fatih kısaparmak balon baskılı balon Şevket Kazan Önder Sav'la görüştü - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Şevket Kazan Önder Sav'la görüştü

Ertuğrul ÖZGÜL
07-24-2010, 10:07
Referandum tartışmaları devam ederken Ankara'da dikkat çeken üç önemli görüşme yaşandı.

Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın aracılığı ile CHP'nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve 5 yıl önceki Kurultay'dan bu yana kavgalı olduğu Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün görüşmesinin ardından Saadet Partisi'nde de iki ilginç görüşme yaşandı.

Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan, son kongreden de Genel Başkan olarak çıkan Numan Kurtulmuş'la görüşürken, partinin etkili isimlerinden Şevket Kazan ise CHP Genel Sekreteri Önder Sav ile bir araya geldi.

ERBAKAN KURTULMUŞ'LA GÖRÜŞTÜ, BASKI İDDİALARINA YALANLAMA GELDİ

Erbakan-Kurtulmuş görüşmesinin Erbakan'ın isteği üzerine gerçekleştiği öne sürülürken, görüşmede Erbakan'ın Kurtulmuş'u Kongre kararı alması için zorladığı iddia edildi. Erbakan'ın "imzaları topladık ancak Kongre kararını siz alın" dediği, Kurtulmuş'un ise "imzaları topladıysanız süreci başlatın" restiyle karşılık verdiği öğrenildi.

İddialara göre Erbakan ve ekibinin yeterli imza sayısına ulaşamadıkları ancak Kurtulmuş ve delegeyi ikna için böyle bir tavır takındığı öne sürülüyor. Bu arada Erbakan'ın tek tek tüm delegelere SMS göndererek "İmzaları topladık, kongre süreci başlıyor" şeklinde mesaj gönderdiği ileri sürüldü.

KAZAN ÖNDER SAV'LA GÖRÜŞTÜ

Erbakan-Kurtulmuş görüşmesinin yapıldığı aynı gün bir başka ilginç ziyareti de eski Adalet Bakanı Şevket Kazan gerçekleştirdi. Son kongrede Kurtulmuş'a karşı hazırladığı alternatif liste ile krize neden olan Kazan, CHP'nin "gölge lideri" olarak bilinen Genel Sekreter Önder Sav'ı gizlice ziyaret etti.

Kazan'ın, Baykal'ın saf dışı bırakıldığı son CHP Kurultay'ının etkin ismi Sav'dan olağanüstü kongre toplama konusunda taktik aldığı belirtildi. Kazan, Sav ile görüşmesi hakkkında "CHP olağanüstü kongre konusunda deneyimli. Biz de kongre sürecimizde herhangi bir usul hatası yapmamak için kendilerinin tecrübelerinden istifade etmek istedik. Fikirlerini aldık"dedi.

ERBAKAN BASKI İDDİASINI YALANLADI

Milli Görüş lideri ve eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, yaptığı yazılı açıklamada,internet sitelerinde çıkan "Kongre için yeterli delege imzası toplayamadı, Numan Kurtulmuş'a bırakması için baskı uyguluyor" şeklinde çıkan haberleri yalanladı.

Özel Kalem Müdürü Mehmet Karaman aracılığı ile kamuoyuna duyurulan Erbakan'ın yazılı açıklamasında "Bugün bazı internet sitelerinde yayınlanan 'Erbakan kongre için delegelerden yeterli imza toplayamadı, Kurtulmuş'a bırakması ieçin baskı uyguluyor' şeklindeki haberler tamamen gerçek dışıdır. Numan Kurtulmuş'a bırakması için baskı yapıldığı ya da delegelerin yeterli desteğinin alınamaması gibi bir durum söz konusu değildir. 1 hafta gibi kısa bir sürede yeterli çoğunluğun da ötesinde delegelerin kongre için yeterli olacak imzası toplanmış bulunmaktadır. Çıkan haberler maksatlıdır." denildi.

Bugün-Cihan

Mavera
07-24-2010, 11:15
beraber hacca gideceklermis o yüzden sav, kazanin tecrübelerinden faydalanmak istemis!

redyellow
07-24-2010, 11:41
Lav havle...

mgfdeki bu konuya yazımı yazdım. Tekrar etmek istemiyorum.

sadece la havle.... diyorum.

