fatih kısaparmak balon baskılı balon Saadet Partisi: Faizci Kapitalist Sistem Değişmeli - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet Partisi: Faizci Kapitalist Sistem Değişmeli

novek
06-19-2010, 10:59
Ertan Yülek'ten Faiz Uyarısı (http://www.numan-kurtulmus.com/index.php?option=com_content&view=article&id=269:ertan-yulekten-faiz-uyarisi&catid=40:administrator&Itemid=18) http://www.sp.org.tr/foto/0000003808.jpgGenel Başkan Yardımcımız Dr. Ertan Yülek, faizci düzende yoksullukla mücadele edilemeyeceğini söyledi...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomik Sosyal İşler Başkanı Dr. Ertan Yülek, Türkiye'deki yoksulluğun kaynağının faizci kapitalist sistem olduğunu söyleyerek, "Yapılan yardımlar bir yere kadar. Yoksullukla bu şekilde mücadele edilemez. Elbette yardımlar olmalı. Ama asıl bunun sebebi olan faizci kapitalist sistem değiştirilmelidir" diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ertan Yülek, Türkiye'deki yoksulluğun kaynağının faizci kapitalist sistem olduğunu söyleyerek, "Yapılan yardımlar bir yere kadar. Yoksullukla bu şekilde mücadele edilemez. Elbette yardımlar olmalı. Ama asıl bunun sebebi olan faizci kapitalist sistem değiştirilmelidir. Yoksa bu adaletsizlik hiçbir zaman düzelmez. Çünkü bakın, son birkaç yılda Türkiye'deki zengin milyonerlerin sayısı, 26 bin den 29 bine ulaşmış. Halk fakirleşirken, zenginlerin sayısının hızla artması, sistemdeki yanlışlığı ortaya koyuyor" diye konuştu.

YOYAV'ın düzenlediği seminerde 'Sistemden Kaynaklanan Yoksulluk' konusunda bir sunum gerçekleştiren Yülek, Türkiye'de ve dünyadaki adaletsiz ve haksız gelir dağılımını ortaya koydu. Türkiye'de 480 milyarlık mevduatın yüzde 42'sinin 29 bin mevduat hesabına ait olduğunu söyleyerek, "Varlıklı kesimde; herkesin bankalarda 4-5 hesabı bulunduğu gerçeği göz önüne alınırsa, Türkiye'deki zenginliğin yüzde 42'sinin 5-6 bin ailede olduğunu ortaya çıkarır. Bu adalet değildir. Haksızlıktır. Bu düzen böyle gitmez" dedi.
2 liraya bir insan nasıl karnını doyurur?

Yine TÜİK'in dört kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı için belirlediği 275 TL'yi de eleştiren Yülek, "4 kişilik bir ailede kişi başına aylık, 68 TL düşer. Bu da günde, 2 liraya denk gelir. Soruyorum size, 2 liraya bir insan nasıl karnını doyurur? Diyanet'in bu yıl tespit ettiği fitre miktarı yani 2 öğün karnını doyurmak için gerekli olan para, 6 liradır. Bu da sadece bir kişinin bir ay boyunca karnını doyurmasının maliyeti 180 lira demektir. 4 kişilik aileye maliyeti ise, 720 lira. Peki bu ailenin barınma, su, elektrik, ısınma ve yol ihtiyaçları nerede? Böyle tarif olmaz. Yoksulluk tarifi yeniden yapılmalıdır" dedi.

Dünyadaki yoksulluğun durumu hakkında da bilgi veren Yülek, her 6 saniyede açlıktan bir çocuğun öldüğüne işaret ederek, " Dünyada 1 milyar insan, günde 1 dolarla; 2,5 milyar insan ise 2,5 dolarla geçiniyor" dedi. Türkiye'de insani yardımlara bir yılda aktarılan kaynağın 5 milyar lira olduğunu kaydeden Yülek, buna karşılık devletin bir ayda faize ödediği miktarın ise 5,2 milyar lira olduğuna dikkat çekti. Yülek, "Demek ki, bir ay faiz ödemezsek Türkiye genelinde yoksullara yapılan yardımları iki katına çıkaracağız. Bu parayla emeklinin maaşını yüzde 50, memurun maaşını yüzde 20, çiftçinin gelirin ise yüzde 10 artıracağız" dedi.

Mavera
06-19-2010, 11:50
iyi o zaman tkp nin baraji gecme ihtimali yok oyunu sp ye verde belki bir ise yarar ;)

.:Ay_Yıldız:.
06-19-2010, 12:31
Novek sp'ye oy atmazsan top ol emi :) Tkp'ye gideceğine Saadete gitsin oylar. ;ı:

novek
06-19-2010, 13:19
Novek sp'ye oy atmazsan top ol emi :) Tkp'ye gideceğine Saadete gitsin oylar. ;ı:
din kisvesi arkasına saklanıp aslında yaptıkları dine uymayan bir partiye verecegime saadet partisine veririm daha iyi.
yada tkp ye veririm.

İntifada
06-19-2010, 13:25
din kisvesi arkasına saklanıp aslında yaptıkları dine uymayan bir partiye verecegime saadet partisine veririm daha iyi.
yada tkp ye veririm.

yoldaş yapma şimdi...
nedir bu sp sevgisi sizdeki

novek
06-19-2010, 13:30
yoldaş yapma şimdi...
nedir bu sp sevgisi sizdeki
boş boş konuşma

İntifada
06-19-2010, 13:32
boş boş konuşma

boş lafa cevabım böyle oluyor ne yapacaksın..
Herkese anladığı cinsten...

redyellow
06-19-2010, 15:02

sadece küçük bir hatırlatma:

espriyle yazılmış ama bu uslup sizce güzel bir uslup mu?

redyellow
06-19-2010, 15:04
kişisel sataşmaları bir kenara bırakıp:) konu başlığına gelirsek, evet faizci kapitalist sistem fakiri, fukarayı ezen sistemdir.

İslam şeriatı bir şeyi yasaklamışsa onda mutlaka bir hikmet, bir fayda vardır.

Faiz de kesin olarak islam şeriatında yasak olduğuna göre bu meret kesinlikle zararlıdır.

Saadet partisinin açıklamasına katılıyorum.

İnşaallah faizsiz bir düzende, sistemde buluşmak dileğiyle. ülkemiz o zaman daha büyük olacak, insanlarımız daha müreffeh bir ortamda olacaktır.

Sayın novek aktarım için teşekkürler.

ALmi´
06-19-2010, 15:15
Tamam Novek , oyunu ver sp'ye.

rizzelli
06-19-2010, 15:26
kişisel sataşmaları bir kenara bırakıp:) konu başlığına gelirsek, evet faizci kapitalist sistem fakiri, fukarayı ezen sistemdir.

Faiz de kesin olarak islam şeriatında yasak olduğuna göre bu meret kesinlikle zararlıdır.

İnşaallah faizsiz bir düzende, sistemde buluşmak dileğiyle. ülkemiz o zaman daha büyük olacak, insanlarımız daha müreffeh bir ortamda olacaktır.

bizde katılıyoruz.ama bu sisteme geçmek için saadetin reel politikasını biliyor musunuz?

bu konu hakkında saadetin programında birşeyler varsa paylaşın merak ettim.

ekonomi diliyle yazılmış olsun bir zahmet.yukarıdaki gibi yuvarlak söylenmiş lafları değil projeleri varsa görmek istiyorum.

novek
06-19-2010, 15:28

:güzel:

novek
06-19-2010, 15:29
bizde katılıyoruz.ama bu sisteme geçmek için saadetin reel politikasını biliyor musunuz?

bu konu hakkında saadetin programında birşeyler varsa paylaşın merak ettim.

ekonomi diliyle yazılmış olsun bir zahmet.yukarıdaki gibi yuvarlak söylenmiş lafları değil projeleri varsa görmek istiyorum.
projeleri özelleştirme degildir tahminim.

redyellow
06-19-2010, 15:40
sayın rizzeli:

ben saadetin programına bakmadım, sanırım sitelerinde vardır siz bakabilirsiniz.

ben genel görüşümü yazdım faizle ilgili.

bu sisteme saadet gececek, geçer vs. demedim, GEÇİLMELİ... ülkemiz için hayırlı olan faizsiz sistemdir diyorum.

selamlarımla.

rizzelli
06-19-2010, 16:14
sayın rizzeli:

ben saadetin programına bakmadım, sanırım sitelerinde vardır siz bakabilirsiniz.

ben genel görüşümü yazdım faizle ilgili.

bu sisteme saadet gececek, geçer vs. demedim, GEÇİLMELİ... ülkemiz için hayırlı olan faizsiz sistemdir diyorum.

selamlarımla.

ben baktım abicim.

saadet sitesinden, politikalarımız-ekonomi linkine tıklayıp bakalım

http://www.saadet.org.tr/politika/ekonomi

SAADET’İN VAATLERİ
Hane halkının yüzde 20’si uluslararası standartlara göre açlık sınırı altında yaşayan ve underclass olarak nitelenen 3,5 milyon haneyi kurtaracaklarını söyleyen Kurtulmuş, bu projeden yararlanacak kişi sayısını 12 milyon 863 bin kişi olduğunu belirtti. Kurtulmuş bunların 1 milyon 324 bininin 65 yaşını doldurmuş muhtaç, güçsüz ve kimsesizler ile bunların bakmakla yükümlü olduğu kişiler, 9.538.278 kişinin asgari geçim standardı altında gelire sahip olduklarından ötürü kendilerine yeşil kart verilenler, 2 milyon kişinin ise yeşil kartı hakkettiği halde başvurmayan veya kendilerine çeşitli nedenlerle yeşil kart verilmeyen yoksullardan oluştuğunu söyledi. Bütün bunların hepsine 800 milyon lira vatandaşlık maaşı vereceğiz. Şuanki asgari ücret azami köleliktir. Bizim dönemimizde açlık sınırının üstünde net asgari ücret uygulanacak. En az asgari ücret tutarı 800 lira olacak ve bu net olarak vatandaşın cebinde kalacak. Bütün vergiler kalkacak” dedi.

faiz sisteminin nasıl kalkacağına dair proje yok.

redyellow
06-19-2010, 16:24
Toplantılarına gidersiniz onu da orda sorarsanız size cevap verirler.

Ben konunun saadet-başkası tartışmasına dönmesini istemiyorum.

Konuyu faizci kapitalist sistemin zararları-faydaları olarak tartışmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben faizli sistemin zararlı olduğnu, fakiri fukarayı ezdiğini söylüyorum.

rizzelli
06-19-2010, 16:46
Toplantılarına gidersiniz onu da orda sorarsanız size cevap verirler.

Ben konunun saadet-başkası tartışmasına dönmesini istemiyorum.

Konuyu faizci kapitalist sistemin zararları-faydaları olarak tartışmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Ben faizli sistemin zararlı olduğnu, fakiri fukarayı ezdiğini söylüyorum.

müsluman birisi faiz sistemini savunabilir mi?mümkün değil.

mesele, faiz sistemini kaldıracağım diyip proje üretmemek.proje var mı diye sorduğumuz da cevap vermek.

sizin için demiyorum yanlış anlamayın çünkü saadetin böyle bir projesi olup olmadığını bilmiyorsunuz.

bu arada interneti iyi kullanan milli görüşçüler bu önemli konuda neden siteye bilgi vermemişler orası da ayrı bir konu.

seçmeni illa parti binasına mı sokacaklar.:)

redyellow
06-19-2010, 17:05
[SIZE="3"]müsluman birisi faiz sistemini savunabilir mi?mümkün değil.

Bence bundan bu kadar emin olmayın!!!

Eğer kendisine müslüman diyen herkes islamın emrettiklerine harfiyyen yerine getirseydi bu dünya böyle olmazdı zaten.

Adam hem müslüman hem faiz savuncusu maalesef böyleleri dolu.

mesele, faiz sistemini kaldıracağım diyip proje üretmemek.proje var mı diye sorduğumuz da cevap vermek.

Proje olmadığını siz söylüyorsunuz, bende size diyorum ki toplantılarına gidin sorun bakalım varmıymış yokmuymuş?

İnternette, sitede olmayabilir, siz görememiş olabilirsiniz vs.vs.

sizin için demiyorum yanlış anlamayın çünkü saadetin böyle bir projesi olup olmadığını bilmiyorsunuz.

Yok yok ben yanlış anlamam:)

bu arada interneti iyi kullanan milli görüşçüler bu önemli konuda neden siteye bilgi vermemişler orası da ayrı bir konu.

seçmeni illa parti binasına mı sokacaklar.:)

Belki de hedefleri odur, seçmeni partiye getirtmek, tanışmak, kaynaşmak vs.

Bu da bir tercihdir:)

milli görüşün bu konudaki fikri, zikri, düşüncesi vs. bellidir.

Çoooook uzun zamandır bunlar konuşulur, tartışılır.

Bu konuda projesi yok demek yanlıştır.

Bu konuda projesi en hazır olan grup milli görüştür.

internet sitesinde yok diye veya bulamadınız diye proje yok demek doğru olmaz.

selamlar

rizzelli
06-19-2010, 17:30
muhterem abicim,

sistem faiz üzerine kurulmuş.

bu sistemden faizsiz sisteme devletin çarkını dönüştürmek büyük bir projedir.

ilk mesajda hep tanımlamalar var,sınırlamalar var,öneri var,tavsiye var ama proje yok.

nasıl olacak bu iş diyince proje görmek AK Partili olarak benim hakkım değil mi?

bugün bütün partiler,parti programını sitelerinde paylaşıyor.

saadetin bundan geri kalması,kamuoyunu habersiz bırakması kötü bir durum.

konuyu daha fazla uzatmadan bence siz tanıdığınız saadet yetkililerine ya da konu hakkında bilgi sahibi ehil insanlara sorun bizler de öğrenelim.

saadetin populizm yapmadığına inandırmanız lazım.

böyle bir sorumluluğunuz yok elbet ama bizim de merağımızı giderin.saadetin reklamı için size açık açık davet :)

redyellow
06-19-2010, 17:34
iyi de güzel kardeşim senin her istediğini siteye koymak zorunda mı insanlar?

diyorum ya buyur git görüş.

proje görmek herkesin hakkı tabiki, ama internet sitelerinde yok o zaman projeleri yok demek kimsenin hakkı değil:)

hiç bir partinin tüm projeleri internet sitelerinde tam ve eksiksiz olarak bulunmaz.

ben saadet yetkililerine sormam, buna ihtiyaç duymam.

İhtiyaç duyan gider sorar.

ben kimsenin reklamını yapmaya meraklı değilim:)

onlarca program yapıyor saadet, konferanslar düzenliyor, sempozyumlar vs. yapıyorlar buyur git orda öğren be hocam:)

rizzelli
06-19-2010, 17:38
hay Allah'ım ya:)

elif zeynep
06-19-2010, 17:49
Novek açtığı için konuya yorum yapmak içimden gelmiyor..

Tkp'li birisinin Saadet ile ilgili yorumlarını da asla dikkate almıyorum..

redyellow
06-19-2010, 18:50
hay Allah'ım ya:)

Allahı zikretmek, zikretmeye sebep olmak güzeldir:)

novek
06-19-2010, 19:23
ak partinin faizi kaldırabilicegini sanmıyorum evet faiz kuranda günah ama kaldırırsa bu otomatik olarak kapitalizmide kaldırmasıan yolaçabilir. bunuda kimse istemez.

rizzelli
06-19-2010, 19:34
Allahı zikretmek, zikretmeye sebep olmak güzeldir:)

Allah razı olsun abi.Birbirimize böyle vesile olmak ümidiyle:)

06-19-2010, 23:54
sadece küçük bir hatırlatma:

espriyle yazılmış ama bu uslup sizce güzel bir uslup mu?

Niye üstünüze alınıyorsunuz ki, Orada novek'in seviyesine göre bir uslüp kullandım.

zilzal
06-20-2010, 00:29
Sosyal Demokrat,solcu,alevi vs biri AKP kadrolarında yer aldımı,normal.
Adam Saadet Partisi ile ilgili bir yazı koymuş kıyamet kopuyor.TKP li biri Saadeti savunuyor,diye.İyide doğruyu kim söylerse doğrudur,Niye adamla dalga geçiyorsunuz.

redyellow
06-20-2010, 00:30
Niye üstünüze alınıyorsunuz ki, Orada novek'in seviyesine göre bir uslüp kullandım.

Üstüme alınmadım, noveke yazdığınızı biliyorum, fakat bu başlıkta onun olumsuz bir yorumu, kötü bir sözü vs. yokken siz TOP OL diye yazmışsınız!

Bu uslubun hem size hem foruma yakışmadığını, sayın novekin de bunu haketmediğini düşünüyorum.

yazmıştım; sadece küçük bir hatırlatma idi benimkisi.

Kusura bakmayın.

unnamed
06-20-2010, 00:37
yeni gördüm konuyu bizim novek saadete ermiş helal sana novek ileriye gitmeye başladın

unnamed
06-20-2010, 00:40
Adam Saadet Partisi ile ilgili bir yazı koymuş kıyamet kopuyor.TKP li biri Saadeti savunuyor,diye.İyide doğruyu kim söylerse doğrudur,Niye adamla dalga geçiyorsunuz.sede tkp ye git tam birbirnizin adamısınız iyi koşturursunuz.

zilzal
06-20-2010, 00:43
[QUOTE=unnamed;756154]sede tkp ye git tam birbirnizin adamısınız iyi koşturursunuz.

Sen faizin helal olduğunu kabülmü ediyorsun?

Eğer benim TKP ye gitmemi dalga geçmek için söylüyorsan,bende sana şunu söyleyeyim.
Müslüman görünüşlü Münafığın yanında olmaktansa,hakkı söyleyen Tkp linin yanında olmaktan onur duyarım.

Mavera
06-20-2010, 00:44
Adam Saadet Partisi ile ilgili bir yazı koymuş kıyamet kopuyor.TKP li biri Saadeti savunuyor,diye.İyide doğruyu kim söylerse doğrudur,Niye adamla dalga geçiyorsunuz.

yok canim niye dalga geciyoruz ki.. tencere yuvarlanip, kapagini bulmus bize ne ilgilendirirki sizin saadetiniz!

zilzal
06-20-2010, 00:46
[QUOTE=Galevera;756160]yok canim niye dalga geciyoruz ki.. tencere yuvarlanip, kapagini bulmus bize ne ilgilendirirki sizin saadetiniz!

Vallahi kardeşim siz önce kendi içinizdeki gomünistleri temizleyin.

İntifada
06-20-2010, 00:47
[QUOTE=unnamed;756154]sede tkp ye git tam birbirnizin adamısınız iyi koşturursunuz.

Eğer benim TKP ye gitmemi dalga geçmek için söylüyorsan,bende sana şunu söyleyeyim.
Müslüman görünüşlü Münafığın yanında olmaktansa,hakkı söyleyen Tkp linin yanında olmaktan onur duyarım.

münafıktan kastınız nedir...

unnamed
06-20-2010, 00:53
akıncı bu ve bunun gibiler kendilerimden naşkasını doğru bulmazlar. Zilzal sana laf yetiştirmeye lüzum gçrmüyorum değmezsin.
Bir insana mümafıklıkla itham etmek ne kadar doğru irşeydir ve sen nuna nasıl karar veriyorsun.

İntifada
06-20-2010, 00:55
dur bakalım acaba kaçırdığım birşeylermi var diyorum...
eğer o münafıktan kastı ak partiyse sen seyreyle o zaman cümbüşü...

zilzal
06-20-2010, 00:55
[QUOTE=AKıncı 34;756163][QUOTE=zilzal;756159]

Bir insan tkp li,chp li eli meli olabilir.Faizin kötülüğü ile ilgili bir yazı koymuş.
Bunun Kuranda geçtiğini,haram olduğunu söylüyor.
bir başkası Bunun doğru olduğunu söylüyor.

Diğer biri'' sen onlarlasın,onlara yakışısırsın ''demekle neyi kastediyor.

Ben burada faizimi övmüşüm.Faizin kötü olduğuna dair bir yazıyı koyan TKP Li birini sadece bu yazısından dolayı savunmuşum.
Bundan dolayı beni tkp ye davet eden birine ne denir.

