fatih kısaparmak balon baskılı balon oylarınızın Rengi ! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : oylarınızın Rengi !

Ammar
05-29-2011, 15:44
Yeşil Ak Parti

Turuncu Kararsız

Karmızı Ak parti Dışı

İntifada
05-29-2011, 15:53
Renk körüyüm la :(

Ammar
05-29-2011, 15:57
bilmiyorum olabilir renk körü olduğum için renkleri görmüyor olabilirsin :(

Ahmet Yasin
05-29-2011, 17:23
Yeşil Ak Parti

Turuncu Kararsız

Karmızı Ak parti Dışı

Grevs kardeşim benim karmızı olacak artık karmızı nedemek ise :w::w::w:

Ammar
05-29-2011, 17:57
kırmızı Akpartiye geçiş yok demek :) ona oy vermiyorum demektir:)

İntifada
05-29-2011, 18:04
Ula hizbçakmaakepei alem adamsın :)

ALmi´
05-29-2011, 18:11
Hayatımda bir değişiklik olsun, turuncu diyeyim ben :)

Ammar
05-29-2011, 18:42
Ula hizbçakmaakepei alem adamsın :)

çakma akepeli olduğumu belgelicem bu seçimlerde öyle görünüyor şuan için turuncuyum :)

Erhan KARACA
05-29-2011, 19:07
Buradan Eski Cumhuriyet Başsavcısı Yalçınkaya'ya Sesleniyorum.. Bu dinci Gericiler Kudurdu Yeşil Diyorlar yau (:

Ukbâ
05-29-2011, 19:13
Buradan Eski Cumhuriyet Başsavcısı Yalçınkaya'ya Sesleniyorum.. Bu dinci Gericiler Kudurdu Yeşil Diyorlar yau (:

Milli şeften haberin yok senin herhalde . CHP içindeki uç kısımları temizledi onun hukuksal boyutu Yalçın Kaya'nın misyonu bitti artık iş göremez durumda.

serdary
05-29-2011, 20:51
Sandıkta oy kullanamayacak olanlar da oy kullanabiliyor mu burada ;ı:

Ammar
05-30-2011, 00:29
evet kullanabilir. kırmızı

BeldeiTAYYIBe
05-30-2011, 01:31
Ne kadar yesil varsa kabulümdür.
1000 oy hakkim olsa, istisnasiz 999'u AK partinin...1 BBP'nin. Gerisi angarya.

HaArP
05-30-2011, 01:39
evet kullanabilir. kırmızı

Oy kullanmayacağım İnş...

Ammar
05-30-2011, 02:07
Oy kullanmayacağım İnş...

bende öyle düşünüyorum ama bakalım. 14 günde ne değişir.

HaArP
05-30-2011, 02:08
bende öyle düşünüyorum ama bakalım. 14 günde ne değişir.

Günle alakası yok kardeşim saygı duymak lazım... Lakin ben vebal alamam...

BeldeiTAYYIBe
05-30-2011, 02:10
Günle alakası yok kardeşim saygı duymak lazım... Lakin ben vebal alamam...

Üstadim,
nasil bir vebal?

HaArP
05-30-2011, 02:13
Üstadim,
nasil bir vebal?

Kardeşim bizler Acizane İslam ve Şeriat'i destekler onun için mücadele ederiz... Önümüzü açanlara destek verir yanlışlarındanda beri dururuz... Türkiye'nin fethi yaklaşmaktadır Allahualem...

http://www.akpartiforum.com/ayasofya-t33660.html?p=899221

BeldeiTAYYIBe
05-30-2011, 02:19
Üstadim,
oy vermekle Islam'i desteklememismi oluyoruz.? Yoksa benmi yanlis anladim?

HaArP
05-30-2011, 02:26
Üstadim,
oy vermekle Islam'i desteklememismi oluyoruz.? Yoksa benmi yanlis anladim?

Kardeşim Acizane Akp'nin andlaşmalarını ve derinliklerini biliyorum... Bu itibarla kanaatim artık olumsuzdur... Açıklaması kolay değil... Lakin artık desteklemem mümkün değil görünüyor...

