fatih kısaparmak balon baskılı balon SİZCE EN İYİ KANAL HANGİSİDİR - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE EN İYİ KANAL HANGİSİDİR

Akmehmet_Akif
04-14-2008, 18:14
SİZCE EN İYİ KANAL HANGİSİ.KANALD VE KANAL 1 İ KOYMAM YANLIŞ OLDU.AMA KOYMAM GEREK.

politikaci
04-14-2008, 18:16
bence haber7 de şıklarda yok

Nagihan
04-14-2008, 18:20
Samanyolu ve kanal d ;)
Biraz zıt oldu sanki :D :-X

Benide_Kapatın
04-14-2008, 18:21
stv
haber 7
kanal 24
stv haber

fatos_erd
04-14-2008, 18:23
ATV

CeVHeR
04-14-2008, 18:25
Bu nasıl anket yahu...
Sadece yandaşları yazmışsınız...
Muhalefetten de yalandan birkaç tane...
Hani Kanaltürk... :-X

Akmehmet_Akif
04-14-2008, 18:29
BEN ÖNCEDEN HATIRLA SEVGİLİYİ İZLİYORUM.AMA ADAMLAR KOMİNİSTLERİ İYİ GÖSTERMİŞ.KOMİNİST BAŞI ASILIRKEN ADAM SANKİ ŞEREFİYLE ÖLECEK GİBİ ŞEHİT GİBİ GÖSTERMİŞ.ADAM ASILIRKENDE AÇIK MÜZİĞİ KOYMUŞ.BU NE DEMEK.MENDERES ASILIRKEN BİZAR KÖTÜ GİBİ GÖSTERİYORLAR.ÜLKEYİ BÖLENLERİ KARIŞTIRANLARI ŞEHİT GİBİ.ARTIK İZLEMİYORUM.AMA ATV NİN SAHİBİ DEYİŞTİ.SAHİBİ İYİ BİR ADAM.GERÇEKLERİ YAZIYORLAR.SABAHTA.AMA TAM GEÇMEMİŞ.KAPATMA DAVASINDA MANŞETLERİ MECLİSİDE KAPATIN HALKIDA KAPATIN DİYE TEPKİ GGÖSTERDİLER.AMA OKUMUYORUM.

Hüdaverdi
04-14-2008, 18:29
Tarafsız olarak dikkatimi çeken tek kanal tv8 :-*

atv dedim.

çilik
04-14-2008, 18:31
SAMANYOLU
DOĞRU KALİTE HABERLERİYLE,
MANTIKLI İNSANI GELİŞTİREN DİZİLERİYLE
BAŞKA TANIMAM...

Akmehmet_Akif
04-14-2008, 18:34
SAMANYOLU
DOĞRU KALİTE HABERLERİYLE,
MANTIKLI İNSANI GELİŞTİREN DİZİLERİYLE
BAŞKA TANIMAM...

AYNEN ÖYLE.DOĞAN GURUBUNUN BAŞKANIMIZA BÜTÜN İFTİRALARINI TEMİZLEDİ.BİRANT ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR.APTULLAH GÜL CUM.BAŞKANI OLDUĞUNDA BAYKAL BİLE BİRŞEY DEMEDİ.AMA BİRANT ORTALIKTA KARIŞIKLIK VAR DİYOR.AFEDİRSİNİZ AMA UYUZ OLUYORUM BİRANTA.ÇOK YALAKA BİR MUHABİR.

Hüdaverdi
04-14-2008, 18:37
ama ne gariptir en çok izlenen haber kanalı kanal d.
konuşmayı bilmeyen ne olduğu belirsiz,ortalığı karıştırmada bir numara olan bir delüyü nasıl olurda izliyorlar anlamıyorum.

Akmehmet_Akif
04-14-2008, 18:44
AMA SAMANYOLUNDA TEK TÜRKİYE ZİRVEYE ÇIKTI ÇIKACAK.2. YADA 3. ÜNCÜ.AMA ARTIN KANAL D NİN REYTİNGİ AZALDI.

çilik
04-14-2008, 18:45
evet bende takip ediyorum onu .kavak yellerini geçtik ohhh
TEK TÜRKİYE GELİOOOOOOO KAÇINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

parabol
04-14-2008, 18:50
artık televizyon izlemiyorum haberler dışında ama izlediğim zamanlarda CNBC-E izlerdim müptela konumunda...

