Orijinalini görmek için tıklayınız : Recep Tayyip Erdoğan'a Ne Kadar Yakınlaştınız?
ishakyilmaz
03-13-2009, 19:57
Değerli kardeşlerim Dünya lideri Başbakanımız AK Parti Genel Başkanı yüreklerin lideri Tayyip Erdoğan'ı herkes canı gönülden yakından görüp bağrına basmak istemiştir,istiyordur hiç şüphesiz..Mutlaka içimizden birileride mitinglerde,toplantılarda v.b alanlarda başbakanımızı görmüşlerdi,çok şanslı olanlarımız ise tokalaşmış,sarılmıştır Tayyip Erdoğan'a..Peki siz ne kadar yakınlaştınız Recep Tayyip Erdoğan'a..;1
tek_hece
03-13-2009, 20:00
1- Aynı safta namaz kıldım.
2- Tokalaştım hal hatır sordum .. sene 2000 ...
ishakyilmaz
03-13-2009, 20:02
1- Aynı safta namaz kıldım.
2- Tokalaştım hal hatır sordum .. sene 2000 ...
Hım ilk şanslı kardeşimiz siz çıktınız galiba..Kendinizi şanslı olarak göreblirsiniz...;1
tek_hece
03-13-2009, 20:07
Hım ilk şanslı kardeşimiz siz çıktınız galiba..Kendinizi şanslı olarak göreblirsiniz...;1
hepimiz şanslıyız ki boyle güzide bir başbakanımız var..
Beyazgülüm
03-13-2009, 21:12
Hiç yakından görmedim geçen gün Adana ya gelmişti kısmet olmadı gidemedim oysa kardeşlerim,ablam,babamlar gittiler.. :(
Şükürler olsun böyle bir Basbakanımız var...
ben uzaktan feshanede görmüştüm başbakanımızı:( ama eşini tokalaşma öpme fırsatını yakaldım;1
ENES_CAN_AK
03-13-2009, 21:23
ben giresunda yanılmıyosam 2002 yılında mitinge gitmiştim okuldan kaçıp kendimi fark ettirmek için çok çabaladım kürsüde konuşuyodu.gerçekten karşılaşıp elini öpmek isterdim onu çok seviyorum.
Elini öpmek istedim, kabul etmedi. Bende sarılmıştım kendilerine...
zeynep89
03-13-2009, 21:40
Ben de Melih Gökçek'in arkasında onunla tokalaşmayı bekliyordum.Yanımda da babam vardı..Bana gelince duraksadı..Bu küçük hanım kızımız kim dedi.(O kadar da küçük değilim.Biraz minyon tipliyim :) )Babam da kızım dedi.Sonra elimi sıktı.O sırada resmini çektim o da zaten o resim de avatarımdaki resmim ;)
FarukARSLAN.
03-13-2009, 21:43
İstanbul Belediye Başkanı olacağı yıl Abdi İpekçi'de organizasyon vardı oraya gitmiştik. Babamın omzunda yanına kadar gitmiş Erbakan Hoca'yla Başbakanımızın elini öpmüştüm.. Aslanım benim demişti bana :hihi2:
En yakını o oldu..
Sonrasında açılışlar mitingler vs çok görme fırsatı oldu reisi çok şükür..
Allah başımızdan eksik etmesin onu..
Bitanecik başbakanım;1
Beyazgülüm
03-13-2009, 21:46
ben uzaktan feshanede görmüştüm başbakanımızı:( ama eşini tokalaşma öpme fırsatını yakaldım;1
daha ne istiyosun kızz ne güzel keşke bende görsemde öpsem emine ablamızı :ayutandım::w:
Ertuğrul ÖZGÜL
03-13-2009, 21:50
canlı hiç görme fırsatım olmadı malesef KISMET
zeynep89
03-13-2009, 22:03
canlı hiç görme fırsatım olmadı malesef KISMET
İnşaAllah nasip olur sana da görmek..Ben yaklaşık 3 ay önce gördüm..Zaten çok seviyordum yakından görünce bi kat daha arttı içimdeki sevgi...İnşaAllah herkes bu fırsatı yakalar ;)
siyah gül 07
03-13-2009, 22:38
Bir çok kez yakından gördüm ve bir ay önce geldiğinde tokalaştım gençlikle çekilmiş fotoğrafımız var yakından çok şanslı olanlardanım sanırım :ayutandım:
Ertuğrul ÖZGÜL
03-13-2009, 22:40
İnşaAllah nasip olur sana da görmek..Ben yaklaşık 3 ay önce gördüm..Zaten çok seviyordum yakından görünce bi kat daha arttı içimdeki sevgi...İnşaAllah herkes bu fırsatı yakalar ;)
AMİN
inşallah bi kısmet olmadı en son kayseriye gidecektim aksilik hastalık boş bıramakmadı
ambargocu
03-13-2009, 22:46
:ağla:bana nasip olmadı.gördüğümde hemen elini öpcem sevgili başbakanımızın;1
ahmetermiş
03-14-2009, 00:13
hava alanında protokol olarak ve nasılsınız diyecek kadar yakınlaştık..ıkı gun evvel niğde mıtıngıne katılmak için nevsehıre geldi ama bu sefer nasip olmadı ..ben gidemedim,işlerim yoğundu..
