Orijinalini görmek için tıklayınız : Ninemin okuması yok,daha şimdiden yeni partinin logosunu soruyor !
Benide_Kapatın
04-01-2008, 21:05
Köyümüzde bi nine var,
Oğlum diyor ;
-Allah Tayyip evladımızdan razı olsun.!
-Evlatlarım iş güç sahibi oldu, ev araba aldı...
-Bunları yaptı diye mi kapatıyorlar partimizi ?
diye soruyor.!
-Yok dedim nine dertleri başka !
-Biz osmanlının yitik evlatlarıyız bu ülkede.Osmanlının yitik evlatlarının artık devlette etkin olması rahatlarını bozdu.
-Bundan dolayı kıyamet koparıyorlar vatanımda.
-Kapatırlarsa Allahın izni ile istikamet bellidir dedim.
-Allahtan gayrı kimseden korkumuz yok.!
-Allah takdir eder mi bilemeyiz ama Millet takdir ediyor onları.!
-Millet takdir ettikten sonra Rabbim de takdir eder ve bir çıkar yol gösterir İnşallah büyüklerimize.!
........
Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.
Nasıl duygusallaştım,teyzemiz nasılda kavramış gerçekleri..
_Yeniden_
04-01-2008, 21:11
EĞER AK PARTİ KAPATILIRSA BEN İNADINA PAK PARTİ KOYARDIM....
Benide_Kapatın
04-01-2008, 21:16
Ninem de logosunu soruyo logo ne olsun!
O kadar benimsediğim anlamlı bir isim ve logoydu ki ,aklıma bundan sonra hiç bir altalnatif gelmiyor. :(
EpiVaTeS
04-01-2008, 21:27
arkadaşlar yeni isim koyarken anlam çok önemli hadi AKı aynen devamda Pye ne anlamverecez onun düşünmek lazım...
Bende çok benimsedim :(
Gerçi isim için değil ülkemiz için savaşıyoruz ama yine de kapatıldığını düşünmek bile istemiyorum.
O ninemin o güzel ellerinden öpmek varr... :-*
Ak parti gider PAK parti gelir inşallah..... :-*
Yeterki BAŞBAKANIMIZA yasak gelmesinn... :(
Benide_Kapatın
04-01-2008, 23:46
İnşallah kardeşim.
hocam ama yaraya tuz basıyorsunuz.. daha parti kapatılmadan ne yeni logosu.. :'(
Benide_Kapatın
04-02-2008, 01:32
Ninemin okuması yok dedimya.!
Kapatma kararı kabul edildiyi kapatıldı olarak anlıyo işte ;)
İnşallah öyle bişey yaşamayız tabii kide,
Ama görünen köy kılavuz istemez misali, büyüklerimiz gerekli hamleleri yapacaklardır Allahîn izni ile,
CUmhurbaşkanlığı krizini bile aştılar, kaldı ki bunu aşmamaları için neden yok.!
Bu akşam KanalD haberde "Güçlü Türkiye Partisi" adında bir partiden bahsediliyordu. Doğru mu acaba? Güçlü Türkiye Partisi Ak Partimizin alternatifi olan 2. parti mi?
evet eşref kardeş onu bende gördüm ve hemen teşkilatın internet sayfasına girdim düşüncelerini programlarını okudum.Çok göze batan bişey yok.Ama başbakanın edirnede özel bir görüşme yapması ilginç.Partiyi kapatma demiş iddiaya göre...
Benide_Kapatın
04-08-2008, 00:46
Bu akşam KanalD haberde "Güçlü Türkiye Partisi" adında bir partiden bahsediliyordu. Doğru mu acaba? Güçlü Türkiye Partisi Ak Partimizin alternatifi olan 2. parti mi?
Pek gerçeği yansıttığı düşünülemez, ama o partinin seçimlere katılma hakkı var mış.!
Kapatmanın veya kapatmamanın ne zaman gerçekleştirileceği tam kestirile miyor.!
Dolayısıyla kurumsallaşma aşaması yerel seçimlerden önce çok sürmesin diye her ihtimale karşı yedekte tutulmasında fayda var.
akgenclik56
04-08-2008, 14:24
arkadaşlar yeni isim koyarken anlam çok önemli hadi AKı aynen devamda Pye ne anlamverecez onun düşünmek lazım...
parlak ak parti
pak parti olsun :-*
ninemizden ders alsinlar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.