fatih kısaparmak balon baskılı balon Pornoculukla Suçladıkları CHP'nin, Sitesini Çökerttiler - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pornoculukla Suçladıkları CHP'nin, Sitesini Çökerttiler


Cihannur
10-15-2011, 01:00
CHP'nin Sitesi Hacklendi

http://img853.imageshack.us/img853/6789/chpninsitesihacklendi1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/853/chpninsitesihacklendi1.jpg/)

CHP'nin resmi sitesi bir grup hacker tarafından akşam saatlerinde hacklendi.

Siteyi hackleyenler, CHP'nin Atatürk çizgisinden sapması nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiklerini belirterek siteye, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizgisinden saptınız. Pornolar çektiniz, kendi derdinize düştünüz halkı unuttunuz. Ama bizler yaptıklarınızı unutmayacağız." notunu eklediler.

Kendilerine Netdevilz adını veren hackerlerin kullandıkları isimler ise; ZeberuS - KinSize - The_Bekir - dumenci - GeCeCi - Milano - TheNeSa - Piero.

Öte yandan CHP'nin kadın kollarına ait site de saldırılardan nasibini aldı ve grup tarafından hacklendi.

NETDEVİLZ HAKKINDA BİLİNENLER

Geçmişi 2008 yılına kadar dayanan grup adını ilk olarak o yıllarda Barzani ve PKK'ya ait siteleri hackleyerek duyurdu. Grup başta porno siteler olmak üzere birçok yasa dışı siteye de saldırı düzenledi.

Yurt dışında da bazı sitelere saldırı düzenleyen grup, New York Times'a da haber oldu.

İşte sayfanın o görüntüsü:

http://img15.imageshack.us/img15/6954/chpninsitesihacklendi2.gif (http://imageshack.us/photo/my-images/15/chpninsitesihacklendi2.gif/)

Kaynak (http://www.haberler.com/chp-nin-sitesi-hacklendi-3050647-haberi/)

Haberler 11.10.2011

Yıldırım
10-15-2011, 01:05
Yaş grubunu çok merak ediyorum...
Porno çektiniz ifadesi çok komik.
Bence Chp'li ağzı değil bu...
Chp'nin oyunu düşürmek isteyen birileri olabilir.

Hüdaverdi
10-15-2011, 01:12
Keşke hacker olsaydım.

Cihannur
10-15-2011, 01:13
Yaş grubunu çok merak ediyorum...
Porno çektiniz ifadesi çok komik.
Bence Chp'li ağzı değil bu...
Chp'nin oyunu düşürmek isteyen birileri olabilir.


CHP'nin sitesini hackleyenler, CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın ve CHP'nin Grup Başkan Vekili Akif Hamzaçebi'nin gayrimeşru ilişkilerine dair internete düşen görüntüleri porno olarak değerlendirmişler herhalde. CHP'nin oyunu düşürmek için hackleme yapacak olsalardı genel seçimden önce yaparlardı diye düşünüyorum. Yerel seçime 2,5, genel seçime ise 3,5 yıl kadar süre var.

Supraliminal
10-15-2011, 01:21
İyide hackleneli günler oldu.

Cihannur
10-15-2011, 02:49
bjektif;962174']İyide hackleneli günler oldu.

3 gün oldu; eski değil.