reyAKbay
03-14-2009, 00:16
Küçükken elini öpmüştüm.Bir hastanenin açılışına gelmişti.Kalabalığı öyle bir aştık ki amcaoğluyla , bir baktık yanında bittik ;1
benim okuduğum okula belediye başkanlığı döneminde gelmişti. herkesi bahçede toplamışlardı. hatta okulumuzun ihtiyaçlarını not ettirmişti konuşması sırasında. ama malesef gerçekleştiremeden, hapishaneye girdi o dönem..
Aklıma Necip Fazıl'dan bir anekdot geldi..
Görmedim hiç..
En mühimi fikren yaklaşmak..
Aklıma Necip Fazıl'dan bir anekdot geldi..
Görmedim hiç..
En mühimi fikren yaklaşmak..
katılıyorum zira birkişiyi sevmek ya da ya da yakın görmek demek, o kişiyle aynı fikirleri paylaşmaktır. onu görmek, ona dokunmak değildir..
İnşallah elini öpmek nasip olur.
Ama gönül yakınlığımı tarif edemiyeceğim. Kıymetini çok bilmek lazım çok.
Bugün Eskişehir mitinginden sonra otobüsün kapısında giderken 1 buçuk metre kadar ötesindeydim ve el salladık başbakanımıza, en yakınlaştığım an buydu :) Tabi o anda otobüsün peşinden koşanları durdurmaya çalışan polis beni de yerimden etti :( Umarım daha da yakınına gitmek, bir tokalaşmak nasip olur ileride bana ve hepimize :)
Tuzlaya gelmişti tersaneler arası yemek düzenlenmişti o geceye katılmıştık ailecek :)başbakanımız da gelmişti yanımdan geçti çok seviyorum başbakanım seni yaaa ...
redyellow
03-14-2009, 01:30
Yarım metre kadar... Çalıştığımız işyerine gelmişti...(başbakanlıktan daha önce)
1995-96 yıllarında pendikte babamlara sohbet falan verirdi başbakanımız...
benide götürürdü babam...
babamın anlattığına göre kucağına almış beni...
bu delikanlıda büyük adam olacak tip var demiş ayıptır söylemesi :D:D:D
sonra istanbul belediye başkanı oldu...
pendikte miting yapmıştı orda erbakan hocayla görmüştüm...
inşAllah 22 martta kazlıçeşmede tekrar görücez =)
İlçemizde bir nikaha katılmıştı. Bizde onu karşılamak için gençlik olarak sıraya dizildik tabim. Hepimizle gözgöze geldi ,selam verdi, elini uzattı.. Heycandan ölebilirdik .) o bakışlarının etkisinden çıkamamıştık uzun süre.. Şimdiki planım kazlıçeşmede en önde olmak.. Sabahın erken saatlerinde yanımıza azıklarımızı alıp gidicez inş .)
ishakyilmaz
03-14-2009, 17:56
Çekilmiş resimleriniz var ise yayınlayabilirsiniz arkadaşlar.
emrahuner
03-15-2009, 04:07
bugün bursa mitinginde tam karşımdaydı,otobüsle giderkende 2 metre kadar yakınımdan geçti,halkla iç içe bir lider,kendisini selamlıyoruz,,,
RiKiTaRiNKi
03-25-2009, 04:10
Miting de gördüm bize 5 metre uzaktı :)
8-10 kere evine gittim.
2 defa evime geldi.
1 defa hastahanede ziyaret etti.
1 defa öğrencisi olduğum tıp fakültesinde yapılacak olan kontrolüne gelmiş idi. O zaman görüştük.
Başkada yok!
bende başbakanımla tokalaşıp konuştum (amasya mitingi 14 şubat 2009) :) bende şanslıyım:)
politikaci
03-25-2009, 16:34
25 metre.İzmir mitinginde anca bu kadar yaklaşabildim.