Sukut-u Hayal
04-14-2008, 18:51
SAMANYOLUHABER

'SADECE GERCEKLER'

Gelecek icin umit veriyorlar. :)

Akmehmet_Akif
04-14-2008, 18:52
AMA SAMANYOLUNDA SUBAT SOĞUĞU YAMURDAN SONRA MAVİ RÜYA BAŞTA YAMURDAN SONRA OLMAK ÜZERE SÜPERDİ BENCE MUTLAKA SUBAT SOĞUĞU VE YAMURDAN SONRAYA www.stv.com.tr den bakın.

Nagihan
04-14-2008, 18:54
AMA SAMANYOLUNDA TEK TÜRKİYE ZİRVEYE ÇIKTI ÇIKACAK.2. YADA 3. ÜNCÜ.AMA ARTIN KANAL D NİN REYTİNGİ AZALDI.

Evet ozellikle haberlerde eskisi kadar izlenmiyor diye duymustum... ;)
Bu arad Tek Türkiye süper :-*

Akmehmet_Akif
04-14-2008, 18:57
AMA YAMURDAN SONRAYI İZLEYİN BEYENMESSENİZ BENLE GÖRÜŞÜN.İLK BÖLÜMLERİNDEN SON BÖLÜME KADAR ÇÜNKÜ ÇOK FARK VAR.İLK BÖLÜMLERİ SIKABİLİR.AMA HER BÖLÜMÜ ÖNEMLİ.

oguzdesouza
04-14-2008, 19:02
http://www.gercekgundem.com/img/news/kanalturklogo.jpg :-*

Gercekleri Görelim
04-19-2008, 00:27
SİZCE EN İYİ KANAL HANGİSİ.KANALD VE KANAL 1 İ KOYMAM YANLIŞ OLDU.AMA KOYMAM GEREK.
Vay be Kanal D ekliyorsun amma tv 5 yok :-\

merve
04-19-2008, 00:29
Böyle bir anket daha öncede yapılmıştı ben ntv demiştim yine ntv dedim ;)

YavuzSultanSelim
04-19-2008, 00:29
tartışmasız ntv bence

Beritan
04-19-2008, 00:30
bi seçenekte hiç biri olmalıydı ...bak o zaman hangisini işaretlerdim ;)

Kemalist59
04-19-2008, 00:34
Ben kanaltürkte izlerim kanal 1 de Samanyolu da zaten başkada izlemem ama bence hiçbiri...

eddie
04-19-2008, 00:34
kanal 7
hatrı var..

isimsiz
04-19-2008, 01:07

tam bende onu diyecektim TV5 niye yok???? bence en iyi içinde en haram olmayan kanal o :-*

Begimay
04-19-2008, 14:02
Samanyolu
Kanal 7
Stv Haber
24 Tv

akrebin kıskacı
04-19-2008, 14:25
SAMANYOLU
24
MEHTAP
HABER 7

ENGİNEER
04-19-2008, 14:28
En iyi kanal kesinlikle TNT

Gerisi fasa fiso...

Lost'u izlemek kadar zevkli bişey var mı?

mavera
04-19-2008, 15:08

Gerisi fasa fiso...

o kanalin dogana ait oldugunu biliyor musun kardes ;)..yok izlememen acisindan degil sadece ek bilgi acisindan söylüyorum ;)

benim favorum kesinlikle 24, ntv ve son zamanlarda cinerin satin almasiyla kalitesini yükselten habertürk bunlar haber kanali normal kanallarda stv yi tek gecerim ;)

Ak-Cengâver
04-19-2008, 17:27
samanyolu diyorum, çünkü her zaman devletimize hakaret edecek ve kötüleyecek şeylerden kaçınıyor. haberlerde de hiç devletimizi kötülemiyor.
ayrıca hilal tv, dost tv, tv5 bunları da dini kanallar olduğu için severim.

