Orijinalini görmek için tıklayınız : Necmettin Erbakan'ın ilk gezisi İran'a
Necip Fazıl
04-10-2009, 18:06
Saadet Partisi'nden aktif siyasete geri dönenen eski Başbakan Necmettin Erbakan yaptığı uzun basın açıklamasından sonra ilk icraatını da açıkladı.
Siyasi yasağı kalktıktan sonra aktif olarak siyasete geri döndüğünü açıklayan 54. Hükümet'in Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanlığı görevine getiriliyor.
Bugün Saadet Partisi Genel Merkezi'nde eski genel başkan Recai Kutan ve eski bakanlardan Şevket Kazan'la birlikte bir basın açıklaması düzenleyen Erbakan, Cumartesi günü İran'a gideceğini açıkladı.
İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaneyn ve İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad'ın davetlisi olarak yarın gece İran'a gideceği belirten Erbakan, gezisiyle ilgili olarak yarın ayrıca bir basın açıklaması yapacağını söyledi.
(Haber 7)
Siz avrupaya biz islam dünyasına
Fark Var SAADET VAR
Özgür Çağrı
04-10-2009, 18:16
İlk gezi irana Hiç şaşırmadım
demekki politikada bir değişiklik yok . Bu tutumla sadece bir zümreyi sahiplenerek hiç bir yere varılamaz.
Hocaya kolay gelsin .
Necip Fazıl
04-10-2009, 18:19
Fark Var SAADET VAR
Biz ayrım yapmadan hepsine gidiyoruz kardeşim buda gerçek farkı gösterir... ;;)
Düşünün İran Cumhurbaşkanı türkiyede oyu %5 olan mecliste bile olamayan bir siyasi partiyi çağırıyor.
Bizim partimiz türkiyenin en büyük partisi...
Rakamlarla büyük parti olunmadığını bir kez daha gösteriyor bu olay.
Erdoğanı değil Erbakan hocamızı çağırıyor.
Onlarda biliyorki kurtulş Milli Görüşe bağlı...
Özgür Çağrı
04-10-2009, 22:29
Türkiyede Halk saadet partisini 1. parti yapacak seviyede görmüyor
madem iranda 1. parti gibi görünüyorsunuz gidin iranda siyaset yapın :)
hoşgeldin hocam hoşgeldin..
heyecan ve coşku verdin:güzel::güzel:
He biz gidelim İrana,İktidar Türkiyeyi Amerikanin eyaleti yapsin dimi
:) :güzel:
He biz gidelim İrana,İktidar Türkiyeyi Amerikanin eyaleti yapsin dimi
Türkiyede saadet partisi çok yer kaplamıyor ... dolayısıyla şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra hiç olmaz !
ben saadet partisini gerçekten anlayamıyorum artık bu düşmanlık neden..? diğerlerinden bir farkı kalmadı artık !
birlik olma zamanı derken bu ayrımcılık neden..?
Ya hu durun bir acele etmeyin. Daha ilk gezisi muhteremin. Sonraki gezilerini de görüp ona göre bundan sonra uygulayacağı politika hakkında bilgi sahibi oluruz.
Bazıları da bu hızla Erbakan'ın şu anda İslam Birliği'ni kurduğunu falan iddia edecek :)
hocam ilk gezisini irana yaparak vermek istediği mesajı çok güzel vermiş..Allah razı olsun ondan..
Ya hu durun bir acele etmeyin. Daha ilk gezisi muhteremin. Sonraki gezilerini de görüp ona göre bundan sonra uygulayacağı politika hakkında bilgi sahibi oluruz.
Bazıları da bu hızla Erbakan'ın şu anda İslam Birliği'ni kurduğunu falan iddia edecek :)
Önceden kurduk, bir daha kurmaya gerek yok zaten
hocam ilk gezisini irana yaparak vermek istediği mesajı çok güzel vermiş..Allah razı olsun ondan..
