fatih kısaparmak balon baskılı balon Secime 1 hafta kala son atak ne olabilir. - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Secime 1 hafta kala son atak ne olabilir.

Özgür Çağrı
06-05-2011, 21:26
Mavi marmara için soruşturma izni verilebilir :) Epey oy kaybediyoruz bu sebepten çevremde ..

Mehmet M.K
06-05-2011, 21:39
Mesela ;Bence

-Emeklilere yaslarina göre artis yapilabilinir.
-Memurlara, ve iscilerin yasina göre senelik izinleri artirilabilinir.

Cihan_ŞümuL
06-05-2011, 23:27
sözleşmelileri kadroya almak mükemmel bir yatırım.

ögretmen alımı daha da şahane...

ak-sevdalı
06-06-2011, 01:44
bence enbüyük atak birbirlerine sonderece zıd siyasi görüşlere sahip----- chp+bdp+mhp+çeteler ----kualisyonunu hangi amaçların biraraya getirdiğini--tam anlamıyala anlatabilmek--- bu kualisyonun seçmenlerindende---hedefin aynı nokta olduğu--bilindiği halde--neden--farklı çizgilerdeymiş gibi--davranmalarının--sebebini öğrenebilmek--bilmem anlatabildimmi (ben bu kualisyonun seçmenlerinin büyük çoğunluğunun farkında olmadan aynı hedefe koştuğunu sanıyorum)

unnamed
06-06-2011, 03:33
benzinde fiyatı aşağı çekmek....
özellikle alınan vergiyi...

Zahidegül
06-06-2011, 18:24
Tayyip bey yapacaklarından çok yaptıklarıyla fethetti bizi zaten. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Amin.

EZEL
06-06-2011, 18:37
İyi bir tarım ürünleri fiyatları açıklanabilir . Askeri ücretlilere yeni müjdeler verilebilir .
AMA unutmayın en çok AK Parti ile ilgili paylaşımları paylaşarak insanlara ulaşabilirsiniz bu yüzden erinmeden sıkılmadan çekinmeden paylaşın .

Mehmet M.K
06-08-2011, 00:22
Mesela Avrupada
yüksek eyitim notunuzun durumuna göre önünüz acik

neymis bu öss me yss me ne bu ögrencilerin cektigi.

Allahin izniyle Üniversite ler cogalinca bunlar kalkar.

Allah yardimcisi olsun Basbakanimizin,

Aslinda yapilmasi istenilenler , yaptiklarinin yaninda bir hic Köstekciler olmasa
daha cok yol alinicakti ya. Bundada vardir bir Hayir.

Mavera
06-08-2011, 00:26
Üniversite giris sinavlarini kaldirmayi vaat edebilir :)