fatih kısaparmak balon baskılı balon Numan Kurtuluş Teke Tek'te Ak Partiyi Hedef Aldı ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Numan Kurtuluş Teke Tek'te Ak Partiyi Hedef Aldı !

HaArP
07-08-2010, 11:37
Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ Teke tek Programında Fatih ALTAYLININ Sorularını Yanıtladı

-2778040120687519491

rizzelli
07-08-2010, 12:52
Kurtulmuş : AK Parti statüko partisi olmuştur !

statükoyla bilek güreşi yapan AK Parti'ye ,statükonun her zaman ham yapacağı bir görüşün parti liderinden komik enstantaneler..

Blur
07-08-2010, 23:40
olmadı hoca.

İntifada
07-09-2010, 00:00
Bak bak bak ne değişti numan bey o günden bu güne bu sene çağlayanda başbakan numan derken insanlar pek koltuklarını kabarıyordu..Müdahale etmedin..

El Emin
07-09-2010, 00:01
Ön tekel nereye arka tekel oraya...

redyellow
07-09-2010, 00:29
Ön tekel nereye arka tekel oraya...

TEKEL NE?

:)

El Emin
07-09-2010, 02:13
TEKEL NE?

:)

tekerlerk....:w::w::w:

ALmi´
07-09-2010, 02:32
Birde sp ile ak parti arasında ittifak olunsun deniliyor.
Tamam olsun...bu akılla olunsun..

Cihannur
07-09-2010, 12:03
Bir kısım medya, Etro Kemal'i şişirerek Merkez Sol oyları CHP'de toplamaya başladı. Biçare Sarıgül'ün CHP'yi ve Etro Kemal'i destekleyeceğini açıklamasıyla Merkez Sol oylar CHP'de toplandı ve CHP % 25'ler seviyelerine yükseldi.

Merkez Solu CHP'de toplayan bir kısım medyanın şimdiki hedefi, Saadet Partisi gibi % 10'luk barajı aşamayacağı hemen hemen kesin olan Merkez Sağda ve Merkezde yer alan küçük partilere destek verip, Merkez Sağı ve Merkezi bölerek AK Parti'yi % 40'ın altına düşürüp, AK Parti'nin 3. kez tek başına iktidar olmasını engellemektir.

2011 Genel Seçimine kadar bir kısım medya Saadet Partisi'ni desteklemek için her türlü şeyliği (anlayan anladı) yapacaktır. Saadet Partisi'ne gidecek her oy AK Parti'nin oyunu bölecektir. Saadet Partisi'ne verilecek her oy CHP'ye yarayacak ve bir anlamda CHP'ye gitmiş olacaktır. Saadet Parti'li kardeşlerimizin önemli bir bölümü, hem oylarını bir anlamda boşa atmış olmamak için % 10 barajının altında kalması hemen hemen kesin olan Saadet Partisi'ne oy vermeyecekler ve AK Parti'ye oy verecekler; hem de Merkez Solun CHP'de birleştiğini görüp oyları bir anlamda CHP'ye ve MHP'ye gitmesin diye, CHP - MHP Faşizm Koalisyonunun kurulmasını engellemek için oylarını AK Parti'ye vereceklerdir inşaallah.

HaArP
07-09-2010, 12:12
Bir kısım medya, Etro Kemal'i şişirerek Merkez Sol oyları CHP'de toplamaya başladı. Biçare Sarıgül'ün CHP'yi ve Etro Kemal'i destekleyeceğini açıklamasıyla Merkez Sol oylar CHP'de toplandı ve CHP % 25'ler seviyelerine yükseldi.

Merkez Solu CHP'de toplayan bir kısım medyanın şimdiki hedefi, Saadet Partisi gibi % 10'luk barajı aşamayacağı hemen hemen kesin olan Merkez Sağda ve Merkezde yer alan küçük partilere destek verip, Merkez Sağı ve Merkezi bölerek AK Parti'yi % 40'ın altına düşürüp, AK Parti'nin 3. kez tek başına iktidar olmasını engellemektir.