Mavera
06-20-2010, 00:56
[QUOTE=Galevera;756160]yok canim niye dalga geciyoruz ki.. tencere yuvarlanip, kapagini bulmus bize ne ilgilendirirki sizin saadetiniz!

Vallahi kardeşim siz önce kendi içinizdeki gomünistleri temizleyin.

bizim öyle bir derdimiz yokki.. biz merkez partiyiz bizde gomunistte var, liberalda var hatta fasistte var..
onlar ak partinin ilklerini bile bile ak partili oluyorlarsa demek ki fikirlerini bir yana birakip oluyordu..
bir gomunistin sp yi desteklemesinden neden gocunuyorsun ki adam sp nin fikirlerini benimsemis destekliyor kaldiki oy durumunuza bakildigi zaman es dost oylariyla yüzde 5 i pek gecemiyorsunuz o yüzden oy ihtiyaciniz var malumunuz bir oyda bir oydur!

İntifada
[QUOTE=AKıncı 34;756163][QUOTE=zilzal;756159]

Bir insan tkp li,chp li eli meli olabilir.Faizin kötülüğü ile ilgili bir yazı koymuş.
Bunun Kuranda geçtiğini,haram olduğunu söylüyor.
bir başkası Bunun doğru olduğunu söylüyor.

Diğer biri'' sen onlarlasın,onlara yakışısırsın ''demekle neyi kastediyor.

Ben burada faizimi övmüşüm.Faizin kötü olduğuna dair bir yazıyı koyan TKP Li birini sadece bu yazısından dolayı savunmuşum.
Bundan dolayı beni tkp ye davet eden birine ne denir.

laf çevirme arkadaşım...
senin münafıktan kastın nedir...

redyellow
Ya arkadaşlar konuyu nerden nereye getirdiniz yahu?

Yakışıyor mu gerçekten?

İllaki kavga etmek zorunda mısınız?

İntifada
06-20-2010, 00:58
Ya arkadaşlar konuyu nerden nereye getirdiniz yahu?

Yakışıyor mu gerçekten?

İllaki kavga etmek zorunda mısınız?

o arkadaş münafık lafına bir açıklık getirsinde ...karar veririz kavga bitermi çıkarmı
yazdığı yazının manasını bilmiyorsa yazmayacak...

zilzal
06-20-2010, 00:58
[QUOTE=AKıncı 34;756174][QUOTE=zilzal;756172][QUOTE=AKıncı 34;756163]

laf çevirme arkadaşım...
senin münafıktan kastın nedir..

Sen ne dememi bekliyorsun.

zilzal
06-20-2010, 01:00

Bak akıncı kardeşim bir daha oku.

İntifada
06-20-2010, 01:00
[QUOTE=AKıncı 34;756174][QUOTE=zilzal;756172][QUOTE=AKıncı 34;756163]

laf çevirme arkadaşım...
senin münafıktan kastın nedir..

Sen ne dememi bekliyorsun.

sen kimsin ki insalanları münafıklıkla suçluyorsun...
milli görüşün genel huyu haline gelmeye başladı bu...
bi doğru müslüman sizzisiniz değil mi

zilzal
06-20-2010, 01:02
[QUOTE=AKıncı 34;756180][QUOTE=zilzal;756177][QUOTE=AKıncı 34;756174][QUOTE=zilzal;756172]

yok bak tkp li birini doğru söylediği için savunabiliyoruz.Hakkı kim söylerse yanındayız.:güzel:

İntifada
06-20-2010, 01:02
[QUOTE=zilzal;756159]

Bak akıncı kardeşim bir daha oku.

bir kez daha okuyorum...
kim faizin helal olduğunu kabul ediyor?
ve kim münafık?

İntifada
06-20-2010, 01:03
[QUOTE=AKıncı 34;756180][QUOTE=zilzal;756177][QUOTE=AKıncı 34;756174][QUOTE=zilzal;756172]

yok bak tkp li birini doğru söylediği için savunabiliyoruz.Hakkı kim söylerse yanındayız.:güzel:

kimse senin doğrunun yanında olmana bir şey demiyor efendi...
sen söylediğin sözün ağırlığını bileceksin...

rizzelli
06-20-2010, 01:04
zilzal, ağzına sahip olamıyorsan özür dilemeyi dene.
etiketleme reflekslerini kontrol edemiyorsan lafını geri almayı dene.

zilzal
06-20-2010, 01:06
[QUOTE=novek;755862]Ertan Yülek'ten Faiz Uyarısı (http://www.numan-kurtulmus.com/index.php?option=com_content&view=article&id=269:ertan-yulekten-faiz-uyarisi&catid=40:administrator&Itemid=18) http://www.sp.org.tr/foto/0000003808.jpgGenel Başkan Yardımcımız Dr. Ertan Yülek, faizci düzende yoksullukla mücadele edilemeyeceğini söyledi...

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomik Sosyal İşler Başkanı Dr. Ertan Yülek, Türkiye'deki yoksulluğun kaynağının faizci kapitalist sistem olduğunu söyleyerek, "Yapılan yardımlar bir yere kadar. Yoksullukla bu şekilde mücadele edilemez. Elbette yardımlar olmalı. Ama asıl bunun sebebi olan faizci kapitalist sistem değiştirilmelidir" diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ertan Yülek, Türkiye'deki yoksulluğun kaynağının faizci kapitalist sistem olduğunu söyleyerek, "Yapılan yardımlar bir yere kadar. Yoksullukla bu şekilde mücadele edilemez. Elbette yardımlar olmalı. Ama asıl bunun sebebi olan faizci kapitalist sistem değiştirilmelidir. Yoksa bu adaletsizlik hiçbir zaman düzelmez. Çünkü bakın, son birkaç yılda Türkiye'deki zengin milyonerlerin sayısı, 26 bin den 29 bine ulaşmış. Halk fakirleşirken, zenginlerin sayısının hızla artması, sistemdeki yanlışlığı ortaya koyuyor" diye konuştu.

YOYAV'ın düzenlediği seminerde 'Sistemden Kaynaklanan Yoksulluk' konusunda bir sunum gerçekleştiren Yülek, Türkiye'de ve dünyadaki adaletsiz ve haksız gelir dağılımını ortaya koydu. Türkiye'de 480 milyarlık mevduatın yüzde 42'sinin 29 bin mevduat hesabına ait olduğunu söyleyerek, "Varlıklı kesimde; herkesin bankalarda 4-5 hesabı bulunduğu gerçeği göz önüne alınırsa, Türkiye'deki zenginliğin yüzde 42'sinin 5-6 bin ailede olduğunu ortaya çıkarır. Bu adalet değildir. Haksızlıktır. Bu düzen böyle gitmez" dedi.
2 liraya bir insan nasıl karnını doyurur?

Yine TÜİK'in dört kişilik bir ailenin yoksulluk sınırı için belirlediği 275 TL'yi de eleştiren Yülek, "4 kişilik bir ailede kişi başına aylık, 68 TL düşer. Bu da günde, 2 liraya denk gelir. Soruyorum size, 2 liraya bir insan nasıl karnını doyurur? Diyanet'in bu yıl tespit ettiği fitre miktarı yani 2 öğün karnını doyurmak için gerekli olan para, 6 liradır. Bu da sadece bir kişinin bir ay boyunca karnını doyurmasının maliyeti 180 lira demektir. 4 kişilik aileye maliyeti ise, 720 lira. Peki bu ailenin barınma, su, elektrik, ısınma ve yol ihtiyaçları nerede? Böyle tarif olmaz. Yoksulluk tarifi yeniden yapılmalıdır" dedi.

Dünyadaki yoksulluğun durumu hakkında da bilgi veren Yülek, her 6 saniyede açlıktan bir çocuğun öldüğüne işaret ederek, " Dünyada 1 milyar insan, günde 1 dolarla; 2,5 milyar insan ise 2,5 dolarla geçiniyor" dedi. Türkiye'de insani yardımlara bir yılda aktarılan kaynağın 5 milyar lira olduğunu kaydeden Yülek, buna karşılık devletin bir ayda faize ödediği miktarın ise 5,2 milyar lira olduğuna dikkat çekti. Yülek, "Demek ki, bir ay faiz ödemezsek Türkiye genelinde yoksullara yapılan yardımları iki katına çıkaracağız. Bu parayla emeklinin maaşını yüzde 50, memurun maaşını yüzde 20, çiftçinin gelirin ise yüzde 10 artıracağız" dedi.

bu adamın yazısı.varmı yanlış?

zilzal
06-20-2010, 01:07

buda benim yazım.

zilzal
06-20-2010, 01:07
sede tkp ye git tam birbirnizin adamısınız iyi koşturursunuz.

buda itham edilen yazı.

zilzal
06-20-2010, 01:09
Sırf faizin lanet bir şey olduğu yazısını yazan birini savunduğum için onun yanına davet eden birine bana öyle bir davetiyeyi niçin çıkardığını sorsana.

redyellow
06-20-2010, 01:11
Sizleri kutluyorum, kavga etmeyi başarıyorsunuz:)

Novek bir haber aktarmış, hiç bir yorum yapmamış, kötü bir şey söylememiş, ama tutup ona TOP OL denebiliyor, bu hoş olmayan usluba tepki gösterilmiyor, başka bir üye gelip yazı yazınca hooooop kavga hazır!

Novekin yazısına cevap vermek yorum yapmak yerine SAADETE OY VER deniyor, o da olabilir veririm diyor, bir arkadaşımız da NİYE DALGA GEÇİYORSUNUZ diyor ve ip kopuyor.

yahu tartışmak bu mudur arkadaşlar?

zilzal Nickli Üyeden Alıntı
Adam Saadet Partisi ile ilgili bir yazı koymuş kıyamet kopuyor.TKP li biri Saadeti savunuyor,diye.İyide doğruyu kim söylerse doğrudur,Niye adamla dalga geçiyorsunuz

Bu yazıda ne var?

Bu yazıya:

demek mi lazım?

Hakkaten ben pes ettim bu gece!

İntifada
06-20-2010, 01:13

burada ne yapıyor milli görüşçü arkadaşınız redyellow?

Mavera
06-20-2010, 01:15
olay nasil dini boyuta geldi, kim daha dindar olayina geldim merak ediyorum..

zilzal
06-20-2010, 01:19
AKINCI, olayı zorlama ,git kavganı başka yerde çıkar,sana pirim yok.:olmaz:

redyellow
06-20-2010, 01:20
burada ne yapıyor milli görüşçü arkadaşınız redyellow?

Sizce ne yapıyor?

tkp ye git tam birbirnizin adamısınız iyi koşturursunuz.

Durup dururken TKPYE GİT, TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ, İYİ KOŞTURURSUNUZ diye yazana cevap veriyor bence!

Şimdi size birisi durup dururken TKPYE GİT, BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ vs. derse siz ne derseniz sayın akıncı?

Münafık kelimesine takılmışsınız, münafıgın anlamı belli, siz gayet iyi bilirsiniz anlamını.

münafık birisinin yanında yer almaktansa hakkı söyleyen bir tkplinin yanında olmak iyidir diyor, ne var bunda?

ha burdaki münafık kelimesi ile sizleri kastettiğini düşünüyorsanız haklısınız, bunu zilzal açığa kavuşturmalı.

ama genel yazmışsa, kişi kastetmemişse bence bi şey yok.

rizzelli
06-20-2010, 01:21
hakkı söyleyen tkp nin karşısına ,müsluman görünüşlü münafık cümlesini kimleri kastettiğini açıklamayacak kadar korkak birisi zilzal.tkp nin karşısına hangi partiyi koyuyorsun?

korkak diyorum çünkü müminin ağzından çıkacak şeyler değil bu ithamlar.dini refaransları dikkate almadığına göre belki insani yönden dikkate alır da açıklar.

redyellow
06-20-2010, 01:21
Münafık kelimesine takılmışsınız, münafıgın anlamı belli, siz gayet iyi bilirsiniz anlamını.

münafık birisinin yanında yer almaktansa hakkı söyleyen bir tkplinin yanında olmak iyidir diyor, ne var bunda?

ha burdaki münafık kelimesi ile sizleri kastettiğini düşünüyorsanız haklısınız, bunu zilzal açığa kavuşturmalı.

ama genel yazmışsa, kişi kastetmemişse bence bi şey yok.

Sayın zilzal:

Buraya bir açıklık getirin, konu gereksiz uzamasın.

redyellow
06-20-2010, 01:23
hakkı söyleyen tkp nin karşısına ,müsluman görünüşlü münafık cümlesini kimleri kastettiğini açıklamayacak kadar korkak birisi zilzal.tkp nin karşısına hangi partiyi koyuyorsun?

korkak diyorum çünkü müminin ağzından çıkacak şeyler değil bu ithamlar.dini refaransları dikkate almadığına göre belki insani yönden dikkate alır da açıklar.

hah sizde elinize bir bidon benzin almış gelmişsiniz, hoşgeldiniz:)

Peki TKPNİN YANINA SAADETİ KOYAN, TKP İLE TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ diyen arkadaşa da iki çift laf söyleyecek misin; mesela ona da korkak felan diyecek misin sayın rizzeli?

Mavera
06-20-2010, 01:24
AKINCI, olayı zorlama ,git kavganı başka yerde çıkar,sana pirim yok.:olmaz:

sizin gibi marjinal, sadece kendini hak görüp sizin gibi düsünmeyeleri batil olarak görülen sahislar yüzünden sp ye her gecen gün dahada uzaklasiyorum!..
siyaset gibi dünyevi bir olguya din gibi insanin iki dünyasinida etkileyecek bir argümani alet ediyorsunuz ya size pes dogrusu diyorum!

Mavera
06-20-2010, 01:25
hah sizde elinize bir bidon benzin almış gelmişsiniz, hoşgeldiniz:)

Peki TKPNİN YANINA SAADETİ KOYAN, TKP İLE TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ diyen arkadaşa da iki çift laf söyleyecek misin; mesela ona da korkak felan diyecek misin sayın rizzeli?

niye korkak diyecek ki abicim.. sp de, tkp siyasi partidir ve ikiside tam bagimsizligi savunuyor ikiside milli argümanlari kullaniyor he birisi dini sistemi savunuyor birisi komunist sistemi o kadar farkda varsin olsun be abicim ;)

rizzelli
06-20-2010, 01:31
Sayın zilzal:

Buraya bir açıklık getirin, konu gereksiz uzamasın.

bu ısrarınızda bence devam edin abicim.

alıntı yapmadığım arkadaşın görüşüne katılıyorum manası çııkmaz değil mi?

aşırı,radikal ithamlara kimden gelirse gelsin karşıyım.

makul olmayan ifadeleri bünyem kabul etmiyor.

hele insanları kategorize eden imanlarıyla kumar oynayanları hiç tasvip etmiyorum.

zilzal
06-20-2010, 01:31
[QUOTE=Galevera;756201]
sizin gibi marjinal, sadece kendini hak görüp sizin gibi düsünmeyeleri batil olarak görülen sahislar yüzünden sp ye her gecen gün dahada uzaklasiyorum!..
siyaset gibi dünyevi bir olguya din gibi insanin iki dünyasinida etkileyecek bir argümani alet ediyorsunuz ya size pes dogrusu diyorum!

GELEVERA kardeşim,doğru birdir,

peki ozaman hiç burada AKP ye en ufak bir laf söylenebiliyormu?en ufak eleştiride saldırılar başlıyor.bIRAK ELEŞTİRİYİ NORMAL YORUMLARDADA''YOK BU ASLINDA AKP Yİ KÖTÜLÜYOR,SİNSİCE DAVRANIYOR VS VS''herkes benim yorumlarımdan bir şeyler kurcalıyor.
şİmdi Milli görüşçülermi fanatik.AKP lilermi.

zilzal
06-20-2010, 01:34
[QUOTE=rizzelli;756206]bu ısrarınızda bence devam edin abicim.

alıntı yapmadığım arkadaşın görüşüne katılıyorum manası çııkmaz değil mi?

aşırı,radikal ithamlara kimden gelirse gelsin karşıyım.

makul olmayan ifadeleri bünyem kabul etmiyor.

hele insanları kategorize eden imanlarıyla kumar oynayanları hiç tasvip etmiyorum.

Her şey açık .Bana tkp ye git diyen şahıs ne amaçla söyledi ise bende bizzati aynı amaçla söyledim.
Bencede uzatmanın faydası yok.

Herkese hayırlı geceler.

redyellow
06-20-2010, 01:34
niye korkak diyecek ki abicim.. sp de, tkp siyasi partidir ve ikiside tam bagimsizligi savunuyor ikiside milli argümanlari kullaniyor he birisi dini sistemi savunuyor birisi komunist sistemi o kadar farkda varsin olsun be abicim ;)

akpde siyasi parti be kardeş, o zaman niye TKPNİN KARŞISINA HANGİ PARTİYİ KOYUYORSUN diyor arkadaş:)

Sizin parti milli argumanları kullanmaz mı? siz dini sistemi savunmaz mısınız?

o zaman tkp, sp, akp hep aynı:)

Mavera
06-20-2010, 01:35
[QUOTE=Galevera;756201]

GELEVERA kardeşim,doğru birdir,

peki ozaman hiç burada AKP ye en ufak bir laf söylenebiliyormu?en ufak eleştiride saldırılar başlıyor.bIRAK ELEŞTİRİYİ NORMAL YORUMLARDADA''YOK BU ASLINDA AKP Yİ KÖTÜLÜYOR,SİNSİCE DAVRANIYOR VS VS''herkes benim yorumlarımdan bir şeyler kurcalıyor.
şİmdi Milli görüşçülermi fanatik.AKP lilermi.

öncelikle kabul etmelisinizki burasi ak parti forumu ve sizler eger gelip burada provoke edici mesajlar yazar, iftiraya varan ithamlarda bulunursaniz tepki almaniz normaldir ki bunun fanatiklikle alakasi yoktur!..
elestiri adi altinda karalama, iftira ve camur atilirsa orada bir dur denilir.. Kaldiki her kesimin fanatikleri vardir bu konuda hemfikiriz ama su konudada artik eminim sizin güruhun yüzde 80 ni fanatik ve körü körüne bagli..
Ve malesef bu fanatiklik dünyaya at gözlükleriyle bakmaniza neden oluyor ve bu yüzden kendi dogrularinizi herkese dayatmaya calisiyorsunuz..
bu isin milli görüscüsü, ak partilisi yoktur sonucta erdem, ahlak ve dürüstlük partilerle alakali degil insanlikla alakalidir..

İntifada
06-20-2010, 01:36
akpde siyasi parti be kardeş, o zaman niye TKPNİN KARŞISINA HANGİ PARTİYİ KOYUYORSUN diyor arkadaş:)

sizin sap karşısındaki hassasiyetinizi gördük...
lütfen sizde bizim hassasiyetimizi görün ve ak parti demeye özen gösterin...

Mavera
06-20-2010, 01:37

sonucta hepsi siyasi partidir bu konuda hemfikiriz ancak su anda söylemde sp ile tkp arasinda dini konular disinda pek fark yok..
ancak ak partiyle alakalari nedir diye sorarsan ak parti bagnaz millicilige karsidir, ak parti liberal ekonomiyi savunur ak parti dini hassasiyetlere önem vermekle beraber siyasete alet etmez..

unnamed
06-20-2010, 01:41
zilzal noldu nedem cevap veremiyorsun farkıa vardın herhalde branın filisrine özgürlük mitingi adı altında topladığınız insanlara işsizlikten bhsedicek kadar kolay bir yer olmadığını dimi.
Lafını bileceksin kimsenin imanı senin lafına bakmıyor.

redyellow
06-20-2010, 01:42
sonucta hepsi siyasi partidir bu konuda hemfikiriz ancak su anda söylemde sp ile tkp arasinda dini konular disinda pek fark yok..
ancak ak partiyle alakalari nedir diye sorarsan ak parti bagnaz millicilige karsidir, ak parti liberal ekonomiyi savunur ak parti dini hassasiyetlere önem vermekle beraber siyasete alet etmez..