Tarantula_
05-30-2011, 02:29
Kardeşim Acizane Akp'nin andlaşmalarını ve derinliklerini biliyorum... Bu itibarla kanaatim artık olumsuzdur... Açıklaması kolay değil... Lakin artık desteklemem mümkün değil görünüyor...

Abi ortada bir vebal varsa ve siz bunun farkına varmışsanız bunu anlatıp diğer Müminlerin yanlışa sapmalarını engellemek gerekmez mi bu üstünüzde hak oluşturmuş olmaz mı ? Keza bunu yaparsanızda cihad ediyor olacaksınız ne mutlu... :saygılar:

HaArP
05-30-2011, 02:32
Abi ortada bir vebal varsa ve siz bunun farkına varmışsanız bunu anlatıp diğer Müminlerin yanlışa sapmalarını engellemek gerekmez mi bu üstünüzde hak oluşturmuş olmaz mı ? Keza bunu yaparsanızda cihad ediyor olacaksınız ne mutlu... :saygılar:

Kardeşim şunu şöyle anlamak lazım gelir... Bizler İslam ve Şeriat'i destekleriz... O yol varsa amenna yoksa yokuz... Bu itibar ile Vebal şahsım adına almak istemiyorum bu itibarla oy kullanmıyacağım Allahualem...

Tarantula_
05-30-2011, 02:35
Kardeşim şunu şöyle anlamak lazım gelir... Bizler İslam ve Şeriat'i destekleriz... O yol varsa amenna yoksa yokuz... Bu itibar ile Vebal şahsım adına almak istemiyorum bu itibarla oy kullanmıyacağım Allahualem...

Anlıyorum abi, fakat sorum şudur; Bana Ak Parti'nin İslam ve Şeriat'a (tabi direk şeriat'ı getireceğiz demiyorlar fakat bu davada yürümek adına veyahut Nam-ı Celili Muhammediye'yi güneşin doğup battığı heryere götürme farzına) ters düşen icraatlarını anlatır mısınız? Böyle bir vebalin farkına varmak üstünüzde bunu anlatmayı hak kılmaz mı abi sonuçta yanlışı düzeltmek esas değil midir?

Ya da bu zamana kadar Ak Parti bu yolda neler yaptıda desteğinizi aldı ve desteğinizi kaybetme hususunda neler yapmıştır abi ?

HaArP
05-30-2011, 02:38
Anlıyorum abi, fakat sorum şudur; Bana Ak Parti'nin İslam ve Şeriat'a (tabi direk şeriat'ı getireceğiz demiyorlar fakat bu davada yürümek adına veyahut Nam-ı Celili Muhammediye'yi güneşin doğup battığı heryere götürme farzına) ters düşen icraatlarını anlatır mısınız? Böyle bir vebalin farkına varmak üstünüzde bunu anlatmayı hak kılmaz mı abi sonuçta yanlışı düzeltmek esas değil midir?

Kimseyi etkilemek istemem kardeşim... Lakin asıl mesele Ak Parti değildir... Onu zorlayan İlluminatidir... Bu itibarla Ak parti yanlış olmasa dahi Seçimlerden önce yahutta sonra farketmez oy vermenin bir önemi kalmayacak Allahualem...! Ülkeyi karıştıracaklar ! Suriye düştüğünde Türkiye düşecektir Allahualem... Böyle bakmak lazım gelir...

Tarantula_
05-30-2011, 02:42
Kimseyi etkilemek istemem kardeşim... Lakin asıl mesele Ak Parti değildir... Onu zorlayan İlluminatidir... Bu itibarla Ak parti yanlış olmasa dahi Seçimlerden önce yahutta sonra farketmez oy vermenin bir önemi kalmayacak Allahualem...! Ülkeyi karıştıracaklar ! Suriye düştüğünde Türkiye düşecektir Allahualem... Böyle bakmak lazım gelir...

Abi böyle şey olur mu El-İnsaf doğruyu söylemenin şartı mı olur ? Yanlışın karşısında dimdik durmak bize farz değil mi ? Bence böyle şeyleri kendinize saklamanız acizane yorumumu belirtmem gerekirse yanlış örneğin ben bu hususta hiçbir uyanıklığım yoktu siz belirttiniz ve meraklandım. Şahıslar veya topluluklar mühim değildir mesele İslami düzenin ve değerlerin bâkiliğidir diye düşünmekteyim bu hususta bağlı bulunulan dünya görüşünden ödün verilir fakat ahiretten ödün verilmez Allah esirgesin. Ayrıca bu tesbitinizin kaynağını merak ettim abi.