ENGİNEER
04-19-2008, 22:59

Gerisi fasa fiso...

o kanalin dogana ait oldugunu biliyor musun kardes ;)..yok izlememen acisindan degil sadece ek bilgi acisindan söylüyorum ;)

benim favorum kesinlikle 24, ntv ve son zamanlarda cinerin satin almasiyla kalitesini yükselten habertürk bunlar haber kanali normal kanallarda stv yi tek gecerim ;)
Doğan'a ait olduğunu biliyorum ama en kralı o...

oturanboğa
04-19-2008, 23:01
kanal 7 ve ntv...yav samanyolu da bizden ama onlar da fazla taraflı ya

Kafes
04-19-2008, 23:03
sanirim trt 1 cunku bazen cok guzel ve ilginc belgeseller oluyor genelde gece ama olsun bi de bazen guzel film ve diziler oluyor. ama belki bir gun kendi kanalimi acsam en guzeli o olur ;D

Bostancı
04-20-2008, 00:46
Tv 5, dost tv, hilal tv bazende gülüp sitres atmak için kanal d haberlerini izlerim :D
Haberleri genellikle Samanyolunda izlerim..

trabzonlu_maniax
04-20-2008, 00:49
samanyolu kanal 7 diğerlerine kanal diyesim gelmiyo zaten kanak d si bilmem nesi ermeni kanalı

Emirte
04-20-2008, 19:23
Samanyolu, Kanal 7 ve Hilal Tv.. M.A Birand' ı izleyince (özellikle yorumlarında) çok gülüyorum ya.. ;D :D

Gölge
04-21-2008, 01:49
Samanyolu
Kanal 7
Kanal 24
Samanyolu Haber ....

Gercekleri Görelim
04-21-2008, 02:29

tam bende onu diyecektim TV5 niye yok???? bence en iyi içinde en haram olmayan kanal o :-*
ankete eklenen kanallarin ortak yönü bazilari kötü,bazilari ise iyi rolu oynayarak Milleti kandirillar,yok aydin dogan karsiymis akp ye hepsi fasa fiso resmen horoz dövüsü yapiyorlar,gercegini ise Tv 5 gösteriyor. Saadetle kalin :-*

TV 5

CeVHeR
04-21-2008, 02:33
Lütfen başka partilerin propagandasını yapmayalım...

Düş Sokağı Sakini
04-21-2008, 02:40
televizyon ile pek ilgilenmiyorum. bu yüzden seçim yapmıcam

isimsiz
04-21-2008, 13:54

ankete eklenen kanallarin ortak yönü bazilari kötü,bazilari ise iyi rolu oynayarak Milleti kandirillar,yok aydin dogan karsiymis akp ye hepsi fasa fiso resmen horoz dövüsü yapiyorlar,gercegini ise Tv 5 gösteriyor. Saadetle kalin :-*

TV 5

Hocamın tabirleriyle beznenmiş bu yorum için +1 :-*

MaU_95
04-21-2008, 14:16
Seviyeli, kaliteli, doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen objektif kanal, STV

Objektif, kaliteli haber & spor kanalı (son zamanlarda biraz rotadan çıktılar sanki) NTV

hipermuhafazakar
04-21-2008, 14:19
İYİKİ VARSIN
http://www.samanyoluhaber.com/images/canli_yayin/samanyolu.gif

Üç mevsim
04-21-2008, 15:09
Gözünüzü 24 Açın
http://www.hizliresim.com/2008/4/21/580.jpg
24'ü tek geçerim ben de.

Samanyolu tartışılmaz.
Kanal 7 saçmalamaya başladı.
Hilal Tv gelecek vadediyor.

Akmehmet_Akif
04-23-2008, 00:56
SAMANYOLU
24
MEHTAP
HABER 7

İYİ KANAL KALMADI.SAMANYOLU HABER DIŞINDA

Akmehmet_Akif
04-23-2008, 00:59
samanyolu diyorum, çünkü her zaman devletimize hakaret edecek ve kötüleyecek şeylerden kaçınıyor. haberlerde de hiç devletimizi kötülemiyor.

TV 5 SADET PARTİSİNİN OLDUĞU İÇİN RESMEN BAŞBAKANIMIZA HAKARET EDİYORLAR.

Akmehmet_Akif
04-23-2008, 01:01
kanal 7 ve ntv...yav samanyolu da bizden ama onlar da fazla taraflı ya

GERÇEKLERİ KOYUYOR.İSTERSENİZ M.A.BİRANTI İZLEYELİM.UYUZ HERİFİN TEKİ AFEDERSİNİZ.

