fatih kısaparmak balon baskılı balon Sen Güllere Özenme Onlar Sana Özensin! - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sen Güllere Özenme Onlar Sana Özensin!

Hüdaverdi
07-02-2008, 21:18
SEN GÜLLERE ÖZENME ONLAR SANA ÖZENSİN!

http://img104.imageshack.us/img104/9994/clipboard03cj0ai5.jpg

Ey kışa baharı müjdeleyen, güzelliğiyle gönülleri cezbeden ve asırlar öncesinin buğusuyla âşıkları mest eden; nuruyla karanlık dehlizlerde boğulanlara yol gösteren goncam, sen açılıp güle devşirme.

Sana kapanmak yaraşır, sakın diğer çiçeklere imrenme. Sana farzdır gizlenmek mabedinde.

Yapraklarını açıp nice gözlerle meşk etme hevesinde misin? Gel vazgeç gonca gülüm, gel vazgeç! Yaprakların dökülmeye başlarken hangi hayran nefesi duyarsın sinende?

O zaman kimse koklamaz ruhunu goncam. Farkına bile varmazlar, üstüne basıp çiğneyiverirler umarsızca. Ve sonra onlar yeni goncalar hevesinde sarhoş olurlar. Gel sen hep gonca kal...

“Örtün” emri karşısında bir an duraksamadan etekliğini başına geçirme aşkında olan silsilenin rind-i şeydası. Senin de ruhunu örten yaprakların varmış, onları açıverme. Ruhsuz beden “et”ten ibarettir. Beden giysin ruhuna dar mı geldi goncam? Lütfen goncam sen bedenini ruhsuzluğa terk “et”me. Yazık edersin kendine...

Hazineler okyanusun derinliklerinde keşfedilmeyi bekler. Binler onu keşfetmeye heves eder de yalnız bir kişi o cevheri elde eder.

Bugünden gözleri doyurup değerini düşürme. Bülbülünü tazeliğinden mahrum etme. El, kol, bacak, gövde peki değerin söyle nerede?

Bugün övündüklerin yarın çürüdüğünde ruhuna ıstırap basacaksın. Nazenin fıtratın, titrek ruhun bunlara alışkın değilken nasıl bir gafletle bu serginin nadide parçası olma gayretiyle çırpınırsın!

Seni senden daha iyi bilen ve o güzellikleri sana verene isyan etme. Gonca gülüm bari sen nisyan etme!

Taabbûdi bir itaat başına taç olsun. Gönlünü secdeye eğdir her şeyden önce. Gözyaşlarını yüzdür dua iklimlerinde. Zamanın son diliminde sen diğerlerine benzememekle övün goncam! Sen hayânla övün. Başkalarına benzeme hastalığına senin haysiyetli ruhun da kapılmasın.

Yaşadığın gibi inanma. İnan ve yaşa! Gel vazgeç sen “gül”me goncam. Ağırbaşlı bir edayla sen hep saklı kal. Açılma vaktinin duası kabul olur elbet sen sabırla acıyı ruhuna sar.

Giyin, denmedi sana goncam yapraklarınla “örtün”. Anla artık, o senin fıtratına basılmış mührün. Hayadır sana bahşedilmiş en münevvir örtün. Goncam, sen özenme güllere, güller sana özensin. Gonca gülüm bahar bahçelerinde sen binlerce gül-i rânâ ’dan daha güzelsin...

Ömrüm Alp

Berika
07-02-2008, 21:34
işte şöyle güzel güzel anlatanlar yok mu :-X

teşekkürler kardeş +++++

Neşe
07-02-2008, 21:37
gerçekten çok güzel bi paylaşım allah razı olsun kardeş + hak ettin :-*

ENGİNEER
07-02-2008, 21:38
Mükemmel anlatmış...

Berika
07-02-2008, 21:39
Ayırca çocuk çokkk güzel :)

Hüdaverdi
07-02-2008, 21:41
Okurken örtünesim geldi :D
O kadar güzel anlatmış :-*

Kafes
07-02-2008, 21:50
Allah razi olsun guzel paylasim icin

dilek
07-24-2008, 17:58
Ey kışa baharı müjdeleyen, güzelliğiyle gönülleri cezbeden ve asırlar öncesinin buğusuyla âşıkları mest eden; nuruyla karanlık dehlizlerde boğulanlara yol gösteren goncam, sen açılıp güle devşirme.