HaArP
05-30-2011, 02:42
Bizler çok yakında Allahualem Mehdi a.s.'ın çıkacağına ve Ona biat etmeye hazırlanmaktayız... Bizim derdimiz İslam'dır... Böyle anlamanızı istirham ediyorum...

Tarantula_
05-30-2011, 02:44
Bizler çok yakında Allahualem Mehdi a.s.'ın çıkacağına ve Ona biat etmeye hazırlanmaktayız... Bizim derdimiz İslam'dır... Böyle anlamanızı istirham ediyorum...

Her konuda mütabıkız da ben bilginizi paylaşmak istememenizi anlayamadım muhterem abim:saygılar:

HaArP
05-30-2011, 02:48
Her konuda mütabıkız da ben bilginizi paylaşmak istememenizi anlayamadım muhterem abim:saygılar:

Bunun işaretlerini Allahualem bu forumda verdim kardeşim... Daha dikkatli inceleyiniz... Mesele biraz farklıdır...! Ak Parti iyi niyetliydi lakin beceremedi boyun eğdi... Sürekli Devletler bu işi çözemezler deyişimin sebebi budur...! İnsanları Telaşa vermek bize yakışmaz... Allahualem dediğimiz için o güne kadar açıklamak doğru değildir... Kesine yakın lakin kesin değildir...!

Tarantula_
05-30-2011, 02:49
Bunun işaretlerini Allahualem bu forumda verdim kardeşim... Daha dikkatli inceleyiniz... Mesele biraz farklıdır...! Ak Parti iyi niyetliydi lakin beceremedi boyun eğdi... Sürekli Devletler bu işi çözemezler deyişimin sebebi budur...! İnsanları Telaşa vermek bize yakışmaz... Allahualem dediğimiz için o güne kadar açıklamak doğru değildir... Kesine yakın lakin kesin değildir...!

:saygılar::saygılar::saygılar:

HaArP
05-30-2011, 02:54
Bize ne tavsiye edersin dersen kardeşim oy kullanmayın yada kullanın diyemem... Ama tavsiyem Şam'ı gözetleyin ve oradaki Haddam'ı gözetleyin kardeşim...

BeldeiTAYYIBe
05-30-2011, 02:54
O halde 12 haziran'in anlami kalmadi.
Kimse oy vermesin...
Sahi ...neden Ak parti iktidar olsun diye yirtiniyorki burdakiler?

HaArP
05-30-2011, 03:03
O halde 12 haziran'in anlami kalmadi.
Kimse oy vermesin...
Sahi ...neden Ak parti iktidar olsun diye yirtiniyorki burdakiler?

İnsanların kendi şahıslarına münhasır talepleri olabilir.. Kimse oy vermesin demek doğru değildir... Biz acizlein isabet edemediği olabilir bu itibarla vebal almamak adına acizane şahsım adına belirtiyorum... Bizlerin Davası İslam'dır Şeriattir... Anayasa yahut yeni anayasa istemiyoruz... Kur'an ve Sünnet hükmü istiyoruz...! Filistinde Deccali hilelere kanmak istemiyoruz... Apaçık Fetih ve İslam Devleti istiyoruz... Abd ve İsrail'e Hakkıyla Cihad istiyoruz... Eğip büken istemiyoruz... Ve Allahualem Mehdi a.s.'ı bekliyoruz... Şahsım adına kararım budur...

BeldeiTAYYIBe
05-30-2011, 03:14
İnsanların kendi şahıslarına münhasır talepleri olabilir.. Kimse oy vermesin demek doğru değildir... Biz acizlein isabet edemediği olabilir bu itibarla vebal almamak adına acizane şahsım adına belirtiyorum... Bizlerin Davası İslam'dır Şeriattir... Anayasa yahut yeni anayasa istemiyoruz... Kur'an ve Sünnet hükmü istiyoruz...! Filistinde Deccali hilelere kanmak istemiyoruz... Apaçık Fetih ve İslam Devleti istiyoruz... Abd ve İsrail'e Hakkıyla Cihad istiyoruz... Eğip büken istemiyoruz... Ve Allahualem Mehdi a.s.'ı bekliyoruz... Şahsım adına kararım budur...