Akmehmet_Akif
04-23-2008, 01:03
BEN HİÇ TELEVİZYON İZLEMEM.HAYATIMDA İZLEMEDİM.HEP SEYRETTİM. :D

isimsiz
04-23-2008, 20:18

yani kanal d göklere çıkartıyor değil mi başbakanımızı... o zaman bir anket açın oyunuzu kime vereceksiniz diye oraya sadece akp yi yazın başka hiçbir parti yazmayın çünkü diğer partilerin lideri Tayyip Erdoğan değil ;) :-X

hipermuhafazakar
04-23-2008, 21:56

yani kanal d göklere çıkartıyor değil mi başbakanımızı... o zaman bir anket açın oyunuzu kime vereceksiniz diye oraya sadece akp yi yazın başka hiçbir parti yazmayın çünkü diğer partilerin lideri Tayyip Erdoğan değil ;) :-X

haberleri akşam STV'den izlerim. Çok nadir TV5'e bakarım. Ama ben ne zaman baksam AKP'yi kötülemek için o kadar aşağı seviyelere inmiş görüyorumki anlatamam. Bir akşam DTP'lilerin bağıra bağıra söyledikleri yalanları fitne krışıklık çıkartma sözlerini öyle bir verdilerki yani ROJ TV verse ancak bu kadar verirdi. Onların misyonları gereği dediklerini o bölge halkının AKP'ye dedikleri gibi vermişlerdi. Yine bir ara kanal değiştirirken bakmıştım AKP'yi kötülemek için CUMHURİYET MİTİNCİLERİNİN eylemlerini almışlardı :D :D yazık ya hala neyle uğraşıyorlar. TV5'te en iyi 28 şubatı öğrenmek için izlenebilir diyorum, gördüğüme göre konuşuyorum

Kanal 24'te tam aradığım kanları sunuyor o da çok kaliteli bir kanal.

isimsiz
04-23-2008, 22:00

haberleri akşam STV'den izlerim. Çok nadir TV5'e bakarım. Ama ben ne zaman baksam AKP'yi kötülemek için o kadar aşağı seviyelere inmiş görüyorumki anlatamam. Bir akşam DTP'lilerin bağıra bağıra söyledikleri yalanları fitne krışıklık çıkartma sözlerini öyle bir verdilerki yani ROJ TV verse ancak bu kadar verirdi. Onların misyonları gereği dediklerini o bölge halkının AKP'ye dedikleri gibi vermişlerdi. Yine bir ara AKP'

her kanalın bir vizyonu vardır ama neyse sorun o değil. ama sizce bu ankette olmaması için bir sebep midir????

hipermuhafazakar
04-23-2008, 22:05

haberleri akşam STV'den izlerim. Çok nadir TV5'e bakarım. Ama ben ne zaman baksam AKP'yi kötülemek için o kadar aşağı seviyelere inmiş görüyorumki anlatamam. Bir akşam DTP'lilerin bağıra bağıra söyledikleri yalanları fitne krışıklık çıkartma sözlerini öyle bir verdilerki yani ROJ TV verse ancak bu kadar verirdi. Onların misyonları gereği dediklerini o bölge halkının AKP'ye dedikleri gibi vermişlerdi. Yine bir ara AKP'

her kanalın bir vizyonu vardır ama neyse sorun o değil. ama sizce bu ankette olmaması için bir sebep midir????

tabi ankete koyulması lazımdır. Doğru bildikleri yolda çalışıyorlar. Ama gerçekten o DTP haberlerini gördüğümde çok kızmıştım ya bunu nasıl yaparlar. Her AKP haberleri kötüleme temelinden oluşuyor. Aslında dikkate alsam kızacak tonla şey bulurumda almıyorum. Benim gözümde DP 1 ANAP 2 SAADET 3 tür. Biraz ağır olacak ama CHP'NİN GİZLİ YEDEK PARÇALARI GİBİ GÖRÜYORUM BUNLARI. Nasıl satmışlardı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde

fütüvvet
04-23-2008, 22:12

tv5 i izlemesekte ankete konabilirdi..
sevenlerini üzmeyelim.. bize bu yakışır..

