Orijinalini görmek için tıklayınız : Saadet'te Yeni Bir Kriz Kapıda!
Cihannur
07-21-2010, 21:08
Saadet'te yeni bir kriz kapıda!
http://img291.imageshack.us/img291/2662/temelkaramollaoglu.jpg (http://img291.imageshack.us/i/temelkaramollaoglu.jpg/)
Saadet'te yeni kriz kapıda mı? Partinin ağır toplarından Temel Karamollaoğlu kongre çalışmalarının başladığını söyledi.
Saadet Partisi'nin ağır toplarından eski Sivas milletvekili ve eski Sivas Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni bir kongre hazırlığının başladığını söyledi.
11 Temmuz'da yapılan olağan genel kurulda Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan'ın hazırladığı listeye karşı Numan Kurtulmuş kendi listesini çıkarmış ve üçüncü turda genel başkan seçilmişti. Erbakan'ın listesinde olan Temel Karamollaoğlu ve Osman Seçilmiş yönetim dışı kalırken Numan Kurtulmuş'un listesinden Musa Demirci ve Mukadder Başeğmez parti yönetimine girmişti. Ancak mevcut yönetime olağanüstü genel kurul çağrısı yapan 'Ak saçlılar' kongreye gitmek için imza toplamak dahil her yolu devreye koymaya hazırlanıyordu.
Karşılıklı açıklamalardan sonra ise her iki taraf medyaya açıklama yapmamayı tercih ediyor. Liste dışı kalan ve yıllardır Erbakan'ın yanında yer alan eski Sivas Belediye Başkanı ve eski milletvekili Temel Karamollaoğlu da açıklama yapmayacağını belirtti. Karamollaoğlu, konuyla ilgili beyanat vermeyeceğini belirterek, sadece olağanüstü bir kongre sürecinin başladığını söylemekle yetindi. Yeni bir kongrenin hazırlıklarının sürdüğünü belirten Karamollaoğlu, "İnşallah yakın zamanda yeni bir kongre yapacağız ve her şey olması gerektiği gibi olacak." dedi.
İnternet Haber 21.07.2010
:gül:İNŞAALLAH HAYIRLISI OLACAKTIR.:çiçek:
Terennüm
07-21-2010, 22:04
:gül:İNŞAALLAH HAYIRLISI OLACAKTIR.:çiçek:
biz de öyle ümit ediyoruz ..lakin bu sesszilik fırtına öncesi sessizliğe benziyor..
Cihan_ŞümuL
07-21-2010, 22:07
En az zayiat için dua ediyoruz gece gündüz.
Terennüm
07-21-2010, 22:09
En az zayiat için dua ediyoruz gece gündüz.
siz kavli ediyorsunuz Allah razı olsun asıl sonucu fiili duayı edenler etkileyecektir..
Cihan_ŞümuL
07-21-2010, 22:12
siz kavli ediyorsunuz Allah razı olsun asıl sonucu fiili duayı edenler etkileyecektir..
Onların da en hakk kararı vermeleri nefislerine uymmaalrı için dua edeyim.
"Duanız olmasaydı ne hükmünüz,öneminiz vardı."
redyellow
07-22-2010, 00:52
En doğrusunu yaradan bilir.
Ben yeni bir kongrenin hayırlı olmayacağını düşünüyorum.
Bir çok kalbin kırılacağını şimdiden görür gibiyim.
abicim bu sp de ne partiymis be kriz üstüne kriz türkiye kaldiramaz bu kadar krizi :)
redyellow
07-22-2010, 01:02
abicim bu sp de ne partiymis be kriz üstüne kriz türkiye kaldiramaz bu kadar krizi :)
Türkiyeye bi şey olmaz, rahat olun, başka yerlerde bahseden bile yok, bu forumda var en çok:)
Türkiyeye bi şey olmaz, rahat olun, başka yerlerde bahseden bile yok, bu forumda var en çok:)
bende onu anlamiyorum ya bir haftadir sp yle yatiyor, sp yle kalkiyoruz.. yok alti üstü bilmem yüzde kaclik parti niye bu kadar üstünde duruluyorsa :)..
bende onu anlamiyorum ya bir haftadir sp yle yatiyor, sp yle kalkiyoruz.. yok alti üstü bilmem yüzde kaclik parti niye bu kadar üstünde duruluyorsa :)..
