Orijinalini görmek için tıklayınız : OLAYLI MAÇIN GÖRÜNTÜLERİ
loneliness
08-13-2007, 11:07
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/13Trabzonu_yakan_sahne/38.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/13Trabzonu_yakan_sahne/37.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/13Trabzonu_yakan_sahne/36.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/13Trabzonu_yakan_sahne/8.jpg
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8/13Trabzonu_yakan_sahne/35.jpg
aynı seyler fenebahceye olsaydı acaba bu kameramanlar cekebileceklermiydi bu resimleri ayrı bir merak konusu
nasıl başlarsa öyle gidermiş trabzona acayip cezalar gündemdeymiş
ızdırap cekiyorum acı cekiyorum memleketimin takımını ne hale getirdiler oyun üstüne oyun tıpkı Türkiyeye oynanan oyunlar gibi yazık cok yazık değerlerimizie sahip cıkamıyoruz yazık cok yazık.....
yazık oldu trabzona son 30 sn. Bence karar trbzon 3-0 hükmen mağlub olacak.
olabilirde ama takımı sahadan ceken Sivasspor baskanı
2.si olayları baslatan Sivasspor da oynayan 7 numaralı oyuncudur
he diyeceksin Trabzonsporun hiç mi sucu yok o taraftarların sahaya inmeside kesinlikle tasvip edilemeyecek bir davranıstır
ibrahim44
08-13-2007, 17:06
he diyeceksin Trabzonsporun hiç mi sucu yok o taraftarların sahaya inmeside kesinlikle tasvip edilemeyecek bir davranıstır
OLAYLARI BAŞLATAN MUSA DEĞİL AYMAN dır.Ayrıca Sivasspor Başkanı takımı sahadan çekmedi.Hakem Maçı tatil etti.3-0 Hükmen Mağlup+5 Maç Seyircisiz Ceza gelmesi gerekir
YA ÇOK SAÇMA BU NASIL TARAFTAR YA BAÇIN BİTMESİNE 10 SANİYE KALMIŞ
VE SEN SAHAYA İNİP OLAY ÇIKARTIYORSUN NE OLACAK HÜKMEN MAĞLUP ART BEŞ MAÇ SAHA KAPATMA CEZASI
fatih_44
08-13-2007, 20:19
hiç işdemediğimiz görüntüler
OLAYLARI BAŞLATAN MUSA DEĞİL AYMAN dır.Ayrıca Sivasspor Başkanı takımı sahadan çekmedi.Hakem Maçı tatil etti.3-0 Hükmen Mağlup+5 Maç Seyircisiz Ceza gelmesi gerekir
ya bırak Allah askına nedemek ayman baslatıo.. nası izledin sen acaba anlayamadım ??? resmen adam gelip arkadan vuruyo.. keske daha beter etselerdi onu ordaa >:( kafasını gözünü patlatsalardıı >:( onun yüzünden atladı taraftar sahayaa
ya bırak Allah askına nedemek ayman baslatıo.. nası izledin sen acaba anlayamadım ??? resmen adam gelip arkadan vuruyo.. keske daha beter etselerdi onu ordaa >:( kafasını gözünü patlatsalardıı >:( onun yüzünden atladı taraftar sahayaa
Sonuçta zararlı çıkan kim Trabzonspor nasıl hala bu olayı tasvip ediyorsun anlamıyorum :-X
aslında iyi oldu belki bu sayede nuri bey ve tayfasından kurtuluruz vede ziya hocadan tabii.. beceremiolar yeter yanii :(
fatih_44
08-13-2007, 21:37
aslında iyi oldu belki bu sayede nuri bey ve tayfasından kurtuluruz vede ziya hocadan tabii.. beceremiolar yeter yanii :(
;D ;D ;D
ibrahim44
08-13-2007, 23:27
Sonuçta zararlı çıkan kim Trabzonspor nasıl hala bu olayı tasvip ediyorsun anlamıyorum :-X
[/quote
[quote=tuğba61 ]
;D ;D ;D
katılıyorum sana prof.... maçı 90 dk izledim herkes aymanın nasıl bir futbolcu olduğunu biliyor adama her ne kadar gıcık kapsada öyle fual yapması gerekirmiydi ayrıca taraftarın sahaya atlamasını iyi bişey gibi göstermen çok ilginç ya atlayanın elinde bıçak olsaydıı......