Akmehmet_Akif
04-24-2008, 02:36

İNŞALLAH KOYUCAM.

isimsiz
04-24-2008, 08:20

İNŞALLAH KOYUCAM.

anlayışınız için teşekkürler :-*

Düş Sokağı Sakini
04-24-2008, 08:26
arkadaşlar genelde anlayışılıdır. sizde bunun sınırını zorlamasanız bazen. yani konuda bi kaç mesajınızı gördümde o yüzden bi böle atliyim dedim. yada boş ver sen bunu okumamış say sanırım bu gece uyuyamadığım için biraz asabiyim..

isimsiz
04-24-2008, 08:29
arkadaşlar genelde anlayışılıdır. sizde bunun sınırını zorlamasanız bazen. yani konuda bi kaç mesajınızı gördümde o yüzden bi böle atliyim dedim. yada boş ver sen bunu okumamış say sanırım bu gece uyuyamadığım için biraz asabiyim..
hangi konuda olduğunu söylerseniz size açıklama yaparım. ben eleştiriye açığımdır merak etmeyin. sizin huzurunuzu bozacak bir davranışım varda düzeltebilirim. (bunu laf olsun diye değil içtenlikle söylüyorum :-*)

Düş Sokağı Sakini
04-24-2008, 08:34
önemi yok, bu saatte pek çekilmez biriyim. en iyisi bulaşmamak. zaten çokta önemli değil, bakmayın siz bana. uykusuzluk işte. büyük birşey olsa direk gergin bi giriş yapardım ;D

ENGİNEER
04-24-2008, 15:08
Bzen bende arkadaşın nasıl o kadar tartışmaya sabrettiğini düşünüyorum ama cevap bulamıyorum...İlginç...

isimsiz
04-24-2008, 17:34
Bzen bende arkadaşın nasıl o kadar tartışmaya sabrettiğini düşünüyorum ama cevap bulamıyorum...İlginç...

bu söz banamıydı :)

Ak-Cengâver
04-24-2008, 18:47

doğru diyorsun kardeşim, bende bu yüzden samanyolu dedim,çünkü sadece samanyolu devletimize hakaret etmiyor. aşağıdakileri de sadece dini kanallar olduğu için sevdiğimi söyledim,tv5 de bunların içinde :) ;) aslında gerçeği söylemek gerekirse ben pek tv izlemem. evimizde tv var ama tavan arasında kolinin içinde, biz tv izlemiyoruz. hiçbir zaman SP lileri desteklemiyorum, bunu Allah biliyor.inşaallah bana kızmazsınız 8)

akpartiii
04-24-2008, 18:51
Şuan TRT1, Kürtçe yayına başlamazsa benim için en iyi olmaya devam edecek...

Üç mevsim
04-24-2008, 18:58
tolay bazen iyice saçmalıyorsun ama bunun farkında olman umut verici :D :-*

Efe64
04-24-2008, 19:01
kanal 7, stv ve tv5

Liberal_Demokrat
05-13-2008, 13:48
Kanal D ve NTV en iyi kanallar.

fütüvvet
05-13-2008, 14:03
Liberal demokrat dersine iyi çalışmışsın
bakıyorumda damardan giriyorsun
her seçtiğin başlıklar tam da damardan girilecek başlıklar..
bizde hepbirlikte senin peşinden geliyoruz
emiinim kıs kıs gülüyorsundur..yandaşlarına anlatacağın çook komiklikler bulmuşsundur..
burdaki insanların ne kadar olgun olduklarına bakki sana cevap verme yarışına girdiler..

BEN BU FORMU SEVİYORUM..ARKADAŞLARIMIDA SEVİYORUM..

selinay
05-13-2008, 14:13
samanyolu tv.. gerçekten insan ahlakına ve kurallarına uygun yayın yapıyor...
gençleri etkilemeye çalışan abuk subuk magazin programları ve insan ahlakını yok edicek diziler yayınlamıyor...
tek kelimeyle en doğru tv kanalı!!!

cartman
05-13-2008, 14:39
bundan sonra kanalturk tek gecerım :D :D

Mcht_Ln
05-13-2008, 14:45
bundan sonra kanalturk tek gecerım :D :D

Hehe...Doğru söylüyosun.Listeye ekleyelim bi zahmet. :D :D

NuR-eFSaN
05-13-2008, 14:46
Kanaltürk ve dost tv de fena değil ama STV nın yeri ayrı tabıkı :-*

fütüvvet
05-13-2008, 14:48
samanyolu çekmiyorsa kanaltürküde listeye alabiliriz herhalde..