Terennüm
03-25-2009, 16:42
dün bartın mitinginde tokalaştık resim çektirdik daha öncede genel merkezde seminer sertifikasını elinden almıştım inşallah yakın zamanda burada paylaşacağım:)
Bir mitingine gidebildim. Şükür AKPlilerden dolayı yaklaşamadım. sadece 50 metre kadar yakından dinleyebildim. Ama sanki bizim Aileden biri. Hiç kendime uzak hissetmiyorum.
valla şöyle yanyana gelip tokalaşacak kadar:karizmatik:
ahh o zamanlar ah...belediye başkanıydı....ve beykozdaydık...
çocuktuk ve fanatik erdoğan ve erbakancıydım...
erdoğancı yada erbakancı olmak ne demek. onlarımı satıyodunuz?
ne biçim türkçe kullanıyosunuz anlamadımki. üşenmeden oturup yazdığınız 11.000 mesajınızda böylemi sizin
erdoğancı yada erbakancı olmak ne demek. onlarımı satıyodunuz?
ne biçim türkçe kullanıyosunuz anlamadımki. üşenmeden oturup yazdığınız 11.000 mesajınızda böylemi sizin
;;);;) sen şakamısın.....(sinirle yazdığım içi sildim özür dilerim)
ama sizden değil..
forum sakinlerinden..
hey Allahım ya sen sabır ver...kimlerle uğraşıyoruz:karizmatik:
Üç mevsim
03-26-2009, 23:38
valla şöyle yanyana gelip tokalaşacak kadar:karizmatik:
ahh o zamanlar ah...belediye başkanıydı....ve beykozdaydık...
çocuktuk ve fanatik erdoğan ve erbakancıydım...
Demek ki fanatiklik iyi birşey değilmiş. Hiçbir insana bu derece bağlanmamak lazımmış ayrıca partizanlık da iyi birşey değildir. Forum Başkanımız Dolunay Kadim der, kulakları çınlasın; "yaşamda hatalar yoktur, yalnızca dersler vardır. Olumsuz deneyimler diye birşey yoktur, yalnıca kendi bilgeliğini kazanma yolunda olgunlaşmak, ilerlemek, öğrenmek için fırsatlar vardır. Güçlükten güç doğar, acı bile mükemmel bir öğretmendir."
Demek ki fanatiklik iyi birşey değilmiş. Hiçbir insana bu derece bağlanmamak lazımmış ayrıca partizanlık da iyi birşey değildir. Forum Başkanımız Dolunay Kadim der, kulakları çınlasın; "yaşamda hatalar yoktur, yalnızca dersler vardır. Olumsuz deneyimler diye birşey yoktur, yalnıca kendi bilgeliğini kazanma yolunda olgunlaşmak, ilerlemek, öğrenmek için fırsatlar vardır. Güçlükten güç doğar, acı bile mükemmel bir öğretmendir."
bak abicim ben partizan değilim ki:)
evet doğru çok sevme ya kaybedersin yada kendini mahvedersin...:saygılar:
KöksalAynalı
03-27-2009, 00:54
işte bu kadar yaklaştım
http://img230.imageshack.us/img230/1493/grnt124y.jpg
HAYATTA EN BÜYÜK TEMENNİM SAYIN BAŞBAKANIMI YAKINDAN GÖRMKTİ. RABBİM BUNU BANA FAZLASIYLA NASİP ETTİ. ÇOK ŞÜKÜR ....SAYIN BAŞBAKANIM MALATYAYA MİTİNG İÇİN GELDİĞİNDE YENİ BELEDİYE BİNAMIZIN AÇILIŞINA AKŞAM GELDİLER VE ONU KIRMIZI HALIDA KARŞILAMAK BANA NASİP OLDU. KENDİLERİYLE VE EŞİ EMİNE HANIMLA TOKALAŞTIM. O KADAR GÜÇLÜ DURUYORDU Kİ İNSAN ÇOK PANİK VE HAYACANLI OLUYOR. BELEDİYEDE YENİ GÖREV YAPMAYA BAŞLADIĞIM HAFTA BU BENİM İÇİN MÜTHİŞ BİR ÖDÜL OLDU. BU YÜZDEN BAŞBAKANIMI Bİ KERE GÖRMEYİ DİLERKEN ONUNLA TOKALAŞTIM VEDE RESİM ÇEKTİRDİK.ALLAHİMA ŞÜKÜRLER OLSUN...
ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. SAYIN BAŞBAKANIMIZIN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.DUALARIMIZ ONUNLA. VE KESİN ŞAMPİYON BİZİZ.. YAŞASIN AK ELLER....:)HA BAYKAL2 ÇOK MERAK EDİYORUM NE OLACAK ACABA.ŞİMDİDEN GÜLÜYORUM VALLAHİ:D
KarBeyazi_M
03-30-2009, 02:36
Elini Öpmek ve resim cekinmek isterdim ama nasip olmuyor Yozgatta geldiginde hep uzaktan görüyorum :) Olsun Sayın Recep Tayyip Erdoganı Cok seviyorum :) Sonuna kadar Destek
Kasımpaşalı
04-02-2009, 00:49
Belediye başkanıyken bir çok kez tokalaştım
Kasımpaşaya her geldiğinde gördüm yakından ve tokalaştım.
Bir Kasımpaşalı olarak ondan grur duyuyorm amcamın ve mahalledeki büyüklerimiz top arkadaşı. Hatta sadece Kasımapaşa değil oturduğu mahalle kulaksızda yaşıyorum.
İnadına Tayyip
ben lise1 deyken öncü kolejine teşrif etmişti kendisi (:
çook yakınımdaydı yani resmi bulabilirsem inşallah paylaşıcam :)
ultrAstribun
04-02-2009, 00:58
Belediye başkanlığı döneminde daha çocuktum elinden ülker Halley almıştım.:)
Gençlik Kollarıyla birlikte Meclis ziyaretlerinde vs. aynı ortamda bulunduk.
Arkadaşlarımıza hediye veriken;
http://img3.imageshack.us/img3/4360/kyhh1575.jpg
merwe_37
04-02-2009, 01:01
Ben yakından hiç görmedim ama görmeyi çok isterim...Ama tokaLaşamam!Çünkü erkekLere eL wermiorum=) :D
Ben yakından hiç görmedim ama görmeyi çok isterim...
Yazık sana :w:
merwe_37
04-02-2009, 01:11
Yazık sana :w:
Ewet yazık banaa :(:(:(
Ama farklı şehirLerde oLsakda kaLbimiz bir bizim :D
Ewet yazık banaa :(:(:(
Ama farklı şehirLerde oLsakda kaLbimiz bir bizim :D
Elini vermiyorsun da kalbini mi veriyorsun başbakanımıza yani? :w:
ztn herkezin kalbi onunla :)
merwe_37
04-02-2009, 01:16
Elini vermiyorsun da kalbini mi veriyorsun başbakanımıza yani? :w:
Ewettt...EL wermek günah,,,ama kaLp wermek deiL... ;;)
merwe_37
04-02-2009, 01:19
ztn herkezin kalbi onunla :)
Sadece kaLbi oLanLarın...DigerLeri başka partiye oy werio :P
Ewettt...EL wermek günah,,,ama kaLp wermek deiL... ;;)
:ayutandım:
rte_ts_52
04-02-2009, 22:12
22 temmuz ve 29 mart seçim zamanı ist mitinglerinde gördüm herkesin gördüğü ve yakınlaştığı kadar
Beyazgülüm
04-02-2009, 22:15
Ben yakından hiç görmedim ama görmeyi çok isterim...Ama tokaLaşamam!Çünkü erkekLere eL wermiorum=) :D
yaşlı olsaydı elini öperdik oda olmaz :w:
Necip Fazıl
04-02-2009, 22:17
El sıkışmıştım... :karizmatik: :karizmatik: :karizmatik: demek ki bayaa yakınlaşmışım... :w: ;D
merwe_37
04-02-2009, 22:19
yaşlı olsaydı elini öperdik oda olmaz :w:
Neyse artık uzakdan sewmeyi ögrenicez :D
birlikte fotoğraf çekindik. bi de bana birşeyler söyledi ama o heyecandan dolayı hatırlayamıyorum :)
>>REYYAN<<
04-07-2009, 00:31
refah partisinden belediye başkanı seçileceği dönemde bizim evin önünde miting yapmıştı
o zamanben küçüktüm tabii
başbakan olduğunda feshanede tokalaştık :)
ishakyilmaz
04-07-2009, 13:11
Değerli arkadaşlar bazılarınız başbakanla resimlerimiz var,resim çektirdik diyorsunuz.Bayanları tenzih ederek tabi kendileri koymak isterlerse o hariç diğer arkadaşlar paylaşım sunarlarsa konumuz daha güzel bir vaziyet alacaktır diye inanıyorum.
reyAKbay
04-07-2009, 15:27
8-10 kere evine gittim.
2 defa evime geldi.
1 defa hastahanede ziyaret etti.
1 defa öğrencisi olduğum tıp fakültesinde yapılacak olan kontrolüne gelmiş idi. O zaman görüştük.
Başkada yok!
