Orijinalini görmek için tıklayınız : Şener Ak Parti'ye vuruyor
Şener Ak Parti'ye vuruyor
02 Ağustos 2008 Cumartesi 16:07
Abdülatif Şener daha partiyi kurmadan Ak Parti'ye yüklenmeye devam ediyor. Bakın neler söyledi?
Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, AK Parti'nin ekonomi politikalarını ülke ihtiyaçlarına göre oluşturmadığını ve bu ekonomik anlayış ve programın değiştirilmesi ve dönüştürülmesi gerektiğini ileri sürerek, ''Bizdeki ekonomi, oyu halkımızdan alan siyasi iktidarın, yabancıları, dış dünyayı zengin etmesine yönelik bir programdır'' dedi. Şener partisinin "merkez"de olacağını söyledi?
Şener, ''Türkiye'nin yeni bir siyasi söyleme, siyasi programa ve siyasi partiye ihtiyacı olduğunu'' kaydetti.
YENİ PARTİ TÜRKİYE'NİN İHTİYACI
Yeni parti için toplumsal talep olduğunu ifade eden Şener, şöyle konuştu:
''Yeni bir siyasi parti kuracağız. Bununla ilgili çalışmaları başlattık, bu çalışmalar daha fazla olgunlaşacak. İsmiyle programıyla kadrosuyla yeni bir vizyonla yeni bir siyasi parti Türk siyasi hayatına girecektir. Bu Türkiye'nin ihtiyacıdır. Türkiye'de siyaset bir kavga, kutuplaşma haline dönüştü. Türkiye'nin bundan kurtulması lazım.
AK PARTİ ÜLKENİN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAMIYOR
Mevcut iktidar, ekonomi politikalarını ülke ihtiyaçlarına göre oluşturmuyor. Yanlış ekonomik anlayış ve programın değiştirilmesi ve dönüştürülmesi gerekmektedir. Küresel dalgaların etkisi altında Türk ekonomisi geleceğini tesadüflere bırakmıştır. Bu Türkiye açısından bir felaketin geleceğini göstermektedir. Bizdeki ekonomi, oyu halkımızdan alan siyasi iktidarın, yabancıları, dış dünyayı zengin etmesine yönelik bir programdır. Biz yeni vizyonla, kadroyla (işte Türkiye burasıdır) denilecek bir yapıyı oluşturacağız.''
MERKEZ PARTİ KURACAĞIM
Şener, kuracağı yeni partinin ''merkez partisi'' olacağını, kuruluş takviminin de önümüzdeki günlerde daha anlaşılır bir hal alacağını belirterek, ''Ülkenin geleceğine talip bir siyasi kadroyla ortaya çıkacağız. Ön hazırlıklarını yapıyoruz. Partinin kadrosu, kurucularıyla birlikte merkez yapıyı göreceğiniz kişilerden oluşacaktır'' diye konuştu.
Yeni parti hazırlıkları için Çankaya'da bir büro tutulduğunu ifade eden Şener, çalışmaların artık bu bürodan yürütüleceğini söyledi.
özgürtutsak
08-02-2008, 17:47
kur bakalım merkez partini ne yapacaksın
Hıfz-ı lisan
08-02-2008, 17:49
Şener şoktan çıkamamış sanırım kendini iyi hazırlamıştı parti kapanmayınca hayal kırıklığına uğradı,saçmalamaya başlamış..Türkiyenin siyasi partiye ihtiyacı varmış.(!) :P ???
maviinsan
08-02-2008, 18:10
Eleştirdiği o ekonomi politikaları kendisinin de bakan olduğu kabine tarafından uygulandı. >:(
zeynepsude
08-02-2008, 18:15
sener benim hemserim akp de sivas milletvekili cıkınca cok sevinmiştim hataydaki sivaslılarda onunla gurur duymustu ki bunların içinde baska partiye oy verenlerde vardi ama sener bizi cok uzdu akp ayrılarak ben sahsen senere oy vermem sener ugur mumcu gibi olacak bence
Şener şoktan çıkamamış sanırım kendini iyi hazırlamıştı parti kapanmayınca hayal kırıklığına uğradı,saçmalamaya başlamış..Türkiyenin siyasi partiye ihtiyacı varmış.(!) :P ???