yasinarslanpay
05-13-2008, 15:53
Bende oylamaya katıldım Allah'ın izni ile

Demokrat
05-14-2008, 00:16
Yakinda kanaltürk diyenlerde artabilir 8) vaybe bir gün kanaltürkü zevkle izliyorum diyecegimi aklimin ucundan gecirmezdim, gerci daha dereyi görmedik ama biz yinede pacalari sivayalim :)

Akmehmet_Akif
05-14-2008, 15:59
samanyolu gerçekleri söylüyor o bakımda çıkardık kanal7 de gerçekler size tek bir kanal yeter tek başına kanald.
Kanald:Hükümete karşı komplo planları hazırlanır.İftira atılır.Telefon:444 367 301 :D ;D :P

Ak_Kelebek
05-14-2008, 16:02
Kanal7 ;)

haritaci70
05-14-2008, 16:08
Kanaltürk ve ulusal kanalı da koymamışsın arkdaşım :-\

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 16:10
Kanal7 ;)

Ne, kanal 7 dimi öncelikle samanyolu olması gerekirdi kelebek hanım , şimdi olmadı bütün hayallerimi tarımar ettiniz , halbuki ne kadar da güvenmiştim size , düşüncelerinize yön verdiğimi düşünüyorken düşündüklerimizden bu kadar cabuk nasıl vaz geçersiniz , hemen sıralamanızı öncelikle samanyolundan kullanın lütfen :D

Kanal 7, Samanyolundan daha çağdaş bir kanal.

BaDe_EsNa
05-14-2008, 16:15
Kanal7 ;)

Ne, kanal 7 dimi öncelikle samanyolu olması gerekirdi kelebek hanım , şimdi olmadı bütün hayallerimi tarımar ettiniz , halbuki ne kadar da güvenmiştim size , düşüncelerinize yön verdiğimi düşünüyorken düşündüklerimizden bu kadar cabuk nasıl vaz geçersiniz , hemen sıralamanızı öncelikle samanyolundan kullanın lütfen :D

çok afedersiniz ama cidden merak ettim niye herşeyi bu ondan daha çağdaş bu daha geri olarak nitelendiriyorsunuz :o
yani ne bileyim kanal 7 nin yayınını samanyoluna göre daha çok beğeniyorum kanal 7yi tercih ederim gibi sölemek yerine niye sürekli bu çağdaş şu geri gibi bir yorum :-\

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 16:19
Kanal7 ;)

çok afedersiniz ama cidden merak ettim niye herşeyi bu ondan daha çağdaş bu daha geri olarak nitelendiriyorsunuz :o
yani ne bileyim kanal 7 nin yayınını samanyoluna göre daha çok beğeniyorum kanal 7yi tercih ederim gibi sölemek yerine niye sürekli bu çağdaş şu geri gibi bir yorum :-\

Cevabı çok basit: Türkiye'nin çağdaş olmasından yanayım. Bunun için mücadele ediyorum. Siz de söyleyebilirsiniz. Bu daha çağdaş diye. Bunda ne varki. Kanal 7 daha ılımlı olduğu için söyledim. Samanyolunun yayınları feodal kültürün bir ürünü.

Ak_Kelebek
05-14-2008, 16:21
Kanal7 ;)

kanal7 haber ve filmler öncelikte benim için hih >:( :D :D ondan sonra samanyolu yalçın bey ;D

BaDe_EsNa
05-14-2008, 16:23
Kanal7 ;)

Cevabı çok basit: Türkiye'nin çağdaş olmasından yanayım. Bunun için mücadele ediyorum. Siz de söyleyebilirsiniz. Bu daha çağdaş diye. Bunda ne varki. Kanal 7 daha ılımlı olduğu için söyledim. Samanyolunun yayınları feodal kültürün bir ürünü.

herkes Türkiye'nin çağdaş olmasını istiyor zaten ;)
yok sadece hemen hemen her konuda böyle bir ayrım yapmanız tuhaf geldi neyse sizin yorum farkınızda böyle demek ki ;)

ofli
05-22-2008, 19:08
KANAL 7...SAMANYOLU...ATV...TRT...TV 24 de iyi gerçekten.

fütüvvet
05-22-2008, 19:13
http://www.stv.com.tr/images/samanyolu.gif

Müntesip
05-22-2008, 19:16
Birinci belli ikinci Kanal 7 ;)