Reyyan Erdoğanla bir akrabalığınız var mı?? Ya da 10 defa görüşecek kadar yakınlık dereceniz nedir merak ettiğim için soruyorum,cevap vermeme hakkına sahipsiniz tabi
Reyyan Erdoğanla bir akrabalığınız var mı?? Ya da 10 defa görüşecek kadar yakınlık dereceniz nedir merak ettiğim için soruyorum,cevap vermeme hakkına sahipsiniz tabi
Hayır hiç bir akrabalığım söz konusu değil!
Uzun uzadıya anlatmak yerine dostlarımın dostudurlar diyerekten kısaca özetlesem yeterli bir açıklama olur sanırım =)
reyAKbay
04-07-2009, 16:12
Hayır hiç bir akrabalığım söz konusu değil!
Uzun uzadıya anlatmak yerine dostlarımın dostudurlar diyerekten kısaca özetlesem yeterli bir açıklama olur sanırım =)
İkamet ettiğiniz yerin Fatih olduğunu görünce (Reyyan Uzuner Erdoğan'ın evlenmeden önce fatihte ikamet ettiğini biliyorum) acaba bir yakınlık mı söz konusu diye merak ettim.Benimde yakınlık derecem sizinki ile aynı.Aynı okulda okuyan arkadaş eş dosttan ötürü bir tanışmışlığımda söz konusu.Açıklamanız için teşekkür ederim yeterli tabiki :çiçek:
selcuklu27
04-07-2009, 16:25
hiç yakınlaşamadık ama her zaman rüyalarda ve kalplerde yakınız.
bir büyükalimin meclisinde alimin kitabını okuyorduk ve kuran hakikatlerini anlatıyorduk tüm dünyaya.
2009 secimlerinde 30 metre kadar yaklastım ancak kalabalıkdan gecilmiyodu mitingde ama karsımda canlı izliyodum ya onada şükür zaten karşılazsak ağlardım sarılırdım heralde:)
RDönmezs
04-13-2009, 02:57
8-9 yaşlarında iken İstanbul çamlıca tepesinde gezerken oraya İBB başkanı olarak gelmişti öyle öpmüştü benle kardeşimi :)
Albatros
04-16-2009, 15:07
2007 Seçimlerinde Elazığ Mitinginde Seçim Otobüsü İçerisinde Bir Yakınlaşmamız Olmuştu. Aynı Mekanda Abdullah Gül Bülent Arınç'ta Vardı..
AY IŞIĞI
04-27-2009, 12:38
Çok değerli sayın Başbakanımızı ilk defa Feshanede gördüm cumartesi günü.;1
Sağolsun kendisi Samsunluları kırmamış ve bizim eğlencemize ortak oldu.
Her ne kadar yaklaşamasamda yanına, yinede onu Samsunlular arasında görmek beni çok mutlu etti..
Samsun sizinle gurur duyuyor Sayın Başbakanım..:)
Başbakanımız istanbul belediye başkanı iken, başımı okşamıştı, tabi ben o zamanlar küçüğüm. :)
theoriginal
05-02-2009, 20:37
9 Mayıs Pazar günü MTTP genel kuruluna gelecek inşallah orada görücem kendisini..
bende okulgezisinde Ankara T.B.B.M. DE GÖRMÜŞTÜK HAL HATIR FALAN KONUŞMUŞTUK ÖYLE İŞTE AMA TEKRAR GÖRMEYİ HERKEZ GİBİ ÇOK İSTERİM...
istanbul basaksehirdeki su vadisinin acilisina gitmistim tesadüfen izine geldigimde türkiyeye ve orda basbakanimiz konusmasindan sonra " kurban olurum sana basbakanim" diye bagrinca basbakanda mikrofonla bana bakarak sagolun bende size kurban olurum diye cevap verdi. yanimdakiler beni kutladi basbakanla böyle bir konusma oldugu icin gercekden o anda bayiliyordum..... birde cocuklara oyuncak verirken ak partimizi kapatamayacaklar basbakanim diye bagirdim
milletinadami
06-18-2009, 19:29
acizane bende yeşilköy havalimanında kendisi daha belediye başkanıyken görmüştüm.yakınlarında daha o zaman başbakan olmayan ecevit ailesinide görmüştüm.
FarukARSLAN.
06-18-2009, 19:44
işte bu kadar yaklaştım
http://img230.imageshack.us/img230/1493/grnt124y.jpg
Onun Allah'ına kurban bee.. :karizmatik:
Şu tatlılığa bak ya.. ;1
....tuğbA.....
