fatih kısaparmak balon baskılı balon Online Sorunumuza Çözüm Önerileriniz ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Online Sorunumuza Çözüm Önerileriniz !

Supraliminal
04-20-2009, 17:58
ONLİNE SORUNU !
Değerli arkadaşlarım ;
Son zamanlarda forumumuzda online sayısı ve aktiflik kendini gösteremiyor.Ve Forumumuzda Bazı eksiklerin olduğu kanaatındayım.Bu da şahsen beni rahatsız ediyor.Buna karşılık çözüm önerileri getirelim ''LÜTFEN BU BAŞLIK ALTINDA''.Her Türden öneri getirebilirsiniz.(konu,tema vs... gibi)
Eminim çok güzel öneriler gelecektir.Biliyorum Şikayet ve Temenni Başlıklı Bölüm var ama Ben konuyu bu bölüme açmayı daha uygun gördüm ve açtım.

Güzel öneri getirenlerin önerilerini dikkate alalım ,ve bu önerilerin ne sonuç doğuracağını tartışalım ve Uygulamaya sokalım.

Haydi Başlayalım Fikir Akımına !..

Yeter Ki Forumumuz Kazansın ,AKPARTİ Kazansın.

Saygılar...

AK_Türk
04-20-2009, 18:11
Forumda revizyonu gidilmeli, Bolumler azaltilmali ve yeni seyler koyulmali

Supraliminal
04-21-2009, 13:20
Bu konumuz kaala alınmadı heralde forumumuzun hiç mi eksiği yok neden online sayısı az.Neden konulara ilgi az.
Eksikleri kabul edip nasıl giderebiliriz bunları tartışmalıyız veya çözmeliyiz.
LÜTFEN !

Morte
04-21-2009, 13:35
Foruma ulaşamama sorunu oluyor arada. Dün gece birkaç saat olmuştu mesela. İnsanlar ara sıra giremeyince unutuveriyorlar gibi geliyor bana. Bir de diğer forumlardan farklı olarak daha ciddi ve siyasi bir ortam olmamızın da bunda etkisi vardır diye düşünüyorum.

ishakyilmaz
04-21-2009, 13:42
Forumda bariz eksiklikler söz konusu değildir,eksiklikler vardır zaman içinde bunlar tamamlanır.Forum ekibinden bazı arkadaşların okul ve işlerinden dolayı aktif olmamaları yönetim zaafiyetine sebebiyet versede sorunlar giderilmeye çalışılıyor.Yaz mevsimi olması dolayısı ile,forum üyelerinin çoğunluğunun öğrenci ve genç olmalarından ötürü sınav v.b işleri ile iştikal olduklarından dolayı online katılımların eksilmesine neden olmuştur.Okulların ve sınav sürecinin sona ermesi ile birlikte canlanma meydana gelecektir inşALLAH..

Supraliminal
04-21-2009, 13:46
Forumda bariz eksiklikler söz konusu değildir,eksiklikler vardır zaman içinde bunlar tamamlanır.Forum ekibinden bazı arkadaşların okul ve işlerinden dolayı aktif olmamaları yönetim zaafiyetine sebebiyet versede sorunlar giderilmeye çalışılıyor.Yaz mevsimi olması dolayısı ile,forum üyelerinin çoğunluğunun öğrenci ve genç olmalarından ötürü sınav v.b işleri ile iştikal olduklarından dolayı online katılımların eksilmesine neden olmuştur.Okulların ve sınav sürecinin sona ermesi ile birlikte canlanma meydana gelecektir inşALLAH..

Üyelerin düşüncelerini çok merak ediyorum .Beklentilerini ,önerilerini ve ne eksikliği belirtçekler bekliyorum.
Önemli olan üyelerimizin yorumları !

DadaşAkp
04-21-2009, 13:57
foruma ilk giriş bölüme müzik koyunmalı mesala ak parti müziği

Supraliminal
04-21-2009, 14:13
Tamam konu başlığında online sorunu yazabilir ama .İnsanların buraya sadece siyaset amaçlı gelmemesi için öneri getirelim arkadaşlar kendimi ifade edemedim sanırım.Yani Tam bir paylaşım sitesi olsun.
Ama amaç sadece siyasi forum olmaksa bu kadar kişinin olması normal gerçekten.
Bence amaç diğer forumlar gibi kapsamlı ve tutulan bölümlerden oluşmalı forum.İşte o zaman siz görün forumun online sayısını veya aktifliğini.
Bu bölümleride üyelerimiz önerebilirler .