:)

biz tüm bağnazlara karşıyız be hocam, sadece bağnaz milliciliğe değil.

sp ile tkp arasında dini konular dışında pek fark yok derseniz ben işimi gücümü bırakır sabaha kadar gülerim:)

sp de dini siyasete alet etmez, ediyor diyen çarpılır, alet etmek, istismar etmek inanmadğıı halde inanıyor görünmektir, dini hassasiyeti olmadığı halde varmış gibi gösteren siyasetcilerin yaptığıdır, ama saadet inandığını savunmaktadır bu sebeple dini siyasete alet ediyor demek yanlış olur.

ha yok illaki ediyor derseniz biz bunu sizi genel başkanınızdan, başbakan yardımcınızdan öğrenmişizdir, malum onlar bizim ilk gözağrılarımızdandı:)

SAYIN AKINCI:

hay hay.

unnamed
06-20-2010, 01:44
redyellow abi akp değil ak parti.

Mavera
06-20-2010, 01:46
hocam sp nin siyaset argümanlarina bakalim hep din üzerindendir bakiniz ben buna yanlis yada dogru demiyorum ama su anda türkiye de hükümete dini konulardan en fazla yüklenen ve bu konuda elestiren parti sp dir..
sp siyasetini daha cok dini söylemlere oturtmustur bunu en son mavi marmara olaylarindada gördük herkes hükümete destek cikarken mavi marmara sehitlerine destek mitinglerinde bile hükümete yüklenmek ne kadar etikdir, buyrun yorumlayin..
bana sp ile tkp arasinda din disinda 3 tane büyük fark söyler misiniz..
ikiside ak partiye karsi, ikiside özelestirmeye karsi, ikiside liberal ekonomiye karsi, ikiside ab ye karsi, ikiside israil ve abd karsiti, ikiside millici..

zilzal
06-20-2010, 01:46
[QUOTE=unnamed;756217]zilzal noldu nedem cevap veremiyorsun farkıa vardın herhalde branın filisrine özgürlük mitingi adı altında topladığınız insanlara işsizlikten bhsedicek kadar kolay bir yer olmadığını dimi.

KARDEŞİM AMACINIZ NE?

SANA SORUYORUM''SEN BENİ TKP YE NE AMAÇLA DAVET ETTİN.?HADİ SÖYLE.

redyellow
06-20-2010, 01:47
redyellow abi akp değil ak parti.

Yazdıkya yukarda akıncıya HAY HAY diye.

Maşaallah hiç de gözünüzden kaçmıyor, adama TOP OL diyorlar, tepki vermiyorsunuz, akp deyince anında dikkat kesiliyorsunuz:)

HAY HAY!

redyellow
06-20-2010, 01:50
zilzal noldu nedem cevap veremiyorsun farkıa vardın herhalde branın filisrine özgürlük mitingi adı altında topladığınız insanlara işsizlikten bhsedicek kadar kolay bir yer olmadığını dimi.

KARDEŞİM AMACINIZ NE?

sayın unnamed;

hadi bakalım sende cevap ver:

TKPYE GİT, TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ, İYİ KOŞTURURSUNUZ ne demek?

TKP komunist bir parti, DİN KONUSUNDAKİ DURUŞLARINI umarım biliyorsunuzdur.

Dinsiz bir partiye git demekle ne demek istediniz?

Kimsenin imanı senin lafına bakmıyor demişsin arkadaşa, haklısın, peki senin lafına bakıyor mu ki sen insanı dinsiz bir partiye gönderiyorsun, birbirinizin tam adamısınız diyebiliyorsun?

hadi bakalım sıra sende.

Mavera
06-20-2010, 01:51
Yazdıkya yukarda akıncıya HAY HAY diye.

Maşaallah hiç de gözünüzden kaçmıyor, adama TOP OL diyorlar, tepki vermiyorsunuz, akp deyince anında dikkat kesiliyorsunuz:)

HAY HAY!

abi yanlis anlama ama sonucta burasi ak parti forumu önce candir sonra canan yani her ne kadar objektif olsakta, duygusalligimizda ön plandadir..
biraz empati yapip, ayni durumun mgf de oldugunu düsünsen tepkiler arasinda cok büyük fark olurmuydu?

redyellow
06-20-2010, 01:52
Sayın zilzal, MÜNAFIKtan kastı ne yazsın,

Sayın unnamed de TKP'ye (DİNSİZ BİR PARTİYE) GİT, TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ diyerek ne kastediyor yazsın.

Tartışma çözümlensin.

unnamed
06-20-2010, 01:52
[QUOTE=unnamed;756217]zilzal noldu nedem cevap veremiyorsun farkıa vardın herhalde branın filisrine özgürlük mitingi adı altında topladığınız insanlara işsizlikten bhsedicek kadar kolay bir yer olmadığını dimi.

KARDEŞİM AMACINIZ NE?

Ben senin soruna cevap berceğim sende bizimkilere.
Ak parti hakkında açılan eleştirilere pusuda bekleyip çamur atmak adına yorum yaparsan hakkettiğin her yere layık görülürsün merakın gittimi şimdi?

zilzal
06-20-2010, 01:54
[QUOTE=unnamed;756233][QUOTE=zilzal;756222]
Ak parti hakkında açılan eleştirilere pusuda bekleyip çamur atmak adına yorum yaparsan hakkettiğin her yere layık görülürsün merakın gittimi şimdi?

SENDE HAKETTİĞİN CEVABI ALIRSIN.SENİN MERAKIN GİTTİMİ?:güzel:

unnamed
06-20-2010, 01:55
sayın unnamed;

hadi bakalım sende cevap ver:

TKPYE GİT, TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ, İYİ KOŞTURURSUNUZ ne demek?

TKP komunist bir parti, DİN KONUSUNDAKİ DURUŞLARINI umarım biliyorsunuzdur.

Dinsiz bir partiye git demekle ne demek istediniz?

Kimsenin imanı senin lafına bakmıyor demişsin arkadaşa, haklısın, peki senin lafına bakıyor mu ki sen insanı dinsiz bir partiye gönderiyorsun, birbirinizin tam adamısınız diyebiliyorsun?

hadi bakalım sıra sende.
Abi gerekli açıklamayı yaptım kemdi fikirlerini çamur atmadan söylesin bir laf üzerimede curcuna yapmasın

zilzal
06-20-2010, 01:55
KENDİNİ KURTARMAK İÇİN AK PARTİ DEME,BEN SENİNLE KONUŞUYORUM.MİLLETİ GAZA GETİRME.:hmm

unnamed
06-20-2010, 01:57
[QUOTE=unnamed;756233][QUOTE=zilzal;756222]

SENDE HAKETTİĞİN CEVABI ALIRSIN.SENİN MERAKIN GİTTİMİ?:güzel:
Adamakıllı cevap ver münafıktan kastın neydi onu söyle içiden geçeni çok iyi biliyorum ben senin şahsiyetli olup lafının arkasında dur.

Mavera
06-20-2010, 01:58
olayi kisisellige kaydirmadan, konuya dönsek.. sonucta herkesin özgür fikri vardir ve isteyen, istedigi yorumu yapar..
hakaret, karalama, yalan icermedigi sürece ütopikte olsa fikirler savunalabilir yok fikirler cok sacma geliyorsa cürütmek zor olmasa gerek!

redyellow
06-20-2010, 02:00
abi yanlis anlama ama sonucta burasi ak parti forumu önce candir sonra canan yani her ne kadar objektif olsakta, duygusalligimizda ön plandadir..
biraz empati yapip, ayni durumun mgf de oldugunu düsünsen tepkiler arasinda cok büyük fark olurmuydu?

ben mgf forumda birisi bir üyeye TOP OL diye yazarsa önce onu görürüm.

empati yaptım samimi olarak bunu gördüm.

saadete bir şey yazmışlarsa ve o arada bir üyeye durup dururken TOP OL demişlerse saadetten önce bu kötü lafı görürdüm.

hocam sp nin siyaset argümanlarina bakalim hep din üzerindendir bakiniz ben buna yanlis yada dogru demiyorum ama su anda türkiye de hükümete dini konulardan en fazla yüklenen ve bu konuda elestiren parti sp dir..
sp siyasetini daha cok dini söylemlere oturtmustur bunu en son mavi marmara olaylarindada gördük herkes hükümete destek cikarken mavi marmara sehitlerine destek mitinglerinde bile hükümete yüklenmek ne kadar etikdir, buyrun yorumlayin..
bana sp ile tkp arasinda din disinda 3 tane büyük fark söyler misiniz..
ikiside ak partiye karsi, ikiside özelestirmeye karsi, ikiside liberal ekonomiye karsi, ikiside ab ye karsi, ikiside israil ve abd karsiti, ikiside millici..

Mavi marmara konusunda hükümete tavsiyelerde bulunmak DİNİ SÖYLEM Mİ oluyor?

Hükümet din oldu da haberimiz mi yok?

Mavi marmara konusunda hükümete tavsiyelerde bulundular, siz istiyorsunuz ki saadet kayıtsız şartsız hükümet ne yaparsa yapsın alkışlasın, el çırpsın istiyorsunuz.

halbuki bu iyi bir şey değildir, saadet doğruya doğru yanlışa yanlış diyor, o konuda şu eksiklikleriniz var diyor.

bu kötü bir şey değildir.

hele hele DİNİ SÖYLEM hiç değildir:)

Tkp ile saadet arasındaki 3 farkı sayamıycam, çok zor soruyorsun:)

Saadet özelleştirmeye karşı mıymış:)

tkp ve saadet için "ikiside israil ve abd karsiti, ikiside millici." demişsin, kendinizi dışarda tutuğunuza göre siz İSRAİL VE ABDYE KARŞIT değilsiniz, MİLLİCİ DEĞİLSİNİZ öyle mi?

Erbakan hocanın deyimiyle: aboooooooo!

Aman bunları başka yerlerde yazma:)

tkp nasıl millici oluyor onu da anlamadım, ideolojisi bile ithal olan bir partiye millici demeniz hakkaten komik:)

unnamed
06-20-2010, 02:03
olayi kisisellige kaydirmadan, konuya dönsek.. sonucta herkesin özgür fikri vardir ve isteyen, istedigi yorumu yapar..
hakaret, karalama, yalan icermedigi sürece ütopikte olsa fikirler savunalabilir yok fikirler cok sacma geliyorsa cürütmek zor olmasa gerek!
Abim kişilğe saldırı yok.
Arkadaş fikrini adam akıllı açıklasın ona buna münafık demek kimseye düşmez.

redyellow
06-20-2010, 02:03

hatırlatma!

Teşekkürler galevara.

redyellow
06-20-2010, 02:06
Abim kişilğe saldırı yok.
Arkadaş fikrini adam akıllı açıklasın ona buna münafık demek kimseye düşmez.

sayın unnamed:

Kusura bakmayın kişiliğe saldırı yok diyorsun ama arkadaşa TKPYE GİT, TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ diyen sensin.

Sırayla bakınca ilk başlatan sensin be arkadaşım.

kişisel olarak sayın zilzala tkpye git demişsen de hoş olmamış genelleyip saadetcilerin tümüne (bende dahil:)) demişsen de hoş olmamış.

Kabul et be arkadaşım.

TKP komunist=dinsiz bir parti, din, iman konusunda bu kadar hassassızın madem (ki öyle olmalısınız) bunu yazmamalıydınız diye düşünüyorum.

İntifada
06-20-2010, 02:08
redyellow o münafık sözünün yönünü bu adam açıklamadan ne yapsanız boş...
ortalıkta millete münafık vb.kelimeler söylemeyi kimden öğrendiniz

İntifada
06-20-2010, 02:10

mgf de gözler kör oluyor nedense...
hakaret serbest orada...
uyaranda görmedik...

unnamed
06-20-2010, 02:11
sayın unnamed:

Kusura bakmayın kişiliğe saldırı yok diyorsun ama arkadaşa TKPYE GİT, TAM BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ diyen sensin.

Sırayla bakınca ilk başlatan sensin be arkadaşım.

kişisel olarak sayın zilzala tkpye git demişsen de hoş olmamış genelleyip saadetcilerin tümüne (bende dahil:)) demişsen de hoş olmamış.

Kabul et be arkadaşım.

TKP komunist=dinsiz bir parti, din, iman konusunda bu kadar hassassızın madem (ki öyle olmalısınız) bunu yazmamalıydınız diye düşünüyorum.
Abim savunduğun arkadaşın ilk defa buraya gelipte yorum yapsa tanımasak dediğim doğrudur ama yaptığı yorumların merdeyse hepsi karalamaya dayanıyorsa lafı hakkeder.
Asl çoğul olarak konuşmadım tüm sp gitsin demedim farkımdaysamız oma git dedim sadece.

Mavera
06-20-2010, 02:11

empati yaptım samimi olarak bunu gördüm.

saadete bir şey yazmışlarsa ve o arada bir üyeye durup dururken TOP OL demişlerse saadetten önce bu kötü lafı görürdüm.

Mavi marmara konusunda hükümete tavsiyelerde bulunmak DİNİ SÖYLEM Mİ oluyor?

Hükümet din oldu da haberimiz mi yok?

Mavi marmara konusunda hükümete tavsiyelerde bulundular, siz istiyorsunuz ki saadet kayıtsız şartsız hükümet ne yaparsa yapsın alkışlasın, el çırpsın istiyorsunuz.

halbuki bu iyi bir şey değildir, saadet doğruya doğru yanlışa yanlış diyor, o konuda şu eksiklikleriniz var diyor.

bu kötü bir şey değildir.

hele hele DİNİ SÖYLEM hiç değildir:)

Tkp ile saadet arasındaki 3 farkı sayamıycam, çok zor soruyorsun:)

Saadet özelleştirmeye karşı mıymış:)

tkp ve saadet için "ikiside israil ve abd karsiti, ikiside millici." demişsin, kendinizi dışarda tutuğunuza göre siz İSRAİL VE ABDYE KARŞIT değilsiniz, MİLLİCİ DEĞİLSİNİZ öyle mi?

Erbakan hocanın deyimiyle: aboooooooo!

Aman bunları başka yerlerde yazma:)

tkp nasıl millici oluyor onu da anlamadım, ideolojisi bile ithal olan bir partiye millici demeniz hakkaten komik:)

abim abim güzel abim ben demiyorum ki sp elestirmesin ama sen o mitingde cikip israilde cok hükümete vurursan, issizlikten dem vurursan, ak partiye atilan oy ihanete atilmis oy dersen o zaman bende buna din üzerinden siyaset derim..
din bunun neresinde dersen din mavi marmarada, orada sehit olanlarda..
biz öyle körü körüne bir devlete karsi degiliz biz israile niye karsiyiz salt yahudi oldugundan dolayi degil aksine terör devleti oldugu icin, bölgenin, dünyanin güvenligini tehdit ettigi icin ama malesef sp israile karsi cikarken daha cok yahudilik üzerinden gidiyor yani daha cok din üzerinden hareket ediyor..
biz öyle körü körüne ab ve abd karsitligida yapmiyoruz ülkemizin cikarlarini gözetiyor ve ona göre hareket ediyoruz..
tkp nin ideolojisi disaridan ithal bu konuda hemfikiriz ama söylemler o kadar yakinki sp yle bazen ayni kalemden mi cikti denilecek kadar..
mesela ab karsitligi, abd karsitligi, özellestirme karsitligi, toprak satimi karsitligi, yabanci para karsitligi,azinliklar konusu...
zaten novek inde altini cizdigi nokta bu degil mi sp yi, tkp ye benzettigi icin takdir etmiyor mu!

İntifada
06-20-2010, 02:14
abim abim güzel abim ben demiyorum ki sp elestirmesin ama sen o mitingde cikip israilde cok hükümete vurursan, issizlikten dem vurursan, ak partiye atilan oy ihanete atilmis oy dersen o zaman bende buna din üzerinden siyaset derim..

zaten başka bir şey denilemez....

novek
06-20-2010, 11:18
------------------------------------------------
ana sp ile tkp arasinda din disinda 3 tane büyük fark söyler misiniz..

-------------------------------------------------------------

işte budur :)

akpartiforumunda TKP yi komunizmi dinsizlikle allahsızlıkla suçluyorlar ama
dini kimligi ile tanınmış bir parti ile ortak ozellikleri var. hatta AK partiden bile daha fazla saadet partisi ile ortak özellikleri var TKP nin.
ne kadar ilginç degilmi.

novek
06-20-2010, 11:22
oncelikle ideoloji ithal olmaz. ona bakarsanız bazıların istedigi şeriatta arap ulkelerine aittir. oda ithal yani.
neyse asıl konuya geleyim.

TKP YILLAR ÖNCE şoyle bir laf etmiş.
türkiyenin "milli savunma sanayisi olmalı"
başlamışlar vay efendim TKP milliyetçimi oldu diye :)

novek
06-20-2010, 11:23
zaten başka bir şey denilemez....
adamlar dindar olmanın gereğini yapıyorlar işte sen neden rahatsız oluyorsun.

redyellow
06-20-2010, 11:26
Abim savunduğun arkadaşın ilk defa buraya gelipte yorum yapsa tanımasak dediğim doğrudur ama yaptığı yorumların merdeyse hepsi karalamaya dayanıyorsa lafı hakkeder.
Asl çoğul olarak konuşmadım tüm sp gitsin demedim farkımdaysamız oma git dedim sadece.

arkadaşı savunduğum yok yapma lütfen.

Ona da dedim ne demek istiyorsun açıkla diye sana da.

Sadece başlatanın sen olduğunu söylüyorum, yanlış ise yanlış de.

Yorumların hepsi karalama ise karalama yaptığı yoruma yazarsın be arkadaşım, burda karalama yapmadan sen ona tutup da TKPYE GİT, BİRBİRİNİZİN ADAMISINIZ dersen yanlış yapan sen olursun.

mgf de gözler kör oluyor nedense...
hakaret serbest orada...
uyaranda görmedik...

ben görürsem uyarırım, başkasının gözünün hesabını benden sormayacaksın herhalde:)

çok fazla takılmıyorum, zaman zaman bakıyorum, buraya takıldığım kadar oraya takılsam mutlaka görürüm hakaretleri ve uyarırım, benim gözüm sağlam çünkü.)

din bunun neresinde dersen din mavi marmarada, orada sehit olanlarda..
biz öyle körü körüne bir devlete karsi degiliz biz israile niye karsiyiz salt yahudi oldugundan dolayi degil aksine terör devleti oldugu icin, bölgenin, dünyanin güvenligini tehdit ettigi icin ama malesef sp israile karsi cikarken daha cok yahudilik üzerinden gidiyor yani daha cok din üzerinden hareket ediyor..
biz öyle körü körüne ab ve abd karsitligida yapmiyoruz ülkemizin cikarlarini gözetiyor ve ona göre hareket ediyoruz..
tkp nin ideolojisi disaridan ithal bu konuda hemfikiriz ama söylemler o kadar yakinki sp yle bazen ayni kalemden mi cikti denilecek kadar..
mesela ab karsitligi, abd karsitligi, özellestirme karsitligi, toprak satimi karsitligi, yabanci para karsitligi,azinliklar konusu...
zaten novek inde altini cizdigi nokta bu degil mi sp yi, tkp ye benzettigi icin takdir etmiyor mu!

novekin tkpye benzetmesi bizi bağlar mı? saadeti bağlar mı? yoksa novek sp genel başkanı felan oldu da bizim mi haberimiz yok, bu nasıl mantık allah aşkına?

tkp ile sizin partinin de ortak özellikleri var:

1- Türkiye cumhuriyeti kanunlarına göre kuruldunuz!
2- TKPlilerde sizde yemek yiyorsunuz!
3- Her ikinizde oksijen soluyorsunuz!
4- Her ikinizde siyasi partisiniz
5-.....vs.vs

Daha sayayım mı?

bazı ortak özellikler olması iki partinin aynı düşünceye sahip olduğunu gösterir mi?

Göstermez, o zaman böyle yorumlara gerek yok.

SP bu ülkede hiç bir partiye aynı değildir, aynı olsa zaten tek parti olurlardı.