06-18-2009, 20:22
şu adama birde neler söylüyorlar yüzünden nur akıyor Maşallah :)
xariatid
06-19-2009, 02:28
bende 8.Gençlik Şöleninde gördüm :D
bana Karanfil vermişti :D
FarukARSLAN.
06-19-2009, 03:17
şu adama birde neler söylüyorlar yüzünden nur akıyor Maşallah :)
Kör gözlüler ne anlar ki nurdan?.. :)
bende 8.Gençlik Şöleninde gördüm :D
bana Karanfil vermişti :D
Vermemiştir, atmıştır sana gelmiştir sende güç bela tutmuşsundur ;D
O şölende bana da Emine Erdoğan'ın karanfili geldi..
Soldu gerçi, bayağı sonra varmıştım eve.
Ama duruyor hala öyle..
Selmanca
06-20-2009, 13:43
:) Hiç olmadığı kadar yakın :))
ak çözüm
07-27-2009, 00:05
Metrobüs açılışına gitmiştim, metrobüsün içine binmek için yürüdüğü sırada biz de peşinden yürüdük, 1-2 metre mesafe vardı aramızda kalabalıktan çok az görebildim. Ama kalbimin en mutena köşesinde her zaman bulunacak nur yüzlüm.
ardaaydin
07-30-2009, 16:17
Ben sadece miting'te 20 metre kadar yakınlaşabildim.Keşke bi elini öpebilseyim Başbakanımın...
Özgür Çağrı
08-03-2009, 00:33
Konyada zafer meydanında dibine kadar sokuldum . Allah yolunu açık etsin dedim kafa salladı :)
Sonra birde akıllı ajanda attı tuttum :)
Birde 8.gençlik şöleninde önümden geçti ama biz önüne düştük sahneye çıkarken :) [B]
DavosKralı
08-10-2009, 03:08
22 Mart 2009 günü Kazlıçeşme'de mitingde görmüştüm aramızda 30 metre felan mesafe vardı ama çok mutluydum genede :)
ferdi_t55
08-11-2009, 01:16
TEK GÖRDÜĞÜM ELİYDİ..
Bence içimizde en şanslısı bendim.Neden mi?
Ben Şişili Ayazağa Köyü' nde oturuyorum.Bulunduğumuz yere yeni bir lise açıldı.Bilin bakalım açılışa kim geldi.RECEP TAYYİP ERDOĞAN...Evet o geldi.O buradaydı.Onun burada olduğunu bilmek insana ne kadar huzur ve de GURUR veriyor anlatamam.Yanına gitmek için uğraştım ama çok kalabalıktı.Göremedim bile...Sonra eve geldim.Camdan baktım konuşmasını dinledim.Açılışı da televizyondan izledim.Açılış bittikten sonra okuldan ayrıldılar.Veeeeee....O'nun konvoyu evimizin önünden geçiyordu.Camda durup sadece seyrettim.Apartmanımızın en alt katında market vardı.Engin Abi marketin sahibiydi.O ve arkadaşları dışarda duruyordu.Sayın BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN' ın arabası marketimizin önünden geçti. Ve o market önündeki insanlara el salladı.Bende işte o elleri gördüm.
O ELLERDİ ,
ÜLKEMİZİN AYDINLIĞI
O ELLERDİ ,
ÜLKEMİZİN UMUDU
O ELLER ,
AYDINLIĞIMIZIN BAŞKANI
O RECEP TAYYİP ERDOĞAN nın eliydi.
Herkes onu görmüş selamlaşmış olabilir ama ben, o elleri gördüm. Bu da bana yetti.
Aslında görmesem de olurdu.Ya da görmesek de olurdu bence.Çünkü onun gibi bir Başbakanımız olduğu için çok şanslıyız.Her gün ayrı bir gurur duyuyoruz.Her gün ayrı bir sevinç yaşıyoruz.Ama engeller varsın olsun.Onları da hep beraber aşacağız inşallah...
Yeter ki o eller hep bizimle olsun....
