ergin
08-02-2007, 00:56
Ak partinin seçim zaferi üzerine binlerce yorum yapılmıştır ve yapılacaktır da. Ancak biraz aykırı olmakla beraber dikkatinize farklı bir olayı sunmak istiyorum. Nasıl tek başına iktidar olunmaz?
-İzimlere bulaşan hiç bir parti Türkiye'de tek başına iktidar olamaz.
-Türkiye'nin 29 ilinden milletvekili çıkaramayan bir parti iktidar olamaz.
- Toplumdaki mozaikleri içine sindiremeyen ve toplum mühendisliği yapan parti tek başına iktidar olamaz.
- Kürtlere sırtını dönen ve potansiyel öcü gözüyle bakan hiç bir parti tek başına iktidar olamaz.
- Sırtını kürtlere dayamış, etnik bir parti de hiç bir zaman tek başına iktidar olamaz.
- Hoşuna gitsin gitmesin islami cemaatleri karşısına alan bir zihniyet tek başına iktidar olamaz.
Gelecekteki toplumu yönetmek isteyen, tek başına iktidar olmak isteyen siyasi hareketlerin yapmamaları gereken şeylerin bir kısmını yazdım.
Lütfen siz de, size göre bu listede eksik olanları tamamlayın.
-İzimlere bulaşan hiç bir parti Türkiye'de tek başına iktidar olamaz.
-Türkiye'nin 29 ilinden milletvekili çıkaramayan bir parti iktidar olamaz.
- Toplumdaki mozaikleri içine sindiremeyen ve toplum mühendisliği yapan parti tek başına iktidar olamaz.
- Kürtlere sırtını dönen ve potansiyel öcü gözüyle bakan hiç bir parti tek başına iktidar olamaz.
- Sırtını kürtlere dayamış, etnik bir parti de hiç bir zaman tek başına iktidar olamaz.
- Hoşuna gitsin gitmesin islami cemaatleri karşısına alan bir zihniyet tek başına iktidar olamaz.
Gelecekteki toplumu yönetmek isteyen, tek başına iktidar olmak isteyen siyasi hareketlerin yapmamaları gereken şeylerin bir kısmını yazdım.
Lütfen siz de, size göre bu listede eksik olanları tamamlayın.