Orijinalini görmek için tıklayınız : Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiyemi
RDönmezs
05-01-2008, 21:19
Sevgilinizi kıskandığınızda sevgilinize mi kızarsınız, yoksa sebep olan kişiye mi ?
* Sevgilime
* Kıskanmama sebep olan kişiye
* Kendime
fazlrahmet
05-01-2008, 21:27
Sanırım kendime kızardım hani hep derlerya kıskanç kişi kendisine güveni olmayan kişidir diye... :D
Ama eşini kıskanmak ve onun seni kıskanması aşırı olmayacak kadarsa güzel birşeydir... :-*
Esra KAÇ
05-01-2008, 21:36
Tabiki sevdiğim kişiye kızardım.
Ama kıskanmakta kıskanılmakta güzel...
acizane44
05-01-2008, 21:44
sevdiğim insana kızmasamda bunu bir sekilde belirtmek isterim birde gıcıklık yapıyorsa tamam ALLAH yardımcınız olsun :D
Ama insanın bazen hoşuna gidiyor :D
bilemem simdiye kadar kendimden baskasini kiskanmadim http://imgcash2.imageshack.us/img301/9416/cebollitaanimatedonion2ya8.gif
Sevgilim olduğu için doğrudan kendime kızardım. Başka türlüsünü de burda insanlarla paylaşmam için hiçbir sebep yok zaten.
Necip Fazil
05-01-2008, 21:48
Bizim sevdiğimiz nikahımızın altına girdiğinde sevdiğimiz olur ve kıskanmaya mahal verecek biri olmaz.
VesseLam
en kökten çözüm sevgilinin olmamasıdır. o zaman kime kızcağın sorunuda ortadan kalkar. :-*
Bizim sevdiğimiz nikahımızın altına girdiğinde sevdiğimiz olur ve kıskanmaya mahal verecek biri olmaz.
VesseLam
:-* :-* işte anlatmak istediğim bu +1
KAmusal mışş
05-01-2008, 21:56
Sevgilim olduğu için doğrudan kendime kızardım. Başka türlüsünü de burda insanlarla paylaşmam için hiçbir sebep yok zaten.
VesseLam
Harika yorumlar
+
İnsanın sevdiğinin olması, kıskanması, kıskanılması güzel bir duygu.
Müntesip
05-01-2008, 22:06
bu konu cok hassas bir konu hemsom :D ne demeli bilinmez ki,simdi sevgilimize kızmak ne haddimize :D bizler kalbi ılık adamlarız o sebeple o şık gidiyor.sebep olan kişiye mi dersen eger hatası varsa muhakkak cezası verilir ama hani akrabasıdır yanlış anlama sebebiyle sesimi yükseltirsem o zamanda kendime kızarım.
Bu soruyu eş olarak düşünürsek
beni kıskandıracak bir duruma mahal vermesi çok yanlış olur.
Kendime kızarım ben nerde hata yaptım diye :)
Hz. Aişe (radıyallahu anhâ) anlatıyor:
"Safiyye (radıyallahu anhâ) gibi güzel yemek yapanı görmedim. (Bir defasında) Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) benim odamda iken, Safiyye ona yemek yapıp [göndermişti]. Çok şiddetli bir kıskançlık hissettim. Öyle ki beni bir titreme sardı. (Gidip) kabını kırdım, sonra da pişman oldum ve:
"Ey Allah'ın Resûlü dedim, yaptığım bu hareketin keffâreti nedir?"
"Tabağa aynıyla tabak, yemeğe misliyle yemek!" buyurdular."
:)
Sevdiğime kızarım herhalde :-\
Bostancı
05-01-2008, 22:18
Sevgilimi oda kim :o
Duruma bağlı eğer eşimin bir suçu yoksa kıskandırana kızarım eğer varsa eşime'de kızabilirim ama kıskanmaya mahal verecek bir eşle evleneceğimi sanmıyorum ;)
RDönmezs
05-01-2008, 22:33
Kendime kızarım..
Hz. Aişe (radıyallahu anhâ) anlatıyor:
"Safiyye (radıyallahu anhâ) gibi güzel yemek yapanı görmedim. (Bir defasında) Resulullah (aleyhissalâtu vesselâm) benim odamda iken, Safiyye ona yemek yapıp [göndermişti]. Çok şiddetli bir kıskançlık hissettim. Öyle ki beni bir titreme sardı. (Gidip) kabını kırdım, sonra da pişman oldum ve:
"Ey Allah'ın Resûlü dedim, yaptığım bu hareketin keffâreti nedir?"
"Tabağa aynıyla tabak, yemeğe misliyle yemek!" buyurdular."
:)
:) :) :)
ATmaCA53
05-02-2008, 19:48
ankete bakılırsa her 3`de yapardım :D :D :D :D
Sukut-u Hayal
05-02-2008, 20:24
Hic sevmem bu konulari >:(
sevdiğime kızarım gebertirim onu kafasını kırarım :D :D :D
ben birini seversem bu evleneceğim kişi olur...
benim evleneceğim kişi beni o kadar basit bir duruma düşürmez...
umuyorum 8)
Necip Fazıl
07-13-2008, 21:26
ben birini seversem bu evleneceğim kişi olur...
benim evleneceğim kişi beni o kadar basit bir duruma düşürmez...
umuyorum 8)
:-* :-* :-*
Hıfz-ı lisan
07-13-2008, 22:14
kıskanmak basit bir durum mu? ilginç bir bakış açısı :)
kıskanmak basit bir durum mu? ilginç bir bakış açısı :)
kıskanmaya demdim..kızmaya dedim :)
ben kıskancımdır..ama sevdiğim kişiye bu bende etrafta gördüğüm şeylerden dolayı hatta bi ara saplantı olmuştu...
o yüzden benim seveceğim(evleneceğim )kişi bu duruma beni düşürmez
Hıfz-ı lisan
07-13-2008, 22:18
pardon ben yanlış anlamışım.. :)
pardon ben yanlış anlamışım.. :)
nedemek anlamam önemli :)
Demokrat
07-13-2008, 22:20
Güzin ablaya sormak lazim :)
RDönmezs
07-13-2008, 22:37
sevdiğime kızarım gebertirim onu kafasını kırarım :D :D :D
Abooo :D boksör var aramızda :D
ben de sevdiğime kızarım... :D
politikaci
07-19-2008, 22:25
ikisinede kızarım :D
kendime kızarım ben ne yaptım ki böyle bi olayla karşılaştım diye
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.