sudaduran
08-11-2009, 03:50
banada başbakanımızı yaklaşık 3-4 metreden görmek nasip oldu,arabadan indikten sonra halkımızı selamlıyordu,bizde başbakanımızı selamlıyorduk tam karşısında sayılırdım,bana bakması için elimi çok hızlı hareketlerle sallayıp hoşgeldiniz anlamında bi takım hareketler yapıyordum ama malesef bana bakmadı,daha küçük sayılırdım o zamanlar kalbim burulmadı desem yalan olur ama olsun ilk defa başbakanımızı bu kadar yakından görmek nasip olmuştu bu beni teselli etti,ondan sonra 6 kere mitinge gitmiştim,unutamadığım ve hayatım boyunca unutmayacağıma inandığım miting 22 temmuz 2007 seçimleri öncesi yapılan 16 temmuz 2007'de yapılan kazlıçeşme mitingiydi,çok kalabalıkdı ve miting gerçekten çok güzeldi,orada başbakanımızı,son ak parti mitingi olan cumhurbaşkanımız abdullah gülü,Allah rahmet eylesin ak parti eski milletvekili osman yağmurdereli ve diğer istanbul milletvekillerini görme fırsatım oldu :)
yasemin_05_06
08-11-2009, 17:00
ben 14 şubat 2009 daamasyadaki mitinginde en öndeydim ve gözlerimizin içine baka baka konuştu..ilk defa bir başbakanımızı yakından ve bu kadar samimi gördüm o an tekrar ALLA'a şükrettim...böyle bir başbakanım olduğu için...
10 yaşlarındayken tokalaşmıştım bir defa...
Şuan 35 yaşlarında olan bir tanıdığımda İstanbul'da sanırım Yavuz Sultan Selim camiin'de bir Akşam namazından sonra Hüvallahüllezi'yi okurken şahit olmuş Kuran tilavetinin çok güzel olduğunu söylemişti...
BuRaK ReiS
08-31-2009, 03:43
Başbakanımız Bursa Gemlike gelmişti.Baktım yaşlı genççoluk cocuk kadınlar erkekler benim üstüme doğru geliyodum .Birden ödüm koptu arkadan omuza biri elleyerek hadi bakalım yakışıklı bize müsaade ette başkanımız geçsin dedi gülümseyerek meğersem başbakanımız gelmiş.:D:DAramaızda 4 5 adım fark vardı korumalrdan öpmedim ama otobüse bindiği zaman bana karanfil atmıştı.:DBu olay olduğu zaman daha başbakan olmamıştı genel seçimlerdeydi sayın başbakanımız.Birde bi açılışta gödümm onu aramızda yaklaşık 2 metre mesafae vardı.Bu senede mitinge gitmek istedim ama imkanlar yetmedi.
ben işyerimize bağlı bir alışveriş merkezinin açılışında gördüm.Ona kendimi gösterebilip onunla konuşmak için çok çabalıyordum.Kendisi alışverkezinin içindeki markette bizi farketti.Yanımıza geldi hayorla kızlar alışverişemi dedi bende hem alışverişe hemde sizi görmeye dedim.Hadi bakalım diyip güldü
Satajerti25
09-11-2009, 11:22
Erzurum'da ki mitinginde sadece görebilmiştim. :( Sizler gibi tokalaşma fırsatım olamadı maalesef. Mitingde ise aramıza 100 metreye yakın bir mesafe bulunuyordu.
BlueMoon
09-11-2009, 11:42
yıl nisan 2002 kendisi o zamanlar sadece Ak Parti genel başkanı ve siyasi yasaklı. Gaziosmanpaşa da Ak Parti ilçe başkanlığı binasının açılışına yanında birkaç arkadaşı ile gelmişti. O günde ben annemle alışveriş yapmak için gaziosmanpaşaya gitmiştik. tesadüfen kendisini g.o.paşa meydanında gördük. yaklaştık vatandaşlar olarak bir süre sohbet ettik. özellikle ben birkaç soru sordum yaklaşık yarım saat vatandaşlar ile birlikte sohbet etmiştik. oradan ayrılan herkes " işte geleceğin siyasetçisi bu, Türkiyeyi aydınlığa götürecek adam bu" demişlerdi. Fakat daha dün onu söyleyenler bugün onun hakkında olur olmaz iddialar yalanlar ortaya atmaktalar
xhidayet
09-11-2009, 11:46
96 'da aynı safta birlikte namaz kılmıştık..
Ama, 2009'un Temmuz ayında da korumalarından bir posta dayak yedik..
ne diyeyim?.. çok yaklaşmışım değil mi..??!!.
BlueMoon
09-11-2009, 13:14
96 'da aynı safta birlikte namaz kılmıştık..
