Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsun lu arkadaşlar buraya :)
Samsun lu arkadaşlar,tanışıp görüşelim,bize verilen bu fırsatı kullanalım :)
deneme
samsunlu değilim ama orda okuyorum, sefil öğrenci işte (:
kaçıncı sene ? artık samsunlu olmuşsundur :)
meraba arkadaslar..bende samsulu degılım ama fatsalıyım..ıkı saatcıkten bıse olurmu?? ;D
olmaz olmaz ,hoşgeldin aramıza fatsali :D
kaçıncı sene ? artık samsunlu olmuşsundur :)
bu 2. senem
meraba arkadaslar..bende samsulu degılım ama fatsalıyım..ıkı saatcıkten bıse olurmu?? ;D
tipik bir ordu fatsalı örneği(: , nedense orduya olan bağımlılıklarını hiç bir zaman kabul etmezler. bizim oflular gibi ama onlar bu kadar değil, trabzona laf dedirtmezler (:
hayret bısı..ben orduyu kabul etmıorum demedımkı..ama fatsalıyımm..orduya gıtmedım bıle dogru dusgun samsunda takılıorum ondan..hıhh!! ;D
samsun lusun sen artık ,samsunlu kal :D
samsun lusun sen artık ,samsunlu kal :D
aaahh ahh..herkes senın kadar mısafırferver dııl goruosun.. :D
akgulrafet
09-28-2007, 16:31
samsunlu kardeşlerim meraba bende samsunluyum.merkezde oturuyom fevzi çakmakta :)
Ak_Kelebek
09-28-2007, 16:33
ben fatsalıyım ama gelebilirmiyim ???
Ak_Kelebek
09-28-2007, 16:36
:-[
yanlış anlama hemen, başımın üzerinde yerin var :)
takılıyorum ..
Ak_Kelebek
09-28-2007, 17:16
yanlış anlama hemen, başımın üzerinde yerin var :)
takılıyorum ..
estagfurullah ne haddime başkanım ;)
akgulrafet
09-28-2007, 23:15
arkadaşlar samsunspor bu hafta kimle oynuyor ya haberi olan varmı
ooooooo bı fatsalı daha..de bakım kımlerdensın :D
arkadaşlar samsunspor bu hafta kimle oynuyor ya haberi olan varmı
Samsunspor, pazartesi günü oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı. 29 Eylül 2007 14:16TFF Birinci Lig ekibi Samsunspor, pazartesi günü oynayacağı Karşıyaka maçının hazırlıklarını tamamladı.
Hafta başından bu yana ara vermeden devam eden çalışmalara kaburgasında çatlak bulunan Serkan Aykut dışında tüm oyuncular katıldı.
Karadeniz ekibinde iki hafta üst üste alınan Kocaelispor ve Orduspor galibiyetleri sonrası oyuncuların hafta boyunca neşeli ve hırslı oldukları gözlendi.
Teknik direktör Yücel İldiz, Karşıyaka deplasmanı sonrasında 3 hafta art arda iç sahada oynanacak olmalarından dolayı bu karşılaşmanın çok önemli olduğunu söyledi.
Karşıyaka maçından alınacak iyi sonucun hem ilerleyen haftalar için oyuncuların motivasyonlarını yüksek tutacağını, hem de galibiyet serisini devam ettireceğini ifade eden İldiz, ''Ligde güçlü kadro yapısına sahip rakibimiz, iki haftadır aldığı beraberlikler sonrasında bu hafta galibiyet için mücadele edecektir. Bu karşılaşmadan puan ya da puanları hak eden tarafın biz olacağımıza inanıyorum'' dedi.
Hafta başından bu yana Karşıyaka maçının hazırlıklarını sürdüren Karadeniz ekibi, bugün öğle saatlerinde uçakla İzmir'e hareket etti.
Pazartesi günü akşam saatlerinde oynanacak karşılaşmada Samsunspor'un rakibi karşısına, Ercüment, Murat, Emre, Kenan, Sinan, Sefa, Zafer, Ömür, Celil, Serkan Aykut ve Caner 11'iyle çıkması bekleniyor.
Ak_Kelebek
09-29-2007, 15:51
mağzalar başında oturuoduk biz bilirmisin oaraları?
mağzalar başında oturuoduk biz bilirmisin oaraları?
evet bılırım..yurtdaslar gıyım falan oralar herhalde..bızde dolunaydayız..denız evlerı falan..sen bılırmısın oraları..bılırsın heralde..
