fatih kısaparmak balon baskılı balon Sarıgül CHP'nin kalesi İzmir'de şov yaptı - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sarıgül CHP'nin kalesi İzmir'de şov yaptı

Necip Fazıl
01-18-2010, 02:47
Türkiye Değişim Hareketi Lideri Mustafa Sarıgül, miting düzenlemek üzere CHP'nin kalesi İzmir'e gitti. Sarıgül'ü Adnan Menderes Hava Limanı'nda coşkulu kalabalık karşıladı.

HİKMET ÇETİN SÜRPRİZİ

Türkiye Değişim Haraketi lideri Mustafa Sarıgül miting için geldiği İzmir'de önemli açıklamalarda bulundu... Bornova meydanında düzenlenen mitinge yüzlerce araçlık konvoyla gelen Sarıgül, konuşmasında Türkiye Değişim Hareketi'nde Hikmet Çetin'le birlikte çalışacaklarını açıkladı.
ULUSUMUZUN AĞABEYİ HİKMET ÇETİN

Derlerdi ki Sarıgül’in kadrosunda kim olacak. Ben de derdim ki sabırlı olun. Gün doğmadan neler doğar. Ülkeme olan borcumu kiminle beraber ödeyeceğim izin verirseniz onu siz aktarmak istiyorum.
Bu an Türkiye için son derece önemli bir an. Kendisi bizim Dışişleri bakanlığımızı yaptı. Uluslar arası alanda bizi şerefle onurla en iyi şekilde temsil etti.
Parlamentoda bütün diğer siyasi partilerin de sevgisi kazanarak TBMM Başkanlığı yaptı. Sadece TDH’lilerin değil herkesin sevgilisi ulusumuzun ağabeyi Hikmet Çetin başkanımız.TDH’de bugün Genel Başkanlığımız yapan ağabeyimizi takdim ettim. Ama bilesiniz ki aramızda çok değerli isimler var. Binlerce kardeşimiz var. TDH’nin görevi halkımızın içindeki cevherleri ortaya çıkarmaktır.
TÜRKİYE İYİ YÖNETİLMİYOR

Ülkemizin yorun bir iktidar, dermansız bir muhalefet arasına sıkışmasına asla müsaade edemeyiz. İzmir Ankara’da yeteri kadar temsil edilemiyor. Biz yerel iktidarı genel iktidara taşımak için yoldayız.
TDH iktidarında bütün dünyanın gözü İzmir’de olacak. İzmir’e gelen turist sayısı en az 5 milyon altı sınırından başlayacak.
ATATÜRK’ÜMÜZDEN ELİNİZİ ÇEKİN

İzmir’de çiftçiler mutlu değil. Sulama sistemi yetersiz. Havzalar kirlendi. Gübre, mazot, yem fiyatları arttı. Ak Parti iktidarı dönemindeki rakamlar gösteriyor ki Türkiye iyi yönetilmiyor. Ama hiç merak etmeyin ilaç da var çare de var.
Ankara’daki siyasiler boş vaatlerle karşılıklı atışmalarla günlerini gün ediyor. Yurttaşlarımız haklarını sokaklarda arıyor. Buradan şanlı Tekel işçilerimize selam olsun. Ankara’da kurumlar arası ilişkiler sertleşmiş kardeşler birbiriyle dargın olmuş.
TDH olarak inançlara saygılı laikliği sonuna kadar savunuyorum. Atatürk’ümüzden de inançlarımızdan da elinizi çekiniz. TDH iktidarında dil, inanç, ırk, mezhep farkı olmayacak.
BİZİM YOLUMUZ DELİKANLILARIN YOLU

TDH iktidarında parası olan da okuyacak olmayan da okuyacak. TDH’nin yolu kimlerin yoludur? TDH’nin yolu yüreksizlerin, tembellerin yolu değildir. Bizim yolumuz cesurların, mertlerin delikanlıların yoludur.
Bazıları diyorlar ki, “Türkiye yönetilmez, idare edilir”. Bugünkü siyasiler Türkiye’yi idare ediyor. TDH bismillah diyerek Türkiye’yi yönetmeye geliyor. Belli tabuları yıkacağız, ezberleri bozacağız. Bizim ötekimiz olmayacak. Başı açık olan kardeşimiz de kapalı olan kardeşimiz de bizim olacak.
FIRTINA ESTİRE ESTİRE ANKARA’YA İNECEĞİZ

