Orijinalini görmek için tıklayınız : Nisan Ay'ı İçin Ay'ın Üyeleri Anketi Başlamıştır
Gönülden
04-08-2010, 12:10
NİSAN AYI İÇERİSİNDE YORUMLARIYLA YOĞUN BİR ŞEKİLDE FORMUMUMUZA DİNAMİZM SAĞLAYAN 3 ÜYEMİZİ (1.Ay'ın Yıldız Üyesi , 2. Ay'ın AK Üyesi, 3. Ay'ın Üyesi) SEÇİYORUZ..
ANKETİMİZ HEDİYE ÖDÜLLÜ OLUP OYLAMADA YAPILACAK OLAN TARAFLI, ŞİKELİ VE ŞAİBELİ OY KULLANIMINA YAPTIRIM UYGULANACAKTIR.HEDİYELERİMİZ...
1) 100 KONTUR
2) 50KONTUR
3) 1500 BEĞENİ
ÇOKLU OY KULLANMA SEÇENEĞİYLE AÇTIĞIMIZ ANKETİMİZ OYLAMA KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAKTIR.
UYARI:Lütfen oylama yaparken yakın arkadaş,eş dost vs diye göz önünde bulundurmayalım...Aynı IP numaraları ile verilen oylar silinecektir. Hatır için oy vermekten kaçınalım Objektif olalım..Paylaşımları ve özellikle yorumları ile forumdaki hanım/beyefendi tavırları göz önünde bulundurarak oylarımızı kullanalım. Her ay yenilenen kişiler ile yolumuz devam edeceğiz..
Hakan Özkan
04-08-2010, 13:06
Gönülden hanım oyumuzu kullandık fakat bizi yine 100 kontürden ettiniz.:)Ukbayı çıkardığınız iyi olmuş sizleri gönülden tebrik ediyorum yerinde bir karar.:)
Oyumuzu kullandık, hakeden kazansın... (:
Forum yönetimini böyle zor bir seçim yapmak zorunda bıraktığı için protesto ediyorum :)) unnamed , barışcan ,_Fırat_
Gönülden
04-08-2010, 13:23
Evet arkadaşlar seçimlerimizi bu ayın yapılan yorumlarına göre değerlendirdik...hepsi birbirinden değerli arkadaşlar...hak eden kazansın...
Evet Hakan üsdat Ukba'yı çıkardık onun 100 kontüre falan ihtiyacı yok ;D
Hakan Özkan
04-08-2010, 13:27
Gönülden hanım kriz ortamında ukbanın belki ihtiyacı olmayabilir bizim günahımız ne?:)
Gönülden
04-08-2010, 13:36
Efendim listeye girmeniz için biraz daha çalışın derim yani her gün 10 yorum yeter :evet: torpil yok ne kadar iş o kadar ekmek ;D
Ukba'ya gelince onu 100 kontur açmıyormuş ondan listeden çıkardık ;D gözü yükseklerde
Benimde beğenip takip ettiğim arkadaşlar var, unnamed,noktalarınefendisi, barışcan kardeşlerimden yana kullandım, yanlış anlasılmasın diğer arkadaslar kötü oldugundan değil sadece bu arkadaslara biraz daha dikkat ettiğimden:)
Böylesi aktiviteler kardeşleri birbirine bağlar dostlukları pekiştirir, forum yönetimimizi kutlarım.
Ama redyellow abininde olmasını isterdim :)
.::ReyyaN::.
04-08-2010, 14:53
birbirinden değerli üyelr arasından seçim yapmak zor oldu ama kullandık oymuzu,hadi bakalıım hak eden kazansın :)
Vay be bizi elemişler ama söz verdiler bir dahaki sefere listedeyim. :)
Üç mevsim
04-08-2010, 15:06
Oyumuzu kullanalım....
Listede olan bütün gönüldaslara basarilar dilerim.. Kendi kriterlerim cercevesinde 3 arkadasimiza oy verdim özellikle bazi arkadaslarin sapka cikartilacak yorumlari var..
Üç mevsim
04-08-2010, 16:01
Sadece 1 oy hakkımız var zannetmiştim tühu gitti 2 oy..
.:Ay_Yıldız:.
04-08-2010, 16:03
Diğer anket ne oldu acaba?
evet düzeltme fonksiyonu yokmu sonucta karar degistirme durumlari olabiliyor o acidan bence oylari düzenleme gibi bir fonksiyon olursa hem bir oy verenlerin oylari heba olmaz hemde anket daha bir heyacan alir..
gerci burada önemli olan heyacan degil sonucta bu bir yarista degil bu güzel yorumlariyla bizlere bilgi ziyafeti sunan kardeslerimizi onure etmekdir..
Bizlerde üç kardeşimize oy verdik hadi hayırlısı.:)
EpiVaTeS
04-08-2010, 18:14
Kontörümde yoktu iyimi...;D
Valla Güzel geldi...
Düzenleyenlerin beni yazanların ellerine sağlık...=))
Özgür Çağrı
04-08-2010, 18:23
Oyumuzu kullandık hayırlı olsun :)
Özgür Çağrı
04-08-2010, 18:26
Gönülden abla kontör dönemi bitti yahu :) Kuruşa geçtik :)
Ayrıca turkuaz değil turkuas
:)
*neVzenin*
04-08-2010, 23:23
Başbayanımızaaa tüm oylar bizdennnnnn :)))
Bende kulandım hayırlı olsun Başbayana gitti oyum.
Bizde verdik oyumuzu, Allah kabul etsin:)
İlk listede ne güzel favoriydik kıydılar çıkardılar bizi :w: Önümüzdeki ayı iple çekiyorum.Aslında iyide oldu Ay yıldız olmayacak rakiplerimin arasında :)
04-09-2010, 16:04
İlk listede ne güzel favoriydik kıydılar çıkardılar bizi :w: Önümüzdeki ayı iple çekiyorum.Aslında iyide oldu Ay yıldız olmayacak rakiplerimin arasında :)
İlk listede en son en çok oy bendeydi bi kere :V
Şaka bi yana Benim içinde bir şans,önümüzdeki ay oyumuzu güzelce veririz Allah nasip ederse :)
İlk listede en son en çok oy bendeydi bi kere :V
Şaka bi yana Benim içinde bir şans,önümüzdeki ay oyumuzu güzelce veririz Allah nasip ederse :)
Aramızda pek fark yoktu sürekli takip ediyordum. Zamanla sizi geçeceğimide düşünüyordum. :) Önümüzdeki ay dediniz sakın unutmayın bunu oldumu :)
Uzun bir zamandır giremediğim için vereceğim oyun adaletli olacağını düşünmüyorum, oy kullanmak istemiyorum affınıza sığınarak. Fakat şuna inanıyorum ve inandığımında doğru olduğundan hiç şüphem yokki AK FORUM,da üye olan tüm arkadaşların özgür iradeleri ile yapmış oldukları tüm yorum ve paylaşımlar hiç şüphesizki katkı sağlayan ve mantıklı paylaşım ve yorumlardır...
Kontörler bizden uzaklaşıyor.Mübarek zaten dereye el atsam dere kuru oluverir:D
Akşam akşam tebbesüm etirdin hemşerim:)
Şimdi sen böyle söyleyince benim içimden bir kaç vecize döktürmek geldi.:):):)
Ak_Urfalı
04-10-2010, 09:36
Bende oyumu gendime kullandım olurmu eleee :w::w::w:
Hayırlısı olsun bakem...
Ben sonuçlara bakmamıştım ama oy kullandıklarım önde gidiyormuş...
Teşis dogru yanii :)
Hakan Özkan
04-10-2010, 10:06
Gönülden hanım ne zaman sonlanacak ki bu yarış.Şimdiden çok merak eder olduk 100 kontürün sahibini:)
redyellow
04-10-2010, 11:15
Turkuas'ın ismi değişmiş, listeden de düzeltilse iyi olur.