Bu bağlamda Obama'da ilk gezisini Türkiye'ye yaparak nasıl bir mesaj vermiştir? Bunu da siz düşünün bakalım :)
Önceden kurduk, bir daha kurmaya gerek yok zaten
Şundan mı bahsetmiştiniz?:
http://www.milligoruscuyuz.biz/images/stories/d8.jpg
obamanın mesajı nedir ermenistanla sınır kapılarını açın en önemli mesaj budur ayrıca müttefikliğie devam demiştir..ama bizim basın obama ayasofyadaki kediyi sevdi ayakabısını kenidi giydi gibilerinden obamayı bize sevdirecekelr akılları sıra..
obamanın mesajı nedir ermenistanla sınır kapılarını açın en önemli mesaj budur ayrıca müttefikliğie devam demiştir..ama bizim basın obama ayasofyadaki kediyi sevdi ayakabısını kenidi giydi gibilerinden obamayı bize sevdirecekelr akılları sıra..
Biraz tarafsız bakmaya çalışın olaylara. Hoca İran'a Müslüman bir ülke olduğu için gidiyorsa madem, Obama'da Türkiye'ye müslüman bir ülke olduğu için gelmiştir gibi bir sonuç çıkıyor sizin düşüncelerinize göre.
ben saadet partisini gerçekten anlayamıyorum artık bu düşmanlık neden..? diğerlerinden bir farkı kalmadı artık !
evet güzel tespit
zaten anlamadigindan böyle konusuyorsun
ayrica erbakan hakkinda ak parti forumda böyle düsüncelerin yer almasi cok üzücü, en azindan saygidan dolayi insan dikkat eder sözlerine
Necip Fazıl
04-11-2009, 03:13
evet güzel tespit
ayrica erbakan hakkinda ak parti forumda böyle düsüncelerin yer almasi cok üzücü, en azindan saygidan dolayi insan dikkat eder sözlerine
Bırakında saygı seviyesini biz belirleyelim... :güzel:
ahmetermiş
04-11-2009, 03:15
evet güzel tespit
onlar için oy almak uğruna söylenen her şey mübahtır,yalan,iftira,gıbetde mübahtır,çünki onlar chat ediyorlar...bunu ben hep söyledim halada söylerim....nizam partisini yok ettiler..selamet partisinide yok ettiler,refah partisinide,faziletide yok ettiler,şimdi gönlümüzde azıcık yeri olan erbakanıda yok ediyorlar bilesiniz..
seçim ağzı 3 gün ergenekoncularla birlikte oldu(tv lerde) ve siyasi yasağı kalktı ne ilginç değilmi..oysa onlar erbakanı mahkum ettiler ve utanmadan içeri atacaklardı ama gül güller saçarak af etti..şimdi ise erbakan koltuk sevdasına gönüllerdende silinecek yazık.ben inanın üzüldüm..
belki oyları artar ama hala anlamadıkları bi şey var,erbakanı kukla olarak,maşa olarak AK partiyi yıkmak uğruna bu milletin önüne atıyorlar.ama adamcağız bunama çağında olduğu için düşünemiyor,oysa oyuna geliyor hemde ergenekoncular tarafından..yazık çok yazık.
ne demek biz belirleyelim , saygi size bize göre belirlenecek birsey degil ,
burda olmadik sözler söyleniyor ve siz hala saygi seviyesinden bahsediyorsunuz
Necip Fazıl
04-11-2009, 03:20
ne demek biz belirleyelim , saygi size bize göre belirlenecek birsey degil ,
burda olmadik sözler söyleniyor ve siz hala saygi seviyesinden bahsediyorsunuz
Eğer burada dediğiniz kadar saygı seviyesi düşecek olursa buna yönetim el koyar siz merak etmeyin... :güzel:
Haddinizi aşacak sözlerden sakının... :güzel:
öyle olsun,
siz yönetici degilsiniz niye uyarma geregi hisediyorsunuz
ahmetermiş
04-11-2009, 03:25
http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon13.gifak partililer her zaman bu sitede ve başka sitede saygılı,seviyeli düzeyli tartışan,mütedeyyin insanlardır..ak parti formunda ak partilileri kimse küçük görmesin ve ak parti düşmanlığı saygısızlığı yapanlara hemen cezası verilsin..çünki haddi aşan ak parti düşmanlarıdır,bilhassada SP liler..ağızları geriz akıyor(sözüm hakaret edenlere)http://www.akpartiforum.com/images/icons/icon13.gif
Necip Fazıl
04-11-2009, 03:28
öyle olsun,
siz yönetici degilsiniz niye uyarma geregi hisediyorsunuz
Ben sizi bir AK PARTİLİ olarak uyardım bir yönetici olarak değil...
