fatih kısaparmak balon baskılı balon Oy ve ötesi ne iş ? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Oy ve ötesi ne iş ?

BlueMoon
03-27-2014, 21:26
Arkadaslar oy ve otesi diye bir platform gonullu musahitler topluyor bildigim kadariyla parti uyesi olmayan musahitler sandik cevresine giremez. 100 m capinda sandik cevresinde sandik baskani resmi sandik kurulu uyeleri ve partilerin gorevlendirdigi musahitler. Peki bu olusumun amaci ne ?

Cihannur
03-27-2014, 21:50
Arkadaslar oy ve otesi diye bir platform gonullu musahitler topluyor bildigim kadariyla parti uyesi olmayan musahitler sandik cevresine giremez. 100 m capinda sandik cevresinde sandik baskani resmi sandik kurulu uyeleri ve partilerin gorevlendirdigi musahitler. Peki bu olusumun amaci ne ?

Solcular, laikçiler tarafından oluşturulmuş bir platform diye biliyorum.

fetö
03-27-2014, 22:21
AHAHAHAHAHAUAH

BlueMoon
03-28-2014, 00:01

Orada gorev yapma haklari varmi

Parti ilce baskanlarimiz onlari polise soyleyip cikarttirin diyor

Cihannur
03-28-2014, 00:06
Orada gorev yapma haklari varmi

Parti ilce baskanlarimiz onlari polise soyleyip cikarttirin diyor

Türkiye'de serbest ve demokratik seçimler yapıldığı için oyların verilmesi gizli, sayımları ise açıktır. İsteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, açık sayımda oyların sayımını gözlemleyebilir.

BlueMoon
03-28-2014, 00:29
Türkiye'de serbest ve demokratik seçimler yapıldığı için oyların verilmesi gizli, sayımları ise açıktır. İsteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları, açık sayımda oyların sayımını gözlemleyebilir.

Onlar sadece sayimda degil musahit olarak sandikta duracaklarini iddia ediyorlar. Bize o gun zorluk cikarmasinlar da

Cihannur
03-28-2014, 00:38
Onlar sadece sayimda degil musahit olarak sandikta duracaklarini iddia ediyorlar. Bize o gun zorluk cikarmasinlar da

Zorluk çıkartmayacaklardır. Sandık başkanlarının bu konularda bilgileri vardır. Dışarıdan gözlemciler, oylarının sayımını belli bir mesafeden takip edebilirler.