fatih kısaparmak balon baskılı balon Prof.Dr.Mustafa Kamalak Yeniden Genel Başkan Seçildi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Prof.Dr.Mustafa Kamalak Yeniden Genel Başkan Seçildi

İntifada
07-18-2011, 05:21
Saadet Partisi(SP)'nin 4. Olağan Kongresi'nde Mustafa Kamalak kullanılan 610 oyun 597'sini alarak yeniden genel başkan seçildi.

Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede partinin Genel İdare Kurulu ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri için seçim yapıldı. Erbakan ailesinin salona gelmediği kongrede, merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih ve kızı Elif Erbakan Altınöz yeni Genel İdare Kurulu'nda(GİK) yer aldı. Erbakan'ın damadı Mehmet Altınöz de Yüksek Disiplin Kurulu üyesi oldu. GİK listesinde Şevket Kazan, Oğuzhan Asiltürk, Celal Asiltürk, Süleyman Arif Emre, Yasin Hatipoğlu ve Prof. Dr. Oya Akgönenç gibi isimler yer aldı.
Kamalak, sonucun açıklanmasından sonra yaptığı teşekkür konuşmasında, görevinin genel başkanlık olmasına rağmen kendisinin asıl kimliğinin er olduğunu söyledi. Kamalak, kabul edilen Yönetim Kurulu ve Genel İdare Kurulu listesinin Erbakan tarafından hazırlanan liste olduğunu belirtti.

İslamigundem.com (http://www.islamigundem.com/)

İntifada
07-18-2011, 05:23
Kendisine ve saadet partisine hayırlı olmasını diliyorum bu sonucun...

EZEL
07-18-2011, 05:32
Çok büyük destek almış bakalım neler yapacak üstatlar ..

AdaletinKılıcı
07-18-2011, 06:13
Arkadaşlar, sizce Fatih Erbakan nasıl olurdu veya olur?

İntifada
07-18-2011, 14:43
fatih erbakan bence olmaz yada olmamalı...
holiganlıkla muhalefeti birbirine karıştırmış...
zaten sp nin aşırı holigan kısmı liderimiz liderimiz deyip duruyorlar...
feysbuk sayfasına baksanız neler neler...

Özgür Çağrı
07-18-2011, 14:45
Bu adam tam bir cami imamı anca vaaz verir
bu adamla sp %1 alır en fazla ...

unnamed
07-18-2011, 15:41
hayırlısı olsun...
saadet ancak kongre yapar bundan sonra...

cartman
07-18-2011, 15:42
hayırlı olsun adam iyi biri lakin saadetin oy oranı belli ..

Yıldırım
07-18-2011, 16:03
Bir Demokrat Parti, bir Anavatan Partisi gibi siyasi ömrünü tamamlamıştır.Mustafa Kamalak gelmiş gelmemiş milletin gündeminde değiller.Saadet Partisi'nin en büyük hatası Numan Kurtulmuş'u kaçırtmak oldu.
Fatih Erbakan'danda bundan önceki liderlerin çocukları gibi bişey olamaz.Babasının öldüğü zamanda çıkıp siyaset peşinde koşması millette anti pati uyandırdı.Parti içindekiler ona bu aklı vererek onu ekarte etmiş oldular diye düşünüyorum

AdaletinKılıcı
07-19-2011, 05:03
Ben kendisini sadece medyadan biliyorum. O yüzden hata ihtimalim az değildir ama alışılmış karizmatik lider çocuklarından birisi değil gibi geliyor bana. Merhum Erbakan'dan birçok şey alabilmiş ve kontrollü bir canlılık getirebilir siyasete diye düşünüyorum.

Mustafa Kamalak'ı daha da az biliyorum. Çok düzgün birisine benziyor ama bence elli kere seçime girse, birinde bile yüzde ikiyi geçemez. Tabii bu benim fikrimdir, dalga veya alay değil yani. Bir de yüzde biri az farkla geçen bir partinin başkanı olarak milletin kendilerine meclis dışı muhalefet görevi verdğini söylemesi çok garip geldi bana. Tamam, az oy alabilir. Hatta radikal bir çizgide yüzde biri bile bulamayabilir ama rakamları o şekilde yorumlamak nasıl bir anlayıştır?

Her fırsatta Fatih Sultan Mehmet'e atıf yapan bazılarının, en önemli özelliklerinden birisi gençliğinde büyük başarılar yakalamak olan o padişahın ismini taşıyan Fatih Erbakan'a gençliğinden dolayı karşı çıkmaları da ibret midir acaba?

Yine de ülkemize, milletimize, din kardeşlerimize ve bütün iyi insanlara hayırlara vesile olsun...

Feride
07-19-2011, 10:44
Hayırlı olsun..

Mustafa Kamalak bilgili, donanımlı biri olabilir belki fakat Furkan kardeşime katılıyorum. Bir müftü ya da vaiz statüsünde görüyorum kendisini.

Liderlik vasfı pek yok gibi..

AdaletinKılıcı
08-15-2011, 08:35
Fatih Erbakan'ı hazırlıyorlar galiba.

Terennüm
08-15-2011, 14:12
buda gençlik kolları:)

http://www.derindusunce.org/wp-content/uploads/2010/11/saadet_partisi_genclik_kolu.jpg

mahmutcan
08-15-2011, 14:14
Hayırlı Olsun.İyiki Fatih Erbakan geçmedi.Liderlik vasfı olmayan biriydi.Gerçi iyi bir genel başkanın geçmeside Sadet gibi 1.75 oy oranına sahip bir parti için fark etmez nede olsa