Ak_Kelebek
10-01-2007, 18:17
duydum hatta bizden birileri oturuo ama kim bilmiom yazdan yaza gelioruz fatsaya ondan yabancıyım memleketime :-[
artık sık sık beklerim samsun a da uğramayı ihmal etme sakın :)
Ak_Kelebek
10-01-2007, 18:20
artık sık sık beklerim samsun a da uğramayı ihmal etme sakın :)
aa orası kesin zaten melekte geldiğimde samsunu es geçmiyeceğime eminim.Çok güzel bi dostluk yakaladım peşini bırakmayıda düşünmüyorum ;)
O zaman yavaş yavaş samsun la ilgili araştırma yapmaya başla ,bak bakalım güzel şehrim de neler var,gezerken lazım olacak ;)
Ak_Kelebek
10-01-2007, 18:25
O zaman yavaş yavaş samsun la ilgili araştırma yapmaya başla ,bak bakalım güzel şehrim de neler var,gezerken lazım olacak ;)
ben bakıorum saten çaktırmadan:)
tamam samsun sahilini tavsiye ederim yeni düzenlemelerle çok güzel oldu ;)
Ak_Kelebek
10-01-2007, 18:30
tamam samsun sahilini tavsiye ederim yeni düzenlemelerle çok güzel oldu ;)
e burada resmini paylaşırsınız o zaman sadece ben diil başkalrıda görmek isteyebilir samsunu ;) ;)
tabi neden olmasın ,şuan karnım çok aç ,önümü göremiyorum vallaha :( belki sonra ...
Ak_Kelebek
10-01-2007, 18:34
tabi neden olmasın ,şuan karnım çok aç ,önümü göremiyorum vallaha :( belki sonra ...
tamam sonra bekliyorum fotoyu o zaman.Bende çok açıktım:( ama işlerim var daha hallettmem gereken ama iftar yemeğine davet etsem ne dersin? :D
senin davetine hayır diyebilirmiyim ben :)
Ak_Kelebek
10-01-2007, 18:44
senin davetine hayır diyebilirmiyim ben :)
o zman iftara bergamadasınız ;D
Ak_Kelebek
10-01-2007, 18:48
keşke :)
uçak yollasam ;)
tamam ama o uçakla sende gel :)
Ak_Kelebek
10-02-2007, 13:50
tamam ama o uçakla sende gel :)
ehehe yaza gelicem ben inşallah ;)
akgulrafet
10-23-2007, 18:38
SAMSUNLU GENÇLER DERNEK KURDUK AK GENÇLİK İÇİN İRTİBATE GEÇMEK İÇİN AKGULRAFET@HOTMAİL.COM ADRESİNE BİR ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
aysnr_55
11-19-2007, 21:55
bende geldimm...forever 5am5un :D KARADENİZİN GÜLÜ 5AM5UN :D ;D
akgulrafet
11-21-2007, 09:30
ayşenuyr hanım irtibata geçebilirmiyiz samsundamısınız. akgulrafet@hotmail adresinden bana ulaşabilirsiniz .
aysnr_55
11-21-2007, 17:14
evet Samsun dayımm..eklimmi adresi??
akgulrafet
11-22-2007, 11:35
ekle tabi kardeşim bir görüşelim
samsunlu değilim ama kardeşlerimi yanlız bırakmayayım dedim.... ;) ;)
aysnr_55
11-22-2007, 19:25
hoş geldin...teşekkür ederiz yalnız bırakmadığın için.. ;D
Ak_Kelebek
11-23-2007, 10:51
Bende geldim Samsunlu değilim ama yakınım :D Ordu-Fatsalıyım.
aysnr_55
11-23-2007, 19:07
hoş geldiin :D
güzel 5am5unun güzel insanalrı selam bende buradayım ama kimse yok galiba kuzen oradmısınn
akgulrafet
11-26-2007, 17:53
havva 55 kardeşim nerelrdesiniz. :)
ben burdayım ama kimse yok galibaaa
bysamsun
01-09-2008, 22:24
Mrb arkadaşlar bende bir samsunluyum hemde samsun vazgecilmezlerim işim dolayısıyla ist de kalıyorum samsunuma bol slm ve sevgiler yolluyorum benim güzel memleketim
selamlar..ben de samsun / atakum :) faaliyetlere seve seve katılabilirim :))
Düş Sokağı Sakini
04-16-2008, 01:46
samsunlu arkadaşlar il binasına geliyormu hiç acaba merak ettim geliyorlarsa illaki görmüşüzdür birbirimizi gerçi fazlada değiliz. bu arada Ankara gezimiz var şuan 22 gibi olcak sanırım belki bi ihtimal. tarih değişebilir yani, samsunlu ak gençleri bekleriz ;)
Düş Sokağı Sakini
04-16-2008, 01:48
selamlar..ben de samsun / atakum :) faaliyetlere seve seve katılabilirim :))
bu arada hoş geldiniz. bende atakumdan bi yerlerden katılıyorum.