Bazı konularda tkp ile, bazı konularda sizin partiyle, bazı konularda bbp ile bazı konularda başka bir partiye paralel düşünebilirler. Bu da her parti için normaldir.

Mavi marmara olayından sonra düzenlenen mitingde AK PARTİYE ATILAN OY İHANETE ATILMIŞ OYDUR denmiş mi?

Buyrun bunu bana ispatlayın.

ben de sizinle beraber eleştireyim.

Diğer yazdıklarına cevap vermiyorum, bunu yazmışsın bunu ispatlamanı bekliyorum.

Evet yukardaki cümleyi ispatlamanı bekliorum, mavi marmara olayından sonra düzenlenen mitingde böyle mi denmiş?

biz israile niye karsiyiz salt yahudi oldugundan dolayi degil aksine terör devleti oldugu icin, bölgenin, dünyanin güvenligini tehdit ettigi icin ama malesef sp israile karsi cikarken daha cok yahudilik üzerinden gidiyor yani daha cok din üzerinden hareket ediyor..

SP'nin israilin yönetimine, devletine karşıyız, yahudilik ile ilgili değil tepkimiz diye kaç defa söylediğini duymuyorsunuz, başka kızacak bir şeyi ise hiç unutmuyorsunuz:)

Kurtulmuş "Mescid-i Aksa'yı savunmak, korumak herhangi bir partinin mensubu olmasak da vazifemizdir. İnsanlı ve müslümanlık vazifemizdir. Sorun Mescid-i Aksa'nın orada müslümanlarla Yahudilerin olması değildir. Sorun, oraya hakim olan zihniyettir. Osmanlı, orada Yahudiler ve Müslümanlar arasında adaletle hükmetti. Barış içerisinde yaşama ortama sağladı. Kimse kimseye karışmadı" dedi.

Saadet Partisi Lideri Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul İl Teşkilatı tarafından Eyüp’te kurulan Kudüs Nöbeti Çadırı’nı ziyaret etti ve aynı saatlerde çadırı ziyaret eden Gazze’ye Özgürlük Konvoyu temsilcileriyle birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Kudüs Nöbeti Çadırı’nın İsrail’in Mescid-i Aksa’yı yıkma girişimlerine, Filistin’de ihlal edilen insan haklarına dikkat çekme amacını taşıdığını dile getiren Kurtulmuş, “Biz insanlık için barış için kardeşlik için bu topraklarında birlikte yaşayan farklı dinlere mensup insanlar olarak yeniden bir araya geliyoruz. Burada Yahudi ve Hıristiyan arkadaşlarımızla kucaklaşırken sadece Filistin davasına sahip çıkmıyor yeryüzünde insanlık davasına sahip çıkıyoruz” dedi.

Siyonist İsrail’in gücünün sanıldığı gibi askeri gücü olmadığını dile getiren Kurtulmuş, “En büyük güçleri dünya kamuoyunda yaptıkları propagandalar ve propagandalarla yapmış oldukları insan ayıplarını soykırımlarını örtmek ve gizleyebilmek başarısıdır. Dünya kamuoyunda kendilerini yardımcı olabilecek diplomatik yardımlardır. İsrail kendi etrafında yaldızlı bir yüz oluşturdu. Bugün burada bu yaldızlar dökülüyor. İsrail’in yaptığı saldırgan tutuma karşı söz söylenenler anti semitik olmakla suçlanıyor. Hemen, ‘bunu söyleyenler Yahudi düşmanıdır’ diyorlar. Bugün Yahudi oldukları halde anti Siyonist olan Yahudi arkadaşlarımız ve yine aynı dine mensup olmadığımız halde bizimle aynı dili konuşan ve burada kucaklaştığımız İngiltere’den gelen arkadaşlarımızla bu sır dökülüyor. Bizim yaptığımız burada Yahudiliğe karşı yapılmış bir mücadele değildir. Biz tüm dinlerin temsilcileri ile birlikte bu topraklarda yüzlerce yıldır beraber barış içerisinde yaşıyoruz. Sorun Ortadoğu topraklarında Filistinlilerin, Yahudilerin ve Hıristiyanların yaşaması değil, bunların bir arada yaşamasını istemeyen Siyonizmin işgal zihniyetidir” ifadelerini kullandı.

Demek biz yahudilik üzerinden gidiyoruz, bu da din üzerinden gitmek oluyor öyle mi?

bunlar Saadet Liderinin sözleri.

belki görmek istemezsiniz ama ne yapayım aktarayım dedim:)

novek
06-20-2010, 11:29
yeni gördüm konuyu bizim novek saadete ermiş helal sana novek ileriye gitmeye başladın
işte sizin sorununuz bu taraflı dusunuyorsunuz ben saadet partili degilim ama dogru sozu kim soylerse soylesin hatta akpde olabilir bu desteklerim. (sanırım benden siyasetçi olmaz çunku bazıları gibi ard niyetli olamıyorum.)

redyellow
06-20-2010, 11:39
oncelikle ideoloji ithal olmaz. ona bakarsanız bazıların istedigi şeriatta arap ulkelerine aittir. oda ithal yani.
neyse asıl konuya geleyim.

TKP YILLAR ÖNCE şoyle bir laf etmiş.
türkiyenin "milli savunma sanayisi olmalı"
başlamışlar vay efendim TKP milliyetçimi oldu diye :)

komunizm ithal değil mi?

Bu milletin, türk milletinin, bu toprakların insanlarının ne zaman komunizm diye bir ideolojisi olmuş tarihde?

TKP milli savunma sanayi olmalı demesi tkpnin millici olduğunu göstermez.

Önce ideolojisini millileştirsin.

novek
06-20-2010, 11:56
komunizm ithal değil mi?

Bu milletin, türk milletinin, bu toprakların insanlarının ne zaman komunizm diye bir ideolojisi olmuş tarihde?

TKP milli savunma sanayi olmalı demesi tkpnin millici olduğunu göstermez.

Önce ideolojisini millileştirsin.
olaya boyle duz mantık bakarsan bu milletin tarihte islam da olmadı (yani 1000 sene once islama geçmeden oncesinden bahsediyorum)
ozamankilerde bizim tarihimizde islam yoktu deyip islamı red etselerdi şuan musluman olmıycaktın sen.

sen bırak komunizmin ithalmi- ihracmı oldugunu
bugunun şartlarında en adaletli sistem mi bunu tartış.
:) :) :)

redyellow
06-20-2010, 13:06
olaya boyle duz mantık bakarsan bu milletin tarihte islam da olmadı (yani 1000 sene once islama geçmeden oncesinden bahsediyorum)
ozamankilerde bizim tarihimizde islam yoktu deyip islamı red etselerdi şuan musluman olmıycaktın sen.

sen bırak komunizmin ithalmi- ihracmı oldugunu
bugunun şartlarında en adaletli sistem mi bunu tartış.
:) :) :)

İyi de islam bir dindir, kişilerin oluşturduğu herhangi bir ideoloji değil.

Eğer islam ithal ise olsa olsa Cenabı Haktan ithal edilmiştir ki bu da başımızın gözümüzün üstünedir!

Ayrıca bizim tarihimizde islam yoktu lafı da yanlış, çünkü hazreti ademin dini de islam idi, bunu da unutma.

Bugünün şartlarında en adaletli sistem islam şeriatıdır.

Komunizm ile adalet kelimesinin yanyana anılması bile adalet kelimesine hakaret olur.

Dine tahammülü olmayan, dini afyon gören bir sistem nasıl adaletli olur, önce insan, önce insanın inancına saygı olacak, bu yoksa tartışmaya bile gerek yoktur.

Mavera
06-20-2010, 13:39
abi merakla takip ediyorum sen mi komunist olacaksin yosa novekimi sp li yapacaksin diye ama novek sp oldu, olacak gibi.. :)
isin latifesi bir yana bazen asiri zit gibi görünen partiler bile ayni noktada bulusabiliyor bakiniz son anayasa degisikliginde chp, mhp ve bdp ortak cizgide bulusmustur cünkü menfaatleri örtüsmüstür!

redyellow
06-20-2010, 14:36
abi merakla takip ediyorum sen mi komunist olacaksin yosa novekimi sp li yapacaksin diye ama novek sp oldu, olacak gibi.. :)
isin latifesi bir yana bazen asiri zit gibi görünen partiler bile ayni noktada bulusabiliyor bakiniz son anayasa degisikliginde chp, mhp ve bdp ortak cizgide bulusmustur cünkü menfaatleri örtüsmüstür!

Ne ben komunist olurum ne novek spli.

Ben onun komunist olmasına rağmen doğru söylediği bir şeye doğru derim, o da spnin söylediği doğru bir şeye doğru diyebiliyor.

Spnin söylediği bir şeye onun doğru demesi niye sizin tepkilerinize yol açıyor anlamıyorum.

Ben eminim ki sizin partinin doğru yaptığı şeylere de doğru demekten çekinmez sayın novek:)

ne dersiniz sayın novek?

Tüm partiler, tüm insanlar zaman zaman bazı şeylerde ortak noktada birleşirler, bunu hemen menfaat örtüşmesi olarak algılamamak lazım, biz anayasa değişikliğini destekliyoruz biliyorsunuz, bu durumda saadet ile sizin partinin menfaat örtüşmesi mi var?

Bazılarının evet menfaat örtüşmesi, çıkar ilişkisi için bir araya geldiklerini söyleyebiliriz ama bunu genelleyerek tüm partilere tüm konulara şamil yaparsak yanlış olur.

novek
06-20-2010, 14:39

İyi de islam bir dindir, kişilerin oluşturduğu herhangi bir ideoloji değil.

Eğer islam ithal ise olsa olsa Cenabı Haktan ithal edilmiştir ki bu da başımızın gözümüzün üstünedir!

Ayrıca bizim tarihimizde islam yoktu lafı da yanlış, çünkü hazreti ademin dini de islam idi, bunu da unutma.

Bugünün şartlarında en adaletli sistem islam şeriatıdır.

Komunizm ile adalet kelimesinin yanyana anılması bile adalet kelimesine hakaret olur.

Dine tahammülü olmayan, dini afyon gören bir sistem nasıl adaletli olur, önce insan, önce insanın inancına saygı olacak, bu yoksa tartışmaya bile gerek yoktur.
yanlıs islamiyete geçmeden once turklerde goktanrı inancı mevcuttu.

redyellow
06-20-2010, 14:51
yanlıs islamiyete geçmeden once turklerde goktanrı inancı mevcuttu.

olabilir, hazreti ademin dini islamdı, yani tarihde islam vardı, insanla birlikte islam vardı... BİZİM tarihimiz (yani insanların) Hazreti Adem ile başlıyor.. Nokta.

novek
06-20-2010, 22:02
olabilir, hazreti ademin dini islamdı, yani tarihde islam vardı, insanla birlikte islam vardı... BİZİM tarihimiz (yani insanların) Hazreti Adem ile başlıyor.. Nokta.
islamda faiz varmı yoksa oda islamdan öncemi vardı?

redyellow
06-20-2010, 22:20
islamda faiz varmı yoksa oda islamdan öncemi vardı?

Ustam sende bi karar ver artık, islamda faiz yok diyen sen değilmiydin daha önce? İtiraz ettik mi?

Etmedik.

o zaman bu soruya gerek var mı?

Cihan_ŞümuL
06-20-2010, 23:20
Galevera Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/hoiquantinhoc/pig/emu/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=756258#post756258)

redyellow Nickli Üyeden Alıntı http://www.akpartiforum.com/hoiquantinhoc/pig/emu/buttons/viewpost.gif (http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=756411#post756411)
Mavi marmara olayından sonra düzenlenen mitingde AK PARTİYE ATILAN OY İHANETE ATILMIŞ OYDUR denmiş mi?

:hmm??????

Mavera
06-20-2010, 23:27
evet orada bir konusmaci tarafindan dile getirilmistir.. evet o kisi sp li degildir bir stk nin temsilcisidir ancak o miting sp tarafindan düzenlenmisti..
ayni sekilde orada atilan sloganlar, acilan pankartlar tamamen hükümeti elestiren yöndedir kendimde bu mitinglere katildigim icin hatta bu konuda tartistigim icin biliyorum..
mesela "vur vur inlesin, tayyib dinlesin" sloganin israille, israili kinamakla alakasini bir zati muhterem bana anlatabilir mi..
evet numan hocanin üslubu gayet yerinde olabilir ancak bana göre sp marjinal bir partidir ve bu marjinallegi yüzünden bütün kitleleri kucaklayamaz..
buldugu her platformda hükümete laf sokma derdinde olanlarin hedefleride malesef uzun vadede olmaz..

Cihan_ŞümuL
06-20-2010, 23:33
evet o kisi sp li degildir bir stk nin temsilcisidir

Kişisel merakımdan soruyorum.

Hangi stk nın idi?

Mavera
06-20-2010, 23:42
Kişisel merakımdan soruyorum.

Hangi stk nın idi?

Sp ye yakin kac tane stk varki?.. bu arada özgürlükten dem vuran sp li arkadaslar hic bir platformda bu kadar özgür olamazsiniz..
Buranin kiymetini bilin cünkü bakiyorum su konuya tkp liler ve sp liler var ve kendi fikirlerini özgürce savunabiliyor, partilerinin propandasini yapabiliyorlar..
gerci onlarda haklilar bir oyda bir oydur cünkü sp bir oya muhtac durumdadir!..
Bu arada buyrun mitingden bir anektod daha numan hoca birlik ve beraberlige en fazla ihtiyac duydugumuz zaman israili bir kenera birakip hükümeti sucluyor!
Kurtulmuş’tan Hükümete Suçlama: Diplomatik Ve Askeri İhmal Var, Konvoy Sahipsiz Bırakıldı!
Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş’tan hükümete İsrail saldırısı ile ilgili sert eleştiriler geldi: Yardım filosu, rotayı Mısır’a çevirmek istedi. Diplomatik ve askeri ihmal var, konvoy sahipsiz bırakıldı.
radikal

Mavera
06-20-2010, 23:43
bu arada siz mitinge katildiniz mi orada atilan sloganlari ve konusmalari biliyor musunuz? gerci amaciniz bilgi edinmek degil akliniz sira acik yakalamak ama tabiki yerse..
klasik sp li iste ne yaparsin :)

Cihan_ŞümuL
06-20-2010, 23:49
Sakin ol hocam.

Beni bilirsiniz cahilimimdir sizin akdar alim değilimdir.

Bu mesajlarınızı klasik bir savunma metodu olarak algılıyorum.

Yanılıyorsam cahilligime verin.

:):):

Kurtulmuş’tan Hükümete Suçlama: Diplomatik Ve Askeri İhmal Var, Konvoy Sahipsiz Bırakıldı!
Saadet Partisi lideri Numan Kurtulmuş’tan hükümete İsrail saldırısı ile ilgili sert eleştiriler geldi: Yardım filosu, rotayı Mısır’a çevirmek istedi. Diplomatik ve askeri ihmal var, konvoy sahipsiz bırakıldı.

Aynı fikirdeyim Kurtulmuş ile..

Mavera
06-20-2010, 23:55
ben sakinim :) evet ben partimi, hükümetimi ve basbakanimi savunurum ama hakli oldugu davada..
sizin alim mi, cahil mi oldugunuzu bilemiyorum ama niyetinizde buram buram artniyetin koktugunu söyleyebilirim..
gerci farketmezde sizlerde savundugunuz partiyi, davayi her platformda savunmak durumundasiniz..
buyrun size agd nin düzenledigi bir mitingden bir kesit, israil mitinginde basbakani elestirecek kadar acizlesmek ne anlama geliyor buyrun siz söyleyin..
ama sizler körü körüne, bagnazca bir partiyi savundugunuz icin bizler ne desek bos hocam :)
İsrail'e tepki mitinginde Başbakan Erdoğan eleştirilince AK Parti Milletvekili tepki gösterdi

Balıkesir'de bazı sivil toplum kuruluşlarının İsrail (http://www.haberler.gen.al/konu/israil/) askerlerinin Filistin halkına insani yardım taşıyan gemilere saldırmasını protesto mitinginde (http://www.haberler.gen.al/konu/mitinginde/), Anadolu Gençlik Derneği Üyesi Ersin Güçlü, hükümet ve Başbakan (http://www.haberler.gen.al/konu/basbakan/) Erdoğan'a yönelik eleştirilerde bulunması mitinge katılan AK Parti (http://www.haberler.gen.al/konu/parti/) Balıkesir Milletvekili (http://www.haberler.gen.al/konu/milletvekili/) Ayşe Akbaş ve diğer partililerin tepkisine neden oldu.

Somali açıklarında korsanların ticari gemilere saldırısına karşı donanma gücünü görevlendiren Türkiye devletinin İsrail (http://www.haberler.gen.al/konu/israil/) korsanlığı karşısında demeçle, beyanatla, kınama mesajı ile yetinmesi açık bir tutarsızlık olacaktır." dedi.
aa

redyellow
06-20-2010, 23:57
evet orada bir konusmaci tarafindan dile getirilmistir.. evet o kisi sp li degildir bir stk nin temsilcisidir ancak o miting sp tarafindan düzenlenmisti..
ayni sekilde orada atilan sloganlar, acilan pankartlar tamamen hükümeti elestiren yöndedir kendimde bu mitinglere katildigim icin hatta bu konuda tartistigim icin biliyorum..
mesela "vur vur inlesin, tayyib dinlesin" sloganin israille, israili kinamakla alakasini bir zati muhterem bana anlatabilir mi..
evet numan hocanin üslubu gayet yerinde olabilir ancak bana göre sp marjinal bir partidir ve bu marjinallegi yüzünden bütün kitleleri kucaklayamaz..
buldugu her platformda hükümete laf sokma derdinde olanlarin hedefleride malesef uzun vadede olmaz..

Allah selamet versin!

Mavera
06-21-2010, 00:00

Allah selamet versin!

sizin düzenlediginiz bir miting :).. ama sizde haklisiniz bu mitingler sizlerin tekelinde oldugu icin istediginizi elestirebilir, istediginize laf atarsiniz..
israile lanet mitinginde ak partiye, fethullah gülene laf atilmasi normaldir..
iste bu yüzden ben sp yi ve sp lileri bagnaz görüyor ve sp den ne köy, ne kasaba olacagini idda ediyorum :)
cünkü kendi disindaki bütün gruplari disliyor, kendi gibi düsünmeyenleri sucluyor, bazi terimleri kendi tekelinde görüyor..

ALmi´
06-21-2010, 00:03
Zilzal bir yerde yazmış ki : ''burada kimse akp'ye eleştiri de bulunamıyor'' diye.
Kendisine sadece şunu söylüyorum.
Önce kendinize sonra da etrafınızdakilere bakın. Eğer onca yazılanlara rağmen hala buradaysanız , hala banlanmamışsanız o zaman bir kez daha düşünün bu forumda her muhalif anında atılıyor mu atılmıyor mu?!

Bence az elinizi vicdanınıza koyun da öyle yazı şuraya.
Yazmak için yazmayın.
Eleştirmek için eleştirmeyin.
İlgi çekeceğim derken , size olan saygımızı da yitirmeyi başardınız sonunda.
Tebrik ediyorum sizi.

Şu saatten sonra sizin yazmış olduğunuz hiçbir cümle benim için değerli değildir.
Siz kendiniz , bu hale getirdiniz konumunuzu.

Cihan_ŞümuL
06-21-2010, 00:05
niyetinizde buram buram artniyetin koktugunu söyleyebilirim..

Kalbimi yarıp bakmadınız ve de günahımı aldınız.

Şimdi oturup size kendi kişisel görüşlerimi anlatcak değilim.

gerci farketmezde sizlerde savundugunuz partiyi, davayi her platformda savunmak durumundasiniz..

yok öle bir düşüncem :)

konu gelirse bir kaç kelam ederiz.Reelde böyle.sanalda ise

ben genelde okumayı tercih ederim.