arkadasım Ayman faul yaptı musa bizim futbolculara darp etmeye basladı olay burada patlak verdi
staddaydım olay bizzat gözümün önünde meydana geldi
ve de takımı Sivaaspor baskanı sahadan cekti ondan sonra mac tatil edildi gazetelere biraz bakarsan göreceksin :)
serkan yücel
08-14-2007, 16:52
arkadaşlar tüm avrupa bu maçı tartışıyor
böyle taraftarı allah rakibime vermesin :D :D
herkes adam gibi mac yönetmesini öğrenecek helede stad Trabzonsporun stadı ise
arkadaslar biz Karadeniz insanı hemen alevleniyoruz birde işin içine para ile tutlan adamlar girince ortaya böyle bir tablo cıkıyor cok üzgünüm stres atmaya gittim stada daha fazla stres sahibi oldum
:D :D
kardeş 10 saniye bekleyemedinizmi
:D :D
kardeş 10 saniye bekleyemedinizmi
YA BEN VE ARKADASLARIM BAYA BİR TARAFTARI TUTTUK SAHAYA GİREMEDİLER AMA STADDA HERKESİ TUTAMIYORSUN HERKESDE BİZİM GİBİ BİLİNÇLİ DEĞİL İNANIRMISIN O SAHAYA GİRENLER STADDAKİ TARAFTARLARDAN NE KADAR KÜFÜR YEDİLER BÜTÜN AİLELERİNE EDİLMEDİK KÜFÜR KALMADI YANİ 3-5 KİŞİNİN YAPMIS OLDUGU BUTERBİYESİZLİK TRABZON HALKINA MAAL EDİLEMEZ!!!.....
yani sonunu düşünmeden iş yaparsan böyle batlar
fatih_44
08-14-2007, 21:01
arkadaşlar stada giren taraftar hapis cezası almış
aymanı sonuda kadar destekliorum az bile yaptı ben olsam daha beter ederdim.. balili yalandan attı kendini yere >:( bütün hersey musann yüzünden ona öyle bi ceza verselerki futbol hayatı sönse kendini bilmez.. >:(
fatih_44
08-14-2007, 21:46
aymanı sonuda kadar destekliorum az bile yaptı ben olsam daha beter ederdim.. balili yalandan attı kendini yere >:( bütün hersey musann yüzünden ona öyle bi ceza verselerki futbol hayatı sönse kendini bilmez.. >:(
ne alakası ayman ne biçim vurdu
ibrahim44
08-15-2007, 01:24
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???
ne alakası ayman ne biçim vurdu
ya okadarcık seyden bişey olmaz o attı kendini.. çokda nazlı oldu bu futbolcular.. :-X
ibrahim44
08-15-2007, 01:29
çok yanlış düşünüyosun kardeş bunu tartışmamız bile yanlış ama iyiki adamın ayağı kırılmadı >:(
loneliness
08-15-2007, 01:31
çok yanlış düşünüyosun kardeş bunu tartışmamız bile yanlış ama iyiki adamın ayağı kırılmadı >:(
iyide arkadaşlar aymarın pozisyonu türkiyede sıradan bir pozisyon olay aymanın üzerine yıkılmak isten,yorrr
ibrahim44
08-15-2007, 01:32
abi böyle bişey olamaz ya tamam ayman bişey yapmadı
iyide arkadaşlar aymarın pozisyonu türkiyede sıradan bir pozisyon olay aymanın üzerine yıkılmak isten,yorrr
aynen işte bu yüzdende sonuna kadar arkaasındayız.. yıpratılmaya calısıo trabzon yazıkk :-X
loneliness
08-15-2007, 01:36
aynen işte bu yüzdende sonuna kadar arkaasındayız.. yıpratılmaya calısıo trabzon yazıkk :-X
tabi ya ben ts li değilim görüntüleri izledim sivaslı bir oyuncu var ne o öyle sanki savaş çıktı. pozisyon sonrası aymanın üzerine doğru hareketlendi orda film koptu zatenn
taraftarın yaptığı yanlış ona bir şey demiyorum
musa işte bütün herseyi baslatan o :-\ ayıp ettiler.. hele hakemin yaptıını unutmucam.. gs macını oynatıosunda bunu nie oynatmadın.. tarafsız hakem yok türkiyede ne bu yaa :-X
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.