Bir müslüman kardeşini doyur desek oralı olmazlar...
Tarantula_
07-02-2011, 22:52
Burjuva müslümanlar, bunlar Filistinli kardeşlerini(!) yelken otelde havyar yerken çok üzülerek izliyorlardır eminim. "Şerefsizler"..!
Özgür Çağrı
07-02-2011, 22:55
işte bunlar 20 sene önce mücahitti ak partiyle birlikte müteahhit oldular kapitalist burjuva kesimin yavşak modernistleri ..
Hüdavendigâr
07-02-2011, 23:13
işte bunlar 20 sene önce mücahitti ak partiyle birlikte müteahhit oldular kapitalist burjuva kesimin yavşak modernistleri ..
ak partiyle olan alakayı anlamadım ?
ak partiyle olan alakayı anlamadım ?
bende anlamadım heralde o da anlamamıstır
Özgür Çağrı
07-02-2011, 23:23
Diyorum ki daha 10 sene önceye kadar giyecek don bulamıyorlardı bu tipler ak parti geldi biraz palazlandılar işte sonradan görme oluncada rezillik çıkartıyorlar.
Çok tanıyorum bizzat 10 sene önce yarım metre sakalla gezenler başını secdeden kaldırmayanlar sakalları kesti sinek kaydı aldılar mercedes bmw sokakta başörtülülere su sıçratıyorlar trilyonluk evlerde oturuyorlar. Gözüm varsa gözüm çıksın Allah daha çok versin ama insan kendini bu kadar unutmamalı.
10 sene önce çarşaflı gezen bizzat bildiğim hanımlar sıkma baş takıp pantolon geçirdiler güneş gözlüklerini takıp bmw ciplerle gezer oldular.
Bunları hep yaşanan şeyler ...
anlaşıldı sanırım ...
diyanet işleri buna acıklama yapması gerekir.Bu defilenin islam ile alakası olmadıgını bu beyınsızlere bırının anlatması gerekır. Bu rezillige saglam bir protesto olmadıgı muddetce bir nesili yok edecekler bile bile ..İslam dinini kullana kullana adamlar zengin oluyor yazıklar olsun.
Diyorum ki daha 10 sene önceye kadar giyecek don bulamıyorlardı bu tipler ak parti geldi biraz palazlandılar işte sonradan görme oluncada rezillik çıkartıyorlar.
Çok tanıyorum bizzat 10 sene önce yarım metre sakalla gezenler başını secdeden kaldırmayanlar sakalları kesti sinek kaydı aldılar mercedes bmw sokakta başörtülülere su sıçratıyorlar trilyonluk evlerde oturuyorlar. Gözüm varsa gözüm çıksın Allah daha çok versin ama insan kendini bu kadar unutmamalı.
10 sene önce çarşaflı gezen bizzat bildiğim hanımlar sıkma baş takıp pantolon geçirdiler güneş gözlüklerini takıp bmw ciplerle gezer oldular.
anlaşıldı sanırım ...
kardes dındar ınsanların zengın olmasıyla derdımız yok bızım aksine bızım cehalet ıcınde olan ınsanlarla ısımız var.İslamiyetin zenginlige karsıtlıgı yok cehalete karsıtlıgı var farkındasın dımı.10 sene sonra zengin olması normal ama bu cahil insanları uyarmak da görev
Tarantula_
07-02-2011, 23:28
anlaşıldı sanırım ...
Bunu Ak Partiye mâl etmek insafsızlıktır muhterem bunu yapanların maneviyatını sorgulayacağına (Keza bunu sorgulamak kimseye düşmez) Ak Partiye yoruyorsunuz öyle mi ? Alışılmadık bağdaştırma diye bir kavram var fakat böylesi, el insaf dedirtecek cinsten...
google yazınca cıkan video da roportaj yapıyorlar..Beni uzen tarafı örnek aldıgı ınsanlar.Bari bu insanlar tepkisini göstersinler
http://www.youtube.com/watch?v=sMvZB0d0XfE
Hüdavendigâr
07-02-2011, 23:42
anlaşıldı sanırım ...
ak parti iktidara geldikten sonra insanların zenginleştiğini,bmwlere bindiğini kabul ederim,doğrudur.yanlış olan nokta ak parti geldi diye insanların sakallarını kestiği,ne bilim çarşaflarını çıkarmaları-ki insanların nasıl giyindiği bizi ilgilendirmez,saygı duyarız- tespiti. muhafazakar bir parti başa gelince insanlar sapıtıyormu ? alakaya maydonoz ?
Hüdaverdi
07-02-2011, 23:52
Ayasofya camii bahçesinde içki içenlerden hiç bir farkları yok.
Denetleme boşluğu var.
Tekbir giyimi acıkca protesto edelım ulan annemlerde bazen alısverıs yapardı.Serefsızlere verılen para haram .yahudi falan mı ki koku bunun arastırmak lazım
Özgür Çağrı
07-03-2011, 00:26
La ne zorunuza gidiyor anlamadım yani mal meydanda afedersiniz görüyoruz daha 10 sene önceye kadar donu olmayan sahte mollalar iktidara geldik don gördüler mercedes gördüler bmw gördüler sapıttılar hanımları sapıttı değişik değişik giyinmeye başladılar. İslami burjivazi oluştu.
