Orijinalini görmek için tıklayınız : rektörler sivil anayasaya neden karşı sizce??
Sizce Rektörler yeni Anayasaya niçin karşı çıkıyor?
maviinsan
09-23-2007, 00:03
koltuk sevdası
akzeinebu
09-23-2007, 00:07
birini işaretledim ama gerçek sebeb hepsi aslında ama daha çok şu müslümanların inançlı insanların büyük çoğunlukla biryerlere gelmesini ve büyük çaplı değişiklikler yapmalarını hazmedememek bence çekememek ben böyle yorumluyorum.
loneliness
09-23-2007, 00:13
Bunların kimlere hizmet ettiği bellidir...Amaçları bellidir, iktidar mücadelesi ellerinden türkiyenin iktidari gidiyor. O nun korkusu içerisindeler Ünilerin değil... Üni yök onlar için sadece bir araç önemsiz bir araç o kadar....
İşlerine gelmiyor.Teziç'in zamandında hazırladığı anasaya baksana. >:(
AkSa- 34
09-23-2007, 00:25
sonlarının geldiğini bildikleri için...
kesinlikle çoğumuz aynı fikirdeyiz arkadaşlar...
Orhu_N_utu_Kuran
09-23-2007, 01:43
Muhsin Yazıcıoğlu, Rektörler Komitesi toplantısı sonrasında yapılan açıklamaya da değinerek şunları kaydetti: ''YÖK, Rektörler Kurulunu toplayarak, iktidarı tehdit etmiştir. Şu ana kadar Türk milleti, tarihinde yapmadığı bir soykırımı yapmış gibi gösterildiğinde acaba bu Rektörler Kurulu neden hiç bir zaman toplanmadı? Yurt dışında Peygamber Efendimize hakaretler yapıldığında niye bir tavır gelmedi?
Sadece yasaklarla uğraşan bu Kurul'u ve bu Kurul'un üyelerini biz de millet olarak dikkate almayız. İktidarı da ülke bütünlüğünü tehdit altına alacak, ülkeyi federasyonlaşmaya götürecek yolları açmaması konusunda uyarıyoruz. Önümüzdeki günlerde anayasayla ilgili ciddi hazırlık yapıyoruz. Anayasayla ilgili ilk taslak elimize ulaştığında, bununla ilgili görüşlerimizi de kamuoyuyla paylaşacağız.''
kayısıkentli44
09-23-2007, 01:55
koltuk sevdasıııııı
Onlybullet34
09-23-2007, 02:16
yök ün statüsü değişeceği endişesi .yök kalkacak yeni bir sistem gelecek.
laiklik konusundki hassasiyetleri
ben koltuk sevdasını işaretledim aslında ama sebep tam olarak o da değil....dünkü haberlere eklemiştik 15yıl önce teziçin tüsiad için hazırladığı anayasa örneğini....bugünki taslakla büyük oranda örtüşüyor..peki neden karşı çıkıyor?çünkü bunu ak parti yapıyor...
arkadslar bunlar tam bı agaza alınmıyacak ama bu rektorlerı bı meydana getırıp dovmek gerekır
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.