Orijinalini görmek için tıklayınız : Rabbim Sen İsraili Kahreyle!!Korkak Köpekler
İntifada
05-31-2010, 09:56
Terör devleti korkak siyonist İsrail gazzeye barış götüren özgürlük gemilerine saldırmıştır...
Abdurrahman Dilipak: İsrail bir devlet olmayı beceremedi.İsrail bir yamyamlar topluluğu olduğunu gösterdi.
Akif Beki:Bir devletin cinnet geçirdiğine ilk kez şahit oluyoruz
08:40: Gemide Bulunan Raid Salah'ın Ağır Yaralı olduğu Bilgisi Ulaştı.
08:28: İsrail, İsrail medyasına yasak getirdi.Gemi ile ilgili yayın yapmayı yasakladı.
08:16: El-Cezire: 18 Şehid var
08:15: El-Cezire: 16 Şehid - 2 İsrail askeri ağır yaralı
07:51: İsrail Televizyonu: En az 10 ölü var !
07:37: El-Cezire Muhabiri Teyit Edilmemiş Bir Bilgi Olarak Şehid Sayısının 10'a Çıkabileceğini Söyledi.
Rabbim gemilerdeki herkese yardım etsin....
Şehit olan herkesin şehadetini kabul eylerin....
İsrail denen lanet kavimi KAHHAR sıfatıyla kahreylesin....
siyah gül 07
05-31-2010, 09:59
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn :ağla:
İntifada
05-31-2010, 10:05
http://www.facebook.com/video/video.php?v=126301364060250
-saldırı sonrası ilk görüntüler-
Şefersiz köpekler İsrailin sansürüne bizden katılan fox tv oldu..Tv den siliyorum bu kanalı...
İntifada
05-31-2010, 10:07
Şimdi ben dün gece bu olay pkk ya 10 gömlek büyük bu saatte bu yerde böyle bir eylemin sebebi farklı demiştim..Bu kesinlikle ve kesinlikle bu israilin işidir..
Türkiye içindeki düşüncesiz insanlar için gündemi değiştirmeye çalışıyorlar.Siz kendi ülkenizdeki şehitlerle ilgilenin diyorlar resmen...
İntifada
05-31-2010, 10:18
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EQMfCzJZM1k&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EQMfCzJZM1k&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
İntifada
05-31-2010, 10:29
Şüphesiz hicret edenlerin, yurtlarından çıkarılanların, benim yolumda kendilerine eziyet edilenlerin, çarpışanların ve öldürülenlerin kötülüklerini örtecek ve kendilerini altından ırmaklar akan cennetlere sokacağım. Bu Allah katından bir karşılıktır. Karşılığın en güzel olanı Allah katındadır.” (Ali İmran, 3/195)
İntifada
05-31-2010, 10:36
Yaralı İnsani yardım gemisi kaptanı, İsrail hastanelerinde muayene olmayı reddetti.
İntifada
05-31-2010, 10:53
Ve in nekesû eymânehum min ba'di ahdihim ve ta'anû fî dînikum fe kâtilû eimmetel kufri innehum lâ eymâne lehum leallehum yentehûn(yentehûne).TEVBE - 12
Ve eğer antlaşmalardan sonra, yine yeminlerini bozarlarsa ve dininize hınç besleyip saldırırlarsa, bu durumda küfrün önderleriyle çarpışın. Çünkü onlar, yeminleri olmayan kimselerdir; belki cayarlar.
İntifada
05-31-2010, 11:04
aksa muhafızı şehy raid salah gemiye yapılan saldırılar sonucu şehit olanlar arasındadır..
Rabbim şehadetini kabul eylesin...
Cihannur
05-31-2010, 11:44
Azdıkça azdılar insanlık düşmanı siyonistler. Rabbim, İsrail'i kahretsin.
Kur'ânTalebesi
05-31-2010, 11:45
Israil bilgi kirliligi yapa dursun. Sag kalan kardeslerimiz insaAllah olanlari oldugu gibi yansitacak. Sözde gemidekilerin saldirilarina cevaben Israil askerleri saldirmismis, yaralilar Israil hastanelerinde tedavi oluyormusmus, maksadimiz insanî yardim degil Israil devletini çökertmekmis... Yazik!
İntifada
05-31-2010, 14:16
13:00: İsrail medyasında yer alan ''Gazze'ye yardım götüren gemilerde silah vardı'' iddiasına yanıt Antalya Gümrükler Başmüdürü Fevzi Gülcan'dan geldi.
Antalya Gümrükler Başmüdürü Gülcan, Gazze'ye insani yardım malzemesi götüren ve Antalya Limanı'nda bir süre bekleyen Mavi Marmara isimli Türk yolcu gemisine binenlerin gümrüklü sahada üstlerinin tek tek arandığını ve x-ray cihazından geçirildiğini söyledi.
Gemide silah bulunduğu iddialarının asılsız olduğunu belirten Gülcan, “Türk gemisinde silah olduğu yönündeki iddialar çok gayri ciddi. Gazze'ye insani yardım götüren Mavi Marmara gemisine binenler tek tek üstleri aranarak x-ray cihazından geçirildi. Gemide silah bulunduğu iddiaları asılsızdır” diye konuştu.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=126301364060250
-saldırı sonrası ilk görüntüler-
Şefersiz köpekler İsrailin sansürüne bizden katılan fox tv oldu..Tv den siliyorum bu kanalı...
fox zaten israilin kanalı hiç şaşırmadım pis şerefsizler...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.