fatih kısaparmak balon baskılı balon SIZCE TURKIYE AVRUPA BIRLIGINE GIRSINMI - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : SIZCE TURKIYE AVRUPA BIRLIGINE GIRSINMI

CAGLAR
08-29-2007, 23:54
DOGRU OLANI YAPINIZ

Mcht_Ln
08-29-2007, 23:55
Girmeli..

Başlığı resimlere açmışsın. :)

serkan yücel
08-30-2007, 00:00
Bencede girmeli girilmesi türkiye açısından iyi görüyorum

dildade
08-30-2007, 00:01
bende girmeli diyorum :)

EpiVaTeS
08-30-2007, 00:07
gireceksek Lider olalim yoksa girmesekte olur benim için...

tuğba61
08-30-2007, 00:24
girilmelii..

AkSa- 34
08-30-2007, 00:34
öncelikle bizi ab'ye almayacaklar.Cunku hacli seferlerinden beri kilise kurumu hep kin yaymis, yuzyillar yani nesiller boyunca kin kandan kana gecmis.
Buradaki sagci hiristiyan partilerin dedikleri de zaten bu,bizlerin kesinlikle avrupa kulturunde yerimiz olmadigi yalanini tekrar edip duruyolar.
Ama sunu biliyolar ama gormuyolar,yunanistanla kulturel acidan tek farkmiz din.
yani din bence onemli bir sebep.
arti olarak eger burda turklerin avrupa uzerindeki kulturel etkilerini yazmak istesem yer kalmaz.
Ama bizsiz yapamicaklarinida cok iyi biliyolar,bunun icinde imtiyazli ortaklik diye bir sacmalik cikardilar.
Birde eger biz uretmezsek,marka olmazsak.Ister ab'de olalim,ister uzayda olalim gelisemeyiz.Zenginlesemeyiz...
Kore'ye bakin...
adamlar her konuda markalar...
Bizim en basidi bir otomobilimiz bile yok...
Ab benim icin bir bahce gibi,girersiniz ama ac cikarsiniz...
cunku agzinizi kullanmayi bilmeden nasil yersiniz???

vuslat_19
08-31-2007, 08:12
şahsen ben ab li olmak istemiyorum ama türkiyenin yararına olucaksa girsin tabi

CAGLAR
09-19-2007, 21:17
HAYIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRR

TÜRK EVLADI
09-20-2007, 03:42
AB'ye girmek istememizin amacı refah düzeyini yükseltmek ve ekonomiyi güçlendirmekti ama zaten ekonomimiz Avrupa ile bir bütün haline geldi ve ilişkiler en ileri düzeyde olduğu için artık girmeye gerek görmüyorum...

AB'ye girmemizin dinimizi ve kültürümüzü elimizden almasından korkuyorum ayrıca

Kafes
09-20-2007, 03:49
ben girmek istemiyorum kalben ama mantiken girmemizi istiyorum cunku cok fazla eksigimiz oldugunu dusunuyorum. Avrupayla ic ice kultur akisi halinde en az bir 30-40 yil yasarsak daha da guclenecegimize inaniyorum. Daha sonra ayrilabiliriz.

Halit ALBAYRAK
09-20-2007, 16:03
hayırlısı temennimiz'dir.

CAGLAR
09-22-2007, 18:10
BENCE HAYIR DIOM NIYE DIYORSANIZ POLIS BILE ORNEK VERIYOM GOREVINI YAPAMIYOSA AVRUPA BIRLIGINE HAYIRR............................

Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 23:06
http://img111.imageshack.us/img111/9113/imza1od5.jpg

avrupa birliğini savunan arkadaşlarımız acaba bu fotoğrafı gördüklerinde hiç vicdanları sızlıyormu.

bu ülkenin başbakanı,islamı yok etmeye yeminli bir papa nın heykelinin önünde imza atmaya zorlanıyorsa lanet olsun o birliğe

TÜRK EVLADI
09-22-2007, 23:08
Resimler, davranışlar, hareketler senin için bir göstergedir belki ama o resimdeki durumun tamamen mecburiyetten olduğunu ve Tayyip Erdoğan'ın yada bizim o Papa'yı sevmediğimizi eminim biliyosundur!

