Orijinalini görmek için tıklayınız : Şehit yakınları
sehitoğlu
07-25-2011, 05:00
şehit yakınlarına yeni kanun çıkarılmasını talep ediyorum fikrim bu şehit çocuğuyum. 2 yıl işsiz gezdim sonra otelde günlük 18 saat çalışma aylık 500 liraya iş buldum bunada şükür
sehitoğlu
07-25-2011, 05:02
yasada terörö ve görev şehidi ayrımı var terör şehitlerinin yakınlarına iş ev almada kolaylık gibi haklar verilirken görev şehidi yakınına hiç bir hak verilmiyor benim babam görev şehidi traik kzasında şehit oldu şu an dada başka bir iş bakıyorum saygılarıma
İntifada
07-25-2011, 05:06
şehit yakınlarına yeni kanun çıkarılmasını talep ediyorum fikrim bu şehit çocuğuyum. 2 yıl işsiz gezdim sonra otelde günlük 18 saat çalışma aylık 500 liraya iş buldum bunada şükür
Kahrolsun böyle düzen!
sehitoğlu
07-25-2011, 05:25
ne düzeni kardeş
sehitoğlu
07-25-2011, 05:26
düzen yokki sistem yok kahrolsun böyle hayat desek daha doğru olur
düzen yokki sistem yok kahrolsun böyle hayat desek daha doğru olur
arkadaşım ilk önce ALLAH' dan sabır , başınız sağolsun ;; ama kaderiyatta bunlar olacak..benim sizden isteğim çok sabırlı ve metanetli durmanızdır..belkide bu mevzudada vardır bir HAYIR : siz çalışarak geçiminizi sağlayın.. hakkınızı elbet birgün alırsınız umarm
Hüdaverdi
07-25-2011, 17:28
http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/09/11/hukumetin_sehit_cocuklarina_jesti
2009 un haberi bu.Şehit çocuklarına 1 memuriyet hakkı varken sayı 2 ye çıkarılması düzenlemesi yapılmış.
2009 dan bu yana yeni düzenlemeler illa ki yapılmıştır.Gerekli mercilere başvururlar haklarınla ilgili bilgi alabilirsin.
sehitoğlu
07-26-2011, 02:00
malesef hiç bir düzenleme yapılmadı gerek emniyetin şehit aileleri birimi gerekse dernek hiç bir yeni düzenlemenin olmadığını biliyor saygılar
Zahidegül
07-28-2011, 15:00
Heryerde gözümüze çarpan Şehit aileleri ibaresinin gerçek manada kullanılmaması üzücü. Benimde yakın bir akrabam aynı dertten muzdarip.
sehitoğlu
07-29-2011, 03:24
ne gibi bir manada kullanılıyor gerçek mana derken neyi kast ettiniz ben bir gün akp il meskezine gidip il yönetimine küfür edip gidecem isterlerse hapse atsınlar
ne gibi bir manada kullanılıyor gerçek mana derken neyi kast ettiniz ben bir gün akp il meskezine gidip il yönetimine küfür edip gidecem isterlerse hapse atsınlar
derdin nedir senin dostum?
AkTR2011
07-30-2011, 01:51
Biraz daha gerçekçi olmak lazım. Tamam partimiz bir çok şeyi düzeltti; fakat sorun çokmuş kardeşim çöz çöz...
sehitoğlu
07-31-2011, 03:09
derdin nedir senin dostum?
kardeş kusura bakma derdim şu şehit ailelerine söz verildi 2. iş hakkı verilecek şehitlik yasası yapılacak dendi ama yapılmadı
ben siyasetten anlamam ama kullanılıyormuşuz gibi geliyor
söz verip tutmayan birine kızarmısnız siz?
bende kızıyorum bir nevi tepki göstermek amacım
sizden ricam şehit aileleri dernekleri il görüşün hepsi öfkeli
tek ben değil
sizden şehitlik yasası haırlamanızı talep ediyorum
ricam lütfen konuyu gündeme gelsin
haa diyeceksiniz ki gündem dolu mecliste meclis açılmadı
haklısınız doludur
ama dsp olsun mhp olsun geçmiişte şehit ailelerinin durumlarını gündeme getirdi ama akp ilşgilenmedi şehit aileleri derneklerini akp il yöneticileri olsun
ziyaret ediyor ama ne yapıyorlar bilmiyorum bence hiç bir şey
saygılar
sehit ailelerinin resmi bir dernegi varmi cünkü piyasada cok sayida sehit ailesi dernegi var ve bazilari ideolojik tutum icindeler..
sehitoğlu
07-31-2011, 09:15
ama hepsi aynı kanunların çıkartılmasını istiyorlar
sehitoğlu
07-31-2011, 09:17
ideolojik tutumları nedir? teröre karşı tutum içindedirler
teröre karşı yumuşak yaklaşanlar sevmezler
ne gibi ideolojileri var?
ŞEHİT AİLELERİ BAŞBAKAN YARDIMCIMIZ SAYIN BÜLENT ARINÇ'IN SÖZLERİNE İNANIYOR VE VERİLEN SÖZLERİN GERÇEKLEŞMESİNİ BEKLİYOR.
aa - 21.01.2011 - 17:38
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ''Torba Kanuna konulan hükümle şehit ailesine daha fazla katkı sağlanacak. En az 2 ferdi iş sahibi yapılacak. Onun yanında TOKİ'den tahsis edilen ev de, belki şehidimizin vatanımıza yaptığı katkının yanında hiçbir değeri olmasa da sembolik olarak ona sahip çıktığımızın göstergesi'' dedi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Arınç ile Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, Manisa'nın Turgutlu ilçesi belediyesinde ''Tarım ve İnsan'' konulu serginin açılışını yaptı. Sergideki fotoğraflar hakkında bilgi alan Arınç ve Eker, daha sonra Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'ı makamında ziyaret etti.