:) Öyle deme kardeş üzüldüm şimdi bak :)
Redyellow Turkuas ismi değişmiş sanırım.
Hakan bey oylama ayın sonuna doğru sonlanacak acele etmenize gerek yok , siz yorumlarınızı eksik etmeyin forumdan yeterli :)
Hakan Özkan
04-10-2010, 12:27
Eyvallah ukbacım gönülden hanım size minnettar kalacak sözcülüğünü yaptığınızdan ötürü:)
redyellow
04-10-2010, 12:28
:) Öyle deme kardeş üzüldüm şimdi bak :)
Redyellow Turkuas ismi değişmiş sanırım.
Hakan bey oylama ayın sonuna doğru sonlanacak acele etmenize gerek yok , siz yorumlarınızı eksik etmeyin forumdan yeterli :)
Evet değiştirmişler.
Ya bu kontör işi gerçek mi?
Yoksa "Sanal Kontör" mü verecekler? malum kontör devri bitti:)
redyellow
04-10-2010, 12:32
Ben hala oylamayı yapmadım, ay sonuna kadar benimle tartışacaklar dikkat etsinler haaa:)
Ben hala oylamayı yapmadım, ay sonuna kadar benimle tartışacaklar dikkat etsinler haaa:)
Aslında evet ay sonuna kadar etkin olanları tercih etmek gerek adı üstünde nisan ayının . Bu arada kontör işi ciddiymiş Kuruş olarak ayarlarlar artık ,hemde her ay yapılacak mış demo değil yani :)))
hipermuhafazakar
04-10-2010, 12:45
bu listede nasıl galevera, ezel olmaz.. bu liste çok eksik
Noktaların efendisi ve Ay_yıldız başa baş (: heyecan artıyorr :)))
redyellow
04-10-2010, 12:56
her ay değişik isimler olacakmış, tüm üyeler bir seferde konamayacağı için böyle bir uygulama yapmışlar.
Sırayla yani:)
Hem öyle abi hemde nasıl tespit ediyorlarsa ediyorlar ,belli mesaj sayısı altındaki kişilerin oylarıda oylama sonunda silinecekmiş. Bu hususada dikkat etmek gerek.:)
M-U-R-A-T , depare ve Ay yıldıza gitti oyum.
Abi ağlatın bizleri...:ağla::ağla:
redyellow
04-10-2010, 18:03
Ağustos'ta suya girsen balta kesmez buz olur:)
Beylerbeyi
04-10-2010, 18:06
Ay Yıldız ve Fırat'a kullandım oyumu.
İbrahim kardeşim kusura bakma vallahi oyumu kullandıktan sonra farkettim seni ):
Ertuğrul ÖZGÜL
04-10-2010, 18:10
Güzel bi çalışma Allah razı olsun... sınav dolayısıyla pek fazla giremiyorum ama Forum gümbür gümbür...
Aktifliğim hayırlısıyla eskisi gibi olacak inşallah....
Gönülden
04-10-2010, 18:12
Gönülden abla kontör dönemi bitti yahu Kuruşa geçtik
Sorma sevgili Furkan biz eski toprağız öyle alışkanlıklarımızdan hemen sıyrılamıyoruz :) birinci belli olsunda bizde kuruş üzerinden veririz finansmanımız her değişiklik için hazır :evet:
Ezel arkadaşımız kendi isteğiyle listeden çıkarıldı...onun dışındaki tüm arkadaşlarımızın yorumları ve formumuzdaki etkinlikleri tartışılmaz tabi ama bütün üyelerimizi listeye alamadık... listemiz yorumlara ve aktif olma durumuna göre her ay değişecek inşallah
Şaka bi yana Benim içinde bir şans,önümüzdeki ay oyumuzu güzelce veririz Allah nasip ederse
Güzelce :neki:
Ya bu kontör işi gerçek mi?
Yoksa "Sanal Kontör" mü verecekler? malum kontör devri bitti
Şurda sanal bir ortamda konuları tartışıp mülahaza etsekte kontürler gerçek abicim :karizmatik: yalnız şu 100 konturu kafanıza takmayın...çünkü kontur devrinin bu ülkede bitmesi için daha bir sene geçmesi lazım...bırakın kontürü biz hala TL'ye alışamadık hala milyonlardayız :w:
Eyvallah ukbacım gönülden hanım size minnettar kalacak sözcülüğünü yaptığınızdan ötürü
Hakan üsdadım sormayın bu Ukba elinden gelse benim yerime geçip yazacak :) genede teşekür edelim de küsmesin bize(bir kere listeden çıkardık ya)...nede olsa bizim yerimize cevaplamış vekaleten ;D
Beylerbeyi
04-10-2010, 18:23
oyunuzu bana kullanın. kazanırsam ödülümü Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlayacam :)
Gönülden
04-10-2010, 18:23
Gönülden hanım ne zaman sonlanacak ki bu yarış.Şimdiden çok merak eder olduk 100 kontürün sahibini
Hakan bey birinci kim olur bilinmez ama ben oyumu ay'ın sona saklıyorum ;D böylesi çok zevkli yani belirleyici olmak başa baş giden çetin bir mücadele
Güzel bi çalışma Allah razı olsun... sınav dolayısıyla pek fazla giremiyorum ama Forum gümbür gümbür...
Aktifliğim hayırlısıyla eskisi gibi olacak inşallah....
İnşallah sevgili Ertuğrul en kısa zamanda yeniden aramızda olmanı bekliyoruz
oyunuzu bana kullanın. kazanırsam ödülümü Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlayacam :)
Adminlere duyurulur. Duygu sömürüsünden oy almak istiyor. Çok ayıp.
Beylerbeyi
04-10-2010, 18:33
Adminlere duyurulur. Duygu sömürüsünden oy almak istiyor. Çok ayıp.
:):)
baktım zar zor ilk 5'e girmişim, kazanmam imkansıza yakın böyle bir yola başvurdum ;D
benim hat faturalı.. kazanırsam eğer YALÇIN KARACA'dan faturamı ödemesini isteyecem ;D
Gönülden
04-10-2010, 18:33
Değerli arkadaşlar 30 mesaj'a sahip olmayan arkadaşların oyları geçersiz olacaktır.Yeni üyelerimizin forum ortamını ve kişileri tanıması adına 30 mesaj sınırı getirilmiştir...Bu konuda tüm üyelerimizin hassasiyet göstermesini rica ediyoruz...
İşte dava insanı böyle olur :) oylarımdan birini size vermiştim sizdeki bu enerjiyi hissederek. Canımsın
Erhan KARACA
04-10-2010, 19:07
Ukba önümüzdeki maçta oynaması yanlış olur (: (: adil olmaz (:
Akl-ı Selim
04-10-2010, 20:35
Oyumuzu kullandık vesselam.
Ukba önümüzdeki maçta oynaması yanlış olur (: (: adil olmaz (:
Yönetime psikolojik harp tekniği altında baksı uygulama yoksa diğer ayda oy yüzü göremessin benden.:)
EpiVaTeS
04-10-2010, 22:06
Ne zaman bitiyor bu oylama...;D
Bence hemen bitsin...;D
....tuğbA.....
04-10-2010, 22:08
İlginç bir rekabet güzel doğrusu :)
Özgür Çağrı
04-10-2010, 22:12
Rekabet müthiş :)
Ne zaman bitiyor bu oylama...;D
Bence hemen bitsin...;D
Noktaların şahı önde olmanın keyfi bir başka oluyor değilmi , nisan sonuna kadar pek güvenme kendine bir çok kişi son günlere bırakıyor oylamayı:)
EpiVaTeS
04-10-2010, 22:21
Haklısın Ağabey...