Söke söke, fırtına estire estire Ankara’ya ineceğiz. Hudut birliği, bayrak birliği diyen herkesle birlikteyiz. Bir olacağız, iri olacağız diri olacağız. İşte o zaman hiçbir münafığın gücü bizi yıkmaya yetmeyecektir.
YARGIDA PARTİZANLIK YAPILMAYACAK

TDH iktidarında kimsenin telefonu haksız yere dinlenmeyecek. Kurumlar arasındaki ilişki en güzel şekliyle olacak. TDH iktidarında devlete laf söyletmek yok. Ama iktidarın yaptığı yanlışlar olursa onları da çözüm önerileriyle birlikte açıklayacağız.
Yargı bizim yargımız yargımızda kesinlikle partizanlık yapılmayacak. Askerimiz polisimiz kesinlikle yıpratılamayacak. Asker de bizim polis de bizim. TDH’nin en önemli özelliği siyaset demokratik hale getirmek olacak. Lidere göre değil halka göre demokrasi gelecek.
DELEGE AĞALIĞI KALKACAK

Bizim partimizde delege ağalığı ortadan kalkacak. Genel başkanları kim seçecek? Kendi seçtiğin delegelerle ömür boyu genel başkan olabilirsin ama Türkiye’ye başbakan olamazsın. Bizde bu parti önce hakkın sonra halkın partisi olacak.
TÜNELİN UCUNDA IŞIK GÖRÜLDÜ

Türkiye’deki siyasi partiler yasasını değiştirmeye var mısınız? Ben de sizlerle birlikte varım. Artık vakit geldi, zaman tamam. Tünelin ucundaki ışık görüldü.
TDH başkaları gibi Ankara’ya tabela takmaya gelmez. Onlar İçişleri Bakanlığı’na dilekçe vererek yola çıktı. Biz söke söke fırtına estire estire Ankara’ya gideceğiz. Bizler Ankara’ya tabela takmaya değil, iktidarın mührünü teslim almaya gideriz.
HAREKET, BEREKET OLACAK

İstiyoruz ki bütün Türkiye nefes alsın. En uygun zamanda Ankara’ya gideceğiz. TDH’nin planı ve programı da hazırdır. Ankara’ya şikayete değil çare bulmaya gideceğiz. Güneş doğuyor. İlkbahara kadar hareketiz sonra bereket olacağız. Sonra sel olup Ankara’ya akacağız.
Halkımızın sesini duymayan, Ankara’da günün gün eden siyasi anlayışlara son vereceğiz. TDH’de görev alacak herkes yandan değil candan çalışacak. Engellilerle konuşun. Onları ziyaret edin. Onlarla birlikte olun. Taksi duraklarını gezin. Hastaları mutlaka ziyaret edin kibirlenme yapmayın.
Değişimin ve sevginin tek partisi biziz. Uzlaşmanın demokrasinin ve özgürlüklerin tek partisi biz olacağız. Selam verin selam alın selamda mutluluğun rahmetin olduğunu unutmayın.

Haber7

Seyyah
01-18-2010, 03:17
Sarıgul sanki Obama'ya özeniyor da değişim demekle olmaz sadece
unutmamak gerekir ABD de ERDOĞAN yoktu ^^
Tek merak ettiğim Chp nin gidişatı nasıl olacak 2011 de hep Akpartiye oy kaybediyor diyorlarya, bakalım Sarıgül Akpartininmi Chpninmi rakibi olacak.

İntifada
01-18-2010, 03:32
Sarıgül cehapenin pamukoğlu faşistlerin canını çok yakacak :)
Ne dedi Bülent Arınç bugün eğer erken seçim mantıklı bir davranış olsa parti çıkarlarını gözeterek ben hemen yarın yapalım derim erken seçimi.
Muhalefet dönsünde haline yansın

Fırat
01-18-2010, 04:14
Parti kuran laiklik kokusunu sürünen izmire koşuyor ne hikmetse. Buyrun siz ankraya yada kayseriye alalım ne bileyim başka illerimizde var yani.

