Orijinalini görmek için tıklayınız : SEN HANGİSİNİ KULLANIYORSUN SENİN İŞLETİM SİSTEMİN NEY
bafrali_mehmet
12-16-2007, 19:02
İŞLETİM SİSTEMİ ŞUAN KULLANDİĞİN WİNDOWS VARYA O BİR İŞLETİM SİTEMİ İÇİNDE GESDİĞİN OYUN OYNADİĞİN NETE BAĞLANDİĞİN HERŞEYİ YAPTİĞİN PROĞRAM KURDUĞUN ŞEY
ak_mavish
12-16-2007, 19:07
İŞLETİM SİSTEMİ ŞUAN KULLANDİĞİN WİNDOWS VARYA O BİR İŞLETİM SİTEMİ İÇİNDE GESDİĞİN OYUN OYNADİĞİN NETE BAĞLANDİĞİN HERŞEYİ YAPTİĞİN PROĞRAM KURDUĞUN ŞEY
çok güzel açıklamışsın :D Windows Vista
;D
BEN WİNDOWS XP KULLANIYORUM AMA okulda pardus görüyoruz pardus daha mantıklı geliyor bana ve geliştirilirse windowsu sollar bence...
Şimdi şöyle söyleyeyim iki tane bilgisayarım var biri diz üstü birinde Windows Xp var diz üstünde Windows Wista ikisinden de memnunum .... ;)
loneliness
12-18-2007, 23:56
Windows 98 kullanıcısıyım çok güzel ve memnunum 8) 8) 8) 8)
laptopta windows vista var isyerindeki pc lerde ise xp var ben vistaya bir türlü isinamadim :(
Sukût-u_Hayal
12-19-2007, 00:03
windows xp
ak_mavish
12-19-2007, 00:04
benim laptopta da vista var ama alıştım memnunum
selahattin_ay
12-19-2007, 00:06
benim hala bilgisayarim yok olsa direk vistayi atardim
loneliness
12-19-2007, 00:09
Benim hiç laptopum olmadı abii :( :( :( :( :( :-[ :-[ 8) 8) 8) 8) windows 95 de ii aslında nostalji takılıyom ben ne yapam pc kaldırmıyor.. Diğerlerini
Ben xp ye cok alistim o yüzden kolayina digerlerine isinamiyorum..benimde ilk göz agrim windows 95 dir ;)..
Necip Fazil
12-19-2007, 00:12
Ben XP kullanıyorum halen. PC işlerinde fazla bilgimiz olmadığı için, aldığımızda ne yüklenmişse o duruyor. Bu arada Yurt dışında olanlar için Laptop oldukça kullanışlı, aksi taktirde buradaki pc klavyelerinde Türkçe karekterler bulunmuyor.
VesseLam
ak_mavish
12-19-2007, 00:13
Benim hiç laptopum olmadı abii :( :( :( :( :( :-[ :-[ 8) 8) 8) 8) windows 95 de ii aslında nostalji takılıyom ben ne yapam pc kaldırmıyor.. Diğerlerini
ağllıycam şimdi :D
Ben XP kullanıyorum halen. PC işlerinde fazla bilgimiz olmadığı için, aldığımızda ne yüklenmişse o duruyor. Bu arada Yurt dışında olanlar için Laptop oldukça kullanışlı, aksi taktirde buradaki pc klavyelerinde Türkçe karekterler bulunmuyor.
VesseLam
türkce klavye her zaman vardir kardes, ayarlardan ayarlaman gerekiyor..bak mesela ben şimdi türkçe karakter yaptım ama harflerin yerleri değişik hele ''y ve z'' harfleri beni sinir ediyor bu yüzden üşenip türkçe karakter yazmıyorum..
Necip Fazil
12-19-2007, 00:21
Yani oda zahmetli oluyor ağabey, bir el alışkanlığı var zaten klavyeye bakmadan yazıyoruz, değişiklik yapılırsa alışması epey zaman alır. Sonra bilgi yarışmalarında nal topla : )
VesseLam
Yani oda zahmetli oluyor ağabey, bir el alışkanlığı var zaten klavyeye bakmadan yazıyoruz, değişiklik yapılırsa alışması epey zaman alır. Sonra bilgi yarışmalarında nal topla : )
VesseLam
aynı alışkanlık bende de var kardeş..ben de klavyeye hiç bakmam yazarken ben alıştım türkçe karakter olmayan klavyeye..
benim de hiç laplopum olmadı :'(
XP
loneliness
12-19-2007, 00:39
XP
sende bendensin inanamıyorum saliha ilee ortak nokta ;D ;D ;D ;D Gel bir birlik kuralım forumda ;D ;D ;D ;D
XP
sende bendensin inanamıyorum saliha ilee ortak nokta ;D ;D ;D ;D Gel bir birlik kuralım forumda ;D ;D ;D ;D
simdi icim ciz etti :(..basverin ya ha laptop, ha masaüstü ikiside ayni isi görmüyor mu hem masaüstü daha karizma ;)
XP
evet ilginç...kötü bir durum ::)
XP
simdi icim ciz etti :(..basverin ya ha laptop, ha masaüstü ikiside ayni isi görmüyor mu hem masaüstü daha karizma ;)
abi daha klas ya zeynepe bak tüm gün o nerede laptopu yanında benimki anca öyylee masada dursun
ak_mavish
12-19-2007, 00:54
XP
XP
abi daha klas ya zeynepe bak tüm gün o nerede laptopu yanında benimki anca öyylee masada dursun
kuzum çalış senin de olur ;)
XP
XP
kuzum çalış senin de olur ;)
sen alsana ::)
TÜBİTAK IN YAZILIMI VAR PARDUS YÜZDE YÜZ YERLİ MALI ÇİNDEN PROFRAM İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İÇİN GELMİŞLERR.BAYA BİR HOŞLARINA GİTMİŞŞ VE KALİTELİ BİR İŞLETİM SİTEMİİ.AYRICA SİTEDEN BEDAVAYA İNDİRİLENBİLİYOR.
