fatih kısaparmak balon baskılı balon Sessiz gecede gol sağanağı: 5-1 - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sessiz gecede gol sağanağı: 5-1

nuh
08-27-2007, 00:46
Sessiz gecede gol sağanağı: 5-1

Trabzonspor cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmada, konuk ettiği Ç.Rizespor'u 5-1'le geçerek 3 puanın sahibi oldu.

GOLLER: CEYHUN ERİŞ(2) UMUT BULUT(2) GÖKDENİZ KARADENİZ

tuğba61
08-27-2007, 01:18
süperdii mac yaww hele ceyhun, masallah :) şampiyon TRABZOOOOOOOONN

baskan16
08-27-2007, 01:20
trabzonum haydi coştur gene bizi

sedef
08-27-2007, 01:23
güzel başarı ayaklarınıza sağlık
ama bu performansı galatasaray üzerinde denemeyin ;) :D ...

tuğba61
08-27-2007, 01:33
güzel başarı ayaklarınıza sağlık
ama bu performansı galatasaray üzerinde denemeyin ;) :D ...

söz vermiyelim :P ;D

seyid
08-27-2007, 01:34
Trabzonspor cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı karşılaşmada, konuk ettiği Ç.Rizespor'u 5-1'le geçerek 3 puanın sahibi oldu.

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Selçuk Dereli, Bülent Gökçü, Erdinç Sezertam
Trabzonspor: Tolga Zengin xxx, Tayfun xxx (Dk. 70 Hasan x), Erdinç xxx, Tolga xxx, Celaleddin xxx, Ayman xxx, Mustafa xxx, Serkan xxx (Dk. 56 Ferhat x), Ceyhun xxx (Dk. 84 Ömer Rıza x), Gökdeniz xxx, Umut xxx
Çaykur Rizespor: Gonzalez x, Serhat x (Dk. 46 Gökhan x), İgor xx, Cumhur x, Ergün x, Emrah xx, Emre xx, Fahri x (Dk. 60 Ferdi x), Altan xx, Anderson x, Riberio xx (Dk. 68 Zafer x)
Goller: Dk. 13 ve 90 Umut, Dk. 36 ve 83 Ceyhun, Dk. 50 Gökdeniz (Trabzonspor) Dk. 67 Riberio (Çaykur Rizespor)
Sarı Kart: Dk. 34 Serkan (Çaykur Rizespor)

İKİNCİ YARI

Karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli 90 dakikayı bitiren düdüğü çaldı.

Dakika 90+1:
Ferhat'ın sol taraftan ortasına Umut'un kafa vuruşu ağlara gitti. 5-1

Dakika 88: Emrah'ın sağ tarafta kullandığı serbest vuruşta Ayman topu uzaklaştırdı.

Dakika 83:
Gökdeniz'in pasıyla ceza sahasına topla buluşan Ceyhun'un sert vuruşu ağlara gitti. 4-1

Dakika 79: Ceyhun'un pasıyla ceza sahasında kaleciyle karşı karşıya kalan Gökdeniz'in aşırtma vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 75: Umut'un ceza sahası dışından sert vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 74: Gökdeniz'in ceza sahası sol çaprazından sert vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dakika 70:
Trabzonspor'da Tayfun oyun dışına alındı, Hasan Üçüncü oyuna gridi.

Dakika 68:
Ç.Rizespor'da Riberio oyun dışına alındı, Zafer oyuna girdi.

Dakika 67:
Altan'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Riberio topu ağlara gönderdi. 3-1

Dakika 66: Emrah'ın sağ taraftan kullandığı köşe atışında, savunmada Tolga topu kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 63: Gökdeniz'in ceza sahası dışından sert vuruşunu kaleci Gonzales iki hamlede kontrol etti.

Dakika 59:
Ç.Rizespor'da Fahri oyun dışına alındı, Ferdi oyuna girdi.