Sp liler hatasız kul değildir.Bir çok eksikleri ve hataları vardır.Ben bu camia içinde en cok eleştiri yapan biriyimdir burada yapmıyor olmam hataları savundugum anlamına gelmez.

redyellow
06-21-2010, 00:06
sizin düzenlediginiz bir miting :).. ama sizde haklisiniz bu mitingler sizlerin tekelinde oldugu icin istediginizi elestirebilir, istediginize laf atarsiniz..
israile lanet mitinginde ak partiye, fethullah gülene laf atilmasi normaldir..
iste bu yüzden ben sp yi ve sp lileri bagnaz görüyor ve sp den ne köy, ne kasaba olacagini idda ediyorum :)
cünkü kendi disindaki bütün gruplari disliyor, kendi gibi düsünmeyenleri sucluyor, bazi terimleri kendi tekelinde görüyor..

Allah selamet versin dedim ya:)

Bu mitingler niye bizim tekelimizde olsun be hocam?

koskoca iktidar partisisiniz, siz miting yapmak istediniz de biz mi engel olduk, yapmayın lütfen!

boşver spden ne köy ne kasaba olmazsa siz sevinin be hocam, biz memnunuz, siz de mutlaka memnun olmalısınız ne de olsa ne köy ne kasaba olmazmış:)

ALLAH AŞKINA İSRAİLE LANET MİTİNGİ DÜZENLEYİN, BİZ KATILALIM, VARIN SİZ BİZE ORDA ELEŞTİRİ YAPIN.

tek kelime edersem namerdim:)

Ama ne olur bi de siz yapın miting be kardeş, biz yapıyoruz yaptığımıza pişman ediyorsunuz, buyrun siz yapın!

Mavera
06-21-2010, 00:07
Zilzal bir yerde yazmış ki : ''burada kimse akp'ye eleştiri de bulunamıyor'' diye.
Kendisine sadece şunu söylüyorum.
Önce kendinize sonra da etrafınızdakilere bakın. Eğer onca yazılanlara rağmen hala buradaysanız , hala banlanmamışsanız o zaman bir kez daha düşünün bu forumda her muhalif anında atılıyor mu atılmıyor mu?!

Bence az elinizi vicdanınıza koyun da öyle yazı şuraya.
Yazmak için yazmayın.
Eleştirmek için eleştirmeyin.
İlgi çekeceğim derken , size olan saygımızı da yitirmeyi başardınız sonunda.
Tebrik ediyorum sizi.

Şu saatten sonra sizin yazmış olduğunuz hiçbir cümle benim için değerli değildir.
Siz kendiniz , bu hale getirdiniz konumunuzu.

degerli kardesim öncelikle insanda "minnet" olacak.. en basiti su konuda bile bir cok sp li var ve burada alenen sp propagandasi yapiyorlar ama onlara sorsan ak partiyi elestiremiyorlar..
ak partiyi elestirmek icin hic bir firsati kacirmayanlar kalkmis burada demokrasi, özgürlük dersi veriyorlar!..
ak partiye laf atmak icin yeri geldiginde komunistle bile ortak noktada bulusan bu zati muhteremlere tkp den farkiniz yok deyincecede kabariyorlar :)

06-21-2010, 00:09
ak partiye laf atmak icin yeri geldiginde komunistle bile ortak noktada bulusan bu zati muhteremlere tkp den farkiniz yok deyincecede kabariyorlar :)

NOKTA! :)

Mavera
Allah selamet versin dedim ya:)

Bu mitingler niye bizim tekelimizde olsun be hocam?

koskoca iktidar partisisiniz, siz miting yapmak istediniz de biz mi engel olduk, yapmayın lütfen!

boşver spden ne köy ne kasaba olmazsa siz sevinin be hocam, biz memnunuz, siz de mutlaka memnun olmalısınız ne de olsa ne köy ne kasaba olmazmış:)

ALLAH AŞKINA İSRAİLE LANET MİTİNGİ DÜZENLEYİN, BİZ KATILAMI, VARIN SİZ BİZE ORDA ELEŞTİRİ YAPIN.

Ama ne olur bi de siz yapın miting be kardeş, biz yapıyoruz yaptığımıza pişman ediyorsunuz, buyrun siz yapın!

ak partiyi gectim neden hic bir cemaat bu mitingleri desteklemez sebebini söyleyim bu mitingler resmen parti mitingi oluyor..
konusmacilara bakiyorum erbakan, sp baskani, sp il baskanlari, sp ye yakin stk lar ondan sonrada niye düzenlemiyorsunuz diyorsunuz..
kendi adima o mitinglerden birine katildim ama israilde cok hükümete yüklenildigi icin, fethullah gülene yüklenildigi icin amacin üzüm yemek mi, bagciyi dövmek mi oldugunu cözemedim..

Cihan_ŞümuL
ALLAH AŞKINA İSRAİLE LANET MİTİNGİ DÜZENLEYİN, BİZ KATILAMI, VARIN SİZ BİZE ORDA ELEŞTİRİ YAPIN.

bie de gitmessek namerdiz.

Cihan_ŞümuL
06-21-2010, 00:11
tkp den farkiniz yok

:(:(:(:(

Mavera
06-21-2010, 00:12
Kalbimi yarıp bakmadınız ve de günahımı aldınız.

Şimdi oturup size kendi kişisel görüşlerimi anlatcak değilim.

yok öle bir düşüncem :)

konu gelirse bir kaç kelam ederiz.Reelde böyle.sanalda ise

ben genelde okumayı tercih ederim.

Sp liler hatasız kul değildir.Bir çok eksikleri ve hataları vardır.Ben bu camia içinde en cok eleştiri yapan biriyimdir burada yapmıyor olmam hataları savundugum anlamına gelmez.

buda benim düsüncemdir.. sonucta mesajlarinizda gizli bir artniyetin tasindigini söyleyerek suizanda bulunuyorsam, vebalinide üstleniyorum bu konuda müsterih olunuz..
birde su yapmacik elestiriyoruz sözü bana inandirici gelmiyor cünkü o camia yillardir degismiyor evet üst kademe degisti ama alttaki fanatikler nedense ayni tas, ayni hamam devam ediyor..
bence siz yine okumayi tercih edin cünkü böylece niyetiniz daha az belli olur :)

Mavera
06-21-2010, 00:13
bie de gitmessek namerdiz.

siz sp nin düzenledigi mitinge gittiniz mi?..

redyellow
06-21-2010, 00:14
degerli kardesim öncelikle insanda "minnet" olacak.. en basiti su konuda bile bir cok sp li var ve burada alenen sp propagandasi yapiyorlar ama onlara sorsan ak partiyi elestiremiyorlar..
ak partiyi elestirmek icin hic bir firsati kacirmayanlar kalkmis burada demokrasi, özgürlük dersi veriyorlar!..

Allah selamet versin:)

Atış serbest:)

Mavera
06-21-2010, 00:16
Allah selamet versin:)

Atış serbest:)

ben dünden beri soruyorum ama cevap alamadim bana tkp ile 3 önemli farkinizi söyleyin evet birincisi siz din üzerinden siyaset yapiyorsunuz onlar komunizm ya digerleri..

redyellow
06-21-2010, 00:16
ak partiyi gectim neden hic bir cemaat bu mitingleri desteklemez sebebini söyleyim bu mitingler resmen parti mitingi oluyor..
konusmacilara bakiyorum erbakan, sp baskani, sp il baskanlari, sp ye yakin stk lar ondan sonrada niye düzenlemiyorsunuz diyorsunuz..
kendi adima o mitinglerden birine katildim ama israilde cok hükümete yüklenildigi icin, fethullah gülene yüklenildigi icin amacin üzüm yemek mi, bagciyi dövmek mi oldugunu cözemedim..

ya hocam cemaatlerin desteklemediğini nerden çıkardın?

Cemaat desteklemiyor, siz desteklemiyorsunuz, mhp desteklemiyor vs.vs.

peki bu kadar insan nerden geliyor yahu?

Gökten felan mı yağıyor bunlar?

Bu mitingleri içinde kalbinde zulme karşı nefret olan herkes destekliyor ustam, siz rahat olun.

Siz rahatsızsanız katılmayın be arkadaşım, sizin alnınıza tabanca mı dayıyoruz illaki gel diye?

bizimkilere gelmeyin,kendiniz düzenleyin biz size gelelim:)

Mavera
06-21-2010, 00:19
ya hocam cemaatlerin desteklemediğini nerden çıkardın?

Cemaat desteklemiyor, siz desteklemiyorsunuz, mhp desteklemiyor vs.vs.

peki bu kadar insan nerden geliyor yahu?

Gökten felan mı yağıyor bunlar?

Bu mitingleri içinde kalbinde zulme karşı nefret olan herkes destekliyor ustam, siz rahat olun.

Siz rahatsızsanız katılmayın be arkadaşım, sizin alnınıza tabanca mı dayıyoruz illaki gel diye?

bizimkilere gelmeyin,kendiniz düzenleyin biz size gelelim:)
peki söyle saglama yapalim.. en son mitinge kac kisi katildi.. israile tepki koyan insan sayisi o kadar mi?

ben mitinglerin düzenlemesine karsi degilim sonucta bu demokratik bir tepkidir ben mitinglerin siyasallastirilmasina, bir siyasi partinin propandasi gibi sunulmasina karsiyim..

redyellow
06-21-2010, 00:23
ben dünden beri soruyorum ama cevap alamadim bana tkp ile 3 önemli farkinizi söyleyin evet birincisi siz din üzerinden siyaset yapiyorsunuz onlar komunizm ya digerleri..

Sizin partinizin tkp ile farkı ne kadar ise, saadetin tkp ile farkı sizin farkınızın 3 mislidir, bunu saymaya bile gerek görmem.

peki söyle saglama yapalim.. en son mitinge kac kisi katildi.. israile tepki koyan insan sayisi o kadar mi?

Bunun sağlaması olur mu yahu?

Sizin partiniz bir miting düzenliyor oraya belil sayıda insan gelir, peki sizin partinize gönül verenlerin sayısı o kadar mı? diye bir soru soruyor musun kendine?

ben mitinglerin düzenlemesine karsi degilim sonucta bu demokratik bir tepkidir ben mitinglerin siyasallastirilmasina, bir siyasi partinin propandasi gibi sunulmasina karsiyim..

Hocam o miting bir siyasi partinin mitingi, bunun farkına varın artık.

Bir siyasi parti miting düzenliyor siz siyasi parti propogandası olmasın diyorsunuz yahu, el insaf!

ben de diyorum ki:

Madem öyle buyrun siz yapın iktidar partisi olarak, bir tane partinizin propogandası olmasın, mümkün mü?

Hadi yapın görelim!

İntifada
06-21-2010, 00:25

eğer bana 1 gram güveniniz var ise kulaklarımla duydum o cümleyi...bilmem bunu bir ispat oalrak kabul edermisiniz ama...
bir oy bir ihanet oalrak söyledi adam orada....
kendisi ihhdanmış galiba beyfendi orada az küfrümü yemedi kendisi...onun yüzünden fatih spli biriyle kavga edecektim az kalsın ... yumruklarımı sıkmıştım...

Mavera
06-21-2010, 00:27
eğer bana 1 gram güveniniz var ise kulaklarımla duydum o cümleyi...bilmem bunu bir ispat oalrak kabul edermisiniz ama...
kendisi ihhdanmış galiba beyfendi orada az küfrümü yemedi kendisi...onun yüzünden fatih spli biriyle kavga edecektim az kalsın ... yumruklarımı sıkmıştım...
hocam bende aynisini söyledim ama arkadaslar hala daha ispat ariyor.. evet o kisi sp li degildir ama sp ye yakin bir stk dandir ve bu miting yukarida redyellowun dedigi gibi siyasi partinin mitingidir..
ama söyle bir durum var iktidar icin her yol mübahdir gazze üzerinden siyaset yapmakda!

redyellow
06-21-2010, 00:29

hocam yukarda yazıldı onu söyleyen saadet partisinden birisi değilmiş, bir stk temsilcisi imiş.

Sizde ihh demişsiniz.

Saadet temsilcilerinin dışındaki konuşmalardan da saadeti sorumlu tutacak mısınız?

Sanmam, bu kadar acımasız olamazsınız:)

Mavera
06-21-2010, 00:30
Sizin partinizin tkp ile farkı ne kadar ise, saadetin tkp ile farkı sizin farkınızın 3 mislidir, bunu saymaya bile gerek görmem.

Bunun sağlaması olur mu yahu?

Sizin partiniz bir miting düzenliyor oraya belil sayıda insan gelir, peki sizin partinize gönül verenlerin sayısı o kadar mı? diye bir soru soruyor musun kendine?

Hocam o miting bir siyasi partinin mitingi, bunun farkına varın artık.

Bir siyasi parti miting düzenliyor siz siyasi parti propogandası olmasın diyorsunuz yahu, el insaf!

ben de diyorum ki:

Madem öyle buyrun siz yapın iktidar partisi olarak, bir tane partinizin propogandası olmasın, mümkün mü?

Hadi yapın görelim!

bir parti mitingindeki kalabakalik yoksa o zaman bir yerde sorun vardir.. eger o miting genis kitleleri kucaklasaydi istanbulda yer yerinden oynardi öyle binlerden degil, milyonlardan bahsedilirdi..
sunu kabul edelim sp dini konulardaki terimleri kendi tekeline almis ve din konusundaki her durumda miting yapiyor ve bunu hükümete bir elestiri platformuna ceviriyor..
nasilki mhp sehitler üzerinden siyaset yapip hükümete gönderme yapiyorsa, chp laiklik üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyorsa sp de din üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyor!

CeVHeR
Delinin bir kuyuya taş atmışda, akıllılar niye o taşın peşinden gidiyor...

İntifada
hocam bende aynisini söyledim ama arkadaslar hala daha ispat ariyor.. evet o kisi sp li degildir ama sp ye yakin bir stk dandir ve bu miting yukarida redyellowun dedigi gibi siyasi partinin mitingidir..
ama söyle bir durum var iktidar icin her yol mübahdir gazze üzerinden siyaset yapmakda!

arkadaşalr ispat arıyorlarsa işte gidenler ispat...
redyellow hatırlar mitingle ilgili ilk izlenimlerimi anlattığım başlıktada bunu dile getirmiştim...
hatta mitingin siyasi konuşmalar hariç organizasyon oalrak güzel olduğunuda söylemiştim...
zaten erold erdoğanın konuşmasını zor dinledim numan çıkıncada terk ettim

İntifada
06-21-2010, 00:31

:güzel::güzel::güzel::güzel::güzel:

redyellow

sen o yazıyı yazdıktan sonra hadi ispatla diyen oldu mu ki "arkadaşlar hala ispat arıyor" diyorsun?

hayır aramıyoruz artık, konu aydınlanmıştır,. bir stk temsilcisi konuşmuştur.

Stk temsilcisinin konuşması bizi bağlamaz diyoruz, siz ise saadete saldırabilmek içni bunu bahane ediyorsunuz.

olay budur.

Bitti:)

Mavera
hocam yukarda yazıldı onu söyleyen saadet partisinden birisi değilmiş, bir stk temsilcisi imiş.

Sizde ihh demişsiniz.

Saadet temsilcilerinin dışındaki konuşmalardan da saadeti sorumlu tutacak mısınız?

abicim ama kendinle celisiyorsun... yukarida söylemissin ki miting siyasi mitingdir ve sp mitingi simdide sp sorumlu tutulamaz diyorsun..
bu bir tezat degil midir?

ALmi´
06-21-2010, 00:36

Kesinlike.. ;)

redyellow
06-21-2010, 00:36
bir parti mitingindeki kalabakalik yoksa o zaman bir yerde sorun vardir.. eger o miting genis kitleleri kucaklasaydi istanbulda yer yerinden oynardi öyle binlerden degil, milyonlardan bahsedilirdi..
sunu kabul edelim sp dini konulardaki terimleri kendi tekeline almis ve din konusundaki her durumda miting yapiyor ve bunu hükümete bir elestiri platformuna ceviriyor..
nasilki mhp sehitler üzerinden siyaset yapip hükümete gönderme yapiyorsa, chp laiklik üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyorsa sp de din üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyor!

hocam buyrun sorunsuz bir miting yapın, milyonları toplayın:)

siz yapın "din üzerinden siyaset yapmadan" filistine destek mitingi yapın yahu!

İsraile lanet mitingi yapın yahu!

zulme hayır mitingi yapın yahu!

Niye sadece laf üretiyorsunuz?

niye kendiniz yapmıyorsunuz? niye yapılanı eleştirmek içni bahaneler arıyorsunuz?

Hükümete gönderme yapılıyormuş, hükümet din mi? eleştirilemez mi? gönderme yapılamaz mı?

Allah allah, takıldıkları yere bakın ya!

madem bu kadar zorunuza gidiyor buyrun siz yapın!

Niye yapmıyorsunuz?

????

redyellow
06-21-2010, 00:38
abicim ama kendinle celisiyorsun... yukarida söylemissin ki miting siyasi mitingdir ve sp mitingi simdide sp sorumlu tutulamaz diyorsun..
bu bir tezat degil midir?

O mitingde yahudiler de konuştu, hatta ülkemizdeki yahudi bir sanatcı kız var o da çıktı konuştu.

STK temsilcileri konuştu.

Şimdi ne yapmalıydı saadet:

Ulen bana bakın ne konuşacaksanız önceden bana verin, ben bi inceleyim sonra onay verirsem siz de o konuşma metnini okuyun! mu diyecekti?

Veya baktılar stk temsilcisi "zinhar dokunulamaz hükümete" laf atıyor elinden mikrofonu alıp o kişinin kafasında mı kırsaydı?

Hakkaten pes ediyorum sizin bu yazılarınız karşısında!

Mavera
06-21-2010, 00:39
abicim biz zaten iktidariz biz söz üretecek yerde degiliz, laf üretecek yerdeyiz ki hükümetimizde icraat yapiyor, israile karsi gerekeni yapiyor..
mitingler tabiki olacak, milyonlar nefretini haykiracak ama biz diyoruz ki israile lanet mitinginde israilden cok hükümete yada baska cemaatlere öfke sizce dogru mu?

Mavera
06-21-2010, 00:40

O mitingde yahudiler de konuştu, hatta ülkemizdeki yahudi bir sanatcı kız var o da çıktı konuştu.

STK temsilcileri konuştu.

Şimdi ne yapmalıydı saadet:

Ulen bana bakın ne konuşacaksanız önceden bana verin, ben bi inceleyim sonra onay verirsem siz de o konuşma metnini okuyun! mu diyecekti?

Veya baktılar stk temsilcisi "zinhar dokunulamaz hükümete" laf atıyor elinden mikrofonu alıp o kişinin kafasında mı kırsaydı?

Hakkaten pes ediyorum sizin bu yazılarınız karşısında!

cevir kazi yanmasin.. sende haklisin abicim minareyi calan, kilifinida uydurur orada bir miting düzenleniyorsa en ince ayrinti göz önüne alinmalidir..
konusmacilar, sloganlar, pankartlar hepsi o mitingi düzenleyenlerin himayesinde olmalidir yok bunu hakkiyla beceremiyorlar diyorsan sözüm yok..

İntifada
06-21-2010, 00:43

Sizde ihh demişsiniz.

filistine destekle ilgili bir miting yapıyorsan herhalde sahneye çıkan insanıda bir uyarırsaın...

o dayı herhalde çok zeki oalcak ki bir o birde spli yetkililer anlamış olayın iç yüzünü ihaneti...

ömer karaoğlu,bülent yıldırım anlamamış oalcak ki akpartinin ihanet olduğunu o yönde bir açıklama yapmadılar..ak partiyi eleştirmediler

sen sormuşsun ispat varmı diye bende söyledim sadece milli görüşçü bir ihhlının söylediğiyle mitingi eleştirecek değilim...

ama hadsiz erol erdoğan
sayın kurtulmuş
erbakan çıkıp bu olayı partimin üzerine yıkmaya çalışırsa orada siyasi söylemlerde bulunursa
bir gün önce bayrak getirmeyin deyip ertesi gün girişte bayrak dağıtırtlarsa bana bunun hesabını vermezler...

daha saldırının ilk günü gördük işte foruma gelen milli görüçüleri hatta mgfde yayınlanan o paçavra mektubu..
ne yazmışlardı ya giy o gömleği yeniden yada giyenelre bırak ne deme bu sadece milli görüş çözebilir demek...
saadet diğer muhalefetin izinden gitmeye devam etsin...

rizzelli
06-21-2010, 00:45
Saadetten PKK ya lanet mitingi istiyoruz !