Baykala benzemesin malumunuz 22 temmuz öncesi öndeyim yok şuyum buyum almıştı seçim sonunda payını...;D
Haklısın Ağabey...
Baykala benzemesin malumunuz 22 temmuz öncesi öndeyim yok şuyum buyum almıştı seçim sonunda payını...;D
Senin en kötü anın onun en iyi haline bedeldir. Ondaki kaypaklık yeryüzünde başka canlıda yoktur. :) Baykalın sandık hezimeti hiç bir zaman değişmeyecektir.
Erhan KARACA
04-10-2010, 22:35
Yönetime psikolojik harp tekniği altında baksı uygulama yoksa diğer ayda oy yüzü göremessin benden.:)
ben aday olmucam (: koyarlarsa da iptal ettiririm (:
O halde sizin yerinizede ben olurum iki ay üst üste.:)
Erhan KARACA
04-10-2010, 23:06
:) dereceye girenler bi daha yarıstırılmasın (:
Dereceye değil,aksine listedekiler uzun bir süre yeni hazırlanacak olanlarda yer edinemeyecektir zaten. Sırayla bu işler Erhan .
Ahmet Yasin
04-11-2010, 10:34
O zaman bu fırsatı kaçırmamak lazım
Vaad vermek serbestmi acaba...
Oyunuzu bana verin ankaraya deniz getireyim ;D
Mustafa Kemali istismar etmeden olabilecek her tür vaad rüşvetten sayılmıyor:). Birde darbecileri ve ideolojik hakimleri devreye sokmassanız ne âla barışcan kardeş.
Erhan KARACA
04-11-2010, 10:39
Barış sen de sarıgül gibi tencere mi dagıtacaksın (:
Ahmet Yasin
04-11-2010, 10:40
Bugüne kadar verilen vaadler hep bunlardan ibaretti zaten..
Bunlar yasak olunca da başka bir vaad kalmazki o zaman en iyisi yine kendi çapımızda vaaderde bulunmak
Eskilerinde dediği gibi ne yapalım Ankarada dayımız yok
Erhan KARACA
04-11-2010, 10:58
Kendi çapınızdaki vaadleri duyalım o zaman (:
Ahmet Yasin
04-11-2010, 10:59
Oyunuzu bana verin kazandığım hediyeyi size vereyim
Nasıl erhan çekiciliği oldumu:)
BlueMoon
04-11-2010, 11:03
oyumuzu kullandık hakeden kazansın
Erhan KARACA
04-11-2010, 12:46
(: yok olmadı (: bu kadarını muhalefet bile atmıyor (: şimdi 20 kişi sana oy verse kazansan 20 kişiye kontör mü alacan (:
Ahmet Yasin
04-11-2010, 15:18
Niye ana ve yavru muhalefet her söylediğini yapıyomu ben yapcam etcem :)
Hala bekliyoruzki deniz rodosa gidecek:)
Erhan KARACA
04-11-2010, 20:26
Nun Sen buralarda yıpranıyorsun (: bu dedigini baykal duymasın seni hemen yerine vekil tain eder (:d
Birileri oylama uzasın diye , özellikle Noktaların efendisi ve Ay yıldıza birlikte oy veriyor herhalde.
Süper yazı olmuş.:hihi2::hihi2:Ama börtü böcekleri azaltmışken aman aman gözünü seveyim abla.:ağla:
;D;D
El Emin, Unnamed ve Noktaların Efendisine verdim oylarımı...
El Emin; özellikle dini konularda bazen sinirlerine hakim olamasada efendiliği ve yaptığı yormlarla dikkatimi çekiyor...
Unnamed; özellikle tartışma içeren konularda yaptığı mantıklı ve düşündürücü yorumları ile çok aktf olması sebebi ile dikkatimi çekiyor. Oda biraz sinirli ;)
Noktaların Efendisi; neredeyse 24 saat aktif forumda ve forumu sürekli hayatta tutuyor. Forumun ölü zamanlarında bile forumu canlandırabiliyor. Noktaların efendiside biraz sinirli ;)
Üçüde biraz sinirli arkadaşlar, sanırım ben sinirlileri seviyorum :)
El Emin; özellikle dini konularda bazen sinirlerine hakim olamasada efendiliği ve yaptığı yormlarla dikkatimi çekiyor...
Unnamed; özellikle tartışma içeren konularda yaptığı mantıklı ve düşündürücü yorumları ile çok aktf olması sebebi ile dikkatimi çekiyor. Oda biraz sinirli ;)
Noktaların Efendisi; neredeyse 24 saat aktif forumda ve forumu sürekli hayatta tutuyor. Forumun ölü zamanlarında bile forumu canlandırabiliyor. Noktaların efendiside biraz sinirli ;)
eyvALLAH abim o konuda saf değildi kinli bakışları görünce öfkeleniyorum.Ya birinin ayağı kayarsa nasıl veririm hesabını daha kendi hesabımı veremiyecek acizlikteyken birde kullar yakama yapışırsa.:(:(
eyvALLAH abim o konuda saf değildi kinli bakışları görünce öfkeleniyorum.Ya birinin ayağı kayarsa nasıl veririm hesabını daha kendi hesabımı veremiyecek acizlikteyken birde kullar yakama yapışırsa.:(:(
Eyvallah kardeşim...
Allah korusun ;)
Abim düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ederim, acaba bizide anlayan varmı diye düşünürken forumda yaptğınız yorumlar gönlümüze su serpiyor....
Vesselam....
redyellow
04-12-2010, 00:34
Bugüne kadar sayın nusret'den gördüğüm en mükemlel, en doğru tespit:)
Bende oyumu kullandım.
Hayırlısı olsun arkadaşlar...
Sinirli olanlara prim vermeyelim arkadaşlar.:)
Beylerbeyi
04-12-2010, 18:13
bana oy verenler el kaldırsın..
uzun süredir forumda olmamama rağmen ilk 5 e girmiş olmayı başarılı buluyorum. en geç iki ay sonra açık ara 1. yim :)
EpiVaTeS
04-12-2010, 18:17
uzun süredir forumda olmamama rağmen ilk 5 e girmiş olmayı başarılı buluyorum. en geç iki ay sonra açık ara 1. yim :)
Bak hele...:hihi2::hihi2:
Erhan KARACA
04-12-2010, 18:39
Çok iddalı laflar bunlar (: Bravo (:
Erhan kardeş Murat kardeşimizin öngörüsü doğru yorumları ve etkinliği ile gözleri dolduruyor. Noktaların efendisi hem güçlü yorumları ile hemde cemaati ile şimdilik etkili hayırlısı artık.:)
EpiVaTeS
04-12-2010, 20:13
Erhan kardeş Murat kardeşimizin öngörüsü doğru yorumları ve etkinliği ile gözleri dolduruyor. Noktaların efendisi hem güçlü yorumları ile hemde cemaati ile şimdilik etkili hayırlısı artık.:)
Cemaat derken...;D
Abi ben cemaatlere üye değilim ki...
herkese eşit mesafedeyim...:neki:
Toprağım Sende ha...;D
BlueMoon
04-12-2010, 21:08
burada daha adı listeye eklenmeyenler de var. seçenek sayısı çok olsaydı daha heyecanlı olurdu
Erhan KARACA
04-12-2010, 21:19
(: haklısın ukba (: lobisi kuvvetli (:
hipermuhafazakar
04-12-2010, 22:46
mümkünse her şeyi sabit tutarak benim adımı bir alttaki ile yer değiştirebilirmisiniz :)
Abim düşüncelerin için gerçekten çok teşekkür ederim, acaba bizide anlayan varmı diye düşünürken forumda yaptğınız yorumlar gönlümüze su serpiyor....
Vesselam....
Sizi anlayan ve takip eden çok fazla üyemiz olduğundan eminim...
