fatih kısaparmak balon baskılı balon saadet partisi facebook pkklıların eline... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : saadet partisi facebook pkklıların eline...

Hüdaverdi
07-24-2010, 22:43
Nasıl başardılar bilmiyorum ama ele geçirtmişler :neki:

http://www.facebook.com/saadetpartisifanpage#!/saadetpartisifanpage?v=wall

Mavera
07-24-2010, 22:43
erbakan hoca imza toplatiyor eger yeterli sayiya ulasilirsa sayfa geri alinacak..

ALmi´
07-24-2010, 22:45
Allah'ın cezaları! Türk Bayrağı , Mehmetçik adlı grupları da hacker'lemişlerdi bu şahsiyetsizler bir ara. Nasıl becerebiliyorlarsa..

Mavera
07-24-2010, 22:47
ya iste sanal alemde kendilerini tatmin ediyorlar kardes.. ah sanal sen nelere kadirsin!..

Seyyah
07-24-2010, 22:54
O şeref yoksunları sayfayı hackledi diye Saadet birşey kaybetmez, lakin bu aralar Saadetde dönen tartışmalar Saadete gerçekden büyük kayıplar verir.
Sözde değil özde hedefi olan barajı aşıp meclise girme hedefleri bile hayalden ibaret kalır. Haklarında hayırlısı olur inşAllah yanılan biz oluruz.

Fırat
07-24-2010, 22:55
Onsuz dünyayı başımıza yıkacaklarmış vav.. Onunla bir halt edemediler. Onsuz başaracaklar..

TYH
07-24-2010, 22:55
Hemen BAŞMAYMUN un resimlerini koymuş yaratıklar.Umarım geri alabilirler..

Hüdaverdi
07-24-2010, 22:59
Hadi sanal alem bu,bir şey elde edilmez bu yapılanla ama yazdıkları kalıcı sonuçta.İtin biri yazmış ''devlet şu,lider şu'' falan filan.

Din'e ise ''islamiyet'' yazmış.aponun,pkknın yapılanmasını,ilişkilerini,paranın nasıl kazanıldığını bilmeyen bu tür gerizekalı 'tc' kimliğini taşıyan pis hainleri gördükçe kan beynime çıkıyor.Bu kadar cahil bu kadar hayvan olunmaz.

unnamed
07-24-2010, 23:36
ula sayfayı ne hale getirmişler...
it sürüleri...
o herifin sıfatsız resminide koymuşlar...
gördüm, iğrendim ve kapattım...

Özgür Çağrı
07-25-2010, 00:56
Sayfayı şikayet edinde bu rezillik bir an önce son bulsun .. Anlamıyorum pkk lı adam saadet partisinin facebook grubundan ne ister ?
Hadi mhp yi falan hacklese tamamda

ha tamam kusura bakmayın danışıklı dövüştü değilmi ? !