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:25
Chp'nin değil de Akp'nin canını fena yakacaktır. Chp yine muhalefet kalır ama Sarıgül varken Akp tarihinde ilk defa iktidardan inip muhalefette kalmak neymiş onun tadını görür.

2011'de TDH'nin tek başına iktidar olmasını bekliyorum.

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:26
Parti kuran laiklik kokusunu sürünen izmire koşuyor ne hikmetse. Buyrun siz ankraya yada kayseriye alalım ne bileyim başka illerimizde var yani.

Sarıgül daha önce Bursa, Niğde ve Batman'da da miting yaptı.

Fırat
01-18-2010, 04:27
Sarıgül daha önce Bursa, Niğde ve Batman'da da miting yaptı.
Hadi canım kaç kişiyle yaptı yahu.

İntifada
01-18-2010, 04:28

''Sen daha çok beklersin'' diye klişe bir söz dolanıyorya piyasada bence bu durumda cuk oturdu :)

Fırat
01-18-2010, 04:29
Batmana kadar gelmiş demek ilginç. Sizde şunu anlayın artık ne chpden ne de chp kalıntılarından iktidar olmaz sizin zorbalıkla iktidara geldiğiniz o dönemleri tarihe gömdük.

Seyyah
01-18-2010, 04:30
Chp'nin değil de Akp'nin canını fena yakacaktır. Chp yine muhalefet kalır ama Sarıgül varken Akp tarihinde ilk defa iktidardan inip muhalefette kalmak neymiş onun tadını görür.

İşde demek istediğimde tam olarak budur.
Senin gibi Chp nin kadrolu saldırganı bile diyoki Sarıgül tek başına iktidar olacaktır (:
Hocam laf aramızda Chp'nin vay haline ;;)

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:32
Hadi canım kaç kişiyle yaptı yahu.

http://www.turktime.com/haber/Sarigul-Batman-da-Konustu-/73907

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:34
İşde demek istediğimde tam olarak budur.
Senin gibi Chp nin kadrolu saldırganı bile diyoki Sarıgül tek başına iktidar olacaktır (:
Hocam laf aramızda Chp'nin vay haline ;;)

Ne Chp'si kardeşim ben Akp'den geçtim TDH'ye. Chp ancak sarıgül 2011 yılında TDH tek başına iktidar olduktan sonra TDH yönetimi Chp'yi ele geçirdikten sonra iktidar olabilir.

Fırat
01-18-2010, 04:35
2 bin kişide amma çokmuş bak bak gözüm doyamdı.

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:36
Batmana kadar gelmiş demek ilginç. Sizde şunu anlayın artık ne chpden ne de chp kalıntılarından iktidar olmaz sizin zorbalıkla iktidara geldiğiniz o dönemleri tarihe gömdük.

Cho ile ve kadroları ile işim olmaz ama şunu da bilirim ki Sayın sargül'ün bize öğrettiği siyasi ahlakta ki bu Chp gibi Atatürk tarafından kurulumş ve Türkiye'nin en eski siyasi partisiyse kimse ve hiç bir kurum hakkında hakaret edilmez ve hiç bir rakip küçük görülmez.

Biliriz ki bir zamanlar Hz Muhammed ve ilk müslümanlara da "kalıntı" deniyordu.

Fırat
01-18-2010, 04:38
Chp ancak sarıgül 2011 yılında TDH tek başına iktidar olduktan sonra TDH yönetimi Chp'yi ele geçirdikten sonra iktidar olabilir.
Sen hele bunu tam açıkla anlamadım bende ikinci yorumunu okuyayım.

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:38
2 bin kişide amma çokmuş bak bak gözüm doyamdı.

Şu anda ortada ne seçim var ne de Sarıgül'ün partisi. Sadece hareket halinde ve Akp'nin seçim döneminde anca 3 bin kişi topladığı meydanda 2000 kişi toplama her babayiğidin harcı değildir.