Ayrıca sanırım aynı yaştayız ;)
Bugüne kadar sayın nusret'den gördüğüm en mükemlel, en doğru tespit:)
Bu iyi birşeymidir, yoksa kötü birşey mi :)
mümkünse her şeyi sabit tutarak benim adımı bir alttaki ile yer değiştirebilirmisiniz :)
kardes bence sükretmelisin ya yukaridakiyle degistirilirse ;)
Ben olmasaydımda olurdu ankette. Anketlerde olmayı pek sevmem. Oy verenlerede teşekkür ederim:)
Kontör devri bitti, artık kuruş var :):)
Bu arada kontör sponsorumuz kim yahu :) Yanaşalım bu eli açık üyemize :):)
Ben olmasaydımda olurdu ankette. Anketlerde olmayı pek sevmem. Oy verenlerede teşekkür ederim:)
oy vermeyenlere niye tesekkür etmiyorsun :).. yoksa senden tesekkür almamiz icin illaki oyu sana mi vermek zorundayiz ;)
Sizi anlayan ve takip eden çok fazla üyemiz olduğundan eminim...
Ayrıca sanırım aynı yaştayız ;)
Teşekkür ederim, şimdi farkına vardım yaş mevzuunun...:utangaç::utangaç:
oy vermeyenlere niye tesekkür etmiyorsun :).. yoksa senden tesekkür almamiz icin illaki oyu sana mi vermek zorundayiz ;)
Sizede teşekkür ederim oy vermeyenlerde teşekkür ederim sorun değil. Etkinlikleri severim ama içinde olmadığım etkinlikleri severim.
redyellow
04-12-2010, 23:22
Bu iyi birşeymidir, yoksa kötü birşey mi :)
kötü bir şey olur mu? kesinlikle iyi bir şey.
EpiVaTeS
04-12-2010, 23:25
21 de tıkanmışız...
hadi gençlik biraz daha ellere kuvvet...;D
Beylerbeyi
04-12-2010, 23:25
kardes bence sükretmelisin ya yukaridakiyle degistirilirse ;)
;D;D
bence de şükretsin :)
Beylerbeyi
04-12-2010, 23:27
12'de takıldık kaldık.. biri el atsa da çıksak artık yukarılara ;D
EpiVaTeS
04-12-2010, 23:28
12'de takıldık kaldık.. biri el atsa da çıksak artık yukarılara ;D
Du yav...
Murat ya...
önce ben bir yukarılara çıkayım...;D
Sonra sen...:w:
Du yav...
Murat ya...
önce ben bir yukarılara çıkayım...;D
Sonra sen...:w:
Abi sen yeteri kadar gitmişsin, dur bi soluklan....:evet::evet:
redyellow
04-12-2010, 23:53
ben hala oy kullanmadım... ay sonunda kullanacağım, duyrulur!
Benimle iyi geçinin haaaa:)
EpiVaTeS
04-13-2010, 00:03
Saygısızlık mı ettik...;D
EpiVaTeS
04-13-2010, 00:15
bende tepki olarak böcek koycam imzama...;D
Ahmet Yasin
04-13-2010, 00:23
ben hala oy kullanmadım... ay sonunda kullanacağım, duyrulur!
Benimle iyi geçinin haaaa:)
Abi bi BİSKREM versem fikrin nasıl olur :)
redyellow
04-13-2010, 00:25
Abi bi BİSKREM versem fikrin nasıl olur :)
Rüşvet caiz değildir:)
Ahmet Yasin
04-13-2010, 00:27
Abi yeni genelge yayınlandı 20 tl altı rüşvet olmuyor hediye kabul et:)
xhidayet
04-13-2010, 09:52
Çok değerli kardeşlerimiz var... seçim yapmak zor oldu... ama Ama redyellow kardeşimin olmasını isterdim :)
redyellow
04-13-2010, 10:02
Çok değerli kardeşlerimiz var... seçim yapmak zor oldu... ama Ama redyellow kardeşimin olmasını isterdim :)
Assolistler en son çıkar üstadım, en son hafta biz yarışacağız:)
(aman ha bu bir espridir yukardaki arkadaşlarım alınmasınlar)
Assolistler en son çıkar üstadım, en son hafta biz yarışacağız:)
(aman ha bu bir espridir yukardaki arkadaşlarım alınmasınlar)
Abdulkadir abi Redyellow abi haklı, ileriki aylarda kendisi listeleri zorlayacaktır.
Terennüm
04-14-2010, 16:59
:)hayırlı olsun bizde görüşümüzü belirtmiş olmanın rahatlığıyla konuşabiliriz:)
Oyumu kullandım...
Hakeden kazansın güle güle kullansın kontürleri:)
Sukût-u_Hayal
04-14-2010, 17:09
Oyumu kullandım , hayırlı uğurlu olsun :)
Yarışmayı unutmadınız değilmi arkadaşlar.:)
Erhan KARACA
04-15-2010, 12:21
(: benim adayların durumu kötü (:
İntifada
04-15-2010, 12:26
Nisan ayında hiç forumda olamadım :( o yüzden kim ne durumda bilmiyorum
bende biraz ay sonunu bekliyeyim ama bu süre içinde özel mesajım ve facebook hesabım ve msn imi bilenler için msn im açık
teşvik primleriniz karşılığında 3 oyumu adilce dağıtabilirim :)
hipermuhafazakar
04-15-2010, 14:57
kardeşim bu oylama gerçek sayılamaz..bu oylama laikliğin tehlikede olduğunu gösteriyor..novek bunu anayasa mahkemesine götürsün iptal etttirsin..hem 367'den çok uzakta oy almış birinci kişi :) bizim binlerce üyemiz var oyunu kullanmayan..demekki çoğunluk noktaların efendisini istememiş ;D şimdi bu gerçeği görmezden gelemeyiz.. bu oylama ülkenin çok tehlikeli bir noktaya sürüklendiğinin göstergesidir.. bu yazdıklarımız yok demeniz ülkeyi çatışmaya götürecektir, bu çok açıktır.. sakın ha anayasayı değiştirmeye kalkmayın altından kalkamazsınız!!
baykal olsaydı başka ne derdi ??
EpiVaTeS
04-15-2010, 15:03
kardeşim bu oylama gerçek sayılamaz..bu oylama laikliğin tehlikede olduğunu gösteriyor..novek bunu anayasa mahkemesine götürsün iptal etttirsin..hem 367'den çok uzakta oy almış birinci kişi :) bizim binlerce üyemiz var oyunu kullanmayan..demekki çoğunluk noktaların efendisini istememiş ;D şimdi bu gerçeği görmezden gelemeyiz.. bu oylama ülkenin çok tehlikeli bir noktaya sürüklendiğinin göstergesidir.. bu yazdıklarımız yok demeniz ülkeyi çatışmaya götürecektir, bu çok açıktır.. sakın ha anayasayı değiştirmeye kalkmayın altından kalkamazsınız!!
Kim takar Baykalı...;D
Erhan KARACA
04-15-2010, 17:44
Kim takar Baykalı...;D
novek (:
Erhan KARACA
04-16-2010, 13:08
Arkadaşlar oy kıllanmayanlar kullanın daa artık (:
Ak_Kelebek
04-16-2010, 13:30
3 arkadaşıma oy kullandım şimdiden hayırlı olsun :)
hipermuhafazakar
04-16-2010, 13:54
3 arkadaşıma oy kullandım şimdiden hayırlı olsun :)
evet kimlere oy vermediğiniz hiç anlaşılmıyor :)
İntifada
04-16-2010, 14:00
alemdar abi fırat kardeşim ve muhammete verdim bende hayırlısı olsun inşAllah
EpiVaTeS
04-16-2010, 14:52
EyvALLAH kapatalım ya anketi...;D
daha bu saatten sonra bişi olmaz...;D
Bak bu yorum ve bakış çok güzel :)
Noktaların efendisi bakıyorum arayı epey açmıssınız ama daha on günden fazla müddet var top yuvarlaktır.