Bana kalırsa görünürde olanlara değil icraate bak;)

Orhu_N_utu_Kuran
09-22-2007, 23:18
sayın başbakanın bu durumdan hoşnut olduğunu düşünmüyorum.ancak kasıtlı olarak yapılan bir şey bu.sonuçta o salon bir meclis falan değil.

kasıtlı olarak,islamın sancaktarlığını yapan bir millete mensup bir başbakan,islamın yok etmeye yeminli bir papanın önünde imza attırılıyor.

kimbilir nasıl peyk oldular.-'sayın başbakanım bu hazzı o kafirlere neden yaşattın?' diye hiç siteminiz olmadımı?

TÜRK EVLADI
09-22-2007, 23:20
Tam 70 yıldır Türkiye'nin içinde bulunduğu rezaletten dolayı o adamlar haz duyuyolar!

Ekonominin ve milli birliğin ve beraberliğin içinde bulunduğu rezaletten dolayı keyif alan Batılıların duyduğu hazzı Ak Parti döneminde mi önemsemeye başladın?

Orhu_N_utu_Kuran
09-23-2007, 01:26
Tam 70 yıldır Türkiye'nin içinde bulunduğu rezaletten dolayı o adamlar haz duyuyolar!

Ekonominin ve milli birliğin ve beraberliğin içinde bulunduğu rezaletten dolayı keyif alan Batılıların duyduğu hazzı Ak Parti döneminde mi önemsemeye başladın?

ben başka bir başbakan hatırlamıyorum,papanın önünde fotoğraf çektirmeye zorlanan.ve bu zorlamaya maalesef boyun büken.veya farkına varmayan.

biz aynı zamanda devlet bahçelinin imf ye yazdığı mektuplardanda haberdarız.ecevitin 1978 de tüm silolarımızdaki tahılı ipotek ettirip uluslararası tefecilerden borç aldığınıda biliriz.ve daha nicelerini de biliriz.

benim bu sitede yazı yazmamın amacı akparti düşmanlığı değildir.gördüğüm kadarıyla bu site sayın başbakana yakın bir site.

siz seçimlerde akpartinin başarısı için katkı yapmışsınızdır.sonuç olarak böyle hassas konularda sayın başbakana uyarıcı olabilirsiniz.

AKmetalci
09-23-2007, 01:31
girmeliyiz. aynı ovada aksama kadar koşmanın manası yok

R.T.E.
09-23-2007, 03:28
inşallah.

kayısıkentli44
09-23-2007, 15:45
inşallah girer...çünkü bizim için hayırlı olur... ;)

SAHILL35
09-23-2007, 18:06
TÜRKİYE AVRUPA SEVİYESİNİ YAKALASIN AMA AB'YE GİRMESİN...
NE İŞİMİZ VAR TERÖR DESTEKCİSİ VE PEYGAMBER DÜŞMANI O MEDENİYET İÇİNDE..?

TÜRK EVLADI
09-23-2007, 19:36
TÜRKİYE AVRUPA SEVİYESİNİ YAKALASIN AMA AB'YE GİRMESİN...
NE İŞİMİZ VAR TERÖR DESTEKCİSİ VE PEYGAMBER DÜŞMANI O MEDENİYET İÇİNDE..?
Tam olarak bende böyle düşünüyorum kardeşim!

Bravo...

akp4ever
09-23-2007, 19:38
girse de olur girmese de..ben evet'i seçtim gerçi.. ;)

fbayezit
09-24-2007, 17:11
Birçok arkadaş çok yanlıiş düşünüyor..AKPartinin içinde hala analitik düşünemeyenleri görmek beni üzüyor.. AB konusu o kadar detaylı bir konudur ki öyle 2 cevaplı bir anket ile bir yere varamazsınız.. AB'nin açılşımını anne baba sananlar üye ülkeleri 12 tane sananlar yorum yapıyorlar benim moralimi bozan bu oluyor..Bütün TVlerde sokakatan gecenlker AB hakkında yorum yapıyor..Herkes yorum yapma hakkına sahip ama bilmiyorsanız neden degerlendireiyorsunuz anlamıyorum deliye dönüyorum böle olunca...Herkes AB uzmanı bizde.. Öyle insanlarımız var ki her gün her kahvehanede ülke kurtarlıyo..Neyse..