Ama, 2009'un Temmuz ayında da korumalarından bir posta dayak yedik..
ne diyeyim?.. çok yaklaşmışım değil mi..??!!.
sana çok büyük ayıp etmişler abi. başbakanımızın yanında böyle insanların olmaması gerekir..
ravzanur
09-11-2009, 15:07
önceki seçimlerde semtimizde bir konuşma yapmıştı konuşmasına şahit olmuştum tesadüfen..
tikky_men
09-11-2009, 15:23
HİÇ BİR KONUŞMASINI KAÇIRMADIM YAKINDIM DAHA YAKINIM
siyahgül
09-12-2009, 14:57
İlk kez 5 yıl önce Tokalaştım,en sonda; son belediye seçimlerinde kazandığımız belediye başkanlığı ile başımız dik alnımız ak çıktık karşısına.Belediyemize gelerek ve bize belediye meclis salonunda küçük bir konuşma yaparak bizi ödüllendirdi birde o zaman tokalaştım.İnanın bana elinizi tuttuğunda yüzünüze sevgiyle ve gülümseyerek baktığında,elinden elinize enerji aktığını hissediyorsunuz.Seçim çalışmalarında çektiğiniz sıkıntılar,yorgunluklar bitiyor ve siz gözlerinizle Başbakanım ben yeni bir seçime şu an bile hazırım diyorsunuz.Ben çok şanslıyım çok.Çünkü doğru insanın arkasından yürüyorum
hicret17
09-26-2009, 22:30
sadece mitinginde görebildim..bide yoldan otobüsle gecerken Karanfil atıyordu orda bıraz yakındım galiba :)
Ak_Urfalı
10-07-2009, 13:13
sene 2007 konyada çeşitli açılışlar için gelmişti ilk orda gördüm ama bırakmadılar yanına gidiyim...bu konuda biraz şansızım
ishakyilmaz
10-07-2009, 13:16
Her geçen topalantı,açılış,kongre,mitingte gittikçe sevgili başbakanımıza genel başkanımıza yakınlık kurmaktayım.Lakin Başbakanımza o duyulan milyonların sevgisi bazen yakaladığımız fırsatların önüne geçebilmektedir.Lakin en kısa zamanda görüşeceğimizi umut ediyorum.Bu günlerlde grup toplantısına katılacağız inş:)
fatih güneş
01-10-2010, 01:57
tokata geldiğinde yanımdan geçti :D sadece o fakat önemli olan başbakanın yakınında olmak değil bence önemli olan onun görüşlerine yakın olmak ve görüşlerini ebediyyen yaşatmaktır adnan menderesten beri gelen demokrasi hareketinin son ve bence gelmiş geçmiş en iyi temsilcisi olan recep tayyip erdoğanın siyaseti türkiyenin geleceğini oluşturacak bundan emin olun
Erhan KARACA
01-10-2010, 02:08
Geçen Sene ordu'da mitingde elini tutmustum.. hiç unutamıyorum.. :D C.ronaldo gibi sıyrıldım rakiplerimden.. =) sonra malum Korumalar.. :S
EpiVaTeS
01-10-2010, 03:20
Bedeni yakınlaşmadan çok fikri yakınlaşmayı tercih ederim...
mahmut şençiçe
01-20-2010, 22:16
ben urfada ilk mitingiyidi tüm teşkllat ordaydı ve miting 2 saat sürdü ve toklaşmadık ama çok yakınduruyordum daha sonrada urfaya çeşitli gezi ve miting düzenledi ama hiç yakın olmadık
potomyalı
01-30-2010, 21:14
ne uzaktan gördüm ne yakından gördüm ama o ne zaman televizyona çıksa dahada dikkatli bakarım başbakanımıza, allah nasip ederde inşallah bir gün bir yerde aynı ortamda buluşuruz
Allah c.c bu güzel başbakana cumhuriyet tarihinde hiç kimseye nasib olmayan "tek başına üst üste 3. iktidarı "AK partiye nasib edecektir..
etekleri tutuşanlar böyle bilsinler..
hayal kurmasınlar..
Dayımın kızının düğününde tanışıp beraber sohbet ettik tabi bu söylediklerim başbakan olmadan önceydi
İsmail EKİCİ
02-21-2010, 01:54
Geçen sene bir yemekte tokalaşmıştık
Cihan_ŞümuL
02-21-2010, 02:01
98 de ben ünide ögrenci iekn çok ufak bir belde ara yerel seçim vardı(Trabzonda)seçim çalışması yapmıstık.kapı taraması felan.secime 1 gün kala Erdogan helikopterle gelmişti o dag köyüne en fazla 70 kişi vardı .orda köylülere hitap etti.sonra bizlerle merabalaştı.bayan oldugum için tokalaşmadım.o zamanlar idolümdü.uzun seneler öyle de devam etti.
tayyiperdogan57
02-21-2010, 02:08
bende Ankara da ki teleferik açilisndaydim, ona çook yakindim ama sohbet edemedim
Delilin NuR
04-23-2010, 21:39
Bedeni yakınlaşmadan çok fikri yakınlaşmayı tercih ederim...
Katılıyorum ...
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.