EyvALLAH kapatalım ya anketi...;D
daha bu saatten sonra bişi olmaz...;D
Her an her şey olabilir , deme öyle :)
alemdar abi fırat kardeşim ve muhammete verdim bende hayırlısı olsun inşAllah
Oyunu bana veren veya vermeyen herkese teşekkür ediyorum.Etkinlikte bulunmaları forumumuza renk katıyor.Bakmayın böyle konuştuğuma baktım birincide kontörler gitti ikinci için bizde temelleri atalım dedik..:)
İntifada
04-16-2010, 17:37
alemdar abiyi devirebiliriz koalisyona gitmekte fayda var
Alemdar abi takmış farkı..Ama devirirsek süper olur.;D;D;D;D
15 koltuk benden koalisyon için:)
13 koltukta murattan destek çıkarsa 38 olup yıkarız.:d
Onu devirmek güç derin devlet ile ilişkisi var adamın mubarek , polat ve mematiyi safımıza çekebilirsek belki :karizmatik:
Erhan KARACA
04-16-2010, 18:34
devirme işi kolay (: her türlü karşılıksız ortaklıga varm mesele devirmek kardes.. devirme yapacaksan öyle planda kalmıyacak kardeş koydun mu balyoz'u indireceksin adamı (:
devirme işi kolay (: her türlü karşılıksız ortaklıga varm mesele devirmek kardes.. devirme yapacaksan öyle planda kalmıyacak kardeş koydun mu balyoz'u indireceksin adamı (:
Ohoo..Buz nuh dedik erhan abi 100 kere peygamber dedi.:)maşaALLAH bu kadar devirmeye hazır potansiyel güç var bizim haberimiz yok.Hadi Bismillah!.Nereden başlıyoruz ki.:w:
fütüvvet
04-16-2010, 18:56
selamün aleyküm
üç adaya oyumu verdim
inşallah onlar kazanır..
Beylerbeyi
04-16-2010, 19:20
selamün aleyküm
üç adaya oyumu verdim
inşallah onlar kazanır..
bana oy verdiğiniz için teşekkürler :)
fütüvvet
04-16-2010, 19:26
bana oy verdiğiniz için teşekkürler :)
kime oy verdiğim belimi oluyor yoksa salladınmı...:)
Ay yıldız 'ın oyuda Fütüvvet ile artmış ortam kızışıyor .
Erhan yıkım işlerindeki balyoz darbelerinin eylem planını sen hazırlarsın artık.
Beylerbeyi
04-16-2010, 19:31
kime oy verdiğim belimi oluyor yoksa salladınmı...:)
benim iyi derecede hayranım olduğunuzu biliyorum ;D
fütüvvet
04-16-2010, 19:34
Ay yıldız 'ın oyuda Fütüvvet ile artmış ortam kızışıyor .
Erhan yıkım işlerindeki balyoz darbelerinin eylem planını sen hazırlarsın artık.
valla hepinizde aşmışsınız..
milim hesabı yapıyorsunuz resmen..
verilen oyları anında takip etmeniz beni korkuttu...
iş çok ciddi heralde..alpakonumu seçiyoruz yoksa..
oylarımı değiştirsemmi ne..
fütüvvet
04-16-2010, 19:36
benim iyi derecede hayranım olduğunuzu biliyorum ;D
murat nasıl anladın..anlamadım...sana vermişte olabilirim vermemişte..insan spot lambalar önünde şeker çalarken yakalanmış gibi hissediyor..sahnede hemde..herkeste ban abakıyor sanki..
ben vazgeçtim..ben oynamıyorum..
fütüvvet
04-16-2010, 19:37
açık oy gizli tasnifmi var burda..tek parti dönemi gibi..şef ismet dönemindede öyle olurmuş..açık açık oy veriyorsun..gizli gizli sayıyorlar...
04-16-2010, 19:39
Fütüvvet teşekkürler bana oy verdiğini spot ışıkları altındaki yorumlardan öğrendim :w:
fütüvvet
04-16-2010, 19:41
Fütüvvet teşekkürler bana oy verdiğini spot ışıkları altındaki yorumlardan öğrendim :w:
herkes herkesin verdiği oyu zaten bilebiliyorsa neden oy veriyoruzki yani şimdi aslında...
buraya yazalım tek tek isimleri....vermediklerimiz küsecek şimdi..durup dururken hasım topluyoruz arkamıza...bize darılacaklar..üç kiş iiçin 13 kişi feda edilmemeli değilmi..
fütüvvet
04-16-2010, 19:42
ikisini bende hatırlıyorumda üçüncüsü kimdi unuttum şimdi...bilen varsa söylesin onuda gizli hiç bi şey kalmasın...
herkes herkesin verdiği oyu zaten bilebiliyorsa neden oy veriyoruzki yani şimdi aslında...
buraya yazalım tek tek isimleri....vermediklerimiz küsecek şimdi..durup dururken hasım topluyoruz arkamıza...bize darılacaklar..üç kiş iiçin 13 kişi feda edilmemeli değilmi..
Doğru abide bakmayın bize siz ,biz burdan çıkmadığımız için kimin nereye verdiğini tahmin ederken hislerimiz güçlü oluyor hem bizimkiler hep varsayım :w:
fütüvvet
04-16-2010, 19:45
Doğru abide bakmayın bize siz ,biz burdan çıkmadığımız için kimin nereye verdiğini tahmin ederken hislerimiz güçlü oluyor hem bizimkiler hep varsayım :w:
valla iyi var sayıyorsunuz..helal olsun...ben bile unuttum üçüncüsünü...
valla iyi var sayıyorsunuz..helal olsun...ben bile unuttum üçüncüsünü...
Abi pek zorlama beni yönetim ile olan sıcak irtibatlarımı kullanarak kime verdiğinizi tespit ederdim ama gerek yok zor ve müşkül duruma sokmayım yetkili arkadaşları :)
fütüvvet
04-16-2010, 19:48
verdiğim oyları değiştirebilirmiyim müsadenizle ...
öyle bir hakkım varmı ...
çünkü yani sanki oylarım ucuza gitti gibi..
öhö öhö öhö...
fütüvvet
04-16-2010, 19:49
Abi pek zorlama beni yönetim ile olan sıcak irtibatlarımı kullanarak kime verdiğinizi tespit ederdim ama gerek yok zor ve müşkül duruma sokmayım yetkili arkadaşları :)
hımmm..demek yüksek mevkilerde tanıdıklarınız var anlaşılan...
bi işimiz olursa size müracat edebilirzmi yani...hani hamili kart yakınımdır misali..
Olur tabiiki ama kime vereceğinizi burdan beyan etme şartı ile :))))))) yetkili arkadaşlar ile irtibate geçebilirsiniz ama gerek yok gibi böyle biraz kızışık dursun fiksür
fütüvvet
04-16-2010, 19:50
hani nasıl olsa üçüncüsünü hatırlamıyorumya hiç olmassa onu değiştireyim de oy verdiğim ban aborçlu gibi hissetsin kendini..ilerde bizede oy falan lazım olurs adiyorum hani...
fütüvvet
04-16-2010, 19:51
Olur tabiiki ama kime vereceğinizi burdan beyan etme şartı ile :))))))) yetkili arkadaşlar ile irtibate geçebilirsiniz ama gerek yok gibi böyle biraz kızışık dursun fiksür
kime oy vereceğimizi söylemek kural dışı olmazmı..gerçi benden başka herkes bilebiliyorya olsun..