altı üstü yüzde bilmem kaçlık'ı bu kadar ses getiriyorsa,meclise girdiğinde diğer partiler:ağla::ağla::ağla::ağla::ağla:.........:w:
altı üstü yüzde bilmem kaçlık'ı bu kadar ses getiriyorsa,meclise girdiğinde diğer partiler:ağla::ağla::ağla::ağla::ağla:.........:w:
Mecliste giremeyecegi icin orasini bilemeyecegim ama siz yinede istihareye yatin hocam Allahtan ümit kesilmez...
redyellow
07-22-2010, 01:22
mühim olan yüzde kaçlık olduğu halde ses getirebilmektir.
hatırlarsınız bu hareket 30 kusur milletvekiliyle bakan düşürmüş bir harekettir.
niye bu kadar üstünde duruluyor onu da size sormak lazım:)
mühim olan yüzde kaçlık olduğu halde ses getirebilmektir.
hatırlarsınız bu hareket 30 kusur milletvekiliyle bakan düşürmüş bir harekettir.
niye bu kadar üstünde duruluyor onu da size sormak lazım:)
abi sende bizi yasit yaptin ha nereden hatirlayim sene bilmem kactir :)..
niye üstünde duruluyor biliyormusun bu fanatik sp liler bizi biktirdi bizimkilerde firsatini buldu vurdukca, vuruyorlar :)
redyellow
07-22-2010, 01:35
abi sende bizi yasit yaptin ha nereden hatirlayim sene bilmem kactir :)..
niye üstünde duruluyor biliyormusun bu fanatik sp liler bizi biktirdi bizimkilerde firsatini buldu vurdukca, vuruyorlar :)
oh ne ala memleket, fanatikler size vuruyorsa siz de o fanatiklere vurun niye fanatiklerin partisine vurarak bizleri de kurunun yanına atıyorsunuz:)
Nerden hatırlayım demişsin, bak internet diye bi şey var,işinize gelince her yeri cin gibi gezip buluyorsunuz, onu da araştır. MSP bakan düşürdü diye yaz, hayrettin erkmen düşürülde diye yaz...mutlaka çıkar:)
Yarın anlattıracağım sana:)
İyi geceler.
abi erkmen se kötü olmus cünkü erkmenler batmanlidir ve su anda ak partinin en gec milletvekillerinden biriside erkmenlerdendir..
benim burada samimi bir arkadas vardi soyadi erkmendi oradan biliyorum o düsen bakanda tahmninen chp liydi demisti amcam eski bakandi diye :)..
bu arada kurunun yaninda yasta yanar, idare et ;)
manifesto
07-22-2010, 01:40
Tam seyirlik bir kongre daha desenize :)
Merak ettim ikinci kongre ne için? Adam gibi bir bahane ileri sürebilecek olanı da yoktur
Hoca öyle istedi..
İkinci KONGRE ile ne değişecek SP de? Biatçılar için akıl yürütmek mantıklı hareket etmek yada sorgulamak diye bir hareket tarzı yoktur elbette..
Sahi İKİNCİ KONGRENİN AMACI NE?
redyellow
07-22-2010, 01:45
abi erkmen se kötü olmus cünkü erkmenler batmanlidir ve su anda ak partinin en gec milletvekillerinden biriside erkmenlerdendir..
benim burada samimi bir arkadas vardi soyadi erkmendi oradan biliyorum o düsen bakanda tahmninen chp liydi demisti amcam eski bakandi diye :)..
ya beni meşgul etme, gidip yatacağım:)
Erkmen deyince hemen tüm erkmenler aynı olacak değil ya.
dedim ya sana yarın anlattıracağım diye, hayrettin erkmen niye düşürülmüş bi araştır bak.
Görünce sen de iyi olmuş diyeceksin, sizin milletvekili de iyi olmuş diyordur.
abi sen anlatsana niye beni google larda heba ediyorsun :)
Beylerbeyi
07-22-2010, 01:50
erkmen mi, ekmen mi?
ekmenler Batmanlı.
şuanda partimizin en genç vekillerinden biri olan kişi Mehmet Ali Ekmendir.
erkmen mi, ekmen mi?
ekmenler Batmanlı.