2011 Genel Seçimine kadar bir kısım medya Saadet Partisi'ni desteklemek için her türlü şeyliği (anlayan anladı) yapacaktır. Saadet Partisi'ne gidecek her oy AK Parti'nin oyunu bölecektir. Saadet Partisi'ne verilecek her oy CHP'ye yarayacak ve bir anlamda CHP'ye gitmiş olacaktır. Saadet Parti'li kardeşlerimizin önemli bir bölümü, hem oylarını bir anlamda boşa atmış olmamak için % 10 barajının altında kalması hemen hemen kesin olan Saadet Partisi'ne oy vermeyecekler ve AK Parti'ye oy verecekler; hem de Merkez Solun CHP'de birleştiğini görüp oyları bir anlamda CHP'ye ve MHP'ye gitmesin diye, CHP - MHP Faşizm Koalisyonunun kurulmasını engellemek için oylarını AK Parti'ye vereceklerdir inşaallah.

Peki şöyle olma ihtimali var mı ?

Saadet Partisi siyaseten Ak Parti'yi eleştirip Ak Parti'nin oylarını bölmeden ! Chp-Mhp içindeki oyları almak suretiyle başka bir amaç taşıyor olabilir mi ???

Cihannur
07-09-2010, 12:44
Peki şöyle olma ihtimali var mı ?

Saadet Partisi siyaseten Ak Parti'yi eleştirip Ak Parti'nin oylarını bölmeden ! Chp-Mhp içindeki oyları almak suretiyle başka bir amaç taşıyor olabilir mi ???

AK Parti her ne kadar dindar tabana sahip olan bir siyasi parti olmakla birlikte, dinî hassasiyeti fazla olmayan merkezdeki vatandaşlarımızdan da yüksek oranda oylar almaktadır. Saadet Partisi'nin oy tabanı ise hemen hemen tamamen dindar ve koyu dindar vatandaşlarımızdan oluşmaktadır.

CHP'nin tabanı laikçi ve batıcı vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. MHP'nin tabanı çoğunlukla milliyetçi vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Saadet Partisi'nin CHP'den ve MHP'den kayda değer oranlarda oylar alma ihtimali çok düşüktür. Saadet Partisi ortak dindar tabana sahip olduğu AK Parti'den oy alabilir. Bu yüzden Saadet Partisi'ne verilecek her oy dindar tabanı bölmeye ve CHP'nin ve MHP'nin ekmeğine yağ sürmeye yarayacaktır. Eğer AK Parti'nin oyları bölünür de 2011 Genel Seçiminden sonra bir CHP - MHP Faşizm Koalisyonu kurulursa, kurulacak olan o koalisyon hükümeti, Allah korusun ki Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne Anasol D ve Anasol M Hükümetlerinin yaptıkları gibi çok haksızlıklar ve çok zulümler yapacaktır.

zilzal
07-09-2010, 22:46
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:fVNP5FGTkyrxDM:http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2008/10/susturulmus.jpg (http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.tersninja.com/wp-content/uploads/2008/10/susturulmus.jpg&imgrefurl=http://www.tersninja.com/page/105/%3Fref%3Djtqk.com&usg=__1aRuzZPkzzycjE0ceKr-ZyaFCo0=&h=160&w=240&sz=7&hl=tr&start=5&itbs=1&tbnid=fVNP5FGTkyrxDM:&tbnh=73&tbnw=110&prev=/images%3Fq%3Dsusturulmu%25C5%259F%2Binsan%26hl%3Dt r%26sa%3DX%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1)

HaArP
07-09-2010, 22:51
AK Parti her ne kadar dindar tabana sahip olan bir siyasi parti olmakla birlikte, dinî hassasiyeti fazla olmayan merkezdeki vatandaşlarımızdan da yüksek oranda oylar almaktadır. Saadet Partisi'nin oy tabanı ise hemen hemen tamamen dindar ve koyu dindar vatandaşlarımızdan oluşmaktadır.

