Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce Partimiz DTP ile Bayramlasmali mi?
Bence PKK Kokenli bir partiyle hic muhattap olmamaliyiz.
gelenek ve göreneklere göre bayramlaşılmalı....
hani bir laf var insanlık biz de kalsın diye siyasi arenada yeri geldiğinde zaten diyeceğimizi diyoruz tavrımızı koyuyoruz...mızmızlanmasınlar bir de bizim bayramımızı kutlamadılar diye....
oguzdesouza
12-19-2007, 17:34
Bence bayraşmalıyız.Çünkü biz gelenek ve göreneklerimize sahip çıkan bir parti olarak bunu yapmalıyız.
YA BENCE BAYRAMLAŞMAK YADA BAYRAMLAŞMAMAK PEK ÖNEMLİ DEĞİL NE KAYBETCEZ Kİ BAYRAMLAŞSALAR ÖNEMLİ OLAN POLİTİKAMIZLA ONLARA TAVİZ VERMEMEK..YANİ BENCE PEK ÖNEMLİ DEĞİL..
sadeceali
12-20-2007, 12:35
bayramlaşmalıyoz.... :
Onlybullet34
12-20-2007, 15:42
Bayramlaşma olmayacak.
romakudüs
12-20-2007, 20:59
tabiki bayramlaşmalıdır düşmalık tohumları ekmek yerine bir elsıkıp bayramınız mübarek olsun demeyi tercih ederim
illegal_1907
12-20-2007, 21:44
şu dönemde bayramlaşmamalı...
selahattin_ay
12-20-2007, 21:53
bayramlasmamali
zaten onlar ile bayramlasan uc parti var.
onlara cevaplarini zaten veriyoruz her platformda gerek yok
PKK Kokenli bir partiyle gorusmemeli diye kullandım oyumu ...gelenek ve göreneklere göre bayramlaşılmalı diye oy kullananlara şaşıyorum ... ???
ATmaCA53
12-22-2007, 22:50
bence bu konuda biraz kararsısızım bence bayramlaşmamalıdır diye düşünüyorumn yoksa solculardan gelecek tepkiyi ben alabiliyorum solcu her zaman ki gibi bir partiyi karalamaktan geri kalmıyorlar neyseki böyle bir hataya düşmüyoruz, onların partirlerindeki milletvekilli roj tv`ye çıkmış ALLAHA şükür bizim milletvekillerinde öyle bir durum yok...
selahattin_ay
12-23-2007, 07:15
bence bu konuda biraz kararsısızım bence bayramlaşmamalıdır diye düşünüyorumn yoksa solculardan gelecek tepkiyi ben alabiliyorum solcu her zaman ki gibi bir partiyi karalamaktan geri kalmıyorlar neyseki böyle bir hataya düşmüyoruz, onların partirlerindeki milletvekilli roj tv`ye çıkmış ALLAHA şükür bizim milletvekillerinde öyle bir durum yok...
sag sol olayi degil kardesim ayrima gerek yok biz onlari ideolojileri icin degil nankorlukleri, kalleslikleri, serefsizleri icin bayramlasilmamali dedik ki zaten oyle de oldu
sadeceali
12-23-2007, 17:57
evet ya... o adamlar sağcı olsa nolır... ben napim öyle sağcıyı.....
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.