Üstadim, burda bulunanlarin cogunun derdinin islam davasi oldugu kanaatindeyim...cümlemizin davasidir bu. Bir müslüman kendini böyle bir ugrasin haricinde kabul edemez. Bu durum islamin tabiatina aykiridir.
Sahsi düsüncelerinize saygi duyarim. Lakin önümüzde bitmek üzere olan bir hizmet periyodu var. Yeni bir secim sürecindeyiz.
Sizin anlattiginiz sartlar olusana kadar , herbirimiz vebalden kacmak namina oy vermesek, hangi olusum bize hizmet verecek?
Olaki kendinizde belirttiniz...Allahualem...
Ben derimki...13 haziran sabahi bu hizmet kadrolariyla devam edelim.
Yoksa süreci kimler ele alacak buda ALLAHUALEM.
Bilmem anlatabildimmi?

Ammar
05-30-2011, 04:18
HaArP kardeşime şeriat, kanun ve yeni anayasa konusunda katılıyorum. bunlarda partilerle olacak şey değildir. Ak parti 50 senede bu devletin başında kalsa şeriatın hakim olması nerdeyse mumkun değil. gidişat bu başkada bişey demeye gerek yok.

HaArP
05-30-2011, 05:03
Ak Parti iyi niyetlidir... Lakin geç kalmıştır...

Davutoğlu'nun sıfır komşu stratejisi şeytaniler tarafından göçertilmiştir... Suriye çökmek üzeredir... Sünni kukla rejimlerin baskısıyla Suriye halkı için Esad'a karşı silahlı fetva aramaktalar ! Bulmak çok zor olmuyacaktır... ! Çünkü BAE kurdurdukları Blackwater devreye girecek ve ortalığı karıştıracaktır Allahualem...

HaArP
05-30-2011, 05:08
Ayrıca cia yunanistanda darbe olabilir diye haber yapmaktadır...! Aslında Türkiye'yi dengeleyebilmek adına Tehdit unsuru olarak Allahualem Yunanistan'ı biz saldırması için kışkırtacaklardır ! Krizlerin ilk işaretleri başlamıştır...!

Erhan KARACA
05-30-2011, 06:24
Milli şeften haberin yok senin herhalde . CHP içindeki uç kısımları temizledi onun hukuksal boyutu Yalçın Kaya'nın misyonu bitti artık iş göremez durumda.

Doğru yau.. Artık Laiklik de Bitti.. Ne demiş Senai bey Biz Atatürk İlkelerinin Bekçisi Değiliz (; bekçi bununana Kadar Vurun Laiklere (;

Ukbâ
05-30-2011, 09:23
Doğru yau.. Artık Laiklik de Bitti.. Ne demiş Senai bey Biz Atatürk İlkelerinin Bekçisi Değiliz (; bekçi bununana Kadar Vurun Laiklere (;

Laikliği faşistlik sosu ile süsleyenlerin devri bitti şimdi Laikliği demokrasi ile süslüyorum bak işte onun bekciliğini yaparım ben :)

İntifada
05-30-2011, 13:03
Dinsizliği neyle süslerlerse süslesinler bekçisi olamayız...
Gübreye çikolata sosu dokseler mide bunu kaldırırmı ışte laikliğide neyle süslerlerse süslesinler kaldıramayız

Ammar
06-04-2011, 03:22
Dinsizliği neyle süslerlerse süslesinler bekçisi olamayız...
Gübreye çikolata sosu dokseler mide bunu kaldırırmı ışte laikliğide neyle süslerlerse süslesinler kaldıramayız

aynen. hatta ben Ak partininde demokrasiyi çokça zikretmesine sinir oluyorum.

İntifada
06-04-2011, 03:27
aynen. hatta ben Ak partininde demokrasiyi çokça zikretmesine sinir oluyorum.