Mavera
06-21-2010, 00:46

hocam oradan ekmek cikmaz sp ye, onu yapsa yapsa mhp yapar!

redyellow
06-21-2010, 00:47
abicim biz zaten iktidariz biz söz üretecek yerde degiliz, laf üretecek yerdeyiz ki hükümetimizde icraat yapiyor, israile karsi gerekeni yapiyor..
mitingler tabiki olacak, milyonlar nefretini haykiracak ama biz diyoruz ki israile lanet mitinginde israilden cok hükümete yada baska cemaatlere öfke sizce dogru mu?

Mitingler de icraattır arkadaşım, başbakan toki açılışı diyor miting yapıyor, konut diyor miting yapıyor, bunlar laf üretmek mi icraat mı?

Bunları yapanlar niye filistine destek mitingi yapmıyorlar?

madem bizim mitingleri beğenmiyorsunuz siz yapın!

niye yapmıyorsunuz???????

Biz yapıyoruz hükümeti de eleştiririz, yanlış yapın cemaatleri de eleştiririz, biz buyuz hocam, ister beğenin ister beğenmeyin,, biz bizi beğeniyoruz!

siz yapın siz kimseyi eleştirmeyin!

Buyrun....

cevir kazi yanmasin.. sende haklisin abicim minareyi calan, kilifinida uydurur orada bir miting düzenleniyorsa en ince ayrinti göz önüne alinmalidir..
konusmacilar, sloganlar, pankartlar hepsi o mitingi düzenleyenlerin himayesinde olmalidir yok bunu hakkiyla beceremiyorlar diyorsan sözüm yok..

http://galeri.netfotograf.com/images/medium/4F49D3394F41A495.JPG

ben allahdan kazı çeviriyorum, sen öyle bi çeviriyorsun ki inan ki kuzu çevirme yanında halt eder!

Saadete ben söylerim, bi daha miting düzenleyecekleri zaman, konuşmacılara önceden sakın haaaaa hükümeti eleştirmeyin, çarpılırsınız diyecekler!

rahat olun!

redyellow
06-21-2010, 00:48

Niye saadetten?

Sİzin eliniz armut mu topluyor?

Bizyaptık beğenmediniz, buyrun pkkya lanet mitingini siz düzenleyin, ankarada yaparsanız gelmeyen namerttir!

hocam oradan ekmek cikmaz sp ye, onu yapsa yapsa mhp yapar!

Siz yapın, ekmeği siz yeyin!

Mavera
06-21-2010, 00:50
Niye saadetten?

Sİzin eliniz armut mu topluyor?

Bizyaptık beğenmediniz, buyrun pkkya lanet mitingini siz düzenleyin, ankarada yaparsanız gelmeyen namerttir!

Siz yapın, ekmeği siz yeyin!

iste aramizdaki fark budur siz ekmek yemek icin, cikar icin bu mitingleri yapiyorsunuz biz ise oy kaybini göze alip kutsal degerler üzerinden siyaset yapmiyoruz, yillardir el atilamayan sorunlara el atiyoruz!..

redyellow
06-21-2010, 00:51
filistine destekle ilgili bir miting yapıyorsan herhalde sahneye çıkan insanıda bir uyarırsaın...

o dayı herhalde çok zeki oalcak ki bir o birde spli yetkililer anlamış olayın iç yüzünü ihaneti...

ömer karaoğlu,bülent yıldırım anlamamış oalcak ki akpartinin ihanet olduğunu o yönde bir açıklama yapmadılar..ak partiyi eleştirmediler

sen sormuşsun ispat varmı diye bende söyledim sadece milli görüşçü bir ihhlının söylediğiyle mitingi eleştirecek değilim...

ama hadsiz erol erdoğan
sayın kurtulmuş
erbakan çıkıp bu olayı partimin üzerine yıkmaya çalışırsa orada siyasi söylemlerde bulunursa
bir gün önce bayrak getirmeyin deyip ertesi gün girişte bayrak dağıtırtlarsa bana bunun hesabını vermezler...

daha saldırının ilk günü gördük işte foruma gelen milli görüçüleri hatta mgfde yayınlanan o paçavra mektubu..
ne yazmışlardı ya giy o gömleği yeniden yada giyenelre bırak ne deme bu sadece milli görüş çözebilir demek...
saadet diğer muhalefetin izinden gitmeye devam etsin...

sayın akıncı:

bana tekrar ettirmeyin yahu.

kardeş:

Biz yaptık, bizim adımız hıdır, elimizden gelen budur.

buyrun siz yapın.

Bakın terör azdı, hükümete en ağır eleştiriler yapılıyor, hakaretler, küfürler gırla gidiyor.

Buyrun pkkyı lanet mitingi yapın.

Miting yapın ve hiç bir siyasi partiyi o mitingde eleştirmeyin.

Bizde görelim oluyormu olmuyor mu.

Mavera
06-21-2010, 00:52
Mitingler de icraattır arkadaşım, başbakan toki açılışı diyor miting yapıyor, konut diyor miting yapıyor, bunlar laf üretmek mi icraat mı?

Bunları yapanlar niye filistine destek mitingi yapmıyorlar?

madem bizim mitingleri beğenmiyorsunuz siz yapın!

niye yapmıyorsunuz???????

Biz yapıyoruz hükümeti de eleştiririz, yanlış yapın cemaatleri de eleştiririz, biz buyuz hocam, ister beğenin ister beğenmeyin,, biz bizi beğeniyoruz!

siz yapın siz kimseyi eleştirmeyin!

Buyrun....

http://galeri.netfotograf.com/images/medium/4F49D3394F41A495.JPG

ben allahdan kazı çeviriyorum, sen öyle bi çeviriyorsun ki inan ki kuzu çevirme yanında halt eder!

Saadete ben söylerim, bi daha miting düzenleyecekleri zaman, konuşmacılara önceden sakın haaaaa hükümeti eleştirmeyin, çarpılırsınız diyecekler!

rahat olun!

abi seni görünce ilk forum günlerim aklima geldi bence böyle heyacanliydim bende körü körüne birseyleri savunuyordum, bende karsidakini laf ebeligi yaparak alt edecegimi saniyorum ve en önemlisi bende konuya mizah katip konuyu saptirmaya calisiyordum..
tabiki bunlar 5 sene önceydi ;)..

redyellow
06-21-2010, 00:53
iste aramizdaki fark budur siz ekmek yemek icin, cikar icin bu mitingleri yapiyorsunuz biz ise oy kaybini göze alip kutsal degerler üzerinden siyaset yapmiyoruz, yillardir el atilamayan sorunlara el atiyoruz!..

ekmek çıkmaz diyen sizsiniz yahu:) sizin mantığınıza göre yazıyorum ve buyrun ekmeği siz yeyin diyorum:)

hem ekmek çıkmaz ordan diyeceksin hem de bunu yazacaksın:)

redyellow
06-21-2010, 00:54
abi seni görünce ilk forum günlerim aklima geldi bence böyle heyacanliydim bende körü körüne birseyleri savunuyordum, bende karsidakini laf ebeligi yaparak alt edecegimi saniyorum ve en önemlisi bende konuya mizah katip konuyu saptirmaya calisiyordum..
tabiki bunlar 5 sene önceydi ;)..

sen hala öylesin be hocam, formundan hiç bir şey kaybetmemişsin:)

çevir kazı yanmasın derken laf ebeliği için değildi diiil mi?

spye ekmek çıkmaz ordan diyen de sensin, buyrun siz düzenleyin ekmeği siz yeyin o zaman deyince "bak demedik mi saadet ekmek için, çıkar için bu mitingleri yapıyormuş" diye de sensin!

emin ol sen hala 5 sene öncesindesin:)

Mavera
06-21-2010, 00:55

ekmek çıkmaz diyen sizsiniz yahu:) sizin mantığınıza göre yazıyorum ve buyrun ekmeği siz yeyin diyorum:)

hem ekmek çıkmaz ordan diyeceksin hem de bunu yazacaksın:)

o benim mantigimla yazilmissa neden siz ona cevap verme geregi duydunuz ki!.. bizim cikar derdimiz yok deyip gecebilirdiniz ama isinize gelmedi ;)
bu arada sp yönetimi senin bu azmini görmeli sabahtan beri bu kadar insana laf yetistirecegim, bagnazligi savunacagim diye 40 dereden su getiriyorsun abicim, dava askin gözlerimi yasartti..

rizzelli
06-21-2010, 00:55
AK partiye neden miting yapmıyorsunuz diye gelen eleştirilere karşılık,

bundan daha töhmet altında bırakacak,

mitin partisi Saadetin pkk için neden miting düzenlemiyorlar eleştirisi olacak !

zihinlerde kalan bu.

Mavera
06-21-2010, 00:56
sen hala öylesin be hocam, formundan hiç bir şey kaybetmemişsin:)

çevir kazı yanmasın derken laf ebeliği için değildi diiil mi?

evet karsimda senin gibi muhteremler olunca eskiyi yad ediyorum.. cevir, kazi yanmasin laf ebeligi degil aksina adrese teslim bir mesajdi ama ben nereden bileyim ki verilen adres yanlis ;)

redyellow
06-21-2010, 00:59
o benim mantigimla yazilmissa neden siz ona cevap verme geregi duydunuz ki!.. bizim cikar derdimiz yok deyip gecebilirdiniz ama isinize gelmedi ;)
bu arada sp yönetimi senin bu azmini görmeli sabahtan beri bu kadar insana laf yetistirecegim, bagnazligi savunacagim diye 40 dereden su getiriyorsun abicim, dava askin gözlerimi yasartti..

offfff offff.....

niye cevap verdiniz ki diyor yahu:)

burda senin yazdığın tüm yazılar SENİN MANTIĞINLA YAZILMIYOR mu?

Bizde senin mantığınla yazdığın tüm yazılarına cevap vermiyor muyuz?

Ne demek niye cevap verme gereği duydunuz?

deminden beri aklın nerdeydi be hocam, dünden buyana SENİN MANTIĞINLA YAZDIĞIN YAZILARA cevap veriyoruz, yoksa farkında değil miydin?

ben mi bağnazlığı savunuyorum?

bağnazlık dediğiniz de herhalde hükümeti eleştirmek oluyor öyle mi?

Haşa sümme haşa hükümet eleştirilir mi?

Söylerim saadetcilere bi daha hükümeti eleştirmezler!!!!

onların kulaklarını koparırım merak etmeyin!

redyellow
06-21-2010, 01:01
AK partiye neden miting yapmıyorsunuz diye gelen eleştirilere karşılık,

bundan daha töhmet altında bırakacak,

mitin partisi Saadetin pkk için neden miting düzenlemiyorlar eleştirisi olacak !

zihinlerde kalan bu.

aç gazeteleri oku, saadete mi diyorlar yoksa FİLİSTİN KAHRAMANI, DAVOS KAHRAMANI nerde mi diyorlar?

(sakın ha, bunları ben demiyorum gazeteler., kamu öyle diyor)

rizzelli
06-21-2010, 01:02
aç gazeteleri oku, saadete mi diyorlar yoksa FİLİSTİN KAHRAMANI, DAVOS KAHRAMANI nerde mi diyorlar?

(sakın ha, bunları ben demiyorum gazeteler., kamu öyle diyor)

pkkyı lanetleyen saadetin bir tane mitingini örnek gösterir misiniz?

Mavera
06-21-2010, 01:05
bak yine cevir, kazi yanmasin taktigi yapiyorsun!.. ben diyorum ki madem ben böyle bir tez attim sizde oda nerden cikti, bizim derdimiz cikar degil aksine orada zulüm gören kardeslerimizdi diyebilridiniz..
ama siz ne yaptiniz soruya soruyla cevap verdiniz hemen ak parti neden yapmiyor savunmasina gectiniz buda cikar amacli miting düzenlediginizi kabul ettiginiz anlamina geliyor..
aslinda okudugunuzu gayet iyi anlayan birisiniz sanirim isinize gelmedigi icin bizim söylediklerimizi baska yerlere cekiyrosunuz..
bakin suan bile hükümeti elestiriyorsunuz, üyelik tarihiniz 2008 demek ki 2 yildir elestiri yapabiliyorsunuz he carpildiniz mi onu bilemiyorum..
biz diyoruz ki israile kanalize olmasi gereken kini, nefreti baska cemaat liderlerine, baska partilere, baska liderlere yöneltirseniz bunun iyi niyetli bir yaklasim olmadigidir..
evet bu durum münferit olabilir ama neden cogu teskilatta oluyor bakiniz balikesirde düzenlenen israile lanet mitinginde agd temsilcisi cikiyor basbakani tutarsizlikla sucluyor bu ne haddini asmakdir!

redyellow
06-21-2010, 01:07

Hoppalaaaaa.

Hadi biraz daha gayret et de saadet pkklı de!

Mavera
06-21-2010, 01:08
Hoppalaaaaa.

yok yok abi sen cidden okudugunu anlayamiyormussun :)

redyellow
06-21-2010, 01:09
bak yine cevir, kazi yanmasin taktigi yapiyorsun!.. ben diyorum ki madem ben böyle bir tez attim sizde oda nerden cikti, bizim derdimiz cikar degil aksine orada zulüm gören kardeslerimizdi diyebilridiniz..
ama siz ne yaptiniz soruya soruyla cevap verdiniz hemen ak parti neden yapmiyor savunmasina gectiniz buda cikar amacli miting düzenlediginizi kabul ettiginiz anlamina geliyor..
aslinda okudugunuzu gayet iyi anlayan birisiniz sanirim isinize gelmedigi icin bizim söylediklerimizi baska yerlere cekiyrosunuz..
bakin suan bile hükümeti elestiriyorsunuz, üyelik tarihiniz 2008 demek ki 2 yildir elestiri yapabiliyorsunuz he carpildiniz mi onu bilemiyorum..
biz diyoruz ki israile kanalize olmasi gereken kini, nefreti baska cemaat liderlerine, baska partilere, baska liderlere yöneltirseniz bunun iyi niyetli bir yaklasim olmadigidir..
evet bu durum münferit olabilir ama neden cogu teskilatta oluyor bakiniz balikesirde düzenlenen israile lanet mitinginde agd temsilcisi cikiyor basbakani tutarsizlikla sucluyor bu ne haddini asmakdir!

çok uzattık, kabak tadı vermeye başladı.

BUYRUN SİZ YAPIN.

BİZİM ADIMIZ HIDIR, ELİMİZDEN GELEN BUDUR.

Siz yapın, yaptığınız mitingde bir tane siyasi parti eleştiri olmasın!

Nokta.

Mavera
06-21-2010, 01:11

BUYRUN SİZ YAPIN.

Nokta.

"one minute" abicim.. biz hükümet olarak yapiyoruz, yapacagiz o yüzdende filistinde erdogan bayraklari, türk bayraklari sallaniyor o yüzdendir arap ülkelerinde kendi liderlerinden cok basbakan erdogani seviyorlar ama ne yazik ki biz icerdekilere yaranamiyoruz cünkü hazim sorunlari var erdoganin bu konudaki tutumunu cekemiyorlar ve o yüzden marjinal teklifler sunup, akillari sira basbakanimizi faka bastiracaklarini saniyorlar..

redyellow
06-21-2010, 01:11
yok yok abi sen cidden okudugunu anlayamiyormussun :)

Ya allah aşkına bu ne yahu?

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı

saadet pkkyı lanetleyin mitign yapmadı diyen ne deyim ben?

Sen okuduğunu anlıyor musun:

peki buyrun oku bakalım:

TERÖRE LANET MİTİNGİ YAPILDI

Başta CHP, MHP ve Anamur Belediyesi olmak üzere AKP ve KESK dışındaki siyasi partiler, kurum ve kuruluşlar, meslek odaları ve sivil toplum örgütlerinden Bozyazı Belediyesi, Baro, Anamur Meslek Yüksek Okulu, DP, DSP, Saadet Partisi, İşçi Partisi, ANAP, Genç Parti, Ören Belediyesi, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Ziraat Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Makine Mühendisleri Odası, Tabip Odası, Eczacılar Odası, Kızılay, THK, Şöförler Odası, Serbest Muhasebeciler Odası, Kamu-Sen, Türkav, Eğitim-İş, Atatürkçü Düşünce Derneği, Ülkü Ocakları, Anamur Kültür Derneği, Turizm Derneği, Ulusal Eğitim Derneği, Komisyoncular Derneği, Güssiad, Anasiad, Muz-Der, Emekli Astsubaylar Derneği, Dikyader, Açed, Çağdaş Kent Platformu, Anamur Belediyespor, Antisk, Tekvando Klübü, Avcılar Derneği, Yerel Basın Temsilcileri mitingi ortak olarak düzenledi

http://www.mezitligazetesi.com/Mersin/2731-Terore-Lanet-Mitingi-yapildi.html

okudun mu?

Anladın mı?

teröre lanet mitingi yapımış, saadet de katılmış.

AKP ve KESK dışında!!!

Ne anladın?

Allah aşkına yapmayın böyle.

Saadet pkkyı lanet mitingi yapmadı demek neyi ima etmektir?

Ben okuduğumu anlıyorum da sizler acaba yazdıklarınızı anlayarak mı yazıyorsunuz, yoksa sırf siyaset olsun diye mi yazıyorsunuz?

Saadet pkkyı lanet mitingi yapmadı, yapmıyor demenin bugünlerde hükümete AL AÇILIMI BAŞINA ÇAL diyenlerden ne farkı var?

Şehitleri istismar edenlerden bıkmıştık şimdi de burda mı başladı yoksa?

İntifada
06-21-2010, 01:13

BUYRUN SİZ YAPIN.

Nokta.

hükümet politika yapar miting değil...
sen miting yapar 300-500 bin kişinin sesi olursun
hükümet yaptığı politikayla 70 milyonun sesi olur...
he sen mitingini doğru düzgün yapamıyorsan o zaman bir nakarat tutturup siz yapsaydınız diyemezsin...
yok biz ak parti eleştirilemezde demiyoruz filistine ve ak partiye lanet diye bir miting düzenle o zaman..
bir gün öncede genel başkanın çıkıp siyasi olmayacak diye milleti kandırmasın

Mavera
06-21-2010, 01:14
evet evet haberi okudum.. terör örgütüne gül uzatan perincek beyin baskani oldugu ip le ortaklasa bilmem hangi ilin, hangi ilcesinde bir miting düzenlemissiniz..
cok aradin ama sonunda bir miting buldun su google da olmasa saadetin günahini alacakdik baksaniza pkk ya lanet mitingi düzenlemis ama ne garip isin icinde pkk taserounu ip de var!..

rizzelli
06-21-2010, 01:14
Hoppalaaaaa.

estağfurullah.

abicim,

başörtüsü mitingi
filistin mitingi

e hani teröre lanet mitingi?

onu mhp ye mi bıraktınız.

mitinglerinizle övünürken mitinglerinizi sorgulamamıza neden böyle anlamsız sert cevap veriyorsunuz?

bence nokta koymadan,virgülle devam edip bu sorunun cevabını verin.

cidden merak ettim böyle bir miting yaptı mı saadet?

redyellow
06-21-2010, 01:16
hükümet politika yapar miting değil...
sen miting yapar 300-500 bin kişinin sesi olursun
hükümet yaptığı politikayla 70 milyonun sesi olur...
he sen mitingini doğru düzgün yapamıyorsan o zaman bir nakarat tutturup siz yapsaydınız diyemezsin...
yok biz ak parti eleştirilemezde demiyoruz filistine ve ak partiye lanet diye bir miting düzenle o zaman..
bir gün öncede genel başkanın çıkıp siyasi olmayacak diye milleti kandırmasın

Toki açılışları adı altında düzenlenen mitinglerde israile yüklenen bendim değil mi? onlar miting değildi değil mi?

hükümet miting yapmazmış:)

size göre doğru dürüst miting nasıl olurdu, hükümete tek laf söylenmezse iyi olur, düzgün olur!