Dakika 59: Kullanılan köşe atışını Trabzonspor savunması uzaklaştırdı.

Dakika 58: Ceyhun'un ceza sahası önünden aşırtma vuruşunu Gonzales müthiş bir refleksle kornere çeldi.

Dakika 56:
Trabzonspor'da Serkan oyun dışına alındı, Ferhat oyuna girdi.

Dakika 56: Ergün'ün sol taraftan ceza sahasına ortasında Anderson'un kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 53: Mustafa Keçeli'nin ceza sahası dışından sert vuruşunu Gonzalez kornere çeldi.

Dakika 50:
Gökdeniz, orta sahadan taşıdığı topla ceza sahasına kadar girip, sert vuruşu ağlara gitti ve farkı 3'e çıkardı. 3-0

Dakika 47: Gökdeniz sol taraftan taşıdığı topla ceza sahasına girdi, sert vuruşu farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 47: Emrah'ın sağ taraftan ceza sahasına ortasında, Anderson'un kafa vuruşu kaleci Tolga'da kaldı.

Dakika 46: Karşılaşmanın ikinci yarısı Ç.Rizespor'un vuruşuyla başladı.

İLK YARI

Hakem Selçuk Dereli ilk 45 dakikayı bitiren düdüğü çaldı.

Karşılaşmanın hakemi 1 dakikalık uzatma işaretini gösterdi.

Dakika 39: Altan'ın ceza sahası yayı önünden kullandığı serbest vuruşta top barajdan geri döndü.

Dakika 37:
Celeleddin'in pasıyla topla buluşan Ceyhun sol kanattan taşıdığı topla ceza sahasına girdi, sert vuruşu ağlara gitti. 2-0

Dakika 35:
Trabzonspor'da Serkan, rakibine arkadan yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

* Oyunun bu dakikasına kadar Trabzonspor'un % 54'e % 46 topa sahip olma üstünlüğü var.

Dakika 31: Trabzonspor yine mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı... Gökdeniz'in sol çaprazdan ceza sahasına ortasında, Umut'un kale önünde kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Dakika 23: Umut'un pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Mustafa Keçeli'nin sert vuruşunu kaleci son anra kornere attı.

Dakika 22: Ceyhun'un ceza sahası sol çaprazından sert vuruşunu kaleci son anda çeldi.

Dakika 17: Altan'ın sol taraftan ceza sahasına ortasında Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.

Dakika 13:
Celaleddin'in pasıyla topla buluşan Gökdeniz, sol taraftan ceza sahasına ortaladı. Kale önünde Umut ayak koydu ve topu ağlara gönderdi.
1-0

Dakika 8: Trabzonspor inanılmaz bir gol pozisyonundan yararlanamadı... Erdinç'in defansın arkasına attığı uzun topla buluşan Gökdeniz, kaleciyle karşı karşıya kaldı, sert vuruşunu Gonzalez son anda çıkardı.

Dakika 6: Gökdeniz'in ceza sahası önünden şutu kaleci Gonzales'te kaldı.

Dakika 5: Tolga'nın sağ taraftan ceza sahasına ortasıyla topla buluşan Umut, kale önünde topu kontrol edemeyince savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 3: Fahri'nin sol çaprazdan ceza sahasına ortasını, Tolga kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 1: Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un vuruşuyla başladı.

Süper Lig puan durumu

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Selçuk Dereli, Bülent Gökçü, Erdinç Sezertam

Trabzonspor: Tolga Zengin, Tayfun, Erdinç, Tolga Seyhan, Celaleddin, Ayman, Mustafa, Serkan, Ceyhun, Gökdeniz, Umut

Çaykur Rizespor: Gonzales, Serhat, Igor, Cumhur, Ergün, Emrah, Emre, Fahri, Altan, Anderson, Riberio

Maçtan notlar
Ceza başladı
Turkcell Süper Lig’de Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’ndaki karşılaşmada, tribünlerde seyirci yer almadı. Ligin ilk haftasında Sivasspor ile yapılan maçta çıkan olaylar nedeniyle 5 maç seyircisiz oynama cezası alan bordo-mavililer, Çaykur Rizespor maçına taraftar desteğinden yoksun olarak çıkmak zorunda kaldı.