DadaşAkp
04-21-2009, 14:14
bence 2 akparti forum birleşmeli

Supraliminal
04-21-2009, 14:18
bence 2 akparti forum birleşmeli

Konuyu Saptırmayalım !

DadaşAkp
04-21-2009, 14:19
görüşüm bu benim başka söz demiyorum objektif

Supraliminal
04-21-2009, 14:23
görüşüm bu benim başka söz demiyorum objektif

Tamam görüşlere saygımız var ama ...
Görüşünüz bu forumla ilgili değil ki.
Konu akpartiforum.com ile ilgilidir !

Tarantula_
04-21-2009, 14:37
foruma ilk giriş bölüme müzik koyunmalı mesala ak parti müziği

:olmaz::olmaz::olmaz:

İshakyılmaz'ın dediği gibi online sayımız çoğalınca sorun kalmaz ama teknik sorunlar varsa bilemem.:neki:

Supraliminal
04-21-2009, 17:15
Arkadaşlar biraz daha ilgi gösterelim bu konuya.

Necip Fazıl
04-21-2009, 17:17
Okulların açık olmasının sanırım büyük etkisi var... :evet:

Bu durumda okulla ilgili konular artırılabilr bence... :saygılar:

Terennüm
04-21-2009, 17:22
bence gençlik kollarındaki birçok arkadaşımızın bu forumdan haberi yok.bunu değerlendirerek yeni bir açılım yapılabilir.haftalık toplantılarda bu konu gündeme getirilirse güzel şeyler olur

*AZRA*
04-21-2009, 18:04
1-ipini koparana yetki vermeyin.

2-yetkililer sorunlarını özelden halletsinler. forum geneline yansıtmasınlar

3-ikili muhabbetvari diyaloglara müdahale edilsin. ;1

DadaşAkp
04-22-2009, 14:25
1-ipini koparana yetki vermeyin.

2-yetkililer sorunlarını özelden halletsinler. forum geneline yansıtmasınlar

3-ikili muhabbetvari diyaloglara müdahale edilsin. ;1

haklısın yetkiler herkese verilmesin ben bazen sölüyorum yetki ve görevli olmak istiyorum demem bile hata olur benden yada buna hak edecek yetkiler var belkide yetkiliden daha tecrübeli büyüklerimiz vardır yorum yazmak konular acmak bir tecrübe kaynaklanmaz kimi sohbet kimi başka yönlere saptırır yetkililer görevliler birazdaha sabır birazdaha tecrübe edinsiler giren foruma bir daha geri gelmiyor genelde 20,30 civarı arkadaşlarımız ilgi gösterir adem beyin dediği gibi ak parti teşkilatları yönlerdirmesi lazım en büyük sorunumuz orda en azından bi şekilde üye olan teşkilatlarımıza ak parti forumu tanıtmalı yazılacak cok şeyler var benden yada bizlerden tecrübeliler vardır ilgisiz kalmasınlar

Cerrah
04-22-2009, 14:50
Bence bütün üyeler yönetime ortak edilmeli.Yetki vererek değil.Bazı projelerle

AK_Türk
04-22-2009, 15:52
bjektif;587811']Konuyu Saptırmayalım !

Saptirma yok, tamamen konuyla alakali bir oneri yapti arkadas :)

Tarantula_
04-22-2009, 16:09
Bence bütün üyeler yönetime ortak edilmeli.Yetki vererek değil.Bazı projelerle

:evet::güzel::güzel::güzel::güzel:

DadaşAkp
04-22-2009, 16:13
:evet::güzel::güzel::güzel::güzel:

haklısın :merhaba:

Cerrah
04-23-2009, 14:13
haklısın :merhaba:

İşte bunları tartışmalıyız.

Özgür Çağrı
04-23-2009, 14:17
Son Zamanlarda Forumumuzda Tartışmaların ağır uslublarla yapılması , Üyelerin görüş ayrılıklarına sıkça düşmesi ve birbirlerinin görüşlerine saygı duymaması

Kısmi online düşüklüğünün başlıca sebeplerindendir ..

Ak_Kelebek
04-23-2009, 14:27
Güncelleme

AK-Arkadaş
04-23-2009, 14:51
değer verilecekse fikirlerimizi paylaşalım
yok verilmeyecekse boşa çene yapmayalım

nazLI
04-23-2009, 14:58
"İnsanların buraya sadece siyaset amaçlı gelmemesi için öneri getirelim arkadaşlar kendimi ifade edemedim sanırım.Yani Tam bir paylaşım sitesi olsun."

ve

Son Zamanlarda Forumumuzda Tartışmaların ağır uslublarla yapılması ,

konularına takılmak gerekiyor biraz bence...