CHP'nin tabanı laikçi ve batıcı vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. MHP'nin tabanı çoğunlukla milliyetçi vatandaşlarımızdan oluşmaktadır. Saadet Partisi'nin CHP'den ve MHP'den kayda değer oranlarda oylar alma ihtimali çok düşüktür. Saadet Partisi ortak dindar tabana sahip olduğu AK Parti'den oy alabilir. Bu yüzden Saadet Partisi'ne verilecek her oy dindar tabanı bölmeye ve CHP'nin ve MHP'nin ekmeğine yağ sürmeye yarayacaktır. Eğer AK Parti'nin oyları bölünür de 2011 Genel Seçiminden sonra bir CHP - MHP Faşizm Koalisyonu kurulursa, kurulacak olan o koalisyon hükümeti, Allah korusun ki Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne Anasol D ve Anasol M Hükümetlerinin yaptıkları gibi çok haksızlıklar ve çok zulümler yapacaktır.

Acizane görüşünüze katılmıyorum lakin ''Her doğru heryerde söylenmez'' düsturunu önemsiyorum...

Terennüm
07-09-2010, 22:56
herkes üzerine düşeni yapmakla vazifeli...alkışlayacak hali yok..

HaArP
07-09-2010, 23:00
herkes üzerine düşeni yapmakla vazifeli...alkışlayacak hali yok..

:güzel:

Herkes üzerine düşeni yapmalı !

zilzal
07-09-2010, 23:05
EZEL:Yine ne psikopatlıklar yapmayı düşünüyorsun ;ı:

http://www.gaziantep27.net/uploadresimler/haberler/r_20080410020247_deumi.jpg

unnamed
07-09-2010, 23:58
ya bırakın ne derse desin...
zaten ancak programlara katılıp der...
kaale almaya bile gerek yok...
videoyu bile dinleme zahmetine girmedim..
ne dediği aşikâr çünkü, boş boş hükümete savuruyordur....

aslan1276
07-10-2010, 00:16
Bak bak bak ne değişti numan bey o günden bu güne bu sene çağlayanda başbakan numan derken insanlar pek koltuklarını kabarıyordu..Müdahale etmedin..
yalan söylüyorsun müdahale etti numan kurtulmuş
vatandaşlar başbakan numan derken burası bunun yeri değil diye susturdu ben şahidim

unnamed
07-10-2010, 00:20
vatandaşlar başbakan numan derken burası bunun yeri değil diye susturdu ben şahidim
sen kimsin ki bir insana yalancılıkla itham ediyorsun?
Terbiyesizlik yapma....
Madem kanıtın var, buyur sun....
ama bir insana hiçbir şekilde yalancı diyemezsin....
dersen lafı tıkarım ağzına...

aslan1276
07-10-2010, 00:27
sen kimsin ki bir insana yalancılıkla itham ediyorsun?
Terbiyesizlik yapma....
Madem kanıtın var, buyur sun....
ama bir insana hiçbir şekilde yalancı diyemezsin....
dersen lafı tıkarım ağzına...
sanane be sen kimsin sazan gibi dalıyorsun
terbiyesiz senin gibi düşünenlerde
her konuda sp ye hakaret yağdırıyorsunuz farkında değilmiyim
kanıt istiyorsan kanıt vermeye hazırım bünyen kaldırır mı acaba
akıncı denen ama akıncı nedir bilmeyen bu zat bilmeden kuru sıkı atıyor

unnamed
07-10-2010, 00:31

sazan diyor bana...
bre aklı kıt, neye dayanarak bu adama yalancı diyebiliyorsun..
benim bünyem kaldırır, sen sun bakalım kanıtı...
sunabilirsen...
hakkedene istediği tarzda cevap veririm..
spli bize laf atacağına kendi ağzındaki çamurları temizlesin..
bana çamurlu ağızla konuşma...
git temizlen..
hadi bakayım....

İntifada
07-10-2010, 00:45

hadi ya ne büyük tesadüf bende şahidim...

unnamed
07-10-2010, 00:47
noldu kanıt sunuyordun...
birde adamım diye dolaşırsın ortalıkta....
sonrada gelipte sinsice mesaj değiştirmek mi kanıt sunmak...
siz bu kadarsınız işte....

