Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir?
RDönmezs
05-09-2008, 18:51
Sizce ağlamak zayıflık belirtisi midir?
* Evet,öyledir
* Hayır,tabii ki değildir
* Bence :
BaDe_EsNa
05-09-2008, 18:54
:D :D rekora koşuyorsunuz
bence kesinlikle zayıflık belirtisi ;) hiç sevmem insanların önünde ağlamayı oldu ki ağlarsam sonra kendime çok kızıyorum
RDönmezs
05-09-2008, 19:01
Vala ben gece çok duygu yüklü bir şarkı duyim hemen gözlerim dolar ağlarım :'( bi garibim :(
ama ağlamak zayıflık değildir..
murat kurt
05-09-2008, 19:04
Ağlamak kalbin temizliğine işarettir.Benim kalbim temiz değil..
Ağlamayı asla bir zayıflık belirtisi olarak görmem ,ancak bence ağlamak özeldir ve ona eşlik eden en güzel şey yalnızlıktır...
Ağlamanın yeri, zamanı ve şekline bağlı ;)
Hıfz-ı lisan
05-09-2008, 19:30
Ağlamak hem şefaatçi hemde rahatlama halidir denilir.. gözyaşı dökmeyip bazıları katı kalpli olabilir denilir ya onun için ağlayıp (heryerde değil tabii =) hürmetine af edilenlerden oluruz kim bilir :)
Ağlamak zayıflıktır değildir tabi ki şıkkını işaretledim ama aslında aglanacak yer var aglanmayacak yer var ;)
Kendini küçük düşürücek bir durumda aglamak istesende aglamamalısın ama örneğin bir arkadasından ayrılmak durumunda kaldıgında aglayabilirsin...
(bugün ben çok ağladım :'( okulda son sınıftaki arkadaşlarım sınava daha sıkı çalışabilmek adına artık karne gününe kadar gelmeyecekler :'( :'( :'( bende hüngür hüngür ağladım)
Demokrat
05-09-2008, 21:01
Emre sana bu anketleri silah zoruyla mi actirdilar dogru söyle :)
RDönmezs
05-09-2008, 22:36
Emre sana bu anketleri silah zoruyla mi actirdilar dogru söyle :)
Ne emresi abi benim Rıdo :D
Kesinlikle zayıflıkla bi alakası yok :'( :'( :'(
BilgeAdam
05-09-2008, 22:40
kesinlikle zayıflık olrak görmüyorum ...içim acıdğı sinirleniğim zman ağlarım..
BaDe_EsNa
05-09-2008, 22:42
ağlamayı zayıflık olarak gören bir ben mi varım ya hu ;)
nasıl zayıflık değil ağlamak yaa :o
her çaresizliğinde güçsüzlüğünde ağlıyorsa bu zayıflık olmaz mı ya :-\
oluuurrr ;)
BilgeAdam
05-09-2008, 22:47
peygamber ki bu dünyanın gelmiş geçmiş başı en dik anlı en açık en delikanlı insanı o ağlamış .. ben ağlamışım çokmu..
oluuurrr ;)
Ağlamanın ferahlatan bir gücü var,sadece çaresizlikte değil mutluluktanda ağlanabiliyor bence...
BaDe_EsNa
05-09-2008, 22:54
oluuurrr ;)
Ağlamanın ferahlatan bir gücü var,sadece çaresizlikte değil mutluluktanda ağlanabiliyor bence...
ya tabi ki ferahlatan gücü var (mutluluktan ağlamayı ayrı tutuyorum) bende ağlamıyor değilim elbette ki ama herkesin ortasında ağlamak zayıflık gibi geliyor bana ;)
Ağlamayı asla bir zayıflık belirtisi olarak görmem ,ancak bence ağlamak özeldir ve ona eşlik eden en güzel şey yalnızlıktır...
Canım yeri ve zamanı var tabiki herşeyin ,ben ağlamayı seviyorum ama yukarıda ki cümlemde açıkladım yalnızken tercih ederim.... :)
BaDe_EsNa
05-09-2008, 23:03
Canım yeri ve zamanı var tabiki herşeyin ,ben ağlamayı seviyorum ama yukarıda ki cümlemde açıkladım yalnızken tercih ederim.... :)
evet galiba benim anlatmak istediğimde bu ;) teşekkürler
Aglamak normal bir sey, tabi eger hic yoktan yere aglamaya basliyorsa biri bir hastalik belirtisi de olabilir.
Normal olaylara, normal duzeyde aglamak normal bir insan durtusu bence.
oturanboğa
05-09-2008, 23:53
ben genelde maçlarda heyecandan ağlıyorum...zayıflık belirtisi değil heyecan belirtisi bende
Ağlamak rahatlama belirtisidir. Ağlayacaksın rahatlayacaksın arkadaş... :-*
Sukut-u Hayal
05-10-2008, 01:45
Aglayabiliyorsan ne mutlu sana :-*
özgürtutsak
05-10-2008, 01:48
ağlamak zayıflık değildir ama ağlamayı da hiç sevmem.ayda bir ailemin yanına giderim bir haftalığına ve herr ayrılışımda ağlarım.bu huyumu da hiç sevmiyorum
hipermuhafazakar
05-10-2008, 15:27
Ağlamak ince kalpli KALBİ BOZULMAMIŞ olanların yapacağı birşeydir. Ağlamayan ürpermeyen kalpten Allaha sığınırız
hayırr tabikide HEM NE DEMİŞLER AĞLAMAYI BİLMEYEN GÖZLER SEVMEYİDE BİLMEZMİŞ.... ;D
By_ÇAKIR
05-10-2008, 21:52
Bence ağlayan insan daha çok yer daha çok kilo alır :D
aşk-ı ilahi
05-11-2008, 15:50
peygamber ki bu dünyanın gelmiş geçmiş başı en dik anlı en açık en delikanlı insanı o ağlamış .. ben ağlamışım çokmu..
ağlamak ruhumu dinlendiriyor...
ben de asabiyet belirtisidir ağlamak.. ağlıyosam ya şampiyon olmuşuzdur ya da bişeye çok fena kızmışımdır.. kesinlikle zayıflık belirtisi falan değil
haritaci70
05-11-2008, 15:58
Bence ağlamak rahatlama belirtisi
Küçükken annemden yediğim terliklerde dayaklardan sonra ağlayıp ardından da uyumak kadar güzel bişey yoktu be..
Şimdi düşünüyorumda o uyku ne kdar güzel bi uykuydu öyle :D
Liberal_Demokrat
05-13-2008, 12:38
Ağlamak zayıflık belirtisi değildir. Duyguları olan herkes gerektiğinde ağlayabilir. Ayrıca erkek adam ağlamaz saçmalıklarına inanmıyorum.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.