Sende abartma çakma akepeli :)
Demokratik alanda faaliyet gösteren bir parti neyden bahsedecek

Ammar
06-04-2011, 03:31
kazanan var m sence ? çakma demokrasici :)

İntifada
06-04-2011, 03:33
Kazansın kazanmasın fenerbahçe futbol takımını futbol düşünüyor diye eleştirmeye benziyor senin yaptığın

Ammar
06-04-2011, 03:38
demokrasinin bir açılımı var değil mi ? . seninkide futbol oynak islami futbolcu olmak mucahittir demek gibi bişey :)

ve son zamanlarda cumhüriyet ve demokrasi bir birine çok karıştı zaten.

HaArP
06-05-2011, 01:00
Gözümüz Şam'da... Vakit daralıyor Allahualem...

ALmi´
06-05-2011, 22:41
Solcular ya da kendini solcu sanan, muhafazakar kesimden pek haz etmeyen kesimin büyük çoğunluğu oyunu Chp'ye verir. Hem iktidara en yakın ikinci parti olması sebebiyle hem de o haz etmediği muhafazakar kesimin çoğunu benimseyen partinin iktidar olmaması adına bu taktiği uygularlar ve oylarını Chp'ye verirler..

Bizim içimizdeki bazı kesimler ise ; iyinin en iyisini, güzelin en güzelini, doğrunu en doğrusunu isterler her zaman. Hep bu arayış içinde olurlar. O parti olmaz, çünkü bu eksiği var. Bu parti olmaz, çünkü bu eksiği var deyip deyip, doğruya, hakka en yakın olan partiden dahi oylarını mahrum edip, diğer dinden bihaber, muhafazakar kesime nefretle bakan partilerin yükselmesine , iktidar olmasına bir adım daha yaklaşmasına yardımcı olurlar ; isteyerek ya da istemeyerek.

Onlar bir grup halinde , amaçlarına ulaşmak için ellerinden geleni yaparken ; biz daha içimizde bölünüyoruz.

O istediğiniz İslamı, Şeriatı hepimiz biliyoruz ki sadece AK Parti hakkıyla yerine getirebilir. Bana tek bir tane bunu yapabilecek alternatif parti gösterin desem, kimse gösteremez. O zaman ne diye İslama, hakka en yakın partiyi elimizin tersiyle iterek, islamdan bihaber, islamın yok olmasını gözü kapalı isteyen partilerin bu vesileyle yükselmesine neden olalım..

Burda açıklayacağınız hiçbir sebep beni ya da burdaki hiç kimseyi tatmin edemez Haarp abi. Sizden böyle bir tutum hiç beklemiyordum.

HaArP
06-05-2011, 23:48
O istediğiniz İslamı, Şeriatı hepimiz biliyoruz ki sadece AK Parti hakkıyla yerine getirebilir.

Buna katılmıyorum kardeşim...

Burda açıklayacağınız hiçbir sebep beni ya da burdaki hiç kimseyi tatmin edemez Haarp abi. Sizden böyle bir tutum hiç beklemiyordum.

Kardeşim eğer yazdıklarımı ve söylediklerimi acizane bütünüyle okursanız... Oy vereceklerin vermesi gereken partinin Ak parti olduğunu deklare etmeme rağmen sanırım bir kardeşimizin sormasına istinaden yalnız şahsım adına söylediğim kararımı farklı ve yanlış anladığınızı düşünmekteyim... !

Mavera
06-06-2011, 23:36
buyrun oyumun rengi :)

http://img14.imageshack.us/img14/6066/25904010150199773672655.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/14/25904010150199773672655.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

Özgür Çağrı
06-06-2011, 23:40
Hayatında hiç sandık başına gitmemiş bir abim cumartesi gecesi cebinden seçmen kağıdını çıkartarak bu şer ittifakına karşı ak partiyi desteklemezsem bu benim üzerime vebal kalır dedi bende epey şaşırdım :)
En tehlikeli seçimin bu seçim olduğunu söylüyor ...

HaArP
06-06-2011, 23:41
En tehlikeli seçimin bu seçim olduğunu söylüyor ...

Bu kısımda hemfikirim...

ak-sevdalı
06-07-2011, 04:33
mühür biraz kaymış dikkat et geçersiz sayarlar

ak-çankırılı
06-07-2011, 06:47
başka oy verecek parti varmıki

yelkenli
03-22-2013, 23:21
Allah binlerce kere sizden razı olsun. gözlerdeki yaşı gurura çevirip işte benim ülkem benim başbakanım dedirttiğiniz için. israilin pençesini kırdığınız için, ergenokon sanıklarına hakettiklerini kısmen yaşattığınız için,herşey için SAĞOLUN... ferah özdemir...