Yok abi kime oy verdiğinizi söylemek yasak değil dilediğiniz gibi haykırabilirsiniz , aslında son günlere bıraksa idiniz daha güzel olurdu ya ama yinede güzel oldu
fütüvvet
04-16-2010, 19:55
Yok abi kime oy verdiğinizi söylemek yasak değil dilediğiniz gibi haykırabilirsiniz , aslında son günlere bıraksa idiniz daha güzel olurdu ya ama yinede güzel oldu
buray afazla gelmediğim için gelmişken vereyim dedim..
hayırlı olsun...
buray afazla gelmediğim için gelmişken vereyim dedim..
hayırlı olsun...
:) İyi yapmışsınız :)
04-16-2010, 19:59
Sevgili Ukba bu başlığın moderatörü gibi oldunuz :)
fütüvvet
04-16-2010, 20:00
:) İyi yapmışsınız :)
:) :) E V E T :) :)
Sevgili Ukba bu başlığın moderatörü gibi oldunuz :)
Ya sormayın efendim. Umarım kitleleri olumsuz yönlendirmiyorumdur.:)
Beylerbeyi
04-16-2010, 20:01
hani nasıl olsa üçüncüsünü hatırlamıyorumya hiç olmassa onu değiştireyim de oy verdiğim ban aborçlu gibi hissetsin kendini..ilerde bizede oy falan lazım olurs adiyorum hani...
bence 3.yü söylemeyin. oy verdiğiniz 2 kişiyi öğrendik. gerçi ben 3.yü de biliyorum ya neyse :)
geri kalan 10 kişi son oyunuzu kendisine kullandığınız konusunda umutlu olsun, böylece kimseyi küstürmemiş olursunuz :)
04-16-2010, 20:01
Estağfirullah :olmaz:
EpiVaTeS
04-16-2010, 20:03
beni yıkacaklarmış...;D
kaç kişi ile uleynnnn...;D
Beylerbeyi
Ukba üstad, seviyorum seni :)
nerden çıktı şimdi bu deme, öyle içimden geldi, bitanesin :)
fütüvvet
bana yönlendirme işlemez zaten öyle bir şeyde olmuyor..eğer kendi ismin orda olmuş olsa idi aklıma gelebilirdi yani..
baktım ukba yok seçenekler arasında..heralde ..
fütüvvet
04-16-2010, 20:04
bence 3.yü söylemeyin. oy verdiğiniz 2 kişiyi öğrendik. gerçi ben 3.yü de biliyorum ya neyse :)
geri kalan 10 kişi son oyunuzu kendisine kullandığınız konusunda umutlu olsun, böylece kimseyi küstürmemiş olursunuz :)
bak bu iyi...üçüncü oyumu herkese vermiş olabilirim...
Ukba üstad, seviyorum seni :)
nerden çıktı şimdi bu deme, öyle içimden geldi, bitanesin :)
Yahu sürekli üstat deme bana millet yalnış anlayacak murat kardeş benim seni sevdiğim kadar beni sevebilirsen dillendir bu halini olurmu :) bende seni seviyorum.
Fütüvvet abi listede vardım ama baktılar rakiplerim onlara fark atıyorum sonra beni al aşağı ettiler.
Noktaların efendisi bu cılgın tutumun yokmu deli oluyorum milleti ürküterek oylarını alıyorsun seni insan hakları mahkemesine havale edicem. Korku cumhuriyeti kurmuşsun sen :w:
04-16-2010, 20:21
Fütüvvet abi listede vardım ama baktılar rakiplerim onlara fark atıyorum sonra beni al aşağı ettiler.
;ı:
:olmaz:
;ı:
:olmaz:
Öyle tabiii:V ama olsun demokrasinin kestiği parmak acımaz :) nasıl olsa yine bir kulvarda tekrar buluşuruz :) Burdaki görevime bu akşam lık son veriyorum gitmem gerek .
fütüvvet
04-16-2010, 20:24
... listede vardım ama baktılar rakiplerim onlara fark atıyorum sonra beni al aşağı ettiler.
:w:
BU SÖZ KAVGADA BİLE SÖYLENMEZ..NE DEDİN SEN BÖYLE..BAK ŞİMDİ HERKES DUYACAK BUNU..
KENDİNE KIYMA..BU KADAR MEYDANA ÇIKMA..ELDE NE YİĞİTLER VAR..
04-16-2010, 20:26
Öyle tabiii:V ama olsun demokrasinin kestiği parmak acımaz :) nasıl olsa yine bir kulvarda tekrar buluşuruz :) Burdaki görevime bu akşam lık son veriyorum gitmem gerek .
Başbayanınla iyi geçin bir sonraki ay bu başlıkta sana yol su elektrik olarak geri dönecek :w:
EpiVaTeS
04-16-2010, 20:27
birinci belli...
ikinci kim...;ı:
crownless king
04-16-2010, 20:33
novek niye yok listede yav :D
Erhan KARACA
04-16-2010, 20:43
Ohoo..Buz nuh dedik erhan abi 100 kere peygamber dedi.:)maşaALLAH bu kadar devirmeye hazır potansiyel güç var bizim haberimiz yok.Hadi Bismillah!.Nereden başlıyoruz ki.:w:
öncelikle psikolojik harekat başlatacagız (:
Baskıyı orta sahada kurup kısa paslarla sonuca gidecegiz (: (;
ama malumunuz odur ki ::Nun:: gibi bi defans oyuncusu var (:
tek ihtiyacımız olan 10 numara (;
kıvrak bileklere sahip bi on numara transferi için tişörtümün kollarını sıvadım (;
Haldun Üstünelle konuşup ardayı Sayın sadri başkanla konuşup Alanzinho'yu
transfer edecegiz (: daha ayın bitmesine çok var (: transferlerde pürüz
çıkmazsa ay sonunda devirmiş olacagız (:
Şiddet çözüm değildir diye düşünen biri degilim (: Her yolu deneriz olmazsa şiddete baş vururuz (:
Elimizde anayasa mahkemesine kadar götürebilecegimiz dosyalar var (: Hürriyet'ten belgeli (:
Ukbâ abi seni de bizim takımın yedek kalecisi yapalım (;
Ömer Bekir
04-16-2010, 21:05
Arkadaşlar sakin olalım..Mazallah bu gidişle demokrasiyide yiyeceksiniz..:)Ben Nûn kardeşimize katılmıyorum;Orman Kanununun bana verdiği yetkiye dayanarak hüküm veriyorum diyor,ancak her mesajında kene dolaşıyor yahu,bak yine dolaşıyor PC'mde gitt gittt..:)
Erhan KARACA
04-16-2010, 21:12
Bu işe artık balyoz karıştı..
Darbe temizler.. (;
ömer abi getir bi tane gömlek askısı demokrasi askıya alalım olmuyor böyle (;
Benim oyumla yandaş medya mensubu bir kişinin oyu bir mi olacak (;
EpiVaTeS
04-16-2010, 21:49
Toprağımla Beni yıkamayacaksınız...
Hani nerede demokrasi...
alın demokrasi demokrasi dediniz...
sonuç ortada...
Erhan KARACA
04-16-2010, 21:53
hay demokrasiyi icat edenin ben (: cınk cınk cınk (: bu zamanda demokrasi mi kaldı (; eski dusunce bu vakti zamanında ben demiştim bu demokrasi de gelecek yok diye ama dinlemediler.. Futbol federasyonu acil olacark devletin yönetimine el koymalı (; Pardon yanlış federasyon yazmışım okuma yazma bilmeyenler federasyonu ve Ögrenci oldugunu dolmuşta hatırlayanlar federasyonu yönetime el koymalı! burdan Kenan Verem Paşaya sesleniyorum verem ol emi!!
EpiVaTeS
04-16-2010, 21:58
Ah be Erhan...
keşke sen olsaydın yaf karşımda...=))
Erhan KARACA
04-16-2010, 22:01
yok ben böyle iyiyim (:
EpiVaTeS
04-16-2010, 22:08
Eyi Baalım...