İntifada
07-10-2010, 00:57

nedir akıncı söylesene...

aslan1276
07-10-2010, 01:05
Çağlayan'da İsrail protesto edildi

Saadet Partisi tarafından düzenlenen "İsrail Vahşetine İsyan' mitingine katılım yoğun oldu. Çağlayan'da düzenlenen mitinge katılan vatandaşlar İsrail aleyhine sloganlar attı.
Saadet Partisi tarafından Çağlayan'da ki mitin öncesinde güvenlik önlemi alan polis alana gelenleri tek tek aradı. Meydan'a akın eden vatandaşlar 'Kahrolsun İsrail' sloganı atarak Çağlayan'a geldi. Mitinge çok sayıda aktivistin yanı sıra Musevi din adamları da katıldı.
Miting İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İlk olarak konuşma yapan şarkıcı Linet, her gün biraz daha kirlenen dünyada barışı egemen kılmanın herkesin görevi olduğunu söyledi. Türkiye ve Türk bayrağı ile gurur duyduğunu aktaran şarkıcı saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti.
Mavi Marmara gemisine yapılan saldırının yer aldığı sinevizyon gösterisinin izlettirildiği mitingde Numan Kurtulmuş ve İHH Başkanı Bülent Yıldırım aktivistlerle birlikte mitinge katılan vatandaşları selamladı.
Alkışlarla kürüyse çıkan İHH Başkanı Bülent Yıldırım, Mavi Marmara gemisinde yaşadıklarının Filistinlilerin her gün yaşadığını aktardı. Yıldırım, şunları söyledi; "Bu organizasyonda 50 ülkeden insan var. Müslüman'ı, Hıristiyan'ı ve Musevi'si var. İsrail çok büyük bir zulüm yaptı. İnsanlar göğüslerini bizim için siper ettiler. İsrail savaş filosuyla geldi ancak 9 kişiyi şehit ettiler. Gemileri yıkadılar. Zaten gemiler yıkanmadan önce şehit kanlarıyla yıkanmıştı."
Gazze'ye giderken gemide 19 yaşındaki Furkan Doğan'la da konuştuklarını söyleyen Yıldırım, Furkan'ın gemideyken tuttuğu günlükten birkaç cümle okudu. Son olarak kürsüye çıkan Numan Kurtulmuş ise, konuşmanın başında "Başbakan Numan" sloganı atan vatandaşları uyardı. Kurtulmuş, siyasi parti olarak mitingi organize etmelerine rağmen mitingin siyasi bir miting olmadığını ifade etti.

aslan1276
07-10-2010, 01:05
http://www.saadet.org.tr/haber/kurtulmusun-miting-hitabi
al sana kanıtlar

unnamed
07-10-2010, 01:07
Kaynak???

İntifada
07-10-2010, 01:09
pehhh...
ne güzel kaynakmış o...
gidip katıldığım bir mitingin izlenimlerini yazıalrdan okuaycak değilim ya

EZEL
07-10-2010, 01:15
Yani illla bana Numan Kurtulmuşun çelişkilerini meydana döktürtecekler .

El Emin
07-10-2010, 01:18

Fazla yüklenmeyin kul hakkına girersiniz falan aman diyim....

aslan1276
07-10-2010, 01:30

aslan1276
07-10-2010, 01:32
hadi ya ne büyük tesadüf bende şahidim...

sana kim inanır al sana kanıt
izle bakalım

aslan1276
07-10-2010, 01:34
noldu kanıt sunuyordun...
birde adamım diye dolaşırsın ortalıkta....
sonrada gelipte sinsice mesaj değiştirmek mi kanıt sunmak...
siz bu kadarsınız işte....
al sana kanıt seni adamdan sananlar inanacaklardı belki sana ama ben seni adamdan saymıyorum
alsana kanıt
izle boynun ölçüsünü al

aslan1276
07-10-2010, 01:36
ne çelişkisiymiş sun bakalım

İntifada
07-10-2010, 01:37
sanane kaynaktan sen videoyu izle

iyiki bu mitinge gitmemiş bir adam değilim yoksa çok güzel yerdim bu videoyu...
bu konuşmadan önce numan kurtulmuş bir kez daha kürsüye çıkıp selamlama yapmış ama konuşma yapmamıştı...o zaman yine başbakan numan seslerinden pek mutluydu...