Sizin bunlardan haberiniz mi yok yoksa iş olsun diyemi muhalefet ediyorsunuz :)
Hüdavendigâr
07-03-2011, 00:28
La ne zorunuza gidiyor anlamadım yani mal meydanda afedersiniz görüyoruz daha 10 sene önceye kadar donu olmayan sahte mollalar iktidara geldik don gördüler mercedes gördüler bmw gördüler sapıttılar hanımları sapıttı değişik değişik giyinmeye başladılar. İslami burjivazi oluştu.
la git bi elini yüzünü yıka
zengin olmak mı problem hacı sen yoksa bizle kafa mı buluyon
Özgür Çağrı
07-03-2011, 00:56
zengin olmak mı problem hacı sen yoksa bizle kafa mı buluyon
yav sizde beni abdestli gominiz yaptınız yaa ;D zengin olmak mesele değil adabıyla yaşamak meseledir. Bunlara arpa fazla geliyor diyorum rezil oluyorlar diyorum. bunların cepleri iktidarımızla fazla genişledi diyorum . ;D
yav sizde beni abdestli gominiz yaptınız yaa ;D zengin olmak mesele değil adabıyla yaşamak meseledir. Bunlara arpa fazla geliyor diyorum rezil oluyorlar diyorum. bunların cepleri iktidarımızla fazla genişledi diyorum . ;D
iktidar bunları kasıtlı beslemedı ya hacı.Ama suna uzuldum defıleye katılanlarla yapılan roportajlarda ali babacanın esını ve emıne hanımı ornek alıyoruz falan dediler.Bide first lady var bari bu ınsanlar soylese bunun defılesı olmayacagını.Gerci onlar karsımı onuda bılmıyorum ki
İntifada
07-03-2011, 01:13
Islami burjuvazi işte...
Mal mülk sevdası böyle maymun eder insanı...
Özgür Çağrı
07-03-2011, 01:14
yav kasıtlı beslemedi tabi
ama işte o büyümede harara gürere fırladılar bunlarda bir yerlerden
çarşaflıydılar ha
işte son durum bu :)
iktidar bunları kasıtlı beslemedı ya hacı.Ama suna uzuldum defıleye katılanlarla yapılan roportajlarda ali babacanın esını ve emıne hanımı ornek alıyoruz falan dediler.Bide first lady var bari bu ınsanlar soylese bunun defılesı olmayacagını.Gerci onlar karsımı onuda bılmıyorum ki
ben emine hanımın bir defileye katıldığını hatırlıyorum yanlış değilsem.
benim tek duam Allah adamı sonradan görme yapmasın....
yoksa böyle oluyorlar....
EpiVaTeS
07-03-2011, 02:19
Tekbir giyimin damadı benim arkadaşım...
esasında iyi adamdır ama biraz görgüsüzdür...
4 tane karısı var...
dediğim gibi görmediğin oğlu olmuş tutmuş şeyini kopartmış derler buda o hesap...
Özgür Çağrı
07-03-2011, 02:23
Beni anlayan ve olayları bilen veya yeni yetme İslami burjuvazinin görgüsüzlüklerini gören birileri çıktı sonunda :)
Âhir zamanda yaşları küçük, tecrübeleri kıt, aklını kötüye kullanan bir zümre yetişecektir. Onlar, iyiler gibi peygamberin tebligâtından Âyet ve Hadis’ten bahsedeceklerdir. Fakat onlar, tıpkı okun hedefini delip geçtiği gibi İslâm’dan hemen çıkıvereceklerdir. İmanları boğazlarından ileri geçmez.Buharî - Tecrid-i Sarih: 1472
,,,“İnsanlar üzerine öyle bir zaman gelecektir ki, İslâm’ın yalnız ismi, Kur’an’ın ise resmi kalacak. Mescidler dış görünüşleri ile mâmur, fakat içleri hidayetten mahrum olacak.
Onların âlimleri gök kubbe altındakilerin en şerlileridir. Fitne onlardan çıktı ve yine onlara dönecektir.” (Beyhakî
Allah böylelerini hidayet etsin.
Bazen düşünüyorum bu şehirde yaşamak belki bazı sebeplerden zor ama şu giyim kuşam konusunda hiçbir problem yok. Alışverişe çıktığın zaman açık seçik kıyafet yerine hemen hemen her yerde bizlerin yani başörtülü hanımların giyebileceği tarzda kıyafetler var. Fakat batıda herhangi bir yere git. (tabi bu semtten semte değişir ama) Genel olarak kapalı, etek boyu uzun vs kıyafetler bulman zor. Bu açıdan ben kendimi bu konuda şanslı görüyorum.
Terennüm
07-04-2011, 17:58
reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığıyla bakarsak maksat hasıl olmuştur..
Önce diyanet dedim dinlemediler meclisten başladılar bunlar akıllanmaz..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.