fatih kısaparmak balon baskılı balon ŞAKA GİBİ - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ŞAKA GİBİ

seyid
09-04-2007, 20:33
Golcü alamayan yönetim; Ersen'i satmaktan vazgeçti, Jun'u kampa davet etti.

Golcü alamayan yönetim; Ersen’i satmaktan vazgeçti,Jun’u kampa davet etti. Prensip anlaşmasına varılan Zurawski’nin ise Szymkowiak ile görüştükten sonra fikir değiştirdiği öğrenildi

Parayı gönderdiler
Trabzonspor'da transfer mevsimi kelimenin tam anlamıyla bir skandalla kapandı. Günlerdir forvet arayışı içerisinde olan Bordo-Mavili yönetim, talip olduğu Nobre, Necati, Zurawski ve Prica gibi isimlerden olumsuz yanıt alınca benzerine az rastlanabilecek bir hamleye imza attı. ilk adım Ersen Martin cephesinde atıldı. Huelva ile yapılan anlaşmayı bozan Trabzonspor Yönetimi, aldığı 1 milyon Euro bonservis bedelini ispanyol takımına geri gönderdi, Ersen’i de Bolu kampına çağırdı.

FiFA’ya gidiyorlar
BU haberle adeta şok olan golcü futbolcu yönetime mesaj gönderdi: Dönmüyorum. Ayrıca Trabzonspor’un bu son dakika kararı sebebiyle zor durumda kalan Huelva’nın konuyu FİFA’ya taşıyacağı bildirildi. Günün tek sürprizi bu değildi. Yönetim, daha önce kadro dışı bırakılan Jun’u da kampa çağırdı. Ancak Çek oyuncuya teknik direktör Ziya Doğan’ın fazla sıcak bakmadığı öğrenildi. Bu arada yönetimin Zurawski ile anlaştığı ama bu oyuncunun Szymkowiak ile yaptığı görüşme sonrası karar değiştirdiği ortaya çıktı.

tuğba61
09-04-2007, 20:55
yönetim artık istifa yaww, böle sey olmaz rezil olduk yeter buraya kadarmıs :-\ bu ne hal bunebiçim bi zihniyet ne yapmaya calısıyolar.. gidin artık beceremiosunuzzz :(