FarukARSLAN.
04-11-2009, 03:30
Fark Var SAADET VAR
Ne diyorsun sen be kardeşim
amacın ne senin?
Rahatsız mısın nesin?
tamam mechul
kimse kimseyi kücük göremez , kimsenin haddi de degil ,
ama her tartismayi sp lilerin üzerine atmakda dogru degil
Necip Fazıl
04-11-2009, 03:33
tamam mechul
kimse kimseyi kücük göremez , kimsenin haddi de degil ,
ama her tartismayi sp lilerin üzerine atmakda dogru degil
Hiçde öyle değil kardeşim burada sp yi savunduğunuz için objektif bakamıyorsunuz bu foruma üye olan sp lilerin çoğu buraya gelip nasıl burayı karıştırabilirim düşüncesinde ne kadar hoşgörülü davransak da olmuyor ve sonunda hak ettikleri davranışla karşı karşıya kalıyorlar...
ama dediğim gibi siz bir sp li olarak bunlara inanmayacaksınız ve objektif bakamayacaksınız...
evet güzel tespit
Erbakanınıza saygı istiyorsanız önce siz efendi gibi bizlere ve bizim desteklediğimiz kişilere saygılı olucaksınız ondan sonra bizden saygıyı bekleyeceksiniz !! yok bu size bir numara büyük geldiyse- ki gelir o zaman doğru kendi forumunuza hadiiiii :D:güzel:
Ne diyorsun sen be kardeşim
amacın ne senin?
Rahatsız mısın nesin?
evet doğru bir tespit rahatsız değil sorunlu kendisi.. bunların işi gücü yok forum forum dolanıp sataşıyolar rahatsızlar:w:
Neymiş Saadetliler saldırganmış.. %5 i geçtik seçimde hemen saldırı başladı.. Bizi bölüyonuz ediyonuz.. Neler dediniz neler.. Yaw niye bu kadar korkuyonuz.. Hem bizi ufak görürsünüz hemde Ağır eleştirilere tutarsınız...
Ve Numan beyin kanallarda dolaşmasını eleştirenleri söylüyorum.. Tayyip bey Başbakan olamdan önce hangi kanalları gezmiş bi bakın bakalım.. Kanal D Genç bakışa çıktığını iyi hatırlarım ve bir sürü kanal. İşinize Geldi Gibi Konuşmayın.. Kanal7, stv bizi çağırdıda numan bey gitmediyse konuşun...
haber7 nin maşallahı var zaten her gün saldırı yapıyo saadete...
mehmetakif24
04-11-2009, 12:06
S.a Forumda uzun süredir bulunamadım hepiniz iyidirsiniz inşallah.
Prof.Dr. Necmettin erbakının siyasi yasağının kalkması nasıl bir duygu olduğunun Akpartili kardeşleriminde farkında olduğunu düşünüyorum
Çünkü Bundan önce Sayın Başbakan R.Tayyip Erdoğanda aynı durumda idi.
Bugün Erbakan hocanın İran ziyareti İslam birliği ile ilgili olacaktır.
Bu dünya müslümanlarının büyük bir özlemidir.
Selam ve Dua ile
evet güzel tespit
kimbilir belkide siz yeterince açık değilsinizdir..? o yüzden anlayamıyorumdur...
Özgür Çağrı
04-11-2009, 13:21
Daha geçen bir tane kopuk milli görüşçü gelip bana şarapçı demedimi :( Sanki ak partililer kafir milli görüşçülerde bize karşı cihad ediyor
tövbe tövbe
hani derler ya aç tavuk kendisini buğday ambarında sanırmış
her seçim sonu hüsrana uğrayıp gelip ak partililere saldırıyorlar
chp den ne farkları var ben pek fark görmüyorum ( İçlerindeki değerli insanlar dışında ) holiganlara sözüm
Akl-ı Selim
04-11-2009, 13:23
Dudakları uçuklatan kıskançlık krizleri başladı gene. Hoca sahnede
Sahne senin hocam Motor diyoruz bakalım neler çıkacak.
Bakarsınız hükümete yarar fonlar kaynaklar bulur gelir. Hocam vatanını milletini sever , bu günkü tablo onu rahatsız etmiş olmalı ki çare necat bulmaya gitmiştir onun cevval ruhu. Ancak hayr umarız hocadan .
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.