şuanda partimizin en genç vekillerinden biri olan kişi Mehmet Ali Ekmendir.
ben ekmeni kastediyorum :) evet batmanli ama cok daginik bir asiret diyarbakirda yasayanda cok..
eskiden chp yi destekliyorlardi hatta bakan bile vardi chp de ;)
Beylerbeyi
07-22-2010, 01:55
ben ekmeni kastediyorum :) evet batmanli ama cok daginik bir asiret diyarbakirda yasayanda cok..
eskiden chp yi destekliyorlardi hatta bakan bile vardi chp de ;)
pek sevmem Ekmenleri. aslen Gercüşlüdürler.
güzel bir hitabeti var ama genelde chp liler. zaten ekmenler ak partiye geçince Batmanda 2002 de %6 olan chp nin oyu 2009 da %0.2 ye düştü. chp ye bir tek o aşiret oy veriyordu Batmanda ;D
bilirim hoca bilirim bizim elemanin babasinin diyarbakirda özel hastanesi vardi gerci kredileri ödemeyeince elden gitmisti..
o bana cok anlatmisti ekmenleri ;)
redyellow
07-22-2010, 11:09
Hayrettin ERKMEN (msp tarafından bakanlıktan düşürülen) giresunludur. Batmanlı olanlar farklılar zaten soyadlarında bir harf eksik.
Evet galevera:
Anlat bakalım, dersine çalıştın mı?
:)
hocam aksam elektrikler kesikti pardon ya elektrik olmasa internete nasil girecegim, sular kesikti o yüzden calisamadim cezam neyse cekmeye hazirim bakin simdiden tek ayak üstünde durmaya basladim :)
redyellow
07-22-2010, 11:39
olmazzzzz.... cezayı hak ettin.
Ceza:
3 defa ben SAADET PARTİLİYİM diye bağıracaksın!
İsrail ve Hürriyet 60'ıncı kuruluş yıldönümlerini kutlarken , Milli Görüş lideri Erbakan ev hapsinde…
Demirel'in azınlık hükümetinin Dışişleri Bakanı Hayrettin Erkmen, Milli Selamet Partisi (MSP) lideri Erbakan tarafından düşürülmüştü
Milli menfaatlerimize aykırı tutum takınıyor, İsrail'in işgal politikasına, Kudüs'ü başkent ilan etmesine ses çıkarmıyor diye, gensoru verilmişti
Gensoru, Meclis'te görüşülmüş, ikiye karşı 231 güvensizlik oyuyla kabul edilmişti
Takvimler, "Bizim çocuklar işi bitirdi" mesajıyla Beyaz Saray'a bildirilen 12 Eylül 1980 askeri darbesinden yedi gün önceyi, yani 5 Eylül 1980'i gösteriyordu
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde her bakımdan bir ilkti bu…
Hayrettin Erkmen'i sekiz aydır yürüttüğü Dışişleri Bakanlığı koltuğundan alaşağı eden gensorunun birçok gerekçesi vardı:
"Göreve başlar başlamaz bizi neticede Avrupa'ya vilayet yapacak, Türkiye'yi İslâm dünyasından ayırıp Batı ile siyasî birleşmeye müncer olacak…"
"Ege'deki haklarımızı korumak şöyle dursun, 714 sayılı notamızı sebepsiz olarak kaldırmış, Ege'deki adaların Yunanlılarca tahkim edilmesine ilaveten…"
"İran'a reeksport yaptırmam diyeerek, İslâm'a döndüğü için Batılıların koydukları ambargoda İran'ın değil, Batı'nın yanında yer almıştır…"
Bu kadarı kâfi; oldukça uzun olan "önerge" hakkında daha fazla konuşarak başınızı ağrıtmaya niyetim yok
Lakin şu kadarcığına dikkat çekmeme lûtfen müsaade edin:
Mezkur ifadelerden de anlaşılacağı üzre, Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı, İran'a karşı Batı'nın yanında yer aldığı için suçlanmış ve açıkça İran İslam Devrimi arkalanmıştır
Ayrıca, Batı ile siyasî birleşmeye, estek köstek demeden direkt karşı çıkılmış, bu da Gazi Paşa'nın dış politikadaki tutumuna dayandırılmıştır