Söylenirse düzgün miting değil!

hay allahım ya!

redyellow
06-21-2010, 01:19
evet evet haberi okudum.. terör örgütüne gül uzatan perincek beyin baskani oldugu ip le ortaklasa bilmem hangi ilin, hangi ilcesinde bir miting düzenlemissiniz..
cok aradin ama sonunda bir miting buldun su google da olmasa saadetin günahini alacakdik baksaniza pkk ya lanet mitingi düzenlemis ama ne garip isin icinde pkk taserounu ip de var!..

bak okuduğunu anlamamışsın!

pkkyı, terörü lanetleyenlerin içnide ip bile var ama sizin parti ve kesk yok!

(bak barağın yarısını dolu görmek veya boş görmek meselesidir bu, öyle de okursun, böyle de)

SİZİN PARTİNİN PKKYA LANET İLE İLGİLİ BİR MİTİNGİ VAR MI?

hadi goolge sana da yardımcı olsun!

estağfurullah.

abicim,

başörtüsü mitingi
filistin mitingi

e hani teröre lanet mitingi?

onu mhp ye mi bıraktınız.

mitinglerinizle övünürken mitinglerinizi sorgulamamıza neden böyle anlamsız sert cevap veriyorsunuz?

bence nokta koymadan,virgülle devam edip bu sorunun cevabını verin.

cidden merak ettim böyle bir miting yaptı mı saadet?

yok onu size bıraktık!

Açılım için miting düzenleyenler herhalde onu da düzenlerler diye düşündük!

Bende cidden merak ettim: siz böyle bir miting yaptınız mı?

teröre karşı olmak için illaki miting düzenlemek mi lazım? miting düzenlemezseniz teröre karşı olmaz mısınız?

saadetin teröre, pkkya bakış açısı belli değil mi?

Siz bilmiyor musunuz?

Miting yaparsa mı duyacaksınız?

SİZ KAÇ KERE TERÖRE LANET MİTİNGİ YAPTINIZ?

yapmadıysanız siz teröre karşı değil misiniz?

İntifada
06-21-2010, 01:19
Toki açılışları adı altında düzenlenen mitinglerde israile yüklenen bendim değil mi? onlar miting değildi değil mi?

hükümet miting yapmazmış:)

size göre doğru dürüst miting nasıl olurdu, hükümete tek laf söylenmezse iyi olur, düzgün olur!

Söylenirse düzgün miting değil!

hay allahım ya!

ben hükümete söz söylensin yada söylenmesin demiyorum...
söyleyeceksen bunu iki yüzlülükle yapmayacaksın...
filistine destek mitingi adı altında akpartiye lanet mitingi yapmayacaksın...
hee yaptın mı yüzde 5 i alıp oturacaksın...

Mavera
06-21-2010, 01:23
bak okuduğunu anlamamışsın!

pkkyı, terörü lanetleyenlerin içnide ip bile var ama sizin parti ve kesk yok!

(bak barağın yarısını dolu görmek veya boş görmek meselesidir bu, öyle de okursun, böyle de)

SİZİN PARTİNİN PKKYA LANET İLE İLGİLİ BİR MİTİNGİ VAR MI?

hadi goolge sana da yardımcı olsun!

yok onu size bıraktık!

Açılım için miting düzenleyenler herhalde onu da düzenlerler diye düşündük!

abicim gec oldu sen istersen git istirihat et baksana ne okudugunu anliyorsun nede anladigini ifade edebiliyorsun :)..
ben diyorum ki hükümet icra makami neden miting yapsin ki hükümet tedbir alarak zaten icraat yapiyor ki acilim projeside terörü bitirmek icin atilmis bir adimdir ve pkk,dtp, mhp gibilerde bu süreci sabote etmeye calisiyor..
ama bak konunun basindada dedim cikarlar birlesince nasil tkp yle, ip le ortak hareket edebiliyorsunuz tkp yle üc fark sayamadin ama ip le sayarsin herhalde!..

rizzelli
06-21-2010, 01:30
ortak mitinge katılmış saadet tamamdır anlaşıldı.

saadet ve diğerleri :) yani mitinge destek verenlerin listesini de eklediğiniz için Allah razı olsun.

yorduk sizi abicim sinirleriniz gerildi.

buyrun :gül:

redyellow
06-21-2010, 01:30
abicim gec oldu sen istersen git istirihat et baksana ne okudugunu anliyorsun nede anladigini ifade edebiliyorsun :)..
ben diyorum ki hükümet icra makami neden miting yapsin ki hükümet tedbir alarak zaten icraat yapiyor ki acilim projeside terörü bitirmek icin atilmis bir adimdir ve pkk,dtp, mhp gibilerde bu süreci sabote etmeye calisiyor..
ama bak konunun basindada dedim cikarlar birlesince nasil tkp yle, ip le ortak hareket edebiliyorsunuz tkp yle üc fark sayamadin ama ip le sayarsin herhalde!..

galevera:

Tadını kaçırıyorsun farkında mısın?

ayıp ediyorsun.

Bunalınca uslubunu niye bozuyorsun?

ne demek git yat, okuduğunu anlamıyorsun felan?

Bu şekilde devam edeceksin ben yokum.

Bir dedin iki dedin ses etmedim, ama aynı şeyi tekrar tekrar yazınca ayıp ediyorsun.

karşında salak mı var? aptal mı var?

Hükümet icraat makamı niye miting yapsın diyorsun iyi güzel de ben de sana bak miting yapıyor, toki açılışı deyip yapıyor israile saydırıyor diyorum.

Bunlar miting değil mi diyorum?

bunları yazmak aptallıksa evet ben aptalım!

Sen aptallarla sohbet etme!

sen kendine kendin gibi birilerini bul!

iki de bir tkp ile fark deyip duruyorsun, bunu sorman bile ayıptır!

dinsiz bir parti ile saadetin arasında 3 tane fark bulamıyorsan bu senin ayıbındır!

ben hükümete söz söylensin yada söylenmesin demiyorum...
söyleyeceksen bunu iki yüzlülükle yapmayacaksın...
filistine destek mitingi adı altında akpartiye lanet mitingi yapmayacaksın...
hee yaptın mı yüzde 5 i alıp oturacaksın...

filistine destek mitinginde filistin ile ilgili olarak hükümet eleştiriliyor, tuhaf olan ne?

Filistine destek mitinginde niye memura az zam yaptılar deseler haklısınız, ama yapılan eleştiriler filistin olayı ile ilgili.

İkiyüzlülük neresinde?

redyellow
06-21-2010, 01:33
ortak mitinge katılmış saadet tamamdır anlaşıldı.

saadet ve diğerleri :) yani mitinge destek verenlerin listesini de eklediğiniz için Allah razı olsun.

yorduk sizi abicim sinirleriniz gerildi.

buyrun :gül:

Saadet Partisi (SP) üyesi bir grup, artan terör olaylarını ve en son Şemdinli'de gerçekleşen terör saldırısını lanetlemek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi. Eylemciler, yürüyüş boyunca terörü lanetleyen dövizler taşıdı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan'ın da katıldığı yürüyüş Galatasaray Lisesi önünde başlayıp Taksim Atatürk heykeli önünde tamamlandı. Yürüyüş sonunda Atatürk heykeli önünde bir basın açıklaması yapan Erol Erdoğan, saldırıların demokrasiye karşı açık bir operasyon olduğunu söyledi. Erdoğan, "Bu operasyonlar, bölgeyi ve Türkiye siyasetini anti demokratik yöntemlerle dizayn çabasıdır." dedi.

"Tek güvencemiz şudur: 25 yıldır devam eden teröre ve terör siyasetinin her türlü zorlamasına rağmen, milletimizin basireti ve taşıdığı medeniyet bilinci sayesinde bir iç savaşa sürüklenmedik." ifadesini kullanan Erdoğan, BDP'nin ise izlediği yol ile sadece Türklere değil Kürtlere de haksızlık yaptığını ve Kürt halkının geleceğine ve mutluluğuna gölge düşürdüğünü ifade etti. Erdoğan konuşmasını, "Milletimizi yasa boğan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması gerekir. Daha önemlisi, bu terör şebekesinin arkasındaki karanlık güçlerin, uluslararası terör siyasetçilerinin deşifre edilmesi gerekir." diyerek tamamladı.

http://www.milligazete.com.tr/haber/saadet-partisi-nden-terore-karsi-sessiz-yuruyus-167413.htm

Saadet İstanbul teröre karşı Taksim`deydi.

Saadet Partililer, artan terör olaylarını ve en son Şemdinli’de gerçekleşen terör saldırısını lanetlemek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdiler

http://www.gazeteboyut.com/image/haber/2010/06/19/Resim_1276962123.JPG

http://www.aktifhaber.com/images/news/137119.jpg

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan’ın da katıldığı yürüyüş Galatasaray Lisesi önünde başlayıp Taksim Atatürk heykeli önünde tamamlandı.

DEMOKRASİYE AÇIK SALDIRI

Yürüyüş sonunda Atatürk heykeli önünde bir basın açıklaması yapan Erol Erdoğan, saldırıların demokrasiye karşı açık bir operasyon olduğunu söyleyerek, “ bu operasyonlar, bölgeyi ve Türkiye siyasetini anti demokratik yöntemlerle dizayn çabasıdır” dedi.

BDP KÜRT HALKINA DA HAKSIZLIK YAPIYOR

“Tek güvencemiz şudur: 25 yıldır devam eden teröre ve terör siyasetinin her türlü zorlamasına rağmen, milletimizin basireti ve taşıdığı medeniyet bilinci sayesinde bir iç savaşa sürüklenmedik” diyen Erol Erdoğan, BDP’nin ise izlediği yol ile sadece Türklere değil Kürtlere de haksızlık yaptığını ve Kürt halkının geleceğine ve mutluluğuna gölge düşürdüğünü vurguladı.

Basın açıklaması sonrasında Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akyüzlü, şehitler için Kur’an-ı Kerim okudu.

EROL ERDOĞAN’IN BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ

Şemdinli’ye bağlı Gediktepe mevkiindeki askeri birliğe düzenlenen ve 10 askerimizin şehit olduğu, 16 askerimizin de yaralandığı PKK saldırısını lanetliyoruz.

Şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Haziran’ın 5’inde Çağlayan’da SUSTUKÇA ÖLÜYORUZ diye haykırmıştık. Çünkü Filistin’de, Gazze’de, Mavi Marmara gemisinde insanlar ölüyordu, öldürülüyordu.

Önceki yıllarda da, zaman geldi Doğu Türkistan’daki Urumçili mazlumlar için, gün geldi Bosna’daki mağdurlar için, gün geldi Iraklı kadınlar için haykırdık.

*

Bugün ise, Şemdinli’deki saldırı için SESSİZ YÜRÜYÜŞ yaptık.

Bu SESSİZ YÜRÜYÜŞ bir haykırış, bir isyan, bir ikaz ve hatırlatmadır.

Acil çözüm istiyoruz. Acil kardeşlik istiyoruz.

*

Şunların altını çizmek istiyoruz:

Türkiye’nin özellikle dış politikada tarihi günler yaşadığı bir dönemde, terörist saldırılardaki artış dikkat çekicidir. Bu saldırıların referandum sürecinde olması da basit bir rastlantı değildir.

Bu saldırılar, demokrasiye karşı açık bir operasyondur. Bu operasyon bölgeyi ve Türkiye siyasetini anti demokratik yöntemlerle dizayn çabasıdır.

Bu saldırılarda, Türkiye’yi istikrarsızlık ve güvensizliğe sürüklemek isteyen uluslararası terör siyasetçilerinin de parmağı vardır.

Hükümetin ferasetli ve kararlı bir duruş sergilemesi gerekiyor.

BDP ise, izlediği yol ile sadece Türklere değil Kürtlere de haksızlık yapmakta, Kürt halkının geleceğine ve mutluluğuna gölge düşürmektedir.

Güvencemiz şudur: 25 yıldır devam eden teröre ve terör siyasetinin her türlü zorlamasına rağmen, milletimizin basireti ve taşıdığı medeniyet bilinci sayesinde bir iç savaşa sürüklenmedik.

Demokrasiye karşı yapılan bu operasyonda, MHP – CHP ikilisini de, sağduyulu davranmaları konusunda özellikle uyarmak istiyoruz.

Hükümeti de ferasete ve kararlılığa davet ediyoruz.

*

Milletimizi yasa boğan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması gerekir. Daha önemlisi, bu terör şebekesinin arkasındaki karanlık güçlerin, uluslararası terör siyasetçilerinin deşifre edilmesi gerekir

http://www.gazeteboyut.com/Haber/Guncel/19062010/Saadet-Istanbul-terore-karsi-Taksimdeydi.php

bilemiyorum utanmanız var mı?

Varsa buyrun yazacaklarınızı bekliyorum.

rizzelli
06-21-2010, 01:34
tamamdır ben utanıyorum:)

İntifada
06-21-2010, 01:36
galevera:

Tadını kaçırıyorsun farkında mısın?

ayıp ediyorsun.

Bunalınca uslubunu niye bozuyorsun?

ne demek git yat, okuduğunu anlamıyorsun felan?

Bu şekilde devam edeceksin ben yokum.

Bir dedin iki dedin ses etmedim, ama aynı şeyi tekrar tekrar yazınca ayıp ediyorsun.

karşında salak mı var? aptal mı var?

Hükümet icraat makamı niye miting yapsın diyorsun iyi güzel de ben de sana bak miting yapıyor, toki açılışı deyip yapıyor israile saydırıyor diyorum.

Bunlar miting değil mi diyorum?

bunları yazmak aptallıksa evet ben aptalım!

Sen aptallarla sohbet etme!

sen kendine kendin gibi birilerini bul!

iki de bir tkp ile fark deyip duruyorsun, bunu sorman bile ayıptır!

dinsiz bir parti ile saadetin arasında 3 tane fark bulamıyorsan bu senin ayıbındır!

filistine destek mitinginde filistin ile ilgili olarak hükümet eleştiriliyor, tuhaf olan ne?

Filistine destek mitinginde niye memura az zam yaptılar deseler haklısınız, ama yapılan eleştiriler filistin olayı ile ilgili.

İkiyüzlülük neresinde?

o hadsiz ihhlı ve erol erdoğan
numan ve sloganlar dağıtılan bayraklar başlı başına iki yüzlülüktür de

bak erbakan ne demiş

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bunun için bir takım yöneticilerin, laftan ibaret konuşmaları İsrail’i etkileyememektedir. Bir yandan konuşacaksın bir yandan da İsrail’e milyarlık iş vereceksin. Milletimiz iş istiyor iş laf değil. Aksiyon ve çözüm istiyor. 1 milyon insan Çağlayan’da bugün bunun için toplandı. Milli görüş olarak inş biz, bu sorunu çözeceğiz.

tamam direnen adam oyumuz size bu propogandadan sonra :evet::evet:

Mavera
06-21-2010, 01:37
benim yazdiklarimda hakaret yoktur aksine ince gönderme var.. sizi ne aptal yerine koyuyorum nede salak bunu söylemenizi bile zul kabul ederim..
iki saattir bana ayni seyleri tekrarlatiyorsunuz o acidan yoruldugunuzu düsünüyorum ve bunuda gecenin ilerleyen saatine bagliyorum..
sonucta begenmeyebilirsiniz, aykirida bulabilirsiniz ama fikirlerime saygi duymak zorundasiniz evet siz tkp ile bir cok fark bulabilirsiniz ama ben hic fark görmeyebilirim bunu niye bu kadar yadirgiyorsunuz!..
bakiniz yine bana fark olarak din eksenini gösterdiniz ben bundan baska fark sordum ama cevap alamadim!..
toki mitinglerine gelince orada ak parti yok orada hükümet var orada ak parti baskani degil, türkiye cumhuriyetinin basbakani vardir!..
kaldi o acilislar organize degildir yani parti teskilati düzenlemez oysaki sizin mitingler parti teskilatlari, agd teskilatlarinda planlanir ve ona göre yapilir..
fazla uzatmayacagim diyorsunuz ama sp ye toz kondurmamak icin saatlerdir burada bizlerle tartisma icindesiniz ak parti nin dokunulmazligindan bahsediyorsunuz ama görülüyor ki sizler icin sp dokunulmazin ötesinde birsey!

Mavera
06-21-2010, 01:39
http://www.milligazete.com.tr/haber/saadet-partisi-nden-terore-karsi-sessiz-yuruyus-167413.h (http://www.milligazete.com.tr/haber/saadet-partisi-nden-terore-karsi-sessiz-yuruyus-167413.htm)

bize seviyeden bahsediyorsunuz ama görülüyor ki siz burada bir kapak takma, laf atma derdindesiniz..
sizler hem bir büyügümüz olarak, hem tecrübe olarak bizlere örnek olmaniz gerekirken, cocugunuz yasindaki bizleri utandirma derdindesiniz!

redyellow
06-21-2010, 01:40
Saadet Partisi (SP) üyesi bir grup, artan terör olaylarını ve en son Şemdinli'de gerçekleşen terör saldırısını lanetlemek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdi. Eylemciler, yürüyüş boyunca terörü lanetleyen dövizler taşıdı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan'ın da katıldığı yürüyüş Galatasaray Lisesi önünde başlayıp Taksim Atatürk heykeli önünde tamamlandı. Yürüyüş sonunda Atatürk heykeli önünde bir basın açıklaması yapan Erol Erdoğan, saldırıların demokrasiye karşı açık bir operasyon olduğunu söyledi. Erdoğan, "Bu operasyonlar, bölgeyi ve Türkiye siyasetini anti demokratik yöntemlerle dizayn çabasıdır." dedi.

"Tek güvencemiz şudur: 25 yıldır devam eden teröre ve terör siyasetinin her türlü zorlamasına rağmen, milletimizin basireti ve taşıdığı medeniyet bilinci sayesinde bir iç savaşa sürüklenmedik." ifadesini kullanan Erdoğan, BDP'nin ise izlediği yol ile sadece Türklere değil Kürtlere de haksızlık yaptığını ve Kürt halkının geleceğine ve mutluluğuna gölge düşürdüğünü ifade etti. Erdoğan konuşmasını, "Milletimizi yasa boğan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması gerekir. Daha önemlisi, bu terör şebekesinin arkasındaki karanlık güçlerin, uluslararası terör siyasetçilerinin deşifre edilmesi gerekir." diyerek tamamladı.

http://www.milligazete.com.tr/haber/saadet-partisi-nden-terore-karsi-sessiz-yuruyus-167413.htm

Saadet İstanbul teröre karşı Taksim`deydi.

Saadet Partililer, artan terör olaylarını ve en son Şemdinli’de gerçekleşen terör saldırısını lanetlemek için sessiz yürüyüş gerçekleştirdiler

http://www.gazeteboyut.com/image/haber/2010/06/19/Resim_1276962123.JPG

http://www.aktifhaber.com/images/news/137119.jpg

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan’ın da katıldığı yürüyüş Galatasaray Lisesi önünde başlayıp Taksim Atatürk heykeli önünde tamamlandı.

DEMOKRASİYE AÇIK SALDIRI

Yürüyüş sonunda Atatürk heykeli önünde bir basın açıklaması yapan Erol Erdoğan, saldırıların demokrasiye karşı açık bir operasyon olduğunu söyleyerek, “ bu operasyonlar, bölgeyi ve Türkiye siyasetini anti demokratik yöntemlerle dizayn çabasıdır” dedi.

BDP KÜRT HALKINA DA HAKSIZLIK YAPIYOR

“Tek güvencemiz şudur: 25 yıldır devam eden teröre ve terör siyasetinin her türlü zorlamasına rağmen, milletimizin basireti ve taşıdığı medeniyet bilinci sayesinde bir iç savaşa sürüklenmedik” diyen Erol Erdoğan, BDP’nin ise izlediği yol ile sadece Türklere değil Kürtlere de haksızlık yaptığını ve Kürt halkının geleceğine ve mutluluğuna gölge düşürdüğünü vurguladı.

Basın açıklaması sonrasında Saadet Partisi İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Akyüzlü, şehitler için Kur’an-ı Kerim okudu.