SAHILL35
09-24-2007, 18:42
Birçok arkadaş çok yanlıiş düşünüyor..AKPartinin içinde hala analitik düşünemeyenleri görmek beni üzüyor.. AB konusu o kadar detaylı bir konudur ki öyle 2 cevaplı bir anket ile bir yere varamazsınız.. AB'nin açılşımını anne baba sananlar üye ülkeleri 12 tane sananlar yorum yapıyorlar benim moralimi bozan bu oluyor..Bütün TVlerde sokakatan gecenlker AB hakkında yorum yapıyor..Herkes yorum yapma hakkına sahip ama bilmiyorsanız neden degerlendireiyorsunuz anlamıyorum deliye dönüyorum böle olunca...Herkes AB uzmanı bizde.. Öyle insanlarımız var ki her gün her kahvehanede ülke kurtarlıyo..Neyse..

ANALİTİK TARTIŞALIM BUYRUN...

nuh
09-24-2007, 21:08
medeniyet nerdeyse ona girmeliyiz kültürümüzden kopmadan

CAGLAR
09-24-2007, 22:48
MENFATIMIZE ISE GIRSIN

Ak Forest
11-02-2007, 20:45
Son duruma Göre Diger Üyeler gibi Ayni Sartlar Söz Konusu olmadigi icin Kesinlikle Hayir

Maddi Destek yok ,Serbest Dolasim yok yni onlar ellerini Kolarini Sallayarak memleketimize gelecekler bizler ise evde oturacagiz ne anlami kaldi ki??? ??? ???

erenon
11-02-2007, 20:51
kemal dervişin türkiyeden ayrılırken meclise yaptığı veda konuşması kulaklara küpe olmalı" ab ye girmezsekte olur olmaz ,ab ye mutlaka girmeliyiz ama mutlaka aksi halde meriç nehri türkiye için demir perde olur"

tutku
11-03-2007, 11:05
bnce girilmeli

akrebin kıskacı
11-03-2007, 18:02
AZİZLER MESELE AB'YE GİRMEK YAHUT GİRMEMEK DEĞİL...GİRERSEK NEDEN GİRMELİYİZ??GİRMEZSEK NEDEN GİRMEMEMLİYİZ??MESELE TÜRKİYE'NİN HER KONUDA ÇAĞDAŞ STANDARTLARI YAKALAMASIDIR.KABUL ETMEK GEREKİR Kİ AB ÜLKELERİ GENEL OLARAK BİZDEN ÇOK DAHA İYİ ÜLKELER..BUNLARIN SEVİYESİNE ULAŞMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPILMALIDIR...UNUTULMAMASI GEREKEN EN ÖNEMLİ NOKTA AB MESELESİ BİR HÜKUMET POLİTİKASI DEĞİL.BİR DEVLET POLİTİKASIDIR...BU AK PARTİ İKTİDARA GELDİĞİNDE BAŞLAMADI SENELER ÖNCE BAŞLADI...AK PARTİ BU YOLDA BAYAĞI MESAFELER KATEDİNCE BUNU BECEREMEYENLER KORKU TACİRLİĞİNE SOYUNDU...YOK EFENDİM KIBRIS ELDEN GİDİYORMUŞ...YOK EFENDİM DİNİMİZ ELDEN GİDİYORMUŞ...BİZ BÜTÜN BU MUKADDES ŞEYLERİN NE ZAMAN ELDEN GÖTÜRÜLMEYE ÇALIŞILDIĞINI GAYET İYİ BİLİYORUZ...İŞLERİNE GELİNCE AK PARTİ ''ŞERİAT'' GETİRİYOR OLUR,İŞLERİNE GELİNCE AK PARTİ ZAMANINDA ''DİN ELDEN GİDİYOR''OLUR...BU NE AKIL TUTULMASIDIR...BU NE AKIL ÇIKMAZIDIR...BU NASIL BİR MANTIKTIR...EL-İNSAF!!!
UNUTULMAMASI GEREKEN BİR NOKTA DA AVRUPA BİRLİĞİ ÜLKELERİYLE EKONOMİK OLARAK İLİŞKİLERİMİZDİR...SİZ BU BİRLİĞE SIRT DÖNERSENİZ O EKONOMİK GELİRLERİ NEREDEN KARŞILAYACAKSINIZ...KARŞI ÇIKANLAR BİR ANTİ-TEZLE KARŞI ÇIKMALILAR...BİZ AB STANDARTLARINI YAKALAMAK İÇİN MENFAATLERİNİMİZ DOĞRULTUSUNDA İLŞKİLERİMİZİ ÜST DÜZEYDE TUTMALIYIZ...SONRASI BİZE KALMIŞ GİRERİZ VEYA GİRMEYİZ...
MUHABBETLE...

akrebin kıskacı
11-03-2007, 18:05
...