Çok güzel bir yorumdu. +1
boşa maşa ediyorlar, fasülye gibi nimetten sandırıyorlar ona da kendini sanki.. merkez partiymiş.. :D
siyah gül 07
08-02-2008, 18:34
Türkiyenin siyasi partiye ihtiyacı varmış e zaten o siyasi partiye sahip Ak parti şaşkınlıktan göremiyor galiba konuşmaya dahi değmez ben kesinlikle tasrif etmiyorum onu ve partisini kendi çizdiği yola gitsin bulaşmasın bizim partimize >:(
BaDe_EsNa
08-02-2008, 18:42
Ak Parti'yi yıkamayacaklarını onu asla geçemeyeceklerini görünce içten yıkmayı planlayıp Şener'i içinden seçtiler Osmanlı'da böyle yıkıldı zamanında
evet bu adamın hiçbir şey yapabileceğine inanmıyorum ama içimde de bir korku yok değil
politikaci
08-02-2008, 18:44
Ben böyle insanları anlayamıyorum;daha geçenlerde o partiyi savunan konuşmalarda bulunuyordun,daha geçenlerde o parti içersindeydin.. Şimdi ise o partiyi kötülemek için yer arıyorsun.ben böyle insan görmedim
Demokrat
08-02-2008, 18:47
sener benim hemserim Ak Parti de sivas milletvekili cıkınca cok sevinmiştim hataydaki sivaslılarda onunla gurur duymustu ki bunların içinde baska partiye oy verenlerde vardi ama sener bizi cok uzdu Ak Parti ayrılarak ben sahsen senere oy vermem sener ugur mumcu gibi olacak bence
ugur mumcu gibi suikasta ugrayacak diye tahminde bulundugunuzu sanmiyorum, tahminen erkan mumcu yu kastettiniz ;)
sener benim hemserim Ak Parti de sivas milletvekili cıkınca cok sevinmiştim hataydaki sivaslılarda onunla gurur duymustu ki bunların içinde baska partiye oy verenlerde vardi ama sener bizi cok uzdu Ak Parti ayrılarak ben sahsen senere oy vermem sener ugur mumcu gibi olacak bence
ugur mumcu gibi suikasta ugrayacak diye tahminde bulundugunuzu sanmiyorum, tahminen erkan mumcu yu kastettiniz ;)
???
maviinsan
08-02-2008, 23:23
erkan mumcu :-*
E bu abardı artık..Tamam dedim parti kursun hakkıdır dedim bizi eleştirsin bir ölçüde amenna dedim saygı gösterelim dedim bu forumda bile korudum da artık bir dur be Şenercim hızına yetişilmiyor... çam üzerine çam deviriyor bir gün birinin altında kalcak ya hadi hayırlısı...
Söylediği laflar doğru ancak partiye gerek yok.Sanki kendisi hükümet olsa aynısı olmayacak.Önemli olan iktidar olmak değil ZİHNİYETTİR.
Demokrat
08-03-2008, 01:19
Söylediği laflar doğru ancak partiye gerek yok.Sanki kendisi hükümet olsa aynısı olmayacak.Önemli olan iktidar olmak değil ZİHNİYETTİR.
katilsin sp ye olsun bitsin degil mi ;D ;D
maviinsan
08-03-2008, 01:45
hocanın elini öpsün af dilesin. ;D Hoca affederse artık...
Demokrat
08-03-2008, 01:49
hocanın elini öpsün af dilesin. ;D Hoca affederse artık...
hocam narkozun etkisi anca gecti derse belki :)
Narkozdan kurtulsa şu AKpliler memura %2 değil %256 zam yapar
Narkozun etkisnde işçiye çiftiye zam yapacaına doğalgaza elektireğe suya yapıyor garibim yazık
Şu narkozdan kurtulsalarda şu millette felaha erse...