www.pardus.org.tr
ankete bu işletim sistemini de koysak yaww kullanmasakta reklam yapaıl nihayetinde türklerin kafa yorup bulduğu bir ilşletim sistemi
şu anda maliye bakanlığında bu işletim sistemi kullanıyor
saygılar ve sevgiler
Alayına isyan inadına Windows Wista .... ;)
"Windows XP"
bu güne kadar ne hayrını gördüm ki yarınlara umudum olsun... ;D
loneliness
12-19-2007, 15:49
TÜBİTAK IN YAZILIMI VAR PARDUS YÜZDE YÜZ YERLİ MALI ÇİNDEN PROFRAM İLE ALAKALI BİLGİ ALMAK İÇİN GELMİŞLERR.BAYA BİR HOŞLARINA GİTMİŞŞ VE KALİTELİ BİR İŞLETİM SİTEMİİ.AYRICA SİTEDEN BEDAVAYA İNDİRİLENBİLİYOR.
www.pardus.org.tr
ankete bu işletim sistemini de koysak yaww kullanmasakta reklam yapaıl nihayetinde türklerin kafa yorup bulduğu bir ilşletim sistemi
şu anda maliye bakanlığında bu işletim sistemi kullanıyor
saygılar ve sevgiler
Milliyetçi duygularım kabardı valla ne sevindim Bir daha ki sefere indirip 1 hafta deneyeceğim... Ben bunu imzama ekliyeyimde kendimizce reklam yapalım Bir katkımız olsun:) :) :) :)
Kendimden utanıyorum bu sistemden nasıl haberim olmaz :( :( :( :(
oguzdesouza
12-19-2007, 17:33
Windows XP kullanıyorum.Çok da memnumum.
sadeceali
12-20-2007, 12:27
ben ilk göz ağrım 96 yılında aldığım win95 di... çokd a güzledi... sonra xp aldım... hala onu kullanıyom... bi ara merak saldım.. gittim orjinal harbi delikanlı pardus aldım.. meyd in törki yani... :) çok güzel ama internet olmayınca çok can sıkıcı... sonra onu kaldırdım.. gittim korsan vista buldum... makinam kanbura döndü.. feleği şaşırdı... bi taner ram yaktım... anlıcanız kaldırmadı.... sonra yine döndüm dolaştım xp ye geldim.. :D :D
ak_mavish
12-20-2007, 12:28
ben ilk göz ağrım 96 yılında aldığım win95 di... çokd a güzledi... sonra xp aldım... hala onu kullanıyom... bi ara merak saldım.. gittim orjinal harbi delikanlı pardus aldım.. meyd in törki yani... :) çok güzel ama internet olmayınca çok can sıkıcı... sonra onu kaldırdım.. gittim korsan vista buldum... makinam kanbura döndü.. feleği şaşırdı... bi taner ram yaktım... anlıcanız kaldırmadı.... sonra yine döndüm dolaştım xp ye geldim.. :D :D
:D :D
sadeceali
12-20-2007, 12:33
ama öle en güzeli xp... :)
romakudüs
12-20-2007, 21:00
vista
sadeceali
12-21-2007, 11:13
makinan iyi ise vista olabilir... orta direkse en iyisixp valla... :D
bafrali_mehmet
12-25-2007, 19:07
arkadaşlar bn
wista
2005 xp
windows milenyum
windows 95
sürümlerini kullanmaktayım ve güvenlik bakımından hız bakımın dan 95 çok iyii felaket hızlıı saniyenin 1000 de 1 le harek ediyoo
wista özel sürümüm
xp oyun oynuyom ondaa
milenyum sitelerimi günçelliyirum
95 ise hackerlik yapıyorumm
bu arada işletim sistemi açilimına biras yan bakmış sınıs
Parantez
12-29-2007, 16:17
xp ;) ;)
ASLAN MASHADOV
12-29-2007, 20:34
wista
Ak-Cengâver
05-15-2008, 14:47
windows xp
RDönmezs
05-15-2008, 14:56
Windows XP Kullanıyorum..
Kemalist59
05-15-2008, 15:05
xp kullanmaktayım...
NuR-eFSaN
05-15-2008, 15:08
Evde xp işyerinde vista :-[
By_ÇAKIR
05-16-2008, 08:36
Windows Vista Home Premium :)
sadeceali
05-17-2008, 20:15
xp.. ancak güvenlik açısından linuxu tek geçerim... bide kapalı kaynak kodlu yazılımlara uygun olsa..... >:(
yaklaşık 7 önce vista kullnıyordum evdeki bilgisayarımda ama şuan askerde olduğum için int. cafe'de ne varsa o :'( :'(
sadeceali
05-20-2008, 09:03
nagihan ben seninkini xp biliyodum.... sana bi ara vista alalım... ;D
nagihan ben seninkini xp biliyodum.... sana bi ara vista alalım... ;D
Vista zaten.
Zaten ne oldugu da pek farketmiyor.Anlamıyorum ki... :-[ Tam teknoloji özürlüyüm :-[ ::)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.