MEÇHUL ADAM
02-19-2014, 21:26
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1779935_694992680523429_1738927704_n.png

MEÇHUL ADAM
02-19-2014, 22:29
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1911826_10152219312413910_917403521_n.jpg

İşte gerçek anket bu!.

Bu anket AKP'lilerin moralini bozacak gibi...

Menderesay
02-19-2014, 22:45
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1911826_10152219312413910_917403521_n.jpg

İşte gerçek anket bu!.

Bu anket AKP'lilerin moralini bozacak gibi...

Saadet partisi %9.4 alamaz kusura bakma

MEÇHUL ADAM
02-19-2014, 23:05
Oyları bölmeyelim ki CHP gelmesin.Saadet'e verin oylarınızı, kurtulun CHP korkusu sendromundan..

Bayezit Bestami Hazretleri,
Bir gün kalbine gelen bir ilhamla sarsılır.
„Ey Bayezıt eger beni istiyorsan
Bana bende olmayan bir şeyle gel!
Bayezit kendinden geçmis gibidir.
… Gönül diliyle Rabbine hitap eder.
“Ey Rabbim! sende bulunmayan şey nedir ki?”
-Çaresizlik, acizlik, zavallılık…“

MEÇHUL ADAM
02-19-2014, 23:10
AKP'liler kendilerini ne güzelde kandırıyorlar.Diyorlar ki Bizde Milli Görüşüyüz oylarınız boşa gitmesin diyorlar.12 SENEDEN BERİ AYNI TERANEYİ ÇALIYORLAR...

Yahu madem sizler Milli Görüşçü iseniz safınızı belli edin.Öyle kaypak kuypak laflara karnımız tok.Yalancı bari olmayın diyorum size..

MEÇHUL ADAM
02-23-2014, 07:34
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t1/1900049_438701606262613_2063783708_n.jpg

drerhan
02-25-2014, 18:16
Sn. Erdoğan AK Parti Genel Başkanlığına devam kararı alırsa Saadet Partisi'ne vermeyi düşünüyorum. Eğer görevini Sn. Arınç veya Sn. Davutoğlu'na devrederse biz de "Ak Partimizle Yola devam" deriz.

Özgür Suriye
02-25-2014, 18:30
SP milli görüşçü filan değildir

Kamaşak sp yi gülen örgütünün , İran ın ve İsrail in oyuncağı haline getirmiştir

Mahmut efendi eğer oyunu milli görüşe veriyorsa ak parti ye veriyor demektir

Özgür Suriye
02-25-2014, 18:30
Sn. Erdoğan AK Parti Genel Başkanlığına devam kararı alırsa Saadet Partisi'ne vermeyi düşünüyorum. Eğer görevini Sn. Arınç veya Sn. Davutoğlu'na devrederse biz de "Ak Partimizle Yola devam" deriz.

Neden?

drerhan
02-25-2014, 19:22
Neden?

Ben Allah (c.c)'dan korkan biriyim.

Özgür Suriye
02-25-2014, 19:25
Ben Allah (c.c)'dan korkan biriyim.
Ben de. Recep Tayyip Erdoğan da. Bu yüzden Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. Arınç ve Davutoğlu da çok kıymetli insanlardır.

RTE Cumhurbaşkanı olursa Davutoğlu'nun başbakan olmasını isterim. Ama ben şuan 3 dönem kıstlamasının kaldırılmasını ve Tayyip Erdoğan'ın 2015 genel seçimlerine Ak Parti'nin genel başkanı olarak girmesini istiyorum. Çünkü karşımızda çok ciddi ve tehlikeli bir yapılanma olan Gülen örgütü (paralel devlet) var. başbakanın bu örgütü bitirmeden başbakanlığı bırakmasına benim gönlüm razı değil.

Özgür Suriye
02-25-2014, 19:29
drerhan ayrıca sanki senelerce ak parti'yi destekliyormuş gibi yazmışsın ama sen ak parti li filan değilsin.

şu mesajlar senin rengini ele veriyor:

http://www.akpartiforum.com/search.php?searchid=1554159