fatih kısaparmak balon baskılı balon *SEÇİMDEN ÖNCE SEÇİMDEN SONRA 180 DERECE DÖNÜŞ* - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : *SEÇİMDEN ÖNCE SEÇİMDEN SONRA 180 DERECE DÖNÜŞ*

akzeinebu
10-10-2007, 14:10
Ben olumsuz bakıyorum arkadaşlar burda öyle bir durum var ve bu kişinin üyeliği kabul edilmiş durumda ben istifa etmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz...

loneliness
10-10-2007, 14:15
Neden istifa ediyorsun ki o şahsiyet tükürdüğünü yalamış Senin çalışarak % 47 e destek olduğun bir partiye üye olmuş ben olsam istifa etmem ara sıra yüzüne bakman yeterli olur...

akzeinebu
10-10-2007, 14:18
belki haklı olabilirsin ama bu kişi seçim sürecinde 10 gr şampuana oyunu satma 1 torba kömüre oyunu satma diye mikrafonda bas bas bağıran ikili tartışmalarda partimiz hakkında olağan lafı söyleyen biri üye olması belki koymaz ama benim bulunduğum konuma gelirse ki öyle görüluyor ozaman basarım istifamı üzgünüm benim bir gururum var aramızda bir fark olmalı onunla ...

ak_mavish
10-10-2007, 14:20
Ben de olumsuz bakıyorum tepki gösterirdim ama istifa edince ne olacak?...Niye kabul ettiler ki? ???

büyükdoğu
10-10-2007, 14:27
böyle birinin samimi olmadığını düşündüğümden sıcak bakmıyorum

akzeinebu
10-10-2007, 14:45
Ben de olumsuz bakıyorum tepki gösterirdim ama istifa edince ne olacak?...Niye kabul ettiler ki? ???

valla en ufak bir fikrim yok birde sahiplenmişlerki birileri sormaa >:(

kayısıkentli44
10-10-2007, 18:30
olumsuzzzzzzzzzz.....bir gün aynısını bizede yapar.....

taya
10-10-2007, 18:36
hani ilk bakıldığında olumsuz birşey gozukmuyor gibi ama genede tedbiri elden bırakmamak lazım zaten bir kademeye yukselebilmesi için belli bir güveni sağlaması gerekir ama karar mercii yonetimdir, ve gereğini yapacağından şüphemiz yok.

parabol
10-10-2007, 19:06
belki haklı olabilirsin ama bu kişi seçim sürecinde 10 gr şampuana oyunu satma 1 torba kömüre oyunu satma diye mikrafonda bas bas bağıran ikili tartışmalarda partimiz hakkında olağan lafı söyleyen biri üye olması belki koymaz ama benim bulunduğum konuma gelirse ki öyle görüluyor ozaman basarım istifamı üzgünüm benim bir gururum var aramızda bir fark olmalı onunla ...

kesınlıkle katılıyorum zeynep..ben olsam bende basardım ıstıfayı...sen calıs dıdın tırnaklarınla tum samımıyetınle gel bulundugun yere dıger yandan karektersız bı mahluk gelsın senınle aynı konuma..buna ızın verebılen ınsanların da samımıyetınden suphe duyarım ben...ceker gıderım...

bennur
10-10-2007, 20:19
bence olabilir ama sıkı takipte olmalı ama olmasaydı daha güzel olurdu....

akzeinebu
10-10-2007, 23:36
valla arkadaşlar ben onu bunu bilmem ağrıma gidiyor yaa ayıp denen bişi var öle oyunu vermiş olsa sadece laf söylememiş olsa tamam ama gerçekten üzüntü duydum :-\

MHAKANM
10-11-2007, 00:39
doğruyu görmüşse yanlışı kurcalamaya gerek yok siyasi fikirler zamanla değişebilir