fatih kısaparmak balon baskılı balon Polemiğe girmekten hangi hallerde kaçınırsınız? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Polemiğe girmekten hangi hallerde kaçınırsınız?

ultrAstribun
04-19-2009, 23:55
Polemiğe girmekten hangi hallerde kaçınırsınız?

Beritan
04-20-2009, 00:04
ilk kullanan benim...bellide oldu:ayutandım:
karşındaki insanında kaliteli olması lazım ..yoksa sende onun gibi olmaya başlarsın..
ben bu aralar daha bi dikkatli olmaya başladım....zaten tartışmayı seven bir tip değilim..
susmak en iyisi..

NS
04-20-2009, 00:05
karsıdakinin tek derdi iftira atmak, bildiğini okumaksa bana bişey kazandırmaz ama gerekirse onunla da polemiğe girerim

dilemma
04-20-2009, 00:22
Neye yarayacak sorusu dalgalanıyor semalarımda...
Şimdi bu neye yarayacak..
Neye...

ed@
04-20-2009, 00:31
karşımdaki kişinin önyargılı olduğu zaman diyebilirim

Supraliminal
04-20-2009, 00:31
1. seçenek ;)

Üç mevsim
04-20-2009, 00:43
Öncelikle forum için yazacak olursak; polemiğe girmekten kaçmam. Ya da polemiğe bir kere başladıktan sonra bir daha kaçmam. Karşımdakinin yorumlarını çok değersiz görsem de bana cevap veremediğini görsem de istifade etmesi için devam ederim.

Polemikten kaçmam ama polemiğe girmekten bazen kaçınırım. Yorgun olurum, işim olur takip edemeyecek olurum.

Sosyal hayatta da hemen her görüşten insanla atışmaktan ve çarpışmaktan geri durmam. Ama karşıda da size aynı dolulukta cevap verebilen biri olduğu zaman polemik daha verimli oluyor. Dışarıdaki kişiler genelde buradaki gibi kıvıramıyor, fikri manada ezildiklerini gördüklerinde hemen konuyu siyasetten dışarıya çıkarıyorlar :-)

"Beritan"
05-02-2009, 17:02
Karşımdakinin polemiğe girmeye değer olmadığını düşündüğüm hallerde

LeyaL
05-02-2009, 21:00
Karşımdaki insana bakarım ona göre hareket ederim..
Yüzyüze polemiklerde cinsiyet faktörü var tabi..
Karşı cinsle polemiğe girmekten kaçınırım.