Şimdide bakıyoruz saniyelerce bağırıyorlar hiç bir tepki yok aksine çok mutlu mitingdeki bağıran eleman kahrolsun israil diye kesmese izleyecek öyle...

genel başkanın öyle samimi ki bi gün önce bayrak getimreyin diyor ama miting kapısında bayrak dağıttırıyor...

aslan1276
07-10-2010, 01:49
iyiki bu mitinge gitmemiş bir adam değilim yoksa çok güzel yerdim bu videoyu...
bu konuşmadan önce numan kurtulmuş bir kez daha kürsüye çıkıp selamlama yapmış ama konuşma yapmamıştı...o zaman yine başbakan numan seslerinden pek mutluydu...

Şimdide bakıyoruz saniyelerce bağırıyorlar hiç bir tepki yok aksine çok mutlu mitingdeki bağıran eleman kahrolsun israil diye kesmese izleyecek öyle...

genel başkanın öyle samimi ki bi gün önce bayrak getimreyin diyor ama miting kapısında bayrak dağıttırıyor...
yav gelme senin gelmeni beklemedik zaten
adamın mutlu mutsuz olduğunu nerden biliyorsun içini mi biliyorsun
vdeo yu izledin orda numan kurtulmuş müdahale etti değil mi
o zaman pişkin pişkin hala ne kuru sıkı atıyorsun
yazıklar olsun

Fırat
07-10-2010, 01:52
al sana kanıt seni adamdan sananlar inanacaklardı belki sana ama ben seni adamdan saymıyorum
alsana kanıt
izle boynun ölçüsünü al
Koca miting 49 dakika mı sürdü?

İntifada
07-10-2010, 01:53
yav gelme senin gelmeni beklemedik zaten
adamın mutlu mutsuz olduğunu nerden biliyorsun içini mi biliyorsun
vdeo yu izledin orda numan kurtulmuş müdahale etti değil mi
o zaman pişkin pişkin hala ne kuru sıkı atıyorsun
yazıklar olsun

mesajım yeterince açık değilmi...
numan kurtulmuşun birde daha önce konuşma yapmadan tanıtıldığı anın videosunu koysana...
kaldı ki burada bile mitingi coşturmakla görevli şahıs kahrolsun israil demese öyle durup bakacak...
iş işten geçtikten sonra isterse inip dövsün bağıranları beni bağlamaz...
çok sert bir üslup takınıyorsun bir kaç mesajdır hayrola sinirin nedir...

Fırat
07-10-2010, 01:58
çok sert bir üslup takınıyorsun bir kaç mesajdır hayrola sinirin nedir...Ben söyliyim kardeşlik verecek cevabı olmadığı için karşı tarafı bıktırma niyetinde..

İntifada
07-10-2010, 02:02
Ben söyliyim kardeşlik verecek cevabı olmadığı için karşı tarafı bıktırma niyetinde..

devam etsinler kardeşlik...
bıkan hep onlar oluyor sonunda zaten...

aslan1276
07-10-2010, 02:30
mesajım yeterince açık değilmi...
numan kurtulmuşun birde daha önce konuşma yapmadan tanıtıldığı anın videosunu koysana...
kaldı ki burada bile mitingi coşturmakla görevli şahıs kahrolsun israil demese öyle durup bakacak...
iş işten geçtikten sonra isterse inip dövsün bağıranları beni bağlamaz...
çok sert bir üslup takınıyorsun bir kaç mesajdır hayrola sinirin nedir...
derdin nedir anlamadım kanıt istersin veririz numan kurtulmuşun tanıtıldığı zamanı ne yapacaksın zavallı adamı çağırmasalar mı senmi çıkacaktın plarforma derdin ne

aslan1276
07-10-2010, 02:33
Ben söyliyim kardeşlik verecek cevabı olmadığı için karşı tarafı bıktırma niyetinde..
hele sen bi gez dolaş havalar nasıl bak:ağla:
ne yazdığımızıokumuyorsun galiba