Mesela, Recai Kutan önergeyi savunmak sadedinde, o vakitler şöyle demişti:
"Atatürk, zaferden sonra, doğuda İran, Afganistan, Irak ile Bağdat; Batı'da Yunanistan, Yugoslavya, Romanya ile Balkan Paktı'nı imzalamıştı…"
Gelgelelim, Hayrettin Erkmen'in düşürülmesinin esas nedeni, "İsrail'in emperyalist hedefleri ve tecavüzleri karşısındaki" tutumuydu
"İsrail'in tecavüzlerinin artması üzerine tertip edilen Amman Konferansı'na bu bakan gitmiyor, onun yerine Sofya'ya gidiyor…" diyerek kıyasıya eleştiriliyor ve Kudüs işgalçisi olarak tanımlanan İsrail rejimiyle, "münasebetlerin kesilmesi lazımdır" deniliyordu
"Milli Görüş", İsrail'in, Anadolu için bir tehditten ibaret olduğunu 1980'lerde şöyle dile getiriyordu:
"Bilindiği gibi bugünkü İsrail, dünya Siyonizm planının bir adımı olarak kurulmuştur Theodor Herzl'in yüz sene evvel hazırladığı plan, önce merkezi Kudüs olmak üzere bir İsrail devletinin kurulmasını, sonra adım adım ilerleyerek Fırat, Dicle ve Nil havzalarının, yani Anadolumuzun İsrail'e vilayet yapılmasını esas almaktadır…"
Hülasa, İsrail "tehdidine" karşı duyarsız kaldığı gerekçesiyle, Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı, 5 Eylül 1980'de, Milli Görüş lideri Erbakan tarafından düşürülmüştü
Aradan 28 yıl geçti…
Türkiye Cumhuriyeti 54'üncü Hükümetin Başbakanı Erbakan, nedeni ne olursa olsun, şimdi ev hapsinde
Yaşlı bir gazetecinin bir günlük gözaltına alınmasından dolayı yeri göğü inleten necip Türk basınının ağzını bıçak açmıyor
Erbakan 82 yaşında…
Hayrettin Erkmen'in düşürülmesine vaktiyle feveran eden Hürriyet gazetesi 60 yaşında…
Ne tesadüf: İsrail de 60 yaşında…
İsrail ve Hürriyet gazetesinin 60'ıncı kuruluş yıldönümlerini kutladığı bir zamanda, Milli Görüş lideri Sayın Erbakan ev hapsinde…
../..
Salih TUNA-Yenişafak
Neyse bu konuyu da anmış olalım bu vesile ile.
MSP ve Refah Partisi dönemleri harikaydı, çok özledim o dönemleri.
Selamlar kardeş.
redyellow
07-22-2010, 11:39
Ceza:
İsrail ve Hürriyet 60'ıncı kuruluş yıldönümlerini kutlarken , Milli Görüş lideri Erbakan ev hapsinde…
Demirel'in azınlık hükümetinin Dışişleri Bakanı Hayrettin Erkmen, Milli Selamet Partisi (MSP) lideri Erbakan tarafından düşürülmüştü
Milli menfaatlerimize aykırı tutum takınıyor, İsrail'in işgal politikasına, Kudüs'ü başkent ilan etmesine ses çıkarmıyor diye, gensoru verilmişti
Gensoru, Meclis'te görüşülmüş, ikiye karşı 231 güvensizlik oyuyla kabul edilmişti
Takvimler, "Bizim çocuklar işi bitirdi" mesajıyla Beyaz Saray'a bildirilen 12 Eylül 1980 askeri darbesinden yedi gün önceyi, yani 5 Eylül 1980'i gösteriyordu
Türkiye Cumhuriyeti tarihinde her bakımdan bir ilkti bu…
Hayrettin Erkmen'i sekiz aydır yürüttüğü Dışişleri Bakanlığı koltuğundan alaşağı eden gensorunun birçok gerekçesi vardı:
"Göreve başlar başlamaz bizi neticede Avrupa'ya vilayet yapacak, Türkiye'yi İslâm dünyasından ayırıp Batı ile siyasî birleşmeye müncer olacak…"
"Ege'deki haklarımızı korumak şöyle dursun, 714 sayılı notamızı sebepsiz olarak kaldırmış, Ege'deki adaların Yunanlılarca tahkim edilmesine ilaveten…"