romakudüs
11-03-2007, 20:28
avrupa birliğine giralim girmesine ama kendi etnik birliğimizi kurarsak daha güçlü olavcağımızı düşünüyorum türk birliği hiçde fena olmazdı büyük bir nüfus ve nüfuz gücümüz olurdu hemde yıllarca sovyet etkisinde kalan ırkdaşlarımızı ve dindaşlarımızı yozlaşmaktan kurtarmış olurduk

scheriff30
11-05-2007, 13:13
aslında bizim avrupa birliğine girmemiz avrupa için bir kazanım bunu avrupalıda biliyor fakat böyle bir oluşuma giremezsek bence bizde özümüze türki devletlere yönelip türk paktı kurmamız gerektiği kanatindeyım.

Meftun
11-10-2007, 21:12
BAZI MHPLİLER GİBİ VATAN MİLLET SAKARYA DEYİP GİRMEYELİM DİYENLERİ VE BAZI SOLCULAR GİBİ BU BAŞARIYI AKPARTİ SAĞLADI GİRMEYELİM DİYENLERİ ANLAYAMIYORUM...ŞU ANDA BİLE SIRF MÜZAKERE YAPIYORUZ DİYE AB FONLARINDAN YARARLANIYORUZ KARŞILIKSIZ...BİLİMSEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ AB DESTEKLİ...ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI UYGULUYORUZ VS VS...YANİ BİZ ABYİ EKONOMİK ŞARTLARDAN DOLAYI İSTİYORUZ...KEYİF İÇİN DEĞİL...

erenon
11-10-2007, 21:15
BAZI MHPLİLER GİBİ VATAN MİLLET SAKARYA DEYİP GİRMEYELİM DİYENLERİ VE BAZI SOLCULAR GİBİ BU BAŞARIYI AKPARTİ SAĞLADI GİRMEYELİM DİYENLERİ ANLAYAMIYORUM...ŞU ANDA BİLE SIRF MÜZAKERE YAPIYORUZ DİYE AB FONLARINDAN YARARLANIYORUZ KARŞILIKSIZ...BİLİMSEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ AB DESTEKLİ...ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMLARI UYGULUYORUZ VS VS...YANİ BİZ ABYİ EKONOMİK ŞARTLARDAN DOLAYI İSTİYORUZ...KEYİF İÇİN DEĞİL...

sonuna kadar katılıyorum bu fikre ;kim ab ye girmeyelim diyorsa ya rantı kesilecektir yada milli kültürüne güvenmiyordur

erenon
11-10-2007, 21:18

sonuna kadar katılıyorum bu fikre ;kim ab ye girmeyelim diyorsa ya rantı kesilecektir yada milli kültürüne güvenmiyordur

milli kültürüme,türkiyeme,atatürküme güveniyorum ama recep tayyip erdoğana ve ab ye güvenmiyorum

ozaman rantınız kesilcek siz birinci sınıfa giriyorsunuz

Meftun
11-10-2007, 21:18

milli kültürüme,türkiyeme,atatürküme güveniyorum ama recep tayyip erdoğana ve ab ye güvenmiyorum

BU CEVAP DEĞİL Kİ...NEDEN?...ABYE BEN DE İHTİYATLI YAKLAŞIYORUM AMA GELİŞMEK İÇİN KENDİ KABUĞUMUZA ÇEKİLEMEYİZ...

Mcht_Ln
11-10-2007, 21:21
Baykal olsa AB bizim herşeyimiz, babamız olurdu demi?Mucx.. ;)

Meftun
11-10-2007, 21:29

BU CEVAP DEĞİL Kİ...NEDEN?...ABYE BEN DE İHTİYATLI YAKLAŞIYORUM AMA GELİŞMEK İÇİN KENDİ KABUĞUMUZA ÇEKİLEMEYİZ...

herşey açık olarak cevaplanmaz bir az farklı düşünebilirseni benim cevabımı anlardınız.

satır aralarını okumayı da biliriz sen meraklanma....senin güvendiğin herşeye biz de güveniyoruz....kusura bakma ama sizin gibi o değerlerin arkasına saklanarak değil arkamıza alarak daima ileriyi hedefliyoruz...çalışıyoruz....anlatabildim mi....

Mcht_Ln
11-10-2007, 21:33
Kara beyinden çok daha iyidir!!!

mavera
11-10-2007, 22:23
Kara beyinden çok daha iyidir!!!

kara beyin olarak kimi savunuyorsunuz

sence....;)