samsunlu arkadaşlar il binasına geliyormu hiç acaba merak ettim geliyorlarsa illaki görmüşüzdür birbirimizi gerçi fazlada değiliz. bu arada Ankara gezimiz var şuan 22 gibi olcak sanırım belki bi ihtimal. tarih değişebilir yani, samsunlu ak gençleri bekleriz ;)
kadın kollarındaydım seçim zamanı :) hoşbulduk :)
Düş Sokağı Sakini
04-16-2008, 01:54
desenize benden tecrübelisiniz. neyse ben susayım en iyisi (:
desenize benden tecrübelisiniz. neyse ben susayım en iyisi (:
yok canım esttğ.. :)
Düş Sokağı Sakini
04-16-2008, 02:23
peki o zaman devam edeyim. ak gençlerin bir çatıda toplamak için açılan bi forum işte burası, bir akparti faliyeti. her yerden arkadaşlar mevcut. siteyi gezip dolaşmaınızı ve konulara katılmanızı şiddetle tavsiye edebilirim size. kısa sürede alışacağınıza eminim ;)
Deniz.Feneri
07-26-2008, 06:39
Meğer sitede benden başka samsunlu olduğunu ifade eden çok kişi varmış da bilmiyormuşum ben Arkadaşlar ben de Samsunluyum Merkez'de Adalet Mahallesinde oturuyorum.
Deniz.Feneri
08-03-2008, 16:47
Samsun lu Ak gençler akpartiforum üyeleri bir ara buluşalım mı cumhuriyet meydanında :D
aslında büyük bir reklam yapılmalı sitede tarihi ileri bir tarih olmalı samsunlu üyelerimizle de bu maksatla tanışabiliriz :)
Bende samsun dogumluyum ama trabzonluyum
samsunluların arttığını görmek güzel,hoşgeldiniz arkadaşlar.
VakkasTürk
11-30-2008, 15:45
Selam BenDe Samsun / Alaçam'dan Katılıyorum.Herkese iyi forumlar...
samsun /Atakum İlçesi demekten onur duyarım :)
AY IŞIĞI
12-01-2008, 18:35
Hemşerilerimi görünce çok sevindim rabbim sayımızı arttırsın ;1 bende Samsun-Alaçamlıyım ama İstanbulda yaşıyorum Alaçamlıları duyunca şaşırdım belki tanıdığımız kişilerdir diye gerçi ben pek fazla tanımıyorum ama babamlar kesin tanır uzun zamandır gitmiyorum memleketime özledim..:ayutandım:
mc_metin_055
12-01-2008, 18:44
ee daha baska samsunlu yokmu :)
Cihan_ŞümuL
08-31-2009, 05:28
ben de samsunluyum
Murat KskN
09-05-2009, 17:55
Samsun - Çarşamba ;)
İl kez rastladım bu bölüme.
Ne çok Samsunlu varmış meğer : ) 5 -6 tanecik (( :
Ben de Samsun / Yakakent :saygılar:
bisosyal
01-19-2010, 02:09
arkadaşlar ben samsun canikten.burada bu kadar arkadaş görmek gurur verici.merakımdan soruyorum partimize aktif olarak üye olanlar yada yaşadıkları ilçelerde parti teşkilatlarına giden arkadaşlar var mı?ben aktif olarak çalışıyorum.buradan haberleşelim.tanışalım.bulunduğumuz ilçenin yada il teşkilatına gidelim.ben il gençlik kollarında partimize hizmet ediyorum sizleride aramızda görmek isterim
ali emre
01-19-2010, 05:59
ben varım samsundan ıl teskılatına gıtmek ıstıyorum bısosyal bey nasıl yapabılırım bana yardımcı olursanız sevınırım
Ak_Urfalı
01-19-2010, 14:05
Maşallah formun yarısı samsunlu...
Urfalıyam agam ben...
Herderde ortagam ben... :)
bisosyal
01-20-2010, 02:44
ALİ BEY il teşkilat binamız cumhuriyet meydanında ataürk heykelinin karşısında bank asya nın üstündedir.uygun olduğunuz bi gün teşkilat binamıza gelip gençlik kolları odasına uğradığınız takdirde üyelik konusunda her konuda yardım ederiz.ayrıca yaptığımız çalışmalar hakkında bilgide verebiliriz.gençlik kolları başkanımız sayın CANER GÖKTEPE ve yönetimde ki arkadaşlarımız olarak biz siz ve sizin gibi arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız.
ali emre
01-20-2010, 03:55
cok tskkur ederım ben almayayım :D dermısm degerlı sosyal ısler baskanım.. sızın calısmanızı takdırle karıslıyorum ve calısmalarınızda basarılar dılıyorum . ıl genclık kolları olarak aramıza katılmak ısteyen ak partı sevdalılarını gonulden kucaklıyorum..
