fatih kısaparmak balon baskılı balon Saadet Partisi'nin Genel başkan adayı belli oldu.Tek aday o... - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet Partisi'nin Genel başkan adayı belli oldu.Tek aday o...

pirinçkentli
10-08-2008, 22:55
Saadet Partisi'nin Genel Başkan adayı belli oldu
26 Ekim'de yapılacak kongrede tek aday o

08.10.2008 17:32
Saadet Partisi Başkanlık Divanı, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u genel başkan adayı olarak belirledi.

Saadet Parti Başkanlık Divanı önceki gün toplandı. ANKA’nın edindiği bilgiye göre Başkanlık Divanı’nda kongre tarihi ve genel başkan adayı belirlendi. Genel başkan adaylığı için ittifakla Prof. Dr. Numan Kurtulmuş belirlendi. Saadet Partisi’nin 3. Büyük Kongresi de 26 Ekim Pazar yapılacak. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kurtulmuş tek aday gösterilecek. Gövde gösterisine dönüşecek olan Saadet Partisi’nin Olağan Kongresi’ne eski başbakan ve Milli Görüş çizgisinin lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan da katılacak.

Milli Görüş çizgisinin önemli isimlerinden olan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş siyasete Fazilet Partisi’nin İstanbul il başkanlığı görevi ile siyaset kariyerine başlamıştı. Milli Görüş çizgisinin gelecekteki lideri olarak isim yapan Prof. Dr. Kurtulmuş’un genel başkanlık adaylığı konusunda Saadet Partisi il başkanlarının tümüm de desteğini aldığı öğrenildi.

PROF. DR. NUMAN KURTULMUŞ KİM?

1959’da İstanbul’da doğan Numan Kurtulmuş, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1982 yılında mezun oldu. 1984 yılında, yine aynı Fakülte’de yüksek lisansını tamamladı. 1988-1989 öğretim yılında ABD’nde Temple University School of Business & Management’da lisansüstü çalışmalarını sürdürdü. Kasım 1990 ile Haziran 1993 tarihleri arasında ABD’nde Cornell University New York State School of Industrial & Labor Relations’nda Misafir Öğretim Üyesi olarak bulundu. Yazarın, sosyal siyaset, işçi-yönetim ilişkileri, yönetim ve organizasyon, sendikalar ve sendikacılıkta yeni trendler ve insan kaynakları yönetimi konularında yayınlanmış makaleleri vardır. Ayrıca, çeşitli uluslararası ve yerli kuruluşların sempozyum ve seminerlerinde tebliğler sundu.

“Stok Yönetiminin Data Base Yaklaşımıyla Entegre Edilmesi” ve “Model İnsan Tipi Açısından Endüstri İlişkilerindeki Değişim” konularında yüksek lisans ve doktora tezleri ile “Post-Endüstriyel Dönüşüm” ve “Japon Sisteminde İşçi-Yönetim İlişkileri” isimli doçentlik çalışmaları mevcuttur. 1992 yılında İktisat Doktoru, 1994 yılında Çalışma Ekonomisi Anabilim dalında Doçentlik unvanı aldı. Sanayi Ötesi Dönüşüm adlı eseri yayınladı.

Bir ara İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdüren Kurtulmuş, Fazilet Partisi İstanbul İl Başkanlığı görevini yaptı.

FP'nin Anayasa Mahkemesi'nce 22 Haziran 2001'de kapatılansından sonra kurulan Saadet Partisi'nin GİK'nda görev aldı.

Habertürk

şeyh şamil
10-09-2008, 13:13
Saadet partisinden bir haber daha gelmedi aslı astarı olmayan haberlerle haber eklemeyelim lütfen

Genel merkezimiz bu gibi haberlere karşı çıkıyor.Bu gibi haberler milletin zihnini bulandırmak için yapılan haberlerdir.

Ya kurtulmuş değilde başka birisi çıkarsa ne olacak ?
Bu gibi şeylere dikkat etmek gerekir.Tek aday çıkacağı kesin ancak kim aday gösterileceği kesin değil !!!

AK_Türk
10-09-2008, 14:11
Demekki Saadette bitiyor

aşk-ı ilahi
10-09-2008, 14:44
olabilir ama...genel merkezden bu haber çıkmadı halen...

MelekTube
10-09-2008, 14:53
geç bile kaldılar bence... :V

şeyh şamil
10-09-2008, 14:58
Daha genel başbakan adayı belli değil millet yoruma başlamış

Semavi
10-09-2008, 15:17
Bakiyorum akp li kardeslerimize sanki kendi basindakiler saglam biriside Recai kutana ithafen gec bile kalindi diyorlar

sözünden ,Davasindan,Samimiyetinden kiviran birisi olmaktansa Recai kutan diyorum

MelekTube
10-09-2008, 15:24
Daha genel başbakan adayı belli değil millet yoruma başlamış
millet dediğiniz forum arkadaşınız :thinking1qs1:

MelekTube
10-09-2008, 15:25
Bakiyorum akp li kardeslerimize sanki kendi basindakiler saglam biriside Recai kutana ithafen gec bile kalindi diyorlar

sözünden ,Davasindan,Samimiyetinden kiviran birisi olmaktansa Recai kutan diyorum
numan kurtulmuş mu kıvırıyor?

aşk-ı ilahi
10-09-2008, 15:34
recai kutan davaya sadık bir liderdi..

aynı sadakati gelecek liderden bekleriz..

benim adayım...mete gündoğandı.....

Semavi
10-09-2008, 19:14
numan kurtulmuş mu kıvırıyor?Sözümü saptirmayin sözüm illaki genc olsun diye aglayanlara ve genc olup ne ortaya ciktigi ortada önemlisi sözüne sadik olanidir,Inaniyorum ki Numan kurtulmusun görevine ve inancina sadik kalacagidir

Ortada daha ful yok yumurta yok onun icin Merkez den dogrulama gelmedigi müddetce kafalar karisitirilmamali

EniGma
10-09-2008, 19:31
Tam ideal bir aday olmuş ...
Numan bey yıllarca teşkilatta ve partide pişti...
bence tek aday olarak girmesi gerekir
Numan Kurtuluş bu görevin altından başarı ile kalkacaktır...

Beritan
10-09-2008, 20:03
hakkımızda kim hayırlıysa o olur inşaallah ama eniştemin telefonuna teşkilattan mesaj geldi bu yalan olamaz heralde..

EniGma
10-09-2008, 20:16
adaymış aday merak etme...