Orijinalini görmek için tıklayınız : Polis Silahını Kullanmalı Mı ?
Polis Silahını Kullanmalı Mı ?
Onlybullet34
08-21-2007, 23:14
Evet Kullanmalı sonuna kadar..
mesudum47
08-21-2007, 23:18
kullanmalı ama gene de sınırları olmalı...
murselyavuz
08-21-2007, 23:21
bir polis çocuğu olarak söylüyorum bunu evet polis gereken durumlarda hiç şüphe etmeden silahını kullanmalı...
şu anki durumda polisin silahını kullanması için içişleri bakanlığından emir çıkması lazım...
yani sizin anlayacağınız polis silahını kullanamıyor...
eee o zaman bir zamanlar Konya Milletvekili Halil Ürün'e söylediğim gibi polis madem silah kullanmayacak ''su tabancası'' verelim belki işlerine daha çok yarar..
Mehmet POLAT
08-21-2007, 23:58
polis silahını kullanmadığı için gazi mah.sinde iett otobüsü yakılıyor...
tabiki kullanacak süs diyemi taşıyolar... ;)
kullanacak tabi ki, ona o silah belinde dursun diye vermiyorlar ;)
bırakalımda buna polisler karar versin silahın bir amacı var gerektiği yerde görev yerine getirilip silahta kullanılır
Sukût-u_Hayal
08-22-2007, 02:43
evet gerektiği yerde kullanmalı...
Kullanmalı,çünkü kullanılmadığı takdirde cesaret bulup suistimal edilir..
Polis milletin ve aynı zamanda kendisinin can güvenliği için silah kullanmalıdır. Ama bunun sınırları tekrar belirlenmelidir.
AkSa- 34
08-22-2007, 12:20
kullanmalı ama bir yere kadar!
EpiVaTeS
08-22-2007, 12:23
kullanmalı istanbulda gazi mahallesindekileri gördükten sonra değil silah nükleer bomba bile kullanmalı
AkSa- 34
08-22-2007, 12:40
sen sadece orayı görmüşsün istanbulda daha ne bomba atılacak yerler var!!!!
EpiVaTeS
08-22-2007, 12:40
orası öle....
EWET POLİS tereddüt ettiğinden ölür diye bir söz var
"acaba meşru müdaafamı acaba nefsi müdaafamı diye sorarken ölüp gidecekelrine vursunlar daha iyi
_tuba_89
08-22-2007, 15:16
kullanmalı tabiki de bi abimiz demiş yaa su tabancası daha çok işlerine yarar o zaman diyee gerçekten güzell bi cevapppp ;)
Ak_Kelebek
08-22-2007, 15:17
kesinlikle büyük yerlerde şart özüllikle istanbul,Ankara ve İzmir....Buralarda kullanılmazsa sokaklarda yürünmez hale gelinir bence..
serkan yücel
08-22-2007, 17:07
herhalde kullanmalı yoksam bunlar bunu neden taşıyor...........
vuslat_19
08-23-2007, 02:12
gerektiği yerde tabi kullanmalı
mesudum47
08-23-2007, 09:41
amerikada eli bıçaklı biri polis tüfekle direk öldürmüştü...
bence kullanmalı ama sınırlı olmalı...
evet belirli sınırlar çerçevesinde kullanmalı.sokaklarda sarımsak kadar çocuklar ellerinde taşıyolar ankarada k.örende gençler ufak sebeplerden birbirlerini yaralıyo silahla,kaldı ki o polis..
murselyavuz
08-25-2007, 03:33
vur emri verilmeli >:(
peki vur emri gelesiye kadar polis vurulursa emri kim yerine getirecek?
madem adamın vurulup vurulmamasının kararını polis veremeyecek o zaman polisin cebinde neden silah vardır?
elbetteki polis silahla çarşıya çıkıp canının istediği gibi davransın demiyorum ama bu şekilde de ortalıkda katiller, hırsızlar cirit atıyor!!!
selahattin_ay
08-25-2007, 03:35
bir polis çocuğu olarak söylüyorum bunu evet polis gereken durumlarda hiç şüphe etmeden silahını kullanmalı...
şu anki durumda polisin silahını kullanması için içişleri bakanlığından emir çıkması lazım...
eee o zaman bir zamanlar Konya Milletvekili Halil Ürün'e söylediğim gibi polis madem silah kullanmayacak ''su tabancası'' verelim belki işlerine daha çok yarar..
cok guzel bir cevap olmus ..
sinirlari falan da olmamali bence
kullanmalı tabiki.. gerektiği her yerde..
İnterferon
08-26-2007, 16:54
Bir Polis çocuğu olarak bende aynı düşüncelere sahibim.
maviinsan
08-26-2007, 17:36
gerektiği yerde kullanmalı
vur emri verilmeli >:(
peki vur emri gelesiye kadar polis vurulursa emri kim yerine getirecek?
madem adamın vurulup vurulmamasının kararını polis veremeyecek o zaman polisin cebinde neden silah vardır?
elbetteki polis silahla çarşıya çıkıp canının istediği gibi davransın demiyorum ama bu şekilde de ortalıkda katiller, hırsızlar cirit atıyor!!!
OoOoOooO abicim vur dediysek o kadar demedik. ;D
Polis Silahını Kullanmalı Mı ?
POLISE VERILEN YETKI COK ONEMLI SIMDIKI TURKIYEDE VATANSIZLAR CIRIT ATIYO BUNLAR UTANMADAN TURK POLISINE SILAH CEKERSE BIZIMKILERIN ELI ARMUT TOPLAMAZ BIZIMKILERDE SILAHINI HEMEN CEKER
EpiVaTeS
09-06-2007, 00:58
Tabiii...
umutyolcusu
09-06-2007, 01:21
tabiki kullanmalı...TÜRKİYEDE CEZA YASASI VE POLİSLERİN DURUMU YENİDEN ELE ALINMADIKÇA,BU KÖTÜ DÜZENİN KİMSE ÖNÜNE GEÇEMEZ....CEZALAR MUTLAKA AĞIRLAŞTIRILMALI VE POLİSLER VERİLEN YETKİLERİNİ SONUNA KADAR KULLANMALIDIR....ÖZELLİKLEDE BAZI HADDİNİ BİLMEZ,POLİS NİZAM TANIMAYAN KİŞİLER İÇİN...ANLAYAN ANLAR!!!
gerektiği heryerde kullanmalı ;)
kayısıkentli44
09-07-2007, 03:38
yeri geldiginde kullanmalı.....yoksa polis çok güç durumda kalıyo....
evet
oselliklede azılı insanlar için
hiç tereddüt bile etmemeli
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.