Turgutlu Belediye Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Arınç ve Eker, Hantepe'de 2010 yılının Temmuz ayında şehit olan Uzman Onbaşı Samet Yılmaz'ın annesi Hatice, babası Selahattin Yılmaz ve ağabeyi Sedat Yılmaz ile bir araya geldi. Şehidin ailesi iki bakana çiçek verdi.
Belediye Başkanı Serhat Orhan, Samet Yılmaz'ın ağabeyinin Tarım ve Köyişleri Bakanlığında işe yerleştirildiğini, aile için de 2 katlı ev yapıldığını ifade etti.
Şehidin ağabeyi Sedat Yılmaz, yaptığı konuşmada, ''Bu acıya diğer vatan evlatları dahil olmasın, bizim çektiğimiz acının araştırılmasını istiyoruz. 3 generalin terfi etmesini istemiyorum'' dedi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da şunları söyledi:
''Çok değerli evladımız Samet kardeşimiz, 6 ay kadar önce hunhar bir şekilde arkadaşlarıyla hayata veda etti. Acılarını tazelemek istemiyorum. Resmi erkan da elinden gelen desteği verdi. Ben konuyla ilgili belediye başkanından bilgi alıyorum, aile ihtiyaçları konusuna neler yapılabileceğini görüşüyorum. Çok şükür kardeşi bir işe yerleşti. Belediye meclisinde alınan kararla ev yapılıyor. Samet'in şehitler kervanına katılması hepimizi üzdü. Biz şehidimizin ailesine karşı görevimizi yerine getiriyoruz. Devletimizin, hükümetimizin bu konuda gayretli olduğunu biliyorum. Torba kanuna konulan hükümle şehit ailesine daha fazla katkı sağlanacak. En az 2 ferdi iş sahibi yapılacak. Onun yanında TOKİ'den tahsis edilen ev de, belki şehidimizin vatanımıza yaptığı katkının yanında hiçbir değeri olmasa da sembolik olarak ona sahip çıktığımızın göstergesi.
O olayla ilgili pek çok şey yazıldı, çizildi. Bu konuda Genelkurmay Başkanlığı da inceleme yapıldığını söyledi. En az aile kadar bu konunun takipçisiyiz. Samet ve Samet gibi kardeşlerimizin kanı yerde kalmayacak. Milletimize huzur içinde yaşamayı nasip etsin.''
Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Serhat Orhan, iki bakana kuru meyve sepeti ve poşu hediye etti.
ŞEHİT AİLELERİ SAYIN BAKANIMIZ ERTUĞRUL GÜNAY'IN AÇIKLAMALARININ GERÇEKLEŞMESİNİ BEKLİYOR.
Sayın Bakanımız 08.06.2011 tarihindeki İzmir Şehit Aileleri derneğinin ziyaretindeki açıklamaları.
“Ziyaretin amacı seçim değil, verilen sözü yerine getirmek”
Kültür ve Turizm Bakanı, Ak parti İzmir milletvekili adayı Ertuğrul Günay, İzmir şehit aileleri yardımlaşma derneğini ziyaret etti. Günay ziyaretin seçim ile ilgisi olmadığını vurgulayarak, daha önceden verilmiş bir sözü yerine getirdiğini söyledi. Bakan Günay, "Şehit yakınlarına yakışır hizmeti, itibarı göstermek boynumuzun borcudur" dedi.
Kültür ve turizm bakanı Ertuğrul Günay, İzmir Şehit Aileleri İnsan Hakları ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın da bulunduğu ziyarette şehit yakınları ile görüşen Bakan Günay, uzun süredir derneğe gelme sözü olduğunu, ziyaretin seçim çalışmaları çerçevesinde değerlendirilmemesi gerektiğini söyledi.
Günay, şehit kardeşine iş bulmanın devletin görevi olduğunu anlatarak "Referandum Eylül'de yapıldı, Meclis Ekim'de açıldı. Referandumdan sonra Meclis 3 ay görev yaptı, acil işleri çıkardı, bütçe görüşmeleri oldu. Millete taahhüdümüz var, bu düzenlemeleri yapacağız. Şehit yakınlarına, eşi çocukları, kardeşine, ailesine, geride kalanına, bizim oğlumuz, evladımız, babamız, kardeşimiz bu vatan için, bu millet için canını verdi ama bu millet değerini biliyor dedirtmek, bunun düzenlemesini yapmak boynumuzun borcudur" dedi.
Devletin, şehit yakınlarına her türlü desteği sağlama gücünün olduğunu belirten Bakan Günay, "Şehit yakınlarının istekleri çok makul, devletimiz bu ailelere borçludur” diye konuştu.
sehitoğlu
08-05-2011, 02:45
güzel haberler sağolun
yalnız ben tekrar söyliyeyim siyasetten anlamam herhangi bir ideoloji herhangi bir siyasi parti destekçisi deiğilim fakat bana bu haberler inandırıcı gelmiyor artık
biraz sıkıldım saygılarımla
tekrar tekrar teşekkür ediyorum
haaaa yine beklemekte fayda var
saygılar
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.