fatih kısaparmak balon baskılı balon Osman Baydemir Yine Ağzını Bozdu - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Osman Baydemir Yine Ağzını Bozdu

EZEL
04-13-2010, 22:56
KCK operasyonlarına tepki gösterirken küfreden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Ahmet Türk'e yapılan provokatif eylemi değerlendirirken de ağzını bozdu.
Kapatılan DTP'nin eski genel başkanı Ahmet Türk'ün dün Samsun'da yumruklu saldırıya uğramasına Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir küfürlü tepki gösterdi. Baydemir, ''Hiçbir alçak ve ş...siz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz. Bu saldırı 7'den 70 e Kürt halkına yönelik bir saldırıdır. Kürt halkının onuru, gururu ve haysiyeti hedeflendi.. Affınıza sığınarak, hiçbir alçak ve ş...siz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz. Alçak ve ş...sizlere bakmıyorum arkasındaki köklerine bakıyorum." dedi. DAHA ÖNCE DE KÜFRETMİŞTİ Osman Baydemir KCK operasyonları kapsamında gözaltına alınan belediye başkanlarına destek için açıklama yaparken de ağzını bozmuştu. Başkanlara destek için eylem çağrısı yapan Baydemir kendilerini şahin ve güvercin olarak ayıranlara "Has.tirin... Has..tirin..." diye küfretmeşti.
cihan, aa (http://www.zaman.com.tr/ara.do?author=636968616E2C206161)

El Emin
04-13-2010, 22:59
Bu adam var ya ah ah...Kürt Kürt diyor diyarbakır'a gönderilen trilyonları yürütüyor.
Bu dünyada göremesem de bu adamın hesap verdiğini elbet mahkeme-i kübra da alacağım hakkımı.

Mavera
04-13-2010, 23:00
onun agzi her zaman bozuktuki merak ediyorum zamaninda onudami yumrukladilar baksaniza habire o yamuk agziyla ortami gerip duruyor!

EpiVaTeS
04-13-2010, 23:04
Bence yumruk adres şaşırmış...
Baydemirin ağzını vurulacaktı ki...
belki düzelirdi...=)

Erhan KARACA
04-13-2010, 23:39
hiç sorma abi ya (:

El Emin
04-14-2010, 17:21
Bence yumruk adres şaşırmış...
Baydemirin ağzını vurulacaktı ki...
belki düzelirdi...=)

Adamlara yamuk ağız lazım zaten.Ağzı düzgün olanı neylesinler.

Terennüm
04-14-2010, 17:33
bir atasözümüz var bu konuya o sözle yorum yapmak isterim:
küpün içinde ne varsa dışarı o sızarmış.

Hüdaverdi
04-14-2010, 18:53
Merak ediyorum,sağduyudan,hoş davranmaktan söz eden arkadaşlar acaba o olay bu mahlukun başına gelseydi aynı şekilde mi davranacaklardı ?

Kürtçülük yapan,pkklı olan herkes herşeyi haketmekte.Haketmeyen dağda kurşuna maruz kalan ve hayatını kaybeden kardeşlerimizdir.Enayi olmadıkları için hayatını kaybedenlere rağmen bunlara ''yumuşak'' yaklaşmak,hem şehidlere saygısızlıktır hem de vatan ihanettir.

Bunların barış diyen yayvan ağızlarını nasıl yırtmalı.

Özgür Çağrı
04-14-2010, 18:57
Az bile demiş Osman Baydemir 68 yaşındaki adama içindeki o pisliği insanların yüzünü yumruklayarak atan pis bir faşist ŞEREFSİZ HEMDE EN KAHPESİNDEN !

EZEL
04-14-2010, 20:34
Az bile demiş Osman Baydemir 68 yaşındaki adama içindeki o pisliği insanların yüzünü yumruklayarak atan pis bir faşist ŞEREFSİZ HEMDE EN KAHPESİNDEN !

İşine geldiği gibi yorumluyorsun .....

Erhan KARACA
04-14-2010, 21:00
(: ahh ahh ondan sonra ırkçılık hortladı derler abi (:

EZEL
04-14-2010, 23:19
Osman Baydemir :

Bu saldırı 7'den 70 e Kürt halkına yönelik bir saldırıdır. Kürt halkının onuru, gururu ve haysiyeti hedeflendi.. Affınıza sığınarak, hiçbir alçak ve ş...siz benim halkımın sağduyusu ile oynayamaz.

FURKAN OSMAN BAYDEMİRİN BU SÖZLERİNE NE DİYORSUN CEVAP BEKLİYORUM ..

crownless king
04-14-2010, 23:24
bir belediye başkanının bu denli siyasete burnunu sokmasıda manidar. onun işi hizmet değil mi ? gitsin belediye işleriyle uğraşsın

Havvas
04-15-2010, 02:54
Az bile demiş Osman Baydemir 68 yaşındaki adama içindeki o pisliği insanların yüzünü yumruklayarak atan pis bir faşist ŞEREFSİZ HEMDE EN KAHPESİNDEN !;ı:

Ahmet TÜRK de Faşist

Osman Baydemir de Faşist Adi Ve Şerefsiz hemde En Kahpesinden

Bakış açısı :hmm

Ukbâ
04-15-2010, 09:11
Merak ediyorum,sağduyudan,hoş davranmaktan söz eden arkadaşlar acaba o olay bu mahlukun başına gelseydi aynı şekilde mi davranacaklardı ?

Hüdaverdi kardeş sürekli olaya farklı bakıyorsun.Bir çok insan vardır çok şeyleri hakediyor hemde en alasını ama yaptığın müdahaleler toplum tabanına yayılacak kavgayı ateşleyecek se bu noktada düşünmek lazım , bize getirisimi götürüsümü olur , zaten sürekli radikal çevreler her iki taraf için söylüyorum böyle bir hava için mücadele veriyor bizde bu havanın oluşmasına eşlik etmek ile basiretsiz bir tavır sergilemiş oluyoruz. Senin hoşgörüden anladığın ne bilmiyorum ama hoşgörüsüzlük yüzünden insanların duygularını kof milli duygular ile kullanan vatan hainlerini görmemezlikten geliyoruz. Senin vatan sevgini millet sevgini bu tür durumlarda ayyuka cıkararak bu atmosferden beslenenlere alet olmak ile Osman baydemirin söylemleri arasında fark yoktur. Hrantı vuran adi alcak insanı düşünelim ,o ruha nasıl büründü dersin arkasından bu insanı vurmanın şakşakcılığını yapan nice insanlarımız vardı psikolojik harp ve baskısı ile farklı olanın üstüne cullandığımız her vakit ülkenin bir arada yaşama duygusunu gasp etmiyormuyduk. Sonuç olarak biz ak partili olarak Türk ve kürt kardeşliğinin tesisi aradaki nifak örgütlerinin kaynağını bitirmek için elimizi taşın altına koymuş isek zorda olsa abiliği sağduyuyu göstermek zorundayız büyük adımlar büyük hayalleri büyüklükler ile olur.