öyle ol...;D
ERHAN abi "kıvrak bileklere sahip bi on numara transferi için tişörtümün kollarını sıvadım (;" vay be ;D
Bu arada görende sanki futbol takımı yönetiyoruz biz darbe diyoruz erhan abi on numaradan bahsediyor.:hihi2:
hay demokrasiyi icat edenin ben (: cınk cınk cınk (: bu zamanda demokrasi mi kaldı (; eski dusunce bu vakti zamanında ben demiştim bu demokrasi de gelecek yok diye ama dinlemediler.. Futbol federasyonu acil olacark devletin yönetimine el koymalı (; Pardon yanlış federasyon yazmışım okuma yazma bilmeyenler federasyonu ve Ögrenci oldugunu dolmuşta hatırlayanlar federasyonu yönetime el koymalı! burdan Kenan Verem Paşaya sesleniyorum verem ol emi!!
:neki::neki:
:hihi2::hihi2::hihi2::hihi2::hihi2:
Ya hadi indirelim balyozu....
Oyumu bi kisiye kullandim, hadi hayirlisi
Erhan KARACA
04-17-2010, 10:33
Muhammet adama rakip de yok ki (:
Ukba'yı bizim takıma alsak ii olacak (: (;
Satılık oyu olan var mı ?
20 tencere kap çanak verecez (;
Muhammet adama rakip de yok ki (:
Ukba'yı bizim takıma alsak ii olacak (: (;
Satılık oyu olan var mı ?
20 tencere kap çanak verecez (;
Ya diyorum ya gel 2-3 rakıbı birleştirelim.Hazır koltuğunu verecek kardeşler çok.Maksat alemdar abi devrilsin chp bile koltukları verir.:hihi2::hihi2::hihi2:
Erhan KARACA
04-17-2010, 11:15
(: koalisyona hayır (:
Refah yol hükümetinden ders al az (:
hipermuhafazakar
04-17-2010, 12:08
erhan birşeyler yap batıyoruz :)
Erhan KARACA
04-17-2010, 13:11
(: (; uşaklar düşündüm de gerçekten hak eden kazanıyor (;
(; adam üşenmemiş lobi çalışması yapmış (;
Hiç lobi çalışması yapanla yapmayan bir olur mu (;
Ben bi oy kullanmıştım geri 2 oyum daha var (;
galiba ben de demokratik bi şekilde şekil insana verip birinci olmasında benim de tuzum olsun diyecegim (;
EpiVaTeS
04-17-2010, 13:14
Erhan bana verilen oylar elektrik su gibi dönmesede farklı şekilde dönecek...=))
Erhan KARACA
04-17-2010, 13:44
ibrahim abi yola da razıyım (; yol lazım koyun yolu bozuk (; yaylaya dogru bi yol yaparsın artık (;
EpiVaTeS
04-17-2010, 13:48
Elbette...
Nasıl olsa vaatler havada kalacağı için verdim gitti yol vaadini...;D
bir an cem uzan gibi hissettim kendimi...;D
Erhan KARACA
04-17-2010, 14:08
Abi mazot bi lira çok sen onu da aşagı çek (: umud fakirin ekmegi (: nolurr (:
Elbette...
Nasıl olsa vaatler havada kalacağı için verdim gitti yol vaadini...;D
bir an cem uzan gibi hissettim kendimi...;D
:w::w::w:
Bütün arkadaşlarımız bana göre ayın üyesi gerçekten çok değerli kişiler İnsanın hepsine oy veresi geliyor ..
Bütün arkadaşlarımız bana göre ayın üyesi gerçekten çok değerli kişiler İnsanın hepsine oy veresi geliyor ..
eyvALLAH abi.:gül:
bütün arkadaslar birbirinden degerli ancak ben verdigim oylardan birini aciklamak istiyorum..
Bariscan arkadasimiza verdim kendisinin yorumlarini ilgiyle takip ediyorum, kendisini gayet iyi yetistirmis, donanimli bir arkadasimiz...
sonucta bu bir yarismadir ve hakeden kazanir ama burada arkadaslarin aldigi oylarin azligina veya cokluguna göre onlari belli kaliba oturtmak yanlis olur..
herkes hür iradesine göre,kendi kriterlerine göre oy kullanmis o acidan hakkaniyet sorunuda olmadigina göre bizlere düsen saygi göstermekdir..
Üç mevsim
04-18-2010, 14:14
Bu yarışmalarda gerçek sonuçlar çıkmayabiliyor. Galevera'ya katılıyorum. Onun için ben de verdiğim oylardan birinin barışcan olduğunu söylüyorum.
Üç mevsim
04-18-2010, 14:25
Ben Alemdar'ı sadece Bilgi Yarışmasında tanırım benim karşıma orda çıkacak. Bak ona laf yok orda ezip geçiyor bizi.
Ben Alemdar'ı sadece Bilgi Yarışmasında tanırım benim karşıma orda çıkacak. Bak ona laf yok orda ezip geçiyor bizi.
siz derken icine beni katma lütfen.. daha bendenizle yarisma serefine ulasamadi o yüzden ben alacagim havasini sen merak etme ;)
EpiVaTeS
04-18-2010, 14:39
siz derken icine beni katma lütfen.. daha bendenizle yarisma serefine ulasamadi o yüzden ben alacagim havasini sen merak etme ;)
doğru söylüyor ama...;D
ezip geçiyorum yaf...=))
:saygılar::saygılar::saygılar::saygılar:
Muhteşem emin konuşuyor.Alemdar abi ayık ol!
redyellow
04-18-2010, 15:27
alemdar kim yahu?
alemdar kim yahu?
su noktali olan arkadas :)
Bu yarışmalarda gerçek sonuçlar çıkmayabiliyor. Galevera'ya katılıyorum. Onun için ben de verdiğim oylardan birinin barışcan olduğunu söylüyorum.
Benimde bir oyum onaydı :evet: Hadi çamur yapalım ankete hile karıştırmıştır Devlet denetleme kurumu çalıştırılsın konuyu incelesin ;D
redyellow
04-18-2010, 15:34
su noktali olan arkadas :)
noktaların efendiliğinden alemdarlığa mı terfi etmiş?
noktaların efendiliğinden alemdarlığa mı terfi etmiş?
yok aslinda tam tersi oldu :).. gerci farketmez isterse epivates, isterse alemdar, isterse noktali gelsin yada 3 ü bir arada gelsin alacam havasini :)
EpiVaTeS
04-18-2010, 15:47
Mahcup olacan bak bu kadar iddalı konuşma...;D
İlk etapta baya bir fark atarım diye düşünüyorum...;D
İbrahim abi konu ile alakalı değil fakat msn'mi profilimden alıp ekler misin?Konuşmamız gerekir.
dedik ya bükemedigimiz bilegi öperiz.. birseylere güveniyoruzda böyle konusuyoruz :)
EpiVaTeS
04-18-2010, 15:57
ben kendime güveniyorum...
elbette bilgimizle konuşacağız...
şimdi böyle iddalı açıklamalar yapmak istemiyorum...
zira istatistiklere bakınca zaten ne olduğumuz ortada...;D
redyellow abi vardı son günlere bırakacaktı oylarını , son virajlara girmiş bulunuyoruz duyrulur kendisine :)
Gönülden
04-21-2010, 17:16
Güncelleme :)
Oy kullanmayan arkadaşlar hadi oy kullanmaya...oylarda bir değişme ihtimali olur mu acaba :)
Hakan Özkan
04-21-2010, 18:46
Yarışmanın gelişiminde pek değişen bir şey olmayacak gibi :)
Ne zaman bitecek, konu çok uzadı (:
Az kaldı Az Ottoman biraz daha sabır.
redyellow
04-22-2010, 11:02
Ben de oyumu kullandım arkadaşlar, artık rahat olabilirsiniz benimle tartışırken:)
Beylerbeyi
04-22-2010, 11:04
Ben de oyumu kullandım arkadaşlar, artık rahat olabilirsiniz benimle tartışırken:)
oyunuz için teşekkürler :)
Ah muratım biraz daha erken foruma dönüş yapsaydın bu liste çok farklı şekil alırdı ,yeteri kadar örgütlenemedin :w:
Redyellew sonunda kullandınız bundan sonra size yorumları ile takılmalar artabilir .
redyellow
04-22-2010, 11:08
Redyellew sonunda kullandınız bundan sonra size yorumları ile takılmalar artabilir .