Ak_Kelebek
01-20-2010, 12:34
Arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Ben fatsalıyım ama aranıza bugün samsundan bir arkadaşımı kazandıracağım inşallah :)
Arkadaşlar hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Ben fatsalıyım ama aranıza bugün samsundan bir arkadaşımı kazandıracağım inşallah :)
maşallah maşallah.
Ak_Kelebek
01-20-2010, 14:47
Eeee boş durmuyoruz son :)
ali emre
01-22-2010, 07:18
ARKADASLAR BURDAN ACIK İLAN VERIYORUM.BEN AK PARTI İL GENCLIK KOLLARINDA GOREVLI BIR KISIYIM PARTIMIZE KATILIM GOSTERMEK ISTEYEN ARKADASLARIMIZI ARAMIZDA GORMEK BIZLERE ONUR VERIR.YASANILAN BU SURECTE VE YAKLASAN 2011 SECIMLERINDE BASBAKANIMIZA GENCLER OLARAK ELIMIZDEN GELDIGINCE YARDIMCI OLMALIYIZ.BU SECIMLER TURKIYE VE AK PARTI TARIHININ NE ONEMLI SECIMLERI OLMAKLA BIRLIKTE YA TAMAM YA DA DEVAM NITELIGI TASIMAKTADIR.SAFAK ATMAK UZEREDIR VE DOGAN BU GUNESI HEP BIRLIKTE KARSILAYALIM.UNUTMAYIN KI HEP BIRLIKTE HERKESDEN DAHA AKILLIYIZ...
bisosyal
01-23-2010, 13:37
ali emre ye katılıyorum.bende ali emre gibi samsun gençlik kollarında aktif bir üyeyim.haydi sadece sanalda değil reelde de çalışalım.daha aydınlık daha ak bir gelecek için,genel başkanımız başbakanımız sayın recep tayyip erdoğan için,büyük TÜRKİYE için,haydi teşkilatlara. cansenes@hotmail.com (arkadaşlar.cansenes@hotmail.com)
bu mail adresinden bana ulaşabilrsiniz.
selam arkadaşlar... aranıza yeni katıldım.. ordu ünyeliyim ama 6 senedir samsunda yaşıyorum...
serhatayaz
03-26-2013, 02:45
ARKADASLAR BURDAN ACIK İLAN VERIYORUM.BEN AK PARTI İL GENCLIK KOLLARINDA GOREVLI BIR KISIYIM PARTIMIZE KATILIM GOSTERMEK ISTEYEN ARKADASLARIMIZI ARAMIZDA GORMEK BIZLERE ONUR VERIR.. bekliyoruzz
GamzeYanak
05-14-2013, 16:07
Arkadaşlar diyorum ki ak parti için birşeyler yapsak ama aklıma bi fikir gelmiyo ne yapsaak birileri akıl verse diyorum...
GamzeYanak
05-14-2013, 16:35
acaba AKP'ye üye olmak için yaş 18 yaş üstü mü olması gerek ???
Samsun Çarşambadan selam herkese : )
Samsun Çarşambadan selam herkese : )
hemşerim gelmiş :) hoşgeldiniz.
hemşerim gelmiş :) hoşgeldiniz.
H.Buldum..Teşekkürler : )
tahsin0704
03-18-2014, 04:19
Slmlar
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar diyorum ki ak parti için birşeyler yapsak ama aklıma bi fikir gelmiyo ne yapsaak birileri akıl verse diyorum...
Samsuna selamlar öncelikle, 1958-1967 yılları arasında Saitbey mahallesinde ikamet etmiştik.
Kardeşim hiç bir şey yapamıyorsan aklına bir şey gelmiyorsa Face Twitter veya diğer yerlere Tayyip Erdoğan ve AK Parti Photoshop'ları ekle bol bol, yayılmasına çalış, duyur..
Bunlarda etkili oluyor.
Linki ekliyorum buraya;
http://www.akpartiforum.com/showthread.php?p=1048564#post1048564
Sizlerde ekleyiniz buraya ve buradanda seçip dağıtın sağa sola inşaallah.
selam ve dua ile
genckartal
04-10-2014, 17:28
samsun/bafradan selamlar
Zerrin ersoy
08-27-2016, 09:08
Samsun merkezden Herkeze günaydın hayırlı günler
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.