Hüseyin ve Jabi kadroda yok
Trabzonspor’da, takım kaptanı Hüseyin Çimşir sakatlığı nedeniyle Çaykur Rizespor maçında takımdaki yerini alamadı. Bordo-mavili takım ile birlikte stada gelen ve tribünde maçı izleyen Hüseyin, takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Trabzonspor’un Gineli oyuncusu Daouda Jabi, milli takımdan geç dönmesi nedeniyle teknik direktör Ziya Doğan tarafından maç kadrosuna alınmadı. Teknik direktör Doğan, sakatlığı düzelen bir diğer Gineli oyuncu İbrahima Yattara’yı ise yedek kulübesinde oturttu. Bordo-mavililerde ayrıca sakatlıkları süren Musa ve Risp de maç kadrosunda yer almadı. Teknik direktör Ziya Doğan, Mustafa Keçeli ve Tolga Seyhan’a ise bu sezon ilk kez ilk 11’de forma şansı verdi.

Kaptan Tolga Zengin
Trabzonspor’da takım kaptanlığını kaleci Tolga Zengin yaptı. Tolga Zengin, Hüseyin Çimşir’in sakatlığı ve ikinci kaptan Hasan Üçüncü’nün de yedek oturması nedeniyle sahaya kaptan olarak çıktı.

Rize’de Altan ve Fahri 11’de
Çaykur Rizespor’da, hafta içinde tekrar eski takımlarına dönen Altan Aksoy ve Fahri, yeni takımlarıyla çıktıkları ilk maçta ilk 11’de görev aldı. Tecrübeli futbolcu Altan, sahaya takım kaptanı olarak çıktı. Altan ve Fahri’nin yanı sıra yeni transferler Igor ve Anderson’da ilk 11’de görev aldı. Teknik direktör Same Aybaba’nın istifasından sonra herhangi bir teknik adam ile anlaşamayan Çaykur Rizespor’da, takımın başında sahaya idari menajer İsmail Coşkun çıktı.

Bu arada, stat kenarlarında bulunan apartmanlarda güvenlik güçlerinin görev aldıkları gözlendi.

merve
08-27-2007, 01:35
tebrikler:)

seyid
Trabzonspor'un kendi sahasında Sivasspor maçında aldığı ceza sonucu seyircisiz oynadığı maçta Rizespor'u 5-1 lik farklı skorla mağlup etti.

Doğan'ın sitemli maç konuşması:

Trabzonspor Teknik direktörü Ziya Doğan, Orta sahayı kalabalık tuttuklarında daha çok gol attıklarını, fakat Türkiye'de bazı sabit fikirler üzerinden eleştiri yapıldığı siteminde bulunarak başladığıı konuşmasında, maça iyi başladıklarını ve 3-0 galibiyeti yakaladıklarını söyledi. Kısa bir süre için kötü oynadıklarını kaydeden Doğan, yedikleri golden sonra toparlanarak 2 gol daha attıklarını ifade ederek " Futbolcularımı Kutluyorum" dedi.

3-0 dan sonra kısa bir süre kötü oynadıklarını ve bunun önlemini almaları gerektiğini söyleyen Doğan "Artık bu maç bitti, tüm hazırlık ve konsantrasyonumuzu gelecek hafta oynayacağımız Bursaspor maçına çevireceğiz" dedi.