Onları bi kenara not edeceğim, nasılsa gelecek ay da düzenlenir bu yarışma on zaman düşüneceğim:)
Onları bi kenara not edeceğim, nasılsa gelecek ay da düzenlenir bu yarışma on zaman düşüneceğim:)
Doğru abi bakın ben bu hususu kaçırmışım , sürekli bunu deklare etmek gerek size bundan sonra forumda huzursuzluk yaşatamazlar abi :))))
Beylerbeyi
04-22-2010, 11:12
redyellow'a hiç yağ çekmeden oyunu kaptım ;D
demek ki gerçekten objektif bir şekilde oyunu kullandı, kendisini ayrıca tebrik ediyorum :):)
redyellow
04-22-2010, 11:17
Bizimki latife arkadaşlar... aman yanlış anlayan olmasın haaaa... yakarım:)
Hüdaverdi
04-22-2010, 11:26
ÇOKLU OY KULLANMA SEÇENEĞİYLE AÇTIĞIMIZ ANKETİMİZ OYLAMA KAPANDIKTAN SONRA AÇIKLANACAKTIR.
[/COLOR]
Aslında çoklu olmaması gerekirdi diye düşünüyorum.
Ayrıca sonuçlar gözükmekte ?
--
Hadi hayırlısı :=)
Gönülden
04-25-2010, 00:01
Aslında çoklu olmaması gerekirdi diye düşünüyorum.
Ayrıca sonuçlar gözükmekte ?
--
Hadi hayırlısı :=)
Haklısın belki ama birden fazla arkadaşa oy atmak isteyenler de olabilir isteyen tek kişiye kullanma hakkını kullanabilir.Evet kaç oy alındığı belli sadece kimin attığı belli değil gözden kaçan bir ayrıntı :neki:
Bu arada oylamanın bitmesine az kaldı 1. ve 2. belli sayılır ama 3. her an değişebilir...oyumu hala kullanmadım son güne bırakmak en iyisi bayağı heyecan yapıyor :)
Beylerbeyi
04-25-2010, 01:02
Bu arada oylamanın bitmesine az kaldı 1. ve 2. belli sayılır ama 3. her an değişebilir...oyumu hala kullanmadım son güne bırakmak en iyisi bayağı heyecan yapıyor :)
bir oy daha alacam yani :)
redyellow
04-25-2010, 01:08
kimin kime oy verdiğini ben niye göremiyorum bu arada?
EpiVaTeS
04-25-2010, 01:09
kimin kime oy verdiğini ben niye göremiyorum bu arada?
Sana özel değil ağabey...
kimse göremiyor...;D
oylarin görülmemesi daha iyi olur.. hepimiz insaniz ve nefsimiz bizleri gruplasmaya iter zaten gizli oylamalarinda güzelligi bu degil mi..
simdi ben verdigim oylari söylesem vermediklerime karsi kendimi mahcup hissedecegim sonucta 3 oy hakkimiz var ve bunlarida kendimize göre verdik sonucta önümüzdeki aylarda yine oy alinacak ve ister istemez oy verenlerle, oy verilenler arasinda duygusal bir durum ortaya cikacakdir buda adil bir sonucun ortaya cikmamasina neden olacakdir..
redyellow
04-25-2010, 01:16
Sana özel değil ağabey...
kimse göremiyor...;D
İyi o zaman:) yukardaki bazı yazılardan sanki görülüyormuş hissine kapılmıştım.
bende mi bi acaiplik var diye düşünüyordum:)
Galeveraya katılıyorum, görünmemesi daha hoş, belki niye bana oy vermedi diye düşünenler olabilir.
Gönülden
04-25-2010, 01:17
bir oy daha alacam yani :)
Hemen heveslenmeyin bakalım :) son 5 günde en çok yorumu yapana oyum hak edene yani :karizmatik:
Benim durumlar kötü
Bence gayet iyi daha oy kullanmayan bazı arkadaşlarımız var :evet:
en çok yorumu yapana oyum hak edene yani (gözlük sevmediğimden gözlüklü ifadeyide pek sevdiğim söylemez büyük bir keyifle kaldırdım inşallah alınmazsınız)
Ben oyu peşin alıyım o zaman :)
Gönülden
04-25-2010, 01:25
Yok yok ne alınması :)...bu bizim forumcular bayağı hazır yemeye alıştınız bakıyorum :olmaz: önce yorumlar sonra oy dedik :)
Yok yok ne alınması :)...bu bizim forumcular bayağı hazır yemeye alıştınız bakıyorum :olmaz: önce yorumlar sonra oy dedik :)
Konu sohbbete doğru kayıyor dikkatinizi çekerim konu uzamadan siz şu oyu verin anlaşalım yoksa uzar konu demedi demeyin sonra..
Beylerbeyi
04-25-2010, 01:30
toprağım doğru söylüyor. oyunuzu fırat kardeşime verin. zaten ha ben ha o :)
Kendimi sizin oyunuza hazır hissediyorum...
toprağım doğru söylüyor. oyunuzu fırat kardeşime verin. zaten ha ben ha o :)
Topram seni unutmuşum yahu ben biriyle eşitim benden çok sana yarar oy. Biraz daha baskı yapapıp senin haneye yazdıralım oyu.:)
Gönülden
04-25-2010, 01:35
Allahtan oyumuzu kime verdiğimiz belli olmuyor :hihi2:
Seçim vaatlerinin bitmiş olması güzel bende oyumu rahat rahat kullanırım bari ;1
Ne baskısı :)biz ne zaman baskıya boyun boyun eğip de oyumuzu sattık :V
Topram seni unutmuşum yahu ben biriyle eşitim benden çok sana yarar oy. Biraz daha baskı yapapıp senin haneye yazdıralım oyu.:)
Kardeşim toğrağın diye ona ayrıcalık yapılmasını isteme.. lütfen:w::w::w: Bana oy vereceğini zannediyorum:)
Allahtan oyumuzu kime verdiğimiz belli olmuyor :hihi2:
Herkesin oyunu not aldım kimin oyunda artış olursa sizden bilirim
Beylerbeyi
04-25-2010, 01:39
Kardeşim toğrağın diye ona ayrıcalık yapılmasını isteme.. lütfen:w::w::w: Bana oy vereceğini zannediyorum:)
hacı sana oy verse ne olacak vermezse ne olacak, sen ölmüşsün zaten :hihi2:
sahibinden, ceyrek altina, az kullanilmis oy satilikdir! :)
Gönülden
04-25-2010, 01:41
Herkesin oyunu not aldım kimin oyunda artış olursa sizden bilirim
Oy kullanmayan arkadaşlar ile toplu oy kullanma sistemine geçilmiştir :)
Beylerbeyi
04-25-2010, 01:41
yok hacı, oyunu sana versin ki eşitlenelim. kardeş kardeş bölüşürüz beğenileri :)
tepesi atar şimdi ikimize de vermez oyunu :)
bu arada biri çıkıp oyumu daha kullanmadım deyince mesajlar ardı ardına geliyor, neden acep :)
hacı sana oy verse ne olacak vermezse ne olacak, sen ölmüşsün zaten :hihi2:
Sende ölümcül vuruşu yaptın kardeşim, saolasın....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.