Ertuğrul ÖZGÜL
07-24-2010, 21:23
Abi burayada yaz....

redyellow
07-25-2010, 01:46
Yazmam, oraya git bak, hiç olmazsa mgf forumun trafiğine katkıda bulunmuş olursun:)

Mavera
07-25-2010, 02:51
Yazmam, oraya git bak, hiç olmazsa mgf forumun trafiğine katkıda bulunmuş olursun:)

abi gitmesine gidiyoruzda, kalmasina kalamiyoruz hemen banliyorlar :)

redyellow
07-25-2010, 02:58
abi gitmesine gidiyoruzda, kalmasina kalamiyoruz hemen banliyorlar :)

banlamazlar banlamazlar, rahat durursanız niye banlasınlar?

Mavera
07-25-2010, 03:00
banlamazlar banlamazlar, rahat durursanız niye banlasınlar?

abi Allah askina galevera rumuzuna bak daha bir tane mesajim yok sadece ismimden dolayi banlamislar, mailimde yaziyor üyeliginiz prensiblerimize uymadi diye..
birileri herhalde bu ak forumdaki galevera demis ve aman bu basimiza bela olur diyerek beni banlamislar :)

redyellow
07-25-2010, 03:16
abi Allah askina galevera rumuzuna bak daha bir tane mesajim yok sadece ismimden dolayi banlamislar, mailimde yaziyor üyeliginiz prensiblerimize uymadi diye..
birileri herhalde bu ak forumdaki galevera demis ve aman bu basimiza bela olur diyerek beni banlamislar :)

sen de başka bi nickle gir bakalım canım, galevera ne demek benim de gıcığıma gidiyor ama söylemiyorum:)

ak forumdaki diye banlasalar beni de banlarlar ordan daha çok burda yazı yazıyorum:)

Mavera
07-25-2010, 03:26
sen de başka bi nickle gir bakalım canım, galevera ne demek benim de gıcığıma gidiyor ama söylemiyorum:)

ak forumdaki diye banlasalar beni de banlarlar ordan daha çok burda yazı yazıyorum:)

sizde taktiniz benim ismime, bir kere sizin isminizde bence ecnebice ve benim forumum olsa ecnebi isimleri yasaklarim neyi eksik sari kirmizi nin :)

unnamed
07-25-2010, 04:22
Redyellow abi bak bu adam doğru söylüyor(:
unnamed diye kayıt yapıyorum, onaylamıyorlar bile...
başka bir şekilde kayıt yapıyorum, daha dakkasında banlıyorlar....
o yüzden, bir daha gelmem oraya...(:
mgf de benim için bitmiştir...

Ertuğrul ÖZGÜL
07-25-2010, 08:31
Konu dışına Taşmayalım Arkadaşlar Lütfen....

Bence şevket kazan önder sava Baykalı nasıl dervirdiklerini sormuştur ve numan kurtulmuşu devrmke için taktik almıştır...

Ertuğrul ÖZGÜL
07-25-2010, 08:56
http://www.dunyabulteni.net/images/news/87715.jpg
Şevket Kazan-Önder Sav görüşmesi doğrulandı
CHP Genel Sekreteri Önder Sav, Şevket Kazan'la görüştüklerini doğruladı.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, eski bakanlardan Şevket Kazan ile yaptığı görüşmeyle ilgili açıklama yaptı. Sav, Kazan'la görüşmesiyle ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Sav, “Evet, Şevket Kazan benim kabine arkadaşım. Milli Selamet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi ortaklaşa hükümetinde 1974'de beraber aynı kabinede görev yaptık. Zaman zaman haberleşiriz. Ziyaret etmek istediğini söyledi, kendisiyle görüştük” dedi.

Görüşmenin detaylarıyla ilgili bir soruya da Sav, “Görüşmenin detayını benden sormayın, görüşme talebinde bulunan arkadaşımızdan sorun. Zaten kimi gazetelerde bir açıklama yapmış” karşılığını verdi.

Kazan'ın, “Kongre taktikleri aldım” şeklindeki ifadesinin anımsatılması üzerine ise Sav “Ben onları söylemeye mezun değilim, Şevket Bey ile görüşün” diye konuştu.

Kaynak: AA