nuh
tebrikler yönetim tebrikler ziya hoca sonuna kadar arkandayız nuri başkan seni çok seviyoruz

loneliness
M.A.YILMAZ TRABZON İSTANBULA TAŞINSA ÇOK DAHA BAŞARILI OLURDU DEMİŞTİ...DEMEK ADAM HAKLIYMIŞ TRABZON TARAFTAR OLMAYINCA COŞUYOR...HADİ HAYIRLISI TS UMARIM AYNI BAŞARIYI İLERKİ HAFTALARDA FB ÜZERİNDEDE SERGİLERSİNİZ....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

HEM NE OLUYOR YA HEMEN BAŞKANI SEVMEYE ZİYA DOĞANI SEVMEYE BAŞLADINIZ...

tuğba61
08-27-2007, 01:38
yok ben hala sevmiorum :D

loneliness
08-27-2007, 01:41
YA BAK ŞİMDİ TS NİN DÜZELMESİNE SEVİNDİM AMA RİZE NİN DURUMUDA CANIMI SIKTI GS DEN 4 TANE TS DEN 5 BU NE KARADENİZDE ZATEN TAKIM YOK.. RİZEDE GİDERSE OLMAZ.....BİR AN ÖNCE TOPARLASIN GERÇEKTEN HİÇ İYİ DURUMDA DEĞİLLER.

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :( :( :( :( :(

tuğba61
08-27-2007, 01:43
evet bende üzülüorum ama çok berbatlar yaww.. :-\

nuh
08-27-2007, 01:44
M.A.YILMAZ TRABZON İSTANBULA TAŞINSA ÇOK DAHA BAŞARILI OLURDU DEMİŞTİ...DEMEK ADAM HAKLIYMIŞ TRABZON TARAFTAR OLMAYINCA COŞUYOR...HADİ HAYIRLISI TS UMARIM AYNI BAŞARIYI İLERKİ HAFTALARDA FB ÜZERİNDEDE SERGİLERSİNİZ....

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

HEM NE OLUYOR YA HEMEN BAŞKANI SEVMEYE ZİYA DOĞANI SEVMEYE BAŞLADINIZ...

dostum benim ziya hoca ve başkanla ilgili bi olumsuz mesajımı bulamazsın ben her zaman onları destekledim takımıma köstek değil destek oldum ve meyvelerini topluyoruz beni burdaki arkadaşlara sor hatta resimler bölümüne bak boy boy nuri başkanın resimlerini koymuştum 1ay önce ;D :D

tolay
08-27-2007, 07:40
tebrik etmek lazım, inşallah devamıda gelirde şampiyon oluruz

mavera,
08-27-2007, 17:56
tebrikler yönetim tebrikler ziya hoca sonuna kadar arkandayız nuri başkan seni çok seviyoruz

saka yapiyorsun dime kardes saka ;D ;D..
takimi uzun zamandir cok istekli gördüm cocuklar cok iyi oynadi..özellikle ceyhun bir harikaydi insallah böyle devam eder..
ama herseye ragmen nuri albayrak ve ziya dogan in kredilerinin bittigini düsünüyorum..insallah ben haksiz cikarim..

nuh
08-27-2007, 18:02
ziya doğan ve nuri başkanın arkasındayım ve kongereyide kazancaklar onlarla başarı gelir bu takıma anca arkalarındayız büyük başkanın

mavera,
08-27-2007, 18:09
ziya doğan ve nuri başkanın arkasındayım ve kongereyide kazancaklar onlarla başarı gelir bu takıma anca arkalarındayız büyük başkanın

kardes fikirlerine saygi duymakla beraber bence bu ikiliyle asla basari gelmez..insallah yanilan ben olurum ama ziya hoca mantelideden, sayin baskan ise otoriteden kaybediyor..
eger bu hafta federasyonda aleyhimize bir karar cikarsa o zaman sayin albayragin tutumunu merak ediyorum o cok destekledigi ulusoyu destekleyecek mi..
sayin dogana gelince takim ici dengeler diyerek, ön libero diyerek takimi tam bir libero ordusu yapti..marcelinho,simek, musamba,yattara ise doganin manteletesine ters düstü..onun mantelitesinde ayman, serkan,hasan, hüseyin cok önemli ;)

