Orijinalini görmek için tıklayınız : Niye kağıttan okuyo?
Ya bu iplikçi abi(devlet) neden mitinglerde kağıttan okuyo ki ;D
BY-kal bile ezbere saçmalıyor ;D
herzamanheryerde
07-11-2007, 21:43
benimde izlerken hep okuma okuma halkin gozunun icine bakarak konus dedigim bir konudur
anlasilmaz planlamadanmi konusamiyor yoksa hafizasi cok kuvvetlimi diil yoksa halkin gozunun icine bakamiyormu 2002 den onceki yaptiklarinin ulkeyi getirdikleri halin hatirlanmasindami korkuyor bilinmez ama adam kelimesi kelimesine okuyor bu kesin
sayin baykal okumuyor ama odaha kotu o insanlarin gozunun icinede bakarak atiyor hoopppp insanlarda tutuyor ne guzel al gulum ver gulumbunlarinda stratejisi bu iste :D
BAYKAL OKURKEN IIIIIIIIIIIIIIII DİYE KONUŞUYOR
BAHÇELİ OKURKEN KAĞITTAN OKUYOR
ERDOĞAN İSE EZBERE ÇÜNKÜ MAHHALE TEMSİLCİLİĞİNDEN GENÇLİK KOLLARI İLÇE BAŞKNALIĞI İL BAŞKANLIĞI ,ÜST YÖNETİM İL BAŞKANLIĞI MYK ÜYESİ BELDEİYE BAŞKANI
DÜŞÜNÜYORUM DA HAFTADA BİR KEZ KONUŞMA YAPSA KALABALIĞA 30 SENEDE SZİ HESAPLAYIN
Allah iyiliğini versin güldürdün beni akşam akşam :D :D
altan akdeniz
07-11-2007, 21:53
iyi dikkat etmissin kardeş
ee adam ip almayı bile unutmuş soradan yollamış korumasını,konuşcaklarını nasıl tutsun aklından.Ya kalbinden geçenin AK AK AK olduğunu itiraf ederse:)
murselyavuz
07-11-2007, 22:36
arkadaşlar hatiplik sonradan kazanılan bir yetenek değildir...
insanın kendi altyapısında bulunur...
şimdi yalan söylememek gerekirse Baykal gerçekten iyi bir hatipdir...
Erdoğanda çok iyi bişr hatip, ve dikkat edecek olursanız liderler içinde Erdoğan kadar güzel bir şekilde mikrofon kullanabilen yoktur...
ama devlet bahçelinin halka söyleyeceklerini harf harf kağıttan okuması gerçekten çok düşündürücü...
onuda okumayı becerebilse...
zira okurken hangi kelimlere vurgu yapacağını bilmediği için konuşmaları oldukça sıkıcı oluyor...
Allah MHP'lilere sabır versin sürekli onu dinlemek zorunda kalıyorlar....
bence hitab ederken insanlığa ses tonunuda ayarlayabilmeli...
herzamanheryerde
07-11-2007, 22:45
eet yaayni bir seyirde gidiyor boyle konusur gibi degil hadi okuyorsun okur gibi degilde konusur gibi davran tonlamalarini oyle yap ama yok adamin gozu onundeki kagitta tam cumle sonunagelmis gibi davraniyor sonra megerse cumle devam ediyor cok bunaltici birdurum dediginiz gibi allah dinelyenlerinesabir versin ama bende dinliyorum soyliceklerini merak ediyorum hem bu sefer bari yapacakalrini ne gibi politiklari oldugunu aciklar diye bekliyorum ama yok tik yok yani..hep satasma hep satasma
eet yaayni bir seyirde gidiyor boyle konusur gibi degil hadi okuyorsun okur gibi degilde konusur gibi davran tonlamalarini oyle yap ama yok adamin gozu onundeki kagitta tam cumle sonunagelmis gibi davraniyor sonra megerse cumle devam ediyor cok bunaltici birdurum dediginiz gibi allah dinelyenlerinesabir versin ama bende dinliyorum soyliceklerini merak ediyorum hem bu sefer bari yapacakalrini ne gibi politiklari oldugunu aciklar diye bekliyorum ama yok tik yok yani..hep satasma hep satasma
;D ;D
yasinkirac
07-12-2007, 16:54
hatiplik yetenegi yok napsın adamcagız :)
Necip Fazil
07-12-2007, 23:51
Baykal abisi direktif veriyordur belki," şunları şunları konuş ... Sakın ola yanlış bir kelime kullanma ! " diye ...
MeeHaPe tam anlamı ile baston görevi yapan 3. sınıf bir partidir. Bundan sebebtir ki, bazı yerlere danışmadan kendi başlarıma açıklama yapamazlar.
VesseLam
çok güzel yakalamışsınız tebrikler
Bu kadar yalanı bi anda ezberleyemiyo o yüzden okuyo Bahçeli.Baykal'da yalan söylemek karakter olduğu için(yalan söylemek benim karakterimdir hesabı.) zorlanmıyo,içinden geliyo zaten o palavralar.
kağıdı baykal yazıyor yane :D
Bu kadar yalanı bi anda ezberleyemiyo o yüzden okuyo Bahçeli.Baykal'da yalan söylemek karakter olduğu için(yalan söylemek benim karakterimdir hesabı.) zorlanmıyo,içinden geliyo zaten o palavralar.
İyiydi:)
Lider vasıflarından uzak oldukları her hallerinden belli bunların. Halka hitap ederken bile ev ödevi edasıyla kağıttan okuyorlar. Acaba bilgileri sınırlımı. Bunların peşine takılanlara üzülüyorum.
Tek Lider Recep TAYYİP ERDOĞAN
liderlik vasfı yok ne yapsın ite kaka bu kadar
akurfalı
07-16-2007, 00:31
biri buna emir ver buda okur...
apoyu idamdan kurtarır,idamı kalırır,solcularayama olur...
o ürüsün biz yürürüz..
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.