Sana kapanmak yaraşır, sakın diğer çiçeklere imrenme. Sana farzdır gizlenmek mabedinde.

Özenmek için doğru örneklerden yararlanabilmek dileğiyle . . .

nights14
08-29-2008, 17:51
Cahiliye Hizipçi Partisi kesinlikle değildir.Çünkü son derece çağdaş insanların partisidir.Ayrıca kapanmak isteyten bayanlar hayret ediyorum . Nasıl kendilerini 2. sınıf vatandaş durumuna sokmak istiyorlar anlamıyorum.Yakında örümcek zihniyetli sizler sayesinde bayanların ne eğitim ne de bir meslek sahibi olabilme hakları kalıcak o zaman sevinirsiniz bagnazlar .Allahla Kandırdılar Partisinin üyelerine

Gönülden
08-29-2008, 18:22
Cahiliye Hizipçi Partisi kesinlikle değildir.Çünkü son derece çağdaş insanların partisidir.Ayrıca kapanmak isteyten bayanlar hayret ediyorum . Nasıl kendilerini 2. sınıf vatandaş durumuna sokmak istiyorlar anlamıyorum.Yakında örümcek zihniyetli sizler sayesinde bayanların ne eğitim ne de bir meslek sahibi olabilme hakları kalıcak o zaman sevinirsiniz bagnazlar .Allahla Kandırdılar Partisinin üyelerine

Konuşma tarzınızla kendinizi nasıl alçalttığınızı ve seviyenizi belirmişsiniz hanii..
Gene yeni bir isimle yeni bir üye...kardeşim kapanmanın nasıl birşey olduğunu anlamayı çok merak ediyorsan biraz yüzünü yaradana çevir...öyle zevk-u sefa için takılmaz bu örtü..iman işi inanç işi...yaradana ram olma durumu var...kula ram olma yok...ama sen anlayamazsın bunu o küçük beyninle
Bir başörtü takanı ikinci sınıf vatandaş durumuna koyan sizin gibi beyni yıkanmış şahıslardır...dinimiz bayanları hep baştacı yapmıştır...ancak sizin medeniyet anlayışınız hala oralara gelememiş...dedik ya cahiliye döneminde kalmışsınız..bu gidişlede sizin döneminizde kapanacak..
Sizin gibi din düşmanlarına göz açtıracak bir nesil yok...hepiniz kem küm etseniz söylediğinizle kalırsınız

Fasl-ı Gül
08-29-2008, 18:44

Kulunu en iyi tanıyan Rabbim onun için en güzel ölçüleri de koymuştur. Ve bunu anlayamayan "cahiliyet" anlayışı da "hakikat"i görmekte aciz kalıyor malesef. Müslüman kadınların "başörtü"leriyle beraber eğitim almalarındaki engelleri koyan kimdi merak ediyorum. Bu düşünce "cahiliye" düşüncesi değil de nedir? Olayları şekle indirgeyerek düşünmek, insanların şekillerine bakarak karar veren ve onları bağnaz olarak niteleyen zihniyet, aynı zamanda kadınların eğitim kalmasından rahatsız oluyormuş..Bu ne yaman çelişki!!!
Bakmaktan bir adım öteye "görme"ye vasıl olmanız duasıyla...

Ak_Kelebek
08-29-2008, 18:48
Allah razıolsun hüdaverdi çok güzel bir paylaşım rabbim hidayete erdirsin benide en kısa zamanda :'( :'( :'( :'( +

dilek
08-29-2008, 18:51

sana soda tavsiye ediyorum arkadaşım ;) yok ben onu içemiyorum dersen meyvelisini al BAYKIL da onu içiyo . Derdinize birebir 8)

Beritan
08-29-2008, 19:25
mükemmel bir anlatım...okurken etkilenmemek elde değil..

paylaşım için teşekkürler+ :-*

Feride
11-19-2008, 18:03
Giyin, denmedi sana goncam yapraklarınla “örtün”. Anla artık, o senin fıtratına basılmış mührün. Hayadır sana bahşedilmiş en münevvir örtün. Goncam, sen özenme güllere, güller sana özensin. Gonca gülüm bahar bahçelerinde sen binlerce gül-i rânâ ’dan daha güzelsin...

çok güzelmiş gerçekten. ben bu tarafını aldım fakat yazı bütünüyle hoş. paylaşım için teşekkürler..