İntifada
07-10-2010, 02:35
derdin nedir anlamadım kanıt istersin veririz numan kurtulmuşun tanıtıldığı zamanı ne yapacaksın zavallı adamı çağırmasalar mı senmi çıkacaktın plarforma derdin ne

birincisi kanıtı ben istemedim ben zaten mitinge gittim...
ikincisi tanıtıldığı bölümdede başbakan kurtulmuş veya numan diye bağırdılar en ufak bir tepki yoktu...
üçüncüsü bu videonun başınıda izlediğimizde başbakan diye bağırdıklarında en ufak bir tepkisi yok o bağıran eleman kahrolsun israil diye bağırmasa onlar bağıracak numan izleyecek...
dördüncüsü ne derdim oalcak senle..ama senin derdin ne onu anlamadım...foruma bir girdim konuda adımı anmışsın...

Çöl Aslanı
07-10-2010, 02:57
ben numan beye kızmıyorum çünkü o koltuğa oturan öyle konuşmak zorunda yoksa orada tutmazlar indirirler aşağıya orada abdullah gül bile otursa öyle konuşmak zorunda kalırdı böyle düşünürsek numan kurtuluşa kızmamamız gerektiğini anlarız en azından milli görüşün içinden gelenler beni iyi anlarlar...

unnamed
07-10-2010, 03:55
ŞÜkret ki forumdan çıkmak zorunda kaldım...
yoksa adamlığı sana en iyi şekilde anlatırdım ben...

İntifada
07-10-2010, 04:06
alsana kanıt
izle boynun ölçüsünü al

adamlık dersi verecek kadar adammısın?

EpiVaTeS
07-10-2010, 04:08
Burada birileri adamlık dersi veriyormuş...
Gelsinde banada versin bakalım...
Nasıl adam olunurmuş öğrenelim...

Cihannur
07-10-2010, 04:54
Acizane görüşünüze katılmıyorum lakin ''Her doğru heryerde söylenmez'' düsturunu önemsiyorum...

Olabilir. Görüşüme katılmamanızın sebeplerini söyleyebilir misiniz?

Bakın konuyu biraz daha açayayım; o zaman konu daha net olarak anlaşılacaktır:

Saadet Partisi ve bir kısım Saadet Partililer, laikçi ve batıcı zihniyet tarafından kullanılıyorlar. Laikçiler, AK Parti'yi karalayıp Saadet Partisi'ni destekleyerek oyları bölüp, CHP Zihniyetini iktidara getirip Müslüman Türk Milleti'ne zulüm yapmak istiyorlar. Laikçiler birleşsin, dindarlar ve ılımlılar bölünsün. Amaçları bu.

Laikçiler bazen bazı yerlerin yerel seçimlerinde bu amaçlarına ulaştılar. Bunun en tipik misali 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçimidir. 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçiminde CHP % 35,97 oy oranıyla 26.612 oy alarak seçimi kazandı. AK Parti o seçimde % 35,46 oy oranıyla 26.240 oy alarak seçimi çok az farkla sadece 372 oyla kaybetti. Saadet Partisi ise o seçimde % 13,72 oy oranı ile 10.152 oy almış ve dindarların oylarını bölmüştür. AK Parti, 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçiminde Saadet Partisi'nden sadece % 0,52 oranında oy alabilmiş olsaydı, CHP Zihniyetinin Trabzon'u 2004 - 2009 yılları arasında 5 sene boyunca yönetmesine engel olabilecektik. 2004 Trabzon Belediye Başkanlığı Seçiminde Saadet Partili dindar kardeşlerimiz başımızda dindar bir yönetim olsun diyerek oylarını Saadet Partisi'ne vermişler; ama dindarların oylarını böldükleri için bu isteklerinin tam tersi olmuş ve laikçi ve batıcı zihniyet Trabzon Belediye Başkanlığı Seçimini kazanmıştır. O seçimde Saadet Partisi'ne verilmiş olan oylar CHP'ye gitmiş gibi olmuştur.:(

El Emin
07-10-2010, 13:22
Önce bak bir aynaya adam mısın?
Ondan sonra gel...Adam değilsen seni eğitecek yeteri kadar gönüllü var...Hemde fazlasıyla..