Orijinalini görmek için tıklayınız : Otlukbeli gençlik kolları
cihan_rte_24
10-16-2008, 22:07
kardeş otlukbeli dediğin bizim erzincanın otlukbeli mi?
Hoşgelmişsiniz:)...İnşallah Güzel dostluklar,Paylaşımlar yaşarız hep beraber...
cihan_rte_24
10-16-2008, 22:23
amin...iyi dileklerin için saol..
amin...iyi dileklerin için saol..
sende sağol:)
Oy oy Hoş geldiniz hemşehrilerim benim. :) Nasıl sevindim bilemezsiniz. Daimi olursunuz İnşaallah.
Bende Erzincan'lıyım İstanbul'da yaşıyorum.
merhaba feyzaMerhaba kardeşim. :) Ne iyi ettinizd geldiniz. Bu başlık latına Otlukbeli gençlik yönetimini ekleyebilirmisin. Hatta onlarda gelsinler tanışalım. Ben bu foruma üye olalı 1 yıldan fazla oluyor. Erzincan'dan katılım vardı fakat gençlik kollarından katılım ilk defa oluyor...
Sahi forumdan nasıl haberdar oldunuz? :)
bende cok uzun zamandan beri bu forumdayım il den bende kımseyı göremedım bura da .. ben ak habercinin editörlüğünüde yapıyordum uzun bı ara verınce oratalıktan kaybolduk o yzüden yoksa ben her zaman buradayım istanbulda kaldım3-5ay o yzuden buraya ara verdık :) facebookt a da erzincan il gençlık koları diye bı grup kurdum haberınız olsun
bende cok uzun zamandan beri bu forumdayım il den bende kımseyı göremedım bura da .. ben ak habercinin editörlüğünüde yapıyordum uzun bı ara verınce oratalıktan kaybolduk o yzüden yoksa ben her zaman buradayım istanbulda kaldım3-5ay o yzuden buraya ara verdık :) facebookt a da erzincan il gençlık koları diye bı grup kurdum haberınız olsunEvet hatırlıyorum senin ismini. facebook ta üyeliğim yok benim :) Üyeliği bulunan arkadaşlar için yararlı olabilir.
Aramıza hoşgeldiniz. Erzincanlı değilim ama beni de aranıza alırsınız inşAllah. :utangaç: Daimi olmanız ümidiyle..
yanii :) arnavutköy desınız galıba
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.