"İran'a reeksport yaptırmam diyeerek, İslâm'a döndüğü için Batılıların koydukları ambargoda İran'ın değil, Batı'nın yanında yer almıştır…"
Bu kadarı kâfi; oldukça uzun olan "önerge" hakkında daha fazla konuşarak başınızı ağrıtmaya niyetim yok
Lakin şu kadarcığına dikkat çekmeme lûtfen müsaade edin:
Mezkur ifadelerden de anlaşılacağı üzre, Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı, İran'a karşı Batı'nın yanında yer aldığı için suçlanmış ve açıkça İran İslam Devrimi arkalanmıştır
Ayrıca, Batı ile siyasî birleşmeye, estek köstek demeden direkt karşı çıkılmış, bu da Gazi Paşa'nın dış politikadaki tutumuna dayandırılmıştır
Mesela, Recai Kutan önergeyi savunmak sadedinde, o vakitler şöyle demişti:
"Atatürk, zaferden sonra, doğuda İran, Afganistan, Irak ile Bağdat; Batı'da Yunanistan, Yugoslavya, Romanya ile Balkan Paktı'nı imzalamıştı…"
Gelgelelim, Hayrettin Erkmen'in düşürülmesinin esas nedeni, "İsrail'in emperyalist hedefleri ve tecavüzleri karşısındaki" tutumuydu
"İsrail'in tecavüzlerinin artması üzerine tertip edilen Amman Konferansı'na bu bakan gitmiyor, onun yerine Sofya'ya gidiyor…" diyerek kıyasıya eleştiriliyor ve Kudüs işgalçisi olarak tanımlanan İsrail rejimiyle, "münasebetlerin kesilmesi lazımdır" deniliyordu
"Milli Görüş", İsrail'in, Anadolu için bir tehditten ibaret olduğunu 1980'lerde şöyle dile getiriyordu:
"Bilindiği gibi bugünkü İsrail, dünya Siyonizm planının bir adımı olarak kurulmuştur Theodor Herzl'in yüz sene evvel hazırladığı plan, önce merkezi Kudüs olmak üzere bir İsrail devletinin kurulmasını, sonra adım adım ilerleyerek Fırat, Dicle ve Nil havzalarının, yani Anadolumuzun İsrail'e vilayet yapılmasını esas almaktadır…"
Hülasa, İsrail "tehdidine" karşı duyarsız kaldığı gerekçesiyle, Türkiye Cumhuriyeti'nin Dışişleri Bakanı, 5 Eylül 1980'de, Milli Görüş lideri Erbakan tarafından düşürülmüştü
Aradan 28 yıl geçti…
Türkiye Cumhuriyeti 54'üncü Hükümetin Başbakanı Erbakan, nedeni ne olursa olsun, şimdi ev hapsinde
Yaşlı bir gazetecinin bir günlük gözaltına alınmasından dolayı yeri göğü inleten necip Türk basınının ağzını bıçak açmıyor
Erbakan 82 yaşında…
Hayrettin Erkmen'in düşürülmesine vaktiyle feveran eden Hürriyet gazetesi 60 yaşında…
Ne tesadüf: İsrail de 60 yaşında…
İsrail ve Hürriyet gazetesinin 60'ıncı kuruluş yıldönümlerini kutladığı bir zamanda, Milli Görüş lideri Sayın Erbakan ev hapsinde…
../..
Salih TUNA-Yenişafak
Selamlar kardeş.
Ceza:
Salih TUNA-Yenişafak
Selamlar kardeş.
ben saadet partiliyim...
sen saadet partilisin...
Biz saadet partiliyiz
Ama Ak parti olmadigi zaman ;D;D
İyi yapmıyorlar, üzüyorlar insanları...
Şu referandum sürecinde dost, düşman belli iken kendilerini iktidardan indiren zihniyeti silmek için birlik olup çaba gösterileceğine, birde otorite savaşlarına giriyorlar, sırası değil! süreç önemli bir süreç,sıkın yumrukları birleşin, inin meydanlara ezin yılanın başını!
Özgür Çağrı
07-22-2010, 17:05
ben saadet partiliyim...
sen saadet partilisin...
Biz saadet partiliyiz
Ama Ak parti olmadigi zaman ;D;D
Numan hoca gitsin ak parti olmasada saadete vermem erbakanın aile partisinemi oy vereceğiz ;D;D;D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.