Seyyah
01-18-2010, 04:39
Ne Chp'si kardeşim ben Akp'den geçtim TDH'ye. Chp ancak sarıgül 2011 yılında TDH tek başına iktidar olduktan sonra TDH yönetimi Chp'yi ele geçirdikten sonra iktidar olabilir.

Chp nin kadrolu saldırganı, ben bilirim senin nerden neye geçtiğini (:
Bu ban yiyecek olan kaçıncı üyeliğin? Neyse konumuz bu değilde,
demek istediğimi anla bi düşün hemen saldırma^^
Sen bile Sarıgül dediysen vay Chp yi düşünsene :)
Hani sizin XL leriniz derya solun oyunu bölecek, adamlar haklımı ne :w:

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:40
Sen hele bunu tam açıkla anlamadım bende ikinci yorumunu okuyayım.

2011 yılında TDH tek başına iktidar olacaktır. Chp de barak altında kalacaktır. Bu durumda chp yönetimi istifa edecektir ve iktidar TDH ile CHP, CHP çatısı altında birleşecek ve böylece CHP tek başına iktidar olacaktırç

cumhuriyet_
01-18-2010, 04:41
Chp nin kadrolu saldırganı, ben bilirim senin nerden neye geçtiğini (:
Bu ban yiyecek olan kaçıncı üyeliğin? Neyse konumuz bu değilde,
demek istediğimi anla bi düşün hemen saldırma^^
Sen bile Sarıgül dediysen vay Chp yi düşünsene :)
Hani sizin XL leriniz derya solun oyunu bölecek, adamlar haklımı ne :w:

Sarıgül sol değil ki merkez partisi kuracak.

Seyyah
01-18-2010, 04:44
Sarıgül sol değil ki merkez partisi kuracak.

Sarıgül sol demedimki.
Kimlere değeceğini söyledim.
Neyse hayırlısı bekleyelim, görelim;;)

Fırat
01-18-2010, 04:44
Rakipleri küçük görmüyoruz sizin fikir babanız kim peki? Ben söyliyim Hikmet çetin bu zat CFR Trilateral Komisyonu ve Bilderberge üye biri. Türkiyedeki özel kişilerden biri en son afganistandaydı. Arkasına takıldığınız adamları iyi tanıyın.. (http://www.turkiyeforum.com/archive/o_t__t_18653__cfr-trilateral-komisyon-ve-bilderberg-orgutleri.html)

Fırat
01-18-2010, 04:46
2011 yılında TDH tek başına iktidar olacaktır. Chp de barak altında kalacaktır. Bu durumda chp yönetimi istifa edecektir ve iktidar TDH ile CHP, CHP çatısı altında birleşecek ve böylece CHP tek başına iktidar olacaktırç
Gel fazla uzatmayalım bu yazın iktidara oturtalım gitsin. Bak hazır erken seçim havasında girdik. Sevdim seni arkadaş. :)

İntifada
01-18-2010, 05:34
23 nisanda sırayla birerkere otursunlarda başbakanlık koltuğuna heveslerini alsınlar madem :)

Fırat
01-18-2010, 08:12
23 nisanda sırayla birerkere otursunlarda başbakanlık koltuğuna heveslerini alsınlar madem :)
Orda da yaş sınırı var sorma kardeşim ne o olacak onların o koltuk sevdaları.

Fırat
01-18-2010, 08:15
Şu anda ortada ne seçim var ne de Sarıgül'ün partisi. Sadece hareket halinde ve Akp'nin seçim döneminde anca 3 bin kişi topladığı meydanda 2000 kişi toplama her babayiğidin harcı değildir.
Kendisi hapisteyken biz parti olarak seçime girmiştik. Artık kıyaslamayıda sen yaparsın.

cumhuriyet_
01-18-2010, 16:16
Kendisi hapisteyken biz parti olarak seçime girmiştik. Artık kıyaslamayıda sen yaparsın.

Kim hapisteyken kardeşim.

Sarıgül asla hapise girmedi ki !