EROL ERDOĞAN’IN BASIN AÇIKLAMASININ TAM METNİ

Şemdinli’ye bağlı Gediktepe mevkiindeki askeri birliğe düzenlenen ve 10 askerimizin şehit olduğu, 16 askerimizin de yaralandığı PKK saldırısını lanetliyoruz.

Şehit olan askerlerimize Allah`tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.

Haziran’ın 5’inde Çağlayan’da SUSTUKÇA ÖLÜYORUZ diye haykırmıştık. Çünkü Filistin’de, Gazze’de, Mavi Marmara gemisinde insanlar ölüyordu, öldürülüyordu.

Önceki yıllarda da, zaman geldi Doğu Türkistan’daki Urumçili mazlumlar için, gün geldi Bosna’daki mağdurlar için, gün geldi Iraklı kadınlar için haykırdık.

*

Bugün ise, Şemdinli’deki saldırı için SESSİZ YÜRÜYÜŞ yaptık.

Bu SESSİZ YÜRÜYÜŞ bir haykırış, bir isyan, bir ikaz ve hatırlatmadır.

Acil çözüm istiyoruz. Acil kardeşlik istiyoruz.

*

Şunların altını çizmek istiyoruz:

Türkiye’nin özellikle dış politikada tarihi günler yaşadığı bir dönemde, terörist saldırılardaki artış dikkat çekicidir. Bu saldırıların referandum sürecinde olması da basit bir rastlantı değildir.

Bu saldırılar, demokrasiye karşı açık bir operasyondur. Bu operasyon bölgeyi ve Türkiye siyasetini anti demokratik yöntemlerle dizayn çabasıdır.

Bu saldırılarda, Türkiye’yi istikrarsızlık ve güvensizliğe sürüklemek isteyen uluslararası terör siyasetçilerinin de parmağı vardır.

Hükümetin ferasetli ve kararlı bir duruş sergilemesi gerekiyor.

BDP ise, izlediği yol ile sadece Türklere değil Kürtlere de haksızlık yapmakta, Kürt halkının geleceğine ve mutluluğuna gölge düşürmektedir.

Güvencemiz şudur: 25 yıldır devam eden teröre ve terör siyasetinin her türlü zorlamasına rağmen, milletimizin basireti ve taşıdığı medeniyet bilinci sayesinde bir iç savaşa sürüklenmedik.

Demokrasiye karşı yapılan bu operasyonda, MHP – CHP ikilisini de, sağduyulu davranmaları konusunda özellikle uyarmak istiyoruz.

Hükümeti de ferasete ve kararlılığa davet ediyoruz.

*

Milletimizi yasa boğan bu hain saldırıyı gerçekleştirenlerin bir an önce yakalanması gerekir. Daha önemlisi, bu terör şebekesinin arkasındaki karanlık güçlerin, uluslararası terör siyasetçilerinin deşifre edilmesi gerekir

http://www.gazeteboyut.com/Haber/Guncel/19062010/Saadet-Istanbul-terore-karsi-Taksimdeydi.php

nokta.

Mavera
06-21-2010, 01:41
ha gayret google dan ara baska hangi köyde, hangi mezrada sp miting yapmis.. neden birseyleri ispat derdine girdiniz anlamakta zorlaniyorum!

İntifada
06-21-2010, 01:42
ben neden teröre lanet mitingi düzenlemiyorsunuz tarzında bir şey söylemedim ama merak ettim acaba neden sessiz yürüyüş yapıyorlar?

redyellow
06-21-2010, 01:43
bize seviyeden bahsediyorsunuz ama görülüyor ki siz burada bir kapak takma, laf atma derdindesiniz..
sizler hem bir büyügümüz olarak, hem tecrübe olarak bizlere örnek olmaniz gerekirken, cocugunuz yasindaki bizleri utandirma derdindesiniz!

Bir insan çıkar SAADET PKKYI LANET MİTİNGİ YAPMIYOR vs.diyerak çeşitli imalarda bulunursa kusura bakmayın ben ona alıntı yaparım ve utanma var mı diye sorarım!

Bu seviyesizlik değildir, asıl seviyesizlik SAADET İLE PKKYI YANYANA ima etmektir!

Açılım konusunu bahane ederek sizin partinizle pkkyı bir araya getiren zihniyetle bu zihniyetin ne farkı var?

ben bir büyük olarak evet utanması gerekenlere utanmaları gerektiğini söyleyeceğim ve gerekirse utandırıcağım, utanmak insani bir erdemdir, utanabilmek iyidir, utanmazlık kötüdür.

redyellow
06-21-2010, 01:45
ben neden teröre lanet mitingi düzenlemiyorsunuz tarzında bir şey söylemedim ama merak ettim acaba neden sessiz yürüyüş yapıyorlar?

Hah şimdi bunu bulduk, niye sessiz?

Sessiz olunca hükümeti eleştiremiyorlar ya ondan!

İntifada
06-21-2010, 01:46
Hah şimdi bunu bulduk, niye sessiz?

Sessiz olunca hükümeti eleştiremiyorlar ya ondan!

hmm...
doğrudur ne diyeyim siz öyle diyorsanız...

redyellow
ha gayret google dan ara baska hangi köyde, hangi mezrada sp miting yapmis.. neden birseyleri ispat derdine girdiniz anlamakta zorlaniyorum!

taksim köymü oldu şimdi:)

galatasaray lisesinin oraları da mezradır kesin:)

la havle, niye ispatlama derdine girdiniz diyorsun ya, hem soruyorlar hem bunu yazıyorlar:)

redyellow
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs066.ash2/36679_401373730885_263525895885_4502187_1862027_n. jpg

Başka bir forumda bunu eklemişler foruma, hükümete ithaf ediyorlar.

ne dersiniz?

Mavera
06-21-2010, 01:48
Bir insan çıkar SAADET PKKYI LANET MİTİNGİ YAPMIYOR vs.diyerak çeşitli imalarda bulunursa kusura bakmayın ben ona alıntı yaparım ve utanma var mı diye sorarım!

Bu seviyesizlik değildir, asıl seviyesizlik SAADET İLE PKKYI YANYANA ima etmektir!

Açılım konusunu bahane ederek sizin partinizle pkkyı bir araya getiren zihniyetle bu zihniyetin ne farkı var?

ben bir büyük olarak evet utanması gerekenlere utanmaları gerektiğini söyleyeceğim ve gerekirse utandırıcağım, utanmak insani bir erdemdir, utanabilmek iyidir, utanmazlık kötüdür.
neden bu kadar sinirlisiniz!.. sonucta burada fikir alisverisi yapiyoruz kaldiki arkadasimizin öyle bir ima yapacagina ihtimal vermiyorum..
neden sp yi böyle körü körüne savunuyorsunuz madem sp bu kadar dogru, bu kadar haktan yana neden sizin göremediklerini biz göremiyoruz, milyonlar göremiyorda küsürat partisi..
sp hic mi yanlis yapmaz.. hep bizi taassub olmakla sucluyorsunuz peki sizin yaptiginiz ne kadar dogru..
bu arada eger siz yanlis gördügünüz birseyi herkesin gözünün icine sokarak deklare edersiniz amacinizin pek iyi niyetli olmadigi düsünülür..
büyüksünüz, tecrübelisiniz o halde sizde erdeminizi gösterip yerinde ve güzel üslubla bunu belirtseniz daha evla olmaz mi!

İntifada
06-21-2010, 01:49
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs066.ash2/36679_401373730885_263525895885_4502187_1862027_n. jpg

Başka bir forumda bunu eklemişler foruma, hükümete ithaf ediyorlar.

ne dersiniz?

kandan medet umuyorlar ne dememizi bekliyorsunuz...
sessiz yürüşünüzde keşke bir ses etseydiniz şunlara...
ama ak partinin bu olayda bir suçu olsa eminim o yürüyüş sessiz olmazdı...
o kraldan çok kralcı erol varya açardı ağzını yumardı gözünü

Mavera
06-21-2010, 01:49
taksim köymü oldu şimdi:)

galatasaray lisesinin oraları da mezradır kesin:)

la havle, niye ispatlama derdine girdiniz diyorsun ya, hem soruyorlar hem bunu yazıyorlar:)

arkadasin kasti belliydi neden gazze mitingleri gibi, neden papaya karsi yapilan mitingler gibi binlerce insanin toplandigi mitingler yapmadinizdi ama siz bir kac kinama ve bir kac kücük mitingi gözümüze sokup bakin sp neler yapti demeye getiriyorsunuz!

redyellow
06-21-2010, 01:50

"11 şehit verdik, beyler hala koltukta" demişler, hükümetin istifa etmesi mi gerekiyor?

Mavera
06-21-2010, 01:51
"11 şehit verdik, beyler hala koltukta" demişler, hükümetin istifa etmesi mi gerekiyor?

genelkurmay baskani istifa ettide haberim mi yok!

redyellow
06-21-2010, 01:53
Allah rahmet eylesin...

açılımın maksadı ve amacı belli olmuştur. 2002'de sıfır terör alıp bugüne getirenler bunun müsebbibidir ama arsız ve ahlaksız oldukları için değişen bir durum olmayacaktır.

askerler yan gelip yatmadan, kellelik görevini yapmışlardır ey tayipp denen...

Sıfır sayılabilecek terör ile yönetimi devralan "Türk değil Türkiyeli" hükümet sözde açılım ile umutlandırdı bölücü faşistleri.
Gösterdi mi azdıracağını, azdırdı mı vermek gerektiğini bilmeyen "gemicik, villa kolleksiyoncusu"dur bu şehitlerin sorumlusu!
Kürdistanı tanıyan, elçilik açmaya kalkan, hava seferleri düzenlemeyi planlayan Türkiyelidir bir numaralı müsebbib.
Kürt ağalarını partinin karar organlarına yerleştirendir sorumlu.
Bu hala oy alsın diye, gerçeği söyleyen diğerlerini oy avcılığı ile suçlayandır lanetlenmesi gereken.
Ne yani hala işbaşında tutulup ülkeyi tümden mahvetmelerini mi istemek gerek lanetlenmemek için.
Sizin değer teraziniz bile bozuk.

Başka bir forumda şehitlerle ilgili başlıkta bunları yazıyorlar, ne dersiniz?

İntifada
06-21-2010, 01:54
arkadasin kasti belliydi neden gazze mitingleri gibi, neden papaya karsi yapilan mitingler gibi binlerce insanin toplandigi mitingler yapmadinizdi ama siz bir kac kinama ve bir kac kücük mitingi gözümüze sokup bakin sp neler yapti demeye getiriyorsunuz!

papaza aynı pilavı ikinci kez nasıl yedirecekler üstad...
daha şurada 15 gün önce filistine destek diye ak partiye lanet mitingi düzenlediler...

redyellow
06-21-2010, 01:54
genelkurmay baskani istifa ettide haberim mi yok!

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs066.ash2/36679_401373740885_263525895885_4502188_7686535_n. jpg

Vakit de ona hesap soruyor.

Mavera
06-21-2010, 01:55
gelsinler burada cevap verelim!.. sehitler ilk defa bugün gelmiyor madem o kadar delikanliydilar o zaman o meydanlarda salladigi iple apoyu asarlardi!

İntifada
06-21-2010, 01:56

15 günlük askeri hükümetmi yollamış oraya?
pkknın eline siahı hükümetmi vermiş?
bu ülkeyi çakallara yediremeyeceğiz kandan medet umanlara bırakmayacağız ..

redyellow
06-21-2010, 01:56
http://gazetebasliklari.iha.com.tr/GazeteBasliklari/20062010/Yeni%20%c3%87a%c4%9f.jpg

Açılımın terörün azmasında payı var mı?

Mavera
06-21-2010, 01:57
Vakit de ona hesap soruyor.

ilk hesap vermesi gereken kisi genelkurmay baskanidir.. senin karakolun basiliyor ve askerlerin sehit edilyior hemde ilk defa degil!..
hükümetin görevi bellidir hükümet ne yapsin askere her türlü maddi, manevi destegi veriyor milletvekillerimi gitsin catissin pkk yla..

İntifada
06-21-2010, 01:58
redyellow ne yapmaya çalışıyor anlayanınız varsa banada anlatsın...
gece vakti fevri hareketler mizacına pek yakışmadı...
ver ver kartelden ver resimleri posta var hürriyet var milliyet var cumhuriyet var devam et koymaya

redyellow
06-21-2010, 01:58
http://gazetebasliklari.iha.com.tr/GazeteBasliklari/20062010/Yeni%20%c3%87a%c4%9f.jpg

Hükümetin açılım politikalarını eleştiriyor, terörün azmasına açılımı sebep gösteriyorlar.

ne dersiniz?

rizzelli
06-21-2010, 01:59
ben anlamıyorum yahu

terörist karakollara baskın yapar,askerlerimizi şehit eder hükümet suçlanır.

nasıl bir kafa bu ya.

okumakla üniversite bitirmek ile alakası yok bunun.

benim bildiğim askerden sorumlu Genelkurmay yetkililerinin istifası istenir veya suçlanır.

Mavera
06-21-2010, 01:59
Açılımın terörün azmasında payı var mı?

dikkatinizi cekerim 2007 secimleri öncesinde her gün neredeyse 10 sehit geliyordu o zaman acilimin "a" si yoktu..
terörün sagi, solu belli olmaz burada tedbirli olmasi gereken ordudur, tedbiri almasi gereken ordudur..
hadi terörün metrolara, alisveris merkezlerine saldirip masum insanlari öldürmesini anlarim ama karakol basilmasi, askeri araclarin silahli saldiriya ugramasini anlayamiyorum!

redyellow
06-21-2010, 02:02
http://gazetebasliklari.iha.com.tr/GazeteBasliklari/20062010/Milli%20Gazete.jpg

Numan kurtulmuş: "bu karanlık saldırıların arkasında türkiyeyi istikrarsızlık ve güvensizliğe sürüklemek isteyen uluslararası terör siyasetcilerinin bulunduğunu" söylemiş.

İntifada
06-21-2010, 02:03

Hükümetin açılım politikalarını eleştiriyor, terörün azmasına açılımı sebep gösteriyorlar.

ne dersiniz?

doğru demiş...
pkkyı kullananlarda biliyor ki bu açılım pkkyı bitirecek...
e ülkede dolu sazan var bir terör eylemi yapsan hemen hükümeti ve açılımı eleştirirler...bundan terörü arttırıyrlar
.
sormak lazım bingölde 35 askerimizi 93 te şehit ettiklerinde ak parti açılımmı yapmıştı...

redyellow
06-21-2010, 02:09
http://gazetebasliklari.iha.com.tr/GazeteBasliklari/20062010/Ortado%c4%9fu.jpg

Al açılımı çal başına derken, hükümetin pkkyı azdırdığını mı ima ediyorlar?

unnamed
06-21-2010, 12:21
Hükümeti terörler vurmaya çalışıyorlar...
Siz hiç farkında değilmisiniz?
Bu ülkede ne zaman ki ilerleme kaydedilmiştir, o zaman ya Başbakanı suikaste kurban gitmiştir, ya asılmıştır yada icraatleri böyle engellenmeye çalışılmıştır.
Açılımdan öncede terör vardı, ne zaman insanların lehine kanun geçicekse o zaman şehitler artıryordu, şimdi de aynısı nı yapıyorlar....

novek
06-21-2010, 17:53
galevera:

bazı insanlar vardır namaz kılarlar ama muslumanlıgın gereklerini yapmazlar.
bazı insanlar vardır namaz kılmazlar ama bir muslumana yakışanı yaparlar.
ikide birde tkp dinsiz demeyin tkp nin dindar namaz kılan uyeleride var bunlar salakmı?
ki komunist ulkeler mesela bulgaristan, küba vs.
bunlarda kiliseye, camiye gitmek yasak degildi.

İntifada
06-21-2010, 18:01
bazı insanlar vardır namaz kılarlar ama muslumanlıgın gereklerini yapmazlar.
bazı insanlar vardır namaz kılmazlar ama bir muslumana yakışanı yaparlar.
ikide birde tkp dinsiz demeyin tkp nin dindar namaz kılan uyeleride var bunlar salakmı?
ki komunist ulkeler mesela bulgaristan, küba vs.
bunlarda kiliseye, camiye gitmek yasak degildi.

salaklarki kurucuları dinsiz olan bir ideolojinin peşinden gidiyorlar...

novek
06-21-2010, 18:04
salaklarki kurucuları dinsiz olan bir ideolojinin peşinden gidiyorlar...
kurucularının neye inandıgı degil senin nerye inandıgın onemli.
komunizm eşittir dinsizlik degildir.
oyle olsaydı komunist ulkelerde dini ibadetler yasak olurdu.

İntifada
06-21-2010, 18:05
kurucularının neye inandıgı degil senin nerye inandıgın onemli.
komunizm eşittir dinsizlik degildir.
oyle olsaydı komunist ulkelerde dini ibadetler yasak olurdu.

komünist ülkelerde sadece komünistlermi yaşıyor?

novek
06-21-2010, 18:14
komünist ülkelerde sadece komünistlermi yaşıyor?
lafı çarpıtma komunist ullkelerde din yasak degil.

HaArP
06-21-2010, 18:37

http://www.netpano.com/haber/3585/Illuminati/ve/%C5%9Eeytaniler/Belgeseli

BİRİNCİ BÖLÜMÜ İZLEYELİM !

novek
06-21-2010, 18:41
http://www.netpano.com/haber/3585/Illuminati/ve/%C5%9Eeytaniler/Belgeseli

BİRİNCİ BÖLÜMÜ İZLEYELİM !
zeitgeist belgeselini niye koydun anlayamadım?

HaArP
06-21-2010, 18:43

2003 Yılı Çin ve Tibette'ki katliamları ve Dine Saldırıları görebilirsin diye...

novek
06-21-2010, 18:49
iyide çindeki sistem karma ekonomi ? bir millet vekili biz atatürkün ekonomik sistemini ornek aldık bile demişti.

HaArP
06-21-2010, 18:57
Komunizm, Emperyalizm, Kemalizm dahil bütün ''İZM'' ler İçinde bazı doğruları barındırmasına rağmen Kitleleri Kontrol eden ve YÖNETEN iLLUMİNATİ Projeleridir...!

İntifada
06-21-2010, 18:58
iyide çindeki sistem karma ekonomi ? bir millet vekili biz atatürkün ekonomik sistemini ornek aldık bile demişti.

onuda otur sen düşün komünizmle yönetilen bir ülke neden karma ekonomi kullanıyor?

novek
06-21-2010, 19:37
onuda otur sen düşün komünizmle yönetilen bir ülke neden karma ekonomi kullanıyor?
komunizm işte çinde bu hale getirdi diye diyen sizsiniz ama çindeki sistem karma ekonomi işte.
hoş çin kapitalist olsaydı dogu turkistanda gene yapıcaktı ya butun bunları.

novek
06-21-2010, 19:38
Komunizm, Emperyalizm, Kemalizm dahil bütün ''İZM'' ler İçinde bazı doğruları barındırmasına rağmen Kitleleri Kontrol eden ve YÖNETEN iLLUMİNATİ Projeleridir...!
sizin kitleleri yoneterek yeni dunya duzenine hazırlamadıgınız nerden bilicez yani akp nin.

HaArP
06-21-2010, 19:47
sizin kitleleri yoneterek yeni dunya duzenine hazırlamadıgınız nerden bilicez yani akp nin.

Bir Söz Vardır ! ''Dereyi Geçene Kadar Ayıya Dayı Denir''... Haklılık payınız var ! Hakkınızı Teslim derim ! Dolaylı yoldan Sisteme ufak tefek şeyler eklendi ! Lakin Siyak ve Sibak ! Bütününe bakıldığında sizde Ak Partiye Hakkını Teslim edin ! Hedef : Kudüs'te Tek Dünya Devleti Kurmak ! Kim Karşı çıkıyor ! Recep Tayyip Erdoğan !!! Rubin ne diyor, Daniel Pipes ne diyor : Bu Adam Usame Bin ladin'den daha TEHLİKELİDİR... !!!

http://www.netpano.com/haber/1690/Yeni/28/Subat/Senaryosu/mu/

Siyasette Laf Mananın Zıddıdır !!!