AK-Arkadaş
04-23-2009, 15:02
burası siyasi bir site yanlız
ben oyun bölümlerinin ve siyaset harici bazı bölümlerin bile kaldırılması gerektiğini düşünüyorum eğlence olabilir tamam ama aşırıya kaçmamak kaydı ile

bence kitlelere nasıl ulaşacağımızı düşünmememiz gerekiyor

nazLI
04-23-2009, 15:07
işte öyle olunca bu kadar oluyor online kişi sayısı...

paylaşımı artırmak yalnz siyasi bir site olarak kalmakla mümkün mü peki

AK-Arkadaş
04-23-2009, 15:15
iyide hanfendi
bakın adı ne forumun akpartiforum ne demek bu bir siyasal partinin gençlerinin bulunduğu forum
yani siyasi forum
bence gençleri siyasete yönlendirmek için hertürlü çalışma burada yapılabilir
bakın 17 mayısta istanbulda gençlik şöleni var bence forumun tanıtılması için bulunmaz bir fırsat
ilgililere duyurulur

Ak_Kelebek
04-23-2009, 15:22
Burası evet siyasi bir forum ama şu da bir gerçektir ki burada her yaştan insan bulmak çok kolay bu yüzden tabi ki aşırıya kaçmadan oyun bölümleri de olmalı.Zaten aşırı olan herşeye müdahale ediyoruz elimizden geldiğince.

Siizn fikirleriniz bizler için önemli ve aynı zaman da çok değerli.Burada ben değil biz olmayı sağlıyoruz lütfen istek ve arzularınızı yazarken nasılsa dikkate alınmayacak gibi bir düşünceye kapılmayın.

Hepinize hayırlı forumlar dilerim ...

AK-Arkadaş
04-23-2009, 15:31
kesinlikle dikkate alınmayacak demedim
söylemim dikkate alınmayacaksa olmuştur
ben şunu şiar edinmişimdir
"söylemessek bizde dinlemezseniz sizde hayır yoktur"

Ak_Kelebek
04-23-2009, 15:35
Ne güzel bir sözü şiar edinmişsiniz. Örnek olmanız temennisi ile..

nazLI
04-23-2009, 15:39
iyide hanfendi
bakın adı ne forumun akpartiforum ne demek bu bir siyasal partinin gençlerinin bulunduğu forum
yani siyasi forum
bence gençleri siyasete yönlendirmek için hertürlü çalışma burada yapılabilir
bakın 17 mayısta istanbulda gençlik şöleni var bence forumun tanıtılması için bulunmaz bir fırsat
ilgililere duyurulur

öncelik bu zaten .. bu konuda hem fikiriz

misal ,

ben akşama kadar online olmak istesem ama akşama kadar siyaset okumak, konuşmak istemeyebilirim

dolayısıyla benim burda kalmamı cazipleştirecek faaliyetlerde olmalı demek istiyorum

Supraliminal
04-23-2009, 15:49
Arkadaşlar her yönden türlü türlü fikirlerinizi sunabilirsiniz.

AK_Türk
04-23-2009, 16:11
Evet son zamanlarda olan bazı olaylar bazı üyelerimizi forumdan alternatif yerlere uzaklaştırdı.

Forumda karşılıklı sevgi olmalı ve yönetim forumdaki aktivitelerde yorumlarını yazıp orada olduklarını göstermeleri lazım çünkü böylece üye kendine değer verildiğini anlar ve foruma daha bağlı olur

AK-Arkadaş
04-23-2009, 20:32
Forumda böyle tema kullanılır teknik yetersiz elemanla çalışılırsa gelmezler tabiki. Aşağıya yukarıya kelime hileleriyle googleda üste çıkma çalışmalarıda fayda getirmez. Online süresini ne kadar uzatsanızda.

Bilgi işlemdeyim bir şirkette o şirketin sitesine bile ilgi daha çok.

Cerrah
04-24-2009, 12:05
Burda herkes AK Parti için bir şeyler yapmak istiyor.Bir kaç istisna haricinde.Fikir Akımı bölümümüz

var orada parti için herkes bir proje sunsa reklamıda iyi olsa tüm AK insanlar burda olur.Benim

burda olma sebebim Ak Parti için bir şeyler yapmak ve Ak Parti'yi interner aleminde de ileriye

götürmek.Bazı projelerle bütün AK'ları toplayabiliriz.(Sadece gençleri değil)

Herkes yönetime ortak olmalı dediğimde buydu.Herkes fikir sahibi olsun