Demokrat
08-03-2008, 01:58
Narkozdan kurtulsa şu Ak Parti'liler memura %2 değil %256 zam yapar
Narkozun etkisnde işçiye çiftiye zam yapacaına doğalgaza elektireğe suya yapıyor garibim yazık
milleti dert etme millet halinden memnun yok tersi olsaydi sp yi tabela partisi yapmazdi, ak partiyede her secimde güven vermezdi :)..
sizden ne köy olur, ne kasaba.. biraz cabalayinda iki tane belde belediyesi kazanin :)
Narkozdan kurtulsa şu Ak Parti'liler memura %2 değil %256 zam yapar
milleti dert etme millet halinden memnun yok tersi olsaydi sp yi tabela partisi yapmazdi, ak partiyede her secimde güven vermezdi :)..
sizden ne köy olur, ne kasaba.. biraz cabalayinda iki tane belde belediyesi kazanin :)
Biz iki tane değil 65 tane beledimiz var zaten...
Araklı beldeiyesinin zihmetlerini gör adam yılın beld. başknaı seçildi.
Ancak sizin melih napıyor suları zehirli veriyor.Millet size oy atar bekleyin
Demokrat
08-03-2008, 02:03
Arakli demisken orasi benim memleketim, ümit abiyide az, cok tanirim.. gecen secim yüzde 65 le secildi tabiki "cebi" ler orada cok etkili ama ümit abi adam gibi adamdir ;)
65 belde genel belediyelerin yüzde 1 ne filan denk geliyor :).. elle tutulur hic büyük belediyeniz yok ve olmayacakta.. ayrica melih gökcek adayligini yine koysun yine secilir..
su sorunu sadece ankara da yok, genelde var 8)
Oku millet halinden memnunmuş
http://www.haber7.com/haber/20080802/Elektrige-yuzde-15-zam-kesinlesti.php
maviinsan
08-03-2008, 02:10
8 ay sonra seçim var.Nİye kendini bu kadar kasıyorsun.? :-* seçimde görüşürüz :-*
Demokrat
08-03-2008, 02:12
bak pravakatör sahsiyet sana bir kez daha diyorum milletin adina karar verme.. millet kendi hakkini sandikta ariyor ve daha secim yapilali bir yil oldu milletin iradesine saygi duymayanlar benim icin hazimsiz, kiskanc ve kuyruk acisi olan insanlardir..
surada yerel secimlere ne kaldi eger millet halinden memnun degilse gerekeni yapar o milletin adina konusma sen dahil kimsenin haddine degildir haddini asarsan öyle bir haddini bildiririz ki daha konusacak yüzün kalmaz diyecegiz ama sende az bucuk seref, gurur, haysiyet, yüz olsaydi su anda burada olmaz ve benle tartismazdin!
ulusal gelismelerden kaynakanlanan zamlardan bile medet uman aciz insanlara ne anlatiyoruz ki!
Necip Fazil
08-03-2008, 02:12
Sinan Aygün ile kurdale kesiyordu bugün Şener'imiz ... Akıbetleri pek farklı olmayacak gibi ya Allah-u Alem.
VesseLam
bak pravakatör sahsiyet sana bir kez daha diyorum milletin adina karar verme.. millet kendi hakkini sandikta ariyor ve daha secim yapilali bir yil oldu milletin iradesine saygi duymayanlar benim icin hazimsiz, kiskanc ve kuyruk acisi olan insanlardir..
surada yerel secimlere ne kaldi eger millet halinden memnun degilse gerekeni yapar o milletin adina konusma sen dahil kimsenin haddine degildir haddini asarsan öyle bir haddini bildiririz ki daha konusacak yüzün kalmaz diyecegiz ama sende az bucuk seref, gurur, haysiyet, yüz olsaydi su anda burada olmaz ve benle tartismazdin!
ulusal gelismelerden kaynakanlanan zamlardan bile medet uman aciz insanlara ne anlatiyoruz ki!