nuh
08-27-2007, 19:59

kardes fikirlerine saygi duymakla beraber bence bu ikiliyle asla basari gelmez..insallah yanilan ben olurum ama ziya hoca mantelideden, sayin baskan ise otoriteden kaybediyor..
eger bu hafta federasyonda aleyhimize bir karar cikarsa o zaman sayin albayragin tutumunu merak ediyorum o cok destekledigi ulusoyu destekleyecek mi..
sayin dogana gelince takim ici dengeler diyerek, ön libero diyerek takimi tam bir libero ordusu yapti..marcelinho,simek, musamba,yattara ise doganin manteletesine ters düstü..onun mantelitesinde ayman, serkan,hasan, hüseyin cok önemli ;)

dostum daha dün ziya doğana adam gibi adam diyen sizler değilmiydiniz. ben sevdiklerime toz kondurmam mentalitem bu dün bana yararı olmuş bi insanı bugün az bi yanlışından dolayı yerle bir etmem, bu takım başarıyı ziya doğanla tattı unutmayalım ve tadacaktırda yönetim ve t.kadronun arkasındayız

mavera,
08-27-2007, 20:06

dostum daha dün ziya doğana adam gibi adam diyen sizler değilmiydiniz. ben sevdiklerime toz kondurmam mentalitem bu dün bana yararı olmuş bi insanı bugün az bi yanlışından dolayı yerle bir etmem, bu takım başarıyı ziya doğanla tattı unutmayalım ve tadacaktırda yönetim ve t.kadronun arkasındayız

kardes ben ziyanin adamligina hic birsey demiyorum ki..ben ziya hocayida, baskanida cok seviyorum ama olaya duygusal yaklasmiyorum..
ziya dogan ilk dönemdeki gibi basarili degildir, baskanda dikis tutturamamistir..ziya dogan güven kaybetmistir, ziya doganla bu isin olmasi artik zordur..
yeterki ziya hoca ve baskan basarili olsunda biz haksiz cikalim..sunu söyleyeyim ben ziya doganida, baskanida destekliyorum ama takimin durumu ortadarir bir kan degisikligi lazimdir böyle dönemler olmustur..
senol hoca da böyle gitmisti atay baskanda..yoksa onlarda basariliydir ama konjeltür böyle isliyor kardes yoksa basarinin gelmesi cok ama cok zor.
istikrar olsa iyi olur ama yönetim her gecen gün bölünüyor baksana kac kisi kaldi albayragin yaninda düne kadar ziya hocayi destekleyenler nerede?

nuh
08-27-2007, 23:07

kardes ben ziyanin adamligina hic birsey demiyorum ki..ben ziya hocayida, baskanida cok seviyorum ama olaya duygusal yaklasmiyorum..
ziya dogan ilk dönemdeki gibi basarili degildir, baskanda dikis tutturamamistir..ziya dogan güven kaybetmistir, ziya doganla bu isin olmasi artik zordur..
yeterki ziya hoca ve baskan basarili olsunda biz haksiz cikalim..sunu söyleyeyim ben ziya doganida, baskanida destekliyorum ama takimin durumu ortadarir bir kan degisikligi lazimdir böyle dönemler olmustur..
senol hoca da böyle gitmisti atay baskanda..yoksa onlarda basariliydir ama konjeltür böyle isliyor kardes yoksa basarinin gelmesi cok ama cok zor.
istikrar olsa iyi olur ama yönetim her gecen gün bölünüyor baksana kac kisi kaldi albayragin yaninda düne kadar ziya hocayi destekleyenler nerede?

başarı devamlılıkla istikararla gelir artık ts yönetimi her 2 senede değişen bi yönetim olmayacaktır olursa bi 20 senede bekler ts taraftarları şampiyonluk için. sayın başkan ve sayın doğan görevlerinde kalacaklar ve başarı gelecek.