Biz zamdan medet ummayız ancak gafil kişiler başta sen medet umduğunu sanacak kadar behtbahsın
Demokrat
08-03-2008, 02:18
Biz zamdan medet ummayız ancak gafil kişiler başta sen medet umduğunu sanacak kadar behtbahsın
siz ak parti karsiti herseyden medet umarak, birseyler elde etmeye calisan bu siteden "edebsizlik" nedeniyle defalarca banlanan bir sahsiyetsiniz.. neyi tartisiyorsak!
Necip Fazil
08-03-2008, 02:18
Çok susuz kalmışsınız sanırım susuz Bey ... Susuz kaldığınıza göre, susuz kalınınca görülen seraplardan da haberdarsınızdır. İçerisinde yaşadığınız sahrayı ve onun seraplarını kelimelere dökerek bizimle paylaştığınız için teşekkürler. Bir ara dünyaya dönme ihtimaliniz olursa, biz orada olacağız. ;)
VesseLam
politikaci
08-03-2008, 19:27
Şener partimizin kapatılacağına kesin gözü ile bakıyordu. Zaten bunun için partimizi bıraktı.Yani lider olabilmek için.Şimdi Akpartinin yanında şansının olmadığını kendiside biliyor.Şuanki en büyük hedefi Nasıl muhalefet partisi olabilirim?.Bunlar şahsı muhteremin son çırpınışları..Tıpkı Denizde batarken kırık bi dala tutunmak gibi..
oguzdesouza
08-03-2008, 21:17
Sürüden ayrılanı kurt kapar...
Tayyip Erdoğan; Menderes'in devamı, Özal'ın aynasıdır...
Ona rakip olmaya çalışmak sadece ütopya...!
Hocam harikasın :-*
Şener'i anlamak da zor... Nerde kaldı senin dava adamlığın,daha düne kadar mitinglerde Her Şey Türkiye İçin diyen kimdi? Eğer sen bu işi menfaat için yapıyorsan sözümüz yok.. Ama sizin gibi birine bu yakışmıyor..
_Yeniden_
08-03-2008, 21:23
Biz de Erbakan hocayla yolları ayırmıştık...Şener de Ak Parti'yi kendisi için yeterli görmedi...Gerçi bu ikisi karşılaştırılmamalı çünkü sebepler çok farklı...
Neyse... :-X
Deniz.Feneri
08-03-2008, 21:30
Sürüden ayrılanı kurt kapar...
Tayyip Erdoğan; Menderes'in devamı, Özal'ın aynasıdır...
Ona rakip olmaya çalışmak sadece ütopya...!
:-*
zeynepsude
08-05-2008, 14:27
demokrat yanlıs yazmısım uzgunum erkan mumcu diyecektim cok özür dilerim erkan mumucu diyecektim adı hatırlanmayacak kadar degersiz ya kusura bakmayın herkesten özür dilerim
zeynepsude
08-05-2008, 14:34
susuz beye benden bi su verin ya gercekten susuz kalmıs ben suan 18 yasındayım ve ben zam uzerine zam geldigini gunlerde 6.sinifta idim bi ayakkabı alacak durumumuz yoktu 2 tane univ. ögrenci okutuyorduk bi işçi maasi ile bazen abilerime para bulamıyorduk göndermeye inanın harclıklarımızı biriktirip onlara yolluyorduk biz bu gunleride unutmadık ama simdi o ayakkabıdan 2 cift alıyorum inanırmısınız ve o ayakkabı hala aynı para simdi emekli oldu babam calıstıgından cok daha iyi helal olsun ki ona bi oglunu bu ülkeye ögretmen bi oglunuda memur etti bende bu ülke için o gunlerin geride kalması için calısıp tıpki abilerim gibi bu ülkeye yararlı birey olacagım senin gibi